Kızımda çok hızlı kilo almaya başlamıştım, ikizlerde ay ne güzel almıyorum diye düşünüyodum eşimde maşallah iyisin aynı duruyosun falan diyodu hep hiç aldığımı düşünmemiştim belkide son 2 3 haftada aldım bu kiloyu bebekler beslensin diyeİkizlerle 5 kg alman harika bir şey bence. Ben maşallah ödemle beraber dün tok karına tartıldığımdan daha fazla fazla çıktım bu sabah totalde 6.5 kilo almış gözüküyorumve bunun 2.5kilosunu 15 günde İstanbul’a gelince aldım. Bunun tek açıklaması ödem olmalı, yoksa bu kadar hızlı kilo alamam
Buna imzamı atarımAşılamada tutma şansı %15 kadar. Ancak rahim filmi çekmeden yapılması açıkçası doktorun para tuzağı gibi ya da ilgisizliği gibi geldi bana. Tüpleri kapalıysa tutma şansı yok çünkü. İlk aşılamada tutan bir sürü insan var ama yumurta tembelliği için öncesinde ilaç alması lazım hem de eşinin sperm kalitesi iyi olmalı.
İşte eşinde biraz alttan alması lazım bu durumda haksızda olsan bebek taşıyorsun . Umarım eşinle aranı düzeltir üstünden atarsın bu duygusallıgıda .Eşimle gerildik. Ben haksızdım ama o da üstüme geldikçe daha kötü oldum. Akrep burcu erkeği çok zor diyorlardı ama gerçekten zor
Teşekkür ederim çok haklısın . Ben de farkındayım aşırı takıntılı davrandığımın. Çok fazla anlam yüklememek gerek . Ama hormonlarım beni ele geçirmiş durumdaHamilelik döneminde daha çok hassas olabiliyoruz malesef. Aslında dışardan bir göz olarak bu mesajı okuduğumda herkesin normal davrandığını görebiliyorum ama yaşarken insan bazen beklentiye girebilir. Çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum. Hepsinin temelinde mutluluğun formülü kimseden hiçbirşey beklememek. Mesela empati kur. Gezmeye seni çağırsalar sende gidersin. Ama boya yapılacak diye seni çağırsalar gıcık olursun. Hamilelik bir hastalık değildir. ( düşük tehlikesi yada ne bileyim doktor yatmanı istemediyse eğer.) Hamileyim bana özel ilgi gösterilsin istemiyorum şahsen ben. Gücüm yettiğince kendi işimi kendim görürüm. Ayrıca bizim bebişede daha 1 tane çorap bile alınmadı. Önümüzde 3 aydan fazla vakit var. Ben 30. Haftada alışveriş yapmayı planlıyorum. Kimsenin birşey olmasına gerek yok alırlarsada torunlarına yeğenlerine almış olacaklar ama almayada bilirler tuhaf gelmiyor bana.
Şuan çok hassassın herkesi boşver elini karnına koyup bebeğinle konuş. Doğunca yapacaklarınızı anlat. Onunla iletişime geçmek çok iyi gelecektir sana annesionun sadece annesine ve babasına ihtiyacı var. 2 takım yerine 1 takımı olur. Prima yerine baby turco kullanır bunların inan hiç önemi yok. Sevgi en büyük servet
Allahtan izninize denk gelmiş gerçekten çok zorBende İzmirdeyim ve sizin gibi evden dahi çıkamıyorum, şuan izinliyim tek şansım o
Ya ben balık burcu olmama rağmen çok sert ve dominant bir mizaca sahibim. Dün eşimle şakalaşiyorduk aşkım artık başınının tacı benim sana bir çocuk veriyorum dedim o da gülerek hayır annem dedi sonrasında da şaka tabiiki her zaman sensin dedi ama ben bunu inanılmaz büyüttüm bir ağlamaya başladım 45 dakika hüngür şakır ağladım ve eşime diyorum ki ulan buna aglanir mi ben neden ağlıyorum deyip sinirlenip daha çok ağladım eşim de ne yapacağını şaşırdıİşte eşinde biraz alttan alması lazım bu durumda haksızda olsan bebek taşıyorsun . Umarım eşinle aranı düzeltir üstünden atarsın bu duygusallıgıda .
Emin ol bebek olunca kavgalarda tartısmalarda eskisi gibi olmuyor ağlayacak vaktinde olmuyor
Ben ve eşimde hamile kalmadan 2 ay önce MFK’ya başlamıştık. 3 aşılama tutmadı onun üstüne kullanmaya başladım ve doğal yolla gebe kaldım bu vitaminlerin etkisi çok büyük gerçektenBuna imzamı atarımRedpanda11 canım bizim 5 yıl bebeğimiz olmadı tüp bebek de tutmadı sonra ben Mehmet Fatih Karslı sayesinde hamile kaldım onun vitaminlerini kullandım 3 hafta sonra gebe kaldım bence gelininiz bir araştırsin derim çünkü bu gibi durumlarda çok umut tacirliği yapıyorlar doktorlar senin yumurta tembel aşılama yok eşinin spermi düşük tüp bebek vs vs hemen olur olmadık yerlere gönderiyorlar tüp bebekten ve aşılamadan daha uygun benim sana dediğim vitaminler. Ben de ne kaybederim ki zaten 2 ay sonra tekrar tüp bebege gidicez diyerek aldım ve 100 bin liram cebimde kaldı çok şükür
Yaa özledik bebek fotograflarını artık ayda bır gıdınce kımseden foto gelmez olmustuTeyseler bis geldik günaydın
Ben kızımda cok sulu gözdüm bunda daha iyiyim. İkincide hormonlar az mı salgılanıyo acabaYa ben balık burcu olmama rağmen çok sert ve dominant bir mizaca sahibim. Dün eşimle şakalaşiyorduk aşkım artık başınının tacı benim sana bir çocuk veriyorum dedim o da gülerek hayır annem dedi sonrasında da şaka tabiiki her zaman sensin dedi ama ben bunu inanılmaz büyüttüm bir ağlamaya başladım 45 dakika hüngür şakır ağladım ve eşime diyorum ki ulan buna aglanir mi ben neden ağlıyorum deyip sinirlenip daha çok ağladım eşim de ne yapacağını şaşırdı
Ben daha hiç ağlamadım. Bir yay burcu olarak senden de beklemezdimBen kızımda cok sulu gözdüm bunda daha iyiyim. İkincide hormonlar az mı salgılanıyo acabaBende bi fotograf ekleyeceğim demiştim eşimde o güzel değil bence demişti yarım saat ağlamıştım sonra geldi dıyor ki tamam ne istersen yükle hepside güzel Bırde aglarken beni cekıyor sonra kızım dogunca anlatacagım seni dıyor Unutulmaz ağlama krizim oydu
Aa ne güzelBen ve eşimde hamile kalmadan 2 ay önce MFK’ya başlamıştık. 3 aşılama tutmadı onun üstüne kullanmaya başladım ve doğal yolla gebe kaldım bu vitaminlerin etkisi çok büyük gerçekten
Hahhaha ay gerçekten çok garip bu hormonlar yaYaa özledik bebek fotograflarını artık ayda bır gıdınce kımseden foto gelmez olmustuMaşallah
Ben kızımda cok sulu gözdüm bunda daha iyiyim. İkincide hormonlar az mı salgılanıyo acabaBende bi fotograf ekleyeceğim demiştim eşimde o güzel değil bence demişti yarım saat ağlamıştım sonra geldi dıyor ki tamam ne istersen yükle hepside güzel Bırde aglarken beni cekıyor sonra kızım dogunca anlatacagım seni dıyor Unutulmaz ağlama krizim oydu
Didim’e iki kez tatil için gelmiştik çok sevmiştim ama evet gece bile klima sonlayıp uyuyordukYaa sen birde aydını düşün antalya aydın en sıcak illlerden . İzmiri solladık ciğerlerim oksijensiz kalmış gıbı hıssedıyorum gece uyuyamadım sıcaktan şimdide deli gibi esiyor estikce ev ısınıyor. Neyse ne kaldı persembeye
Yaa bu adam duruyormuş hala demekHeaven on earth aldım şampuan olarak. Bu liste de çok güzel. Ben de araştırdıkça birinden vazgeçiyordum.
Ee ilk çocuk zaradan ikinci çocuk pazardanYaa bu adam duruyormuş hala demekoğlumda ne incelerdim deli gibi bezinden mamasına ıslak mendil yediği bisküvi tam bir takıntılı hale gelmiştim sonra büyüdükçe tabi düzeldi durum ikincide nasıl olacak acaba anam babam usulü büyütücem herhalde 2 numaraların kaderi
Çok güzel maşallah benim bebem ultrasonda çok güzel poz verdi ama yüzü göbek deliğimin tam oraya geldiği için fotoğraf vermedi bozuldu görüntü en azından 1 ay idare ediyordum resimleTeyseler bis geldik günaydın
Aslında yaylar ağlar ama bişeye üzülme süremiz çok azBen daha hiç ağlamadım. Bir yay burcu olarak senden de beklemezdim
Evet bir şeye üzülme sürem 10 sn derim ben de hep. Allah büyük dert vermesin tabi.Aslında yaylar ağlar ama bişeye üzülme süremiz çok azyani ben çok kötü birşeye oturup ağlasam bile susup kendime güzel bir kahve yapıp unutuyorum keyif yaparken buluyorum kendimi
Sende mi yaysınEvet bir şeye üzülme sürem 10 sn derim ben de hep. Allah büyük dert vermesin tabi.
Kızlar günlük dertler gelip geçici, şu hayatı üzelerek yaşadığımıza değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?