2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Geçer elbet. Minnoşunu kucağına alınca hiçkimseyi umursamıyorsun. Sadece onu izlemek istiyorsun

Valla zaman boşluğundan problem çıkartıyorum ben de. Bebekten vakit kalmaz belki de

Ben daha hiç ağlamadım. Bir yay burcu olarak senden de beklemezdim
Aa ben ağlak yay sulu gözüm ben Ama artık bi tık daha iyiyim eskiden daha çok ağlardım şimdi ortamı terk edıyorum
Didim’e iki kez tatil için gelmiştik çok sevmiştim ama evet gece bile klima sonlayıp uyuyorduk evet evet sıcaklara razıyız bu kadar olmasın yeter perşembeye kadar sen denizden gelme en güzeli
Artık deniz hafta sonları Eşimin izni bitti havuza atlama fikri geliyor ama korkuyorum 2 kere gırdım

Ay benimki de anasının başına taç olsa keşke. Hatta anasını oğlunu başına takip bir süre götürse de ben de biraz tek kalsam. Şu aralar çekemiyorum da

Herkese merhaba, bugün 23+2 olarak kontrole gittim. 30 cm 700 gr çıktı, bir hafta önden gidiyormuş. Şeker yüklemesini bu hafta yaptıracaktım ama 24. Haftayı doldurmak gerekiyormuş, o yüzden haftaya kaldı. Detaylıda beyindeki sıvının (sisterna magna, CM )7 mm çıktığını ama perinatologun normal aralıkta diye kaydettiğini söyledim, o doktor çok pimpiriklidir, bir şeyden şüphelense mutlaka söylerdi dedi. Ama içim pek rahat etmedi, bugün de kendisi 7.7 mm ölçtü ama artıyor diyemeyiz çünkü ölçümden ölçüme fark olur, Yüksek ihtimal hiçbir şey yoktur, diğer her şey normal gözüküyor dedi.

Bilemiyorum, ben mi çok evhamlıyım acaba. bana iyimser doktor mu yaramıyor, yoksa doktor mu fazla rahat? Doktordan genel olarak memnunum ama endişelerim ciddiye alınmıyormuş gibi hissediyorum.

Merhaba canlarrrr bizim topak 730 gram 30 cm olmuş şeker yüklemesini öneriyorum dedi doktor siz ne yaptınız kafam çok karışık bu konuda
Maşallah ben ikisine de yaptırdım ilkinde sorun çıkmıştı ama bunda çok şükür sorun çıkmadı. Ben insülin kullanmadan biraz dikkat ederek yönettim ilk hamileliğimi ama kullanan da çok oluyor bence yaptırın

Kızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak

Merhaba canlarrrr bizim topak 730 gram 30 cm olmuş şeker yüklemesini öneriyorum dedi doktor siz ne yaptınız kafam çok karışık bu konuda
ağza burna bak
Anneler olarak genel olarak evhamlıyız. İki doktorun da normal olarak değerlendirdiği için normal olduğunu düşünüyorum ben de. Her şey yolundayken en küçük şeylere takılıyoruz anneler olarak
Kızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak
Bu soruyu arada soruyorsun ben de sana hep evet diyorum gayet güzel olur. Bal miktarını çok koyma ama fazla şekere gerek yok

Tekrar merhaba, ben bu arada bugün doktoruma mide sorunlarımdan da söz ettim. Gayet normal dedi, bir de benimki makat gelişliymiş şu anda. Baş mideye dayanıyor yani, böyle durumlarda baş popodan daha sert olduğu için reflü vb olabilir, yatarken çift yastık ve gaviscon kullanabilirsin dedi. Benzer sıkıntılar yaşayan arkadaşlar vardı diye yazıyorum.

Ben valla kafama göre yapıyorum her gün her gün aynı olmuyor. Maşallah tospik de sağlıklı. Şekerli-tuzlu şeylerden uzak durmak yetiyor bana

soyasosu Geçen şaşırmıştık ya döndüler mi acaba diye. Benim sıpa sabit değil ama genelde kafası aşağıda ayaklar tepede. Sende nasıl ? ♥

soyasosu Geçen şaşırmıştık ya döndüler mi acaba diye. Benim sıpa sabit değil ama genelde kafası aşağıda ayaklar tepede. Sende nasıl ? ♥
Benimki de her yerde ama bence benim daha dönmedi tekmeler hala göbek çevremde. bir de arada bir yerde toplanıyor

Selam kızlar ya ben sabahtandr bebeğimin hareketini hissedemedm endişelym ne yapsam acaba
Doktorum bebeklerin bir günü bir gününü tutmaz dedi. Benim de böyle olduğu çok oluyor hala. Bide benim kız daha çok akşamları hareketleniyor . İyidir endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…