2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızımda çok hızlı kilo almaya başlamıştım, ikizlerde ay ne güzel almıyorum diye düşünüyodum eşimde maşallah iyisin aynı duruyosun falan diyodu hep hiç aldığımı düşünmemiştim belkide son 2 3 haftada aldım bu kiloyu bebekler beslensin diye zaten kilom var 95 ile hamile kaldım kızımda87 ile kalıp 107 doğuma girmişmiştim ikizlerde öyle olsa iyi olucak fazlasını istemiyorum
Sizin kilonuzda iyi bu haftalardan sonra alınıyor bebeklerde büyüdüğü için doğumdan sonra ki 1 ay zaten 10 kilo gitmiş oluyor hatta 1 hafta belkide bana göre zayıf olanlar daha çabuk verebilir diye düşünüyorum

Buna imzamı atarım Redpanda11 canım bizim 5 yıl bebeğimiz olmadı tüp bebek de tutmadı sonra ben Mehmet Fatih Karslı sayesinde hamile kaldım onun vitaminlerini kullandım 3 hafta sonra gebe kaldım bence gelininiz bir araştırsin derim çünkü bu gibi durumlarda çok umut tacirliği yapıyorlar doktorlar senin yumurta tembel aşılama yok eşinin spermi düşük tüp bebek vs vs hemen olur olmadık yerlere gönderiyorlar tüp bebekten ve aşılamadan daha uygun benim sana dediğim vitaminler. Ben de ne kaybederim ki zaten 2 ay sonra tekrar tüp bebege gidicez diyerek aldım ve 100 bin liram cebimde kaldı çok şükür

Eşimle gerildik. Ben haksızdım ama o da üstüme geldikçe daha kötü oldum. Akrep burcu erkeği çok zor diyorlardı ama gerçekten zor
İşte eşinde biraz alttan alması lazım bu durumda haksızda olsan bebek taşıyorsun . Umarım eşinle aranı düzeltir üstünden atarsın bu duygusallıgıda .
Emin ol bebek olunca kavgalarda tartısmalarda eskisi gibi olmuyor ağlayacak vaktinde olmuyor

Teşekkür ederim çok haklısın . Ben de farkındayım aşırı takıntılı davrandığımın. Çok fazla anlam yüklememek gerek . Ama hormonlarım beni ele geçirmiş durumda umarım geçer yakın zamanda.

Ya ben balık burcu olmama rağmen çok sert ve dominant bir mizaca sahibim. Dün eşimle şakalaşiyorduk aşkım artık başınının tacı benim sana bir çocuk veriyorum dedim o da gülerek hayır annem dedi sonrasında da şaka tabiiki her zaman sensin dedi ama ben bunu inanılmaz büyüttüm bir ağlamaya başladım 45 dakika hüngür şakır ağladım ve eşime diyorum ki ulan buna aglanir mi ben neden ağlıyorum deyip sinirlenip daha çok ağladım eşim de ne yapacağını şaşırdı

Ben ve eşimde hamile kalmadan 2 ay önce MFK’ya başlamıştık. 3 aşılama tutmadı onun üstüne kullanmaya başladım ve doğal yolla gebe kaldım bu vitaminlerin etkisi çok büyük gerçekten

Teyseler bis geldik günaydın
Yaa özledik bebek fotograflarını artık ayda bır gıdınce kımseden foto gelmez olmustu Maşallah
Ben kızımda cok sulu gözdüm bunda daha iyiyim. İkincide hormonlar az mı salgılanıyo acaba Bende bi fotograf ekleyeceğim demiştim eşimde o güzel değil bence demişti yarım saat ağlamıştım sonra geldi dıyor ki tamam ne istersen yükle hepside güzel Bırde aglarken beni cekıyor sonra kızım dogunca anlatacagım seni dıyor Unutulmaz ağlama krizim oydu

Ben daha hiç ağlamadım. Bir yay burcu olarak senden de beklemezdim

Ben ve eşimde hamile kalmadan 2 ay önce MFK’ya başlamıştık. 3 aşılama tutmadı onun üstüne kullanmaya başladım ve doğal yolla gebe kaldım bu vitaminlerin etkisi çok büyük gerçekten
Aa ne güzel mfk gebeleriyle karşılaşınca çok mutlu oluyorum heheh

Hahhaha ay gerçekten çok garip bu hormonlar ya ama eşimin yerine kendimi koyunca da gerçekten hak veriyorum yani düşünsene kaç yıllık karın bir anda değişiyor ve sebebini biliyorsun ama anlamlandiramiyorsun çünkü hiç tatmadigin bir duygu eşime yemin ederek valla ağlamak istemiyorum dediğimi hatırlıyorum

Didim’e iki kez tatil için gelmiştik çok sevmiştim ama evet gece bile klima sonlayıp uyuyorduk evet evet sıcaklara razıyız bu kadar olmasın yeter perşembeye kadar sen denizden gelme en güzeli

Heaven on earth aldım şampuan olarak. Bu liste de çok güzel. Ben de araştırdıkça birinden vazgeçiyordum.
Yaa bu adam duruyormuş hala demek oğlumda ne incelerdim deli gibi bezinden mamasına ıslak mendil yediği bisküvi tam bir takıntılı hale gelmiştim sonra büyüdükçe tabi düzeldi durum ikincide nasıl olacak acaba anam babam usulü büyütücem herhalde 2 numaraların kaderi

Ee ilk çocuk zaradan ikinci çocuk pazardan

Kızlar şu ara ilkokul arkadaşımın yaptığı yanlışlar bile aklıma geliyo bence sorun bizde değil hormonlarımızda. Dün umarım doğumdan sonra düzelirim dedim. Herkesten nefret etme hali mevcut. Retro falan varmış ondan mı acaba dedim bi an. Çok garip gerçekten

Aslında yaylar ağlar ama bişeye üzülme süremiz çok az yani ben çok kötü birşeye oturup ağlasam bile susup kendime güzel bir kahve yapıp unutuyorum keyif yaparken buluyorum kendimi
Evet bir şeye üzülme sürem 10 sn derim ben de hep. Allah büyük dert vermesin tabi.
Kızlar günlük dertler gelip geçici, şu hayatı üzelerek yaşadığımıza değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…