GünaydınnKızlar günaydııın. Herkes iyidir umarım. Sabah 6'dan beri ayaktayım gece de uyuyamıyorum hem sıcak hem de bizim sıpa inanılmaz hareketli geceleri. Uyursam da uykumdan uyandırıyor. Sizde durumlar nasıl?yagmurcicegii kanaman mı oldu? İyi misiniz şimdi bebişle?
Çok şükürMerhabalar kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda, doktorum şeker yüklemesi yapmıyormuş sadece açlık tokluk şekeri bakıyorum dedi bu durum beni çok memnun, etti şeker yuklemesi yaptirmak istemeyenler bunu sorabilir doktoruna
Kızlar tahlil sonuçlarınızı e-nabızdan görebiliyor musunuz? Benim son zamanlarda yapılan hiç bir tahlil e nabızda çıkmıyor
Detaylıyı özelde yaptırdım ama ikili taramayı göztepe Süleyman yalçında yaptırmıştım, memnun kaldım, yarım saat ince ince bakmıştı. Aklınızda olsun. İki perinatologu var zaten, sabahları tam onda bakarsanız denk gelir birinden biri.Kızlar devlette Zeynep kamilde detaylı ultrason yaptıran yaptıracak olan var mı? Ben randevu bulamıyorum.. Randevu bulanlar nasıl buldunuz
Bu gidişle özelde yaptrcam anlaşıldı.. İst Anadolu yakası detaylı ultrason yapan yerler önerisi olan var mı.. Gecenkinde kgmde yaptrmıstm, ismi değişmiş, yazdım dönüşde olmadı.. Naapcam bilmiorm
Tam o sırada dönmüş bir yere baskı yapmıştır bence. Arada bana da oluyor. Genelde yürüyüş sırasında. Kim bilir içerde ne şekle giriyorlarDün aniden alt karnıma ağrı girdi alışveriş yapıyorduk eşimle tam da.soyasosu Sonra kendi kendime dedim ki doğuruyorum galiba bu nedir. Allahtan uzun sürmedi geçti. Yoksa doktora görünecektim koşa koşa. Bi tık korkuttu ama
Dün aniden alt karnıma ağrı girdi alışveriş yapıyorduk eşimle tam da.soyasosu Sonra kendi kendime dedim ki doğuruyorum galiba bu nedir. Allahtan uzun sürmedi geçti. Yoksa doktora görünecektim koşa koşa. Bi tık korkuttu ama
Tam o sırada dönmüş bir yere baskı yapmıştır bence. Arada bana da oluyor. Genelde yürüyüş sırasında. Kim bilir içerde ne şekle giriyorlar
Phaedra merhaba sizinde plasenta ön duvardaydı. Hareket hissetmeye başladınız mı acaba
Kanamam durdu çok şükür. Hastaneyede gittiğimde sıkıntı yoktu ama kanamanın neyden kaynaklı olduğunu anlayamadıkKızlar günaydııın. Herkes iyidir umarım. Sabah 6'dan beri ayaktayım gece de uyuyamıyorum hem sıcak hem de bizim sıpa inanılmaz hareketli geceleri. Uyursam da uykumdan uyandırıyor. Sizde durumlar nasıl?yagmurcicegii kanaman mı oldu? İyi misiniz şimdi bebişle?
Merhaba, ben 19. Haftadan itibaren hissetmeye başladım (benimki ikinci gebelik, belki daha erken hissetmem gerekirdi) ama bu hafta girdiğim detaylı usg’de doktor rapora plesanta için arka-fundus yazmış. (Sormak aklıma gelmedi hiç muayene esnasında) Sonradan değişti demek ki diye düşünüyorum.
Şükür durmuş. Sıkıntı yoksa stres de yapma sakın. Neden olurmuş ki durup dururken. Kanama alanı falanda görmedi di mi doktor?Kanamam durdu çok şükür. Hastaneyede gittiğimde sıkıntı yoktu ama kanamanın neyden kaynaklı olduğunu anlayamadık
Kanama alanı var mı yok mu bakmadı kalp atışları var mı diye baktı sadece. Üç dört gündür çok ağlıyordum galiba ondan oldu bi de çok ayakta kaldımŞükür durmuş. Sıkıntı yoksa stres de yapma sakın. Neden olurmuş ki durup dururken. Kanama alanı falanda görmedi di mi doktor?
Bol bol dinlenmeye çalış, zor ama ruh hali değişimle bebişler de etkileniyo. Çok şükür şimdilik bir şeyi yokmuş Allah korusun♥Kanama alanı var mı yok mu bakmadı kalp atışları var mı diye baktı sadece. Üç dört gündür çok ağlıyordum galiba ondan oldu bi de çok ayakta kaldım
Canım selam benim daha birkaç gün önce oldu hemen videosunu çekip doktora attım çünkü resmen taş gibi oldum benim de hareketimi kısıtladı korkmuştum ama doktorum merak etme, bebek dışarıda ne yapmak istiyorsa içeride de aynı hareketleri yapıyor şu an bariz belli ayaklarını kendine çekmiş cenin pozisyonunda duruyor öyle durmak istemiş dedi rahatladım Birdaha da olmadı zatenSelam kızlarr, karında sertleşme ve toplanma yaşayan anne adaylarıı, ne sıklıkla oluyor ve doktorunuza bu konuda hiç danıştınız mıı
E ben zenci doğurcam o zaman hahahahahahKızlar çok alakasız ama hergün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Çocuğun kara olur diyorlar. Sağlıklı olsunda kara olmuş beyaz olmuş umrumda değil açıkçası. Ama merak ettim bunun doğruluk payı nedir inanmamda böyle şeylere
Canım o benim de başıma geldi. Devlette veya özelde sıra için (kan için olan değil ) bir barkod veriyorlar ya ? Orda dosya no ya da protokol no diye birşey yazıyor ben her gittiğimde onun fotoğrafini çektim direkt hastanenin sitesindeki labaratuvar sonuçlarından baktım 1 saat sonra hep gördüm sonuçları. Eğer sıra barkodun elindeyse bakabilirsin oradanMaalesef bende öyle olmuyor sebebini anlamadım be sağlık ocağında yapılan nede devlette yapılan testlerin hiçbiri sisteme düşmüyor
Bugün devlette kan verdim sonuçlarım sistemde görünmüyor
Oo, siz ilkinde bayağı erken hissetmişsiniz, ben ilkinde de 20. Haftadan sonra hissetmiştim (21 veya 22 de galiba) ama onda 22. Haftadaki detaylı usgde plesanta önde yazıyordu. Onun etkisiydi belki.Benimde 2. Gebelik. İlkini 16. Haftada hissettim bunu bende 19dan sonra hissetmeye başladım ama yatınca sırt üstü uzanınca hissediyorum. Ayaktayken bazen aşağı doğru tekmeler ama içten tekmeler hissediyorum.
Ay çok güzel bir tanım, hemen ben de kullanacağımOo, siz ilkinde bayağı erken hissetmişsiniz, ben ilkinde de 20. Haftadan sonra hissetmiştim (21 veya 22 de galiba) ama onda 22. Haftadaki detaylı usgde plesanta önde yazıyordu. Onun etkisiydi belki.
Ben de şimdikinde içimde sürekli bir kurbağa takla atıyormuş gibi hissediyorumyorgun çıkacak çocuk karnımdan sanırım Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Kızlar çok alakasız ama hergün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. Çocuğun kara olur diyorlar. Sağlıklı olsunda kara olmuş beyaz olmuş umrumda değil açıkçası. Ama merak ettim bunun doğruluk payı nedir inanmamda böyle şeylere
Çocukken inanıyordum ben onaŞimdi size bunu diyen zihniyet, çocukken de bize “çocuklar kahve içmez, dili kararır” diyordu. Etrafınızda kara dilli kimse yoksa, endişeye mahal yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?