- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Teşekkür ederim çok haklısın . Ben de farkındayım aşırı takıntılı davrandığımın. Çok fazla anlam yüklememek gerek . Ama hormonlarım beni ele geçirmiş durumdaumarım geçer yakın zamanda.
Hem de baya yay :)Sende mi yaysın
Valla zaman boşluğundan problem çıkartıyorum ben de. Bebekten vakit kalmaz belki deİşte eşinde biraz alttan alması lazım bu durumda haksızda olsan bebek taşıyorsun . Umarım eşinle aranı düzeltir üstünden atarsın bu duygusallıgıda .
Emin ol bebek olunca kavgalarda tartısmalarda eskisi gibi olmuyor ağlayacak vaktinde olmuyor
Aa ben ağlak yay sulu gözüm benBen daha hiç ağlamadım. Bir yay burcu olarak senden de beklemezdim
Artık deniz hafta sonlarıDidim’e iki kez tatil için gelmiştik çok sevmiştim ama evet gece bile klima sonlayıp uyuyordukevet evet sıcaklara razıyız bu kadar olmasın yeter perşembeye kadar sen denizden gelme en güzeli
Ay benimki de anasının başına taç olsa keşke. Hatta anasını oğlunu başına takip bir süre götürse de ben de biraz tek kalsam. Şu aralar çekemiyorum daYa ben balık burcu olmama rağmen çok sert ve dominant bir mizaca sahibim. Dün eşimle şakalaşiyorduk aşkım artık başınının tacı benim sana bir çocuk veriyorum dedim o da gülerek hayır annem dedi sonrasında da şaka tabiiki her zaman sensin dedi ama ben bunu inanılmaz büyüttüm bir ağlamaya başladım 45 dakika hüngür şakır ağladım ve eşime diyorum ki ulan buna aglanir mi ben neden ağlıyorum deyip sinirlenip daha çok ağladım eşim de ne yapacağını şaşırdı
MaşallahMerhaba canlarrrr bizim topak 730 gram 30 cm olmuşşeker yüklemesini öneriyorum dedi doktor siz ne yaptınız kafam çok karışık bu konuda
Merhaba canlarrrr bizim topak 730 gram 30 cm olmuşşeker yüklemesini öneriyorum dedi doktor siz ne yaptınız kafam çok karışık bu konuda
Anneler olarak genel olarak evhamlıyız. İki doktorun da normal olarak değerlendirdiği için normal olduğunu düşünüyorum ben de. Her şey yolundayken en küçük şeylere takılıyoruz anneler olarakHerkese merhaba, bugün 23+2 olarak kontrole gittim. 30 cm 700 gr çıktı, bir hafta önden gidiyormuş. Şeker yüklemesini bu hafta yaptıracaktım ama 24. Haftayı doldurmak gerekiyormuş, o yüzden haftaya kaldı. Detaylıda beyindeki sıvının (sisterna magna, CM )7 mm çıktığını ama perinatologun normal aralıkta diye kaydettiğini söyledim, o doktor çok pimpiriklidir, bir şeyden şüphelense mutlaka söylerdi dedi. Ama içim pek rahat etmedi, bugün de kendisi 7.7 mm ölçtü ama artıyor diyemeyiz çünkü ölçümden ölçüme fark olur, Yüksek ihtimal hiçbir şey yoktur, diğer her şey normal gözüküyor dedi.
Bilemiyorum, ben mi çok evhamlıyım acaba. bana iyimser doktor mu yaramıyor, yoksa doktor mu fazla rahat? Doktordan genel olarak memnunum ama endişelerim ciddiye alınmıyormuş gibi hissediyorum.
Bu soruyu arada soruyorsun ben de sana hep evet diyorum gayet güzel olur. Bal miktarını çok koyma ama fazla şekere gerek yokKızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak
Ben valla kafama göre yapıyorum her gün her gün aynı olmuyor. Maşallah tospik de sağlıklı. Şekerli-tuzlu şeylerden uzak durmak yetiyor banaKızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak
28. haftadan sonrası için hareket saymaya başlıyoruz. Şimdi endişe etmeniz gereken bir durum yoktur. Çok fazla uyuyorlar zaten. Tatlı yiyip hareket edin tepki verir :)Selam kızlar ya ben sabahtandr bebeğimin hareketini hissedemedm endişelym ne yapsam acaba
Tamam canım teşekkürler dediğini yapacağım bakalım :)28. haftadan sonrası için hareket saymaya başlıyoruz. Şimdi endişe etmeniz gereken bir durum yoktur. Çok fazla uyuyorlar zaten. Tatlı yiyip hareket edin tepki verir :)
Benimki de hareketsiz kaldığı zaman ya ben hareket ediyorum ya da dışarıdan onu azıcık dürtüyorum. Zaten belli saatlerde hep bir durgun rutin oluşturmuş sanırım kendine :)Tamam canım teşekkürler dediğini yapacağım bakalım :)
Benimki de her yerde ama bence benim daha dönmedi tekmeler hala göbek çevremde.soyasosu Geçen şaşırmıştık ya döndüler mi acaba diye. Benim sıpa sabit değil ama genelde kafası aşağıda ayaklar tepede. Sende nasıl ? ♥
Karnımızda ne yaptıklarıni kestiremiyoz kiBenimki de hareketsiz kaldığı zaman ya ben hareket ediyorum ya da dışarıdan onu azıcık dürtüyorum. Zaten belli saatlerde hep bir durgun rutin oluşturmuş sanırım kendine :)
Doktorum bebeklerin bir günü bir gününü tutmaz dedi. Benim de böyle olduğu çok oluyor hala. Bide benim kız daha çok akşamları hareketleniyor . İyidir endişe etmeSelam kızlar ya ben sabahtandr bebeğimin hareketini hissedemedm endişelym ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?