- 15 Şubat 2023
- 829
- 1.285
- 43
- 31
Ben de diyorum neden sürekli midem ağzıma geliyor. Bundan olabilir o zamanTekrar merhaba, ben bu arada bugün doktoruma mide sorunlarımdan da söz ettim. Gayet normal dedi, bir de benimki makat gelişliymiş şu anda. Baş mideye dayanıyor yani, böyle durumlarda baş popodan daha sert olduğu için reflü vb olabilir, yatarken çift yastık ve gaviscon kullanabilirsin dedi. Benzer sıkıntılar yaşayan arkadaşlar vardı diye yazıyorum.
ağza burna bak
Anneler olarak genel olarak evhamlıyız. İki doktorun da normal olarak değerlendirdiği için normal olduğunu düşünüyorum ben de. Her şey yolundayken en küçük şeylere takılıyoruz anneler olarak
Bu soruyu arada soruyorsun ben de sana hep evet diyorum gayet güzel olur. Bal miktarını çok koyma ama fazla şekere gerek yok
Yaa rutin olması çok garip değil mi? Benimki de akşamcıBenimki de hareketsiz kaldığı zaman ya ben hareket ediyorum ya da dışarıdan onu azıcık dürtüyorum. Zaten belli saatlerde hep bir durgun rutin oluşturmuş sanırım kendine :)
Hamilelik hangimizde akıl bıraktı kiO yulaftı o yüzden emin olamadım bir de bende unutkanlık oluyor o yüzden aynı şeyi soruyor olabilirim unutup kusura bakmayın lütfen
Bu arada lütfen yanlış anlama. Ben de bazen aynı şeyleri sorup aynı şeylere takılıyorum. Kusura bakacak bir şey yokO yulaftı o yüzden emin olamadım bir de bende unutkanlık oluyor o yüzden aynı şeyi soruyor olabilirim unutup kusura bakmayın lütfen
Anneler olarak genel olarak evhamlıyız. İki doktorun da normal olarak değerlendirdiği için normal olduğunu düşünüyorum ben de. Her şey yolundayken en küçük şeylere takılıyoruz anneler olarak
İlk defa böyle sessizliğini gördüm oyuzdn telaş ettim yazdım buraya güzel pozitif cevablrnz için çok teşekkürlerDoktorum bebeklerin bir günü bir gününü tutmaz dedi. Benim de böyle olduğu çok oluyor hala. Bide benim kız daha çok akşamları hareketleniyor . İyidir endişe etme
Bence bebişlerimiz çok sağlıklı annesi. Biz rahat olalım ki onlar da rahat olsun. Zaten google hep en kötüsü değil mi? valla ben bakmıyorum bile :)Ya gerçekten cahillik mutluluktur dedikleri kadar var. Ben ilk gebeliğimde hiç doktorumun dediklerini sorguladığımı, yok bacak boyu kaçmış, yok kafa çapına oranı neymiş, yok beynindeki sıvı kaç mmmiş, fetal dna nın yanılma payı yüzde sıfır nokta bilmem kaçmış diye kendimi paraladığımı hatırlamıyorum. Ki doktorumdan da başka nedenlerden ötürü memnun olmadığım için 6. Ayda değiştirmiştim kendisini, ona rağmen teşhislerine güvenir, iyi dediğine sevinir kötü dediğine üzülürdüm. Bizi annelikten çok google mahvediyor galiba
Benimde baş yukarıda yemeklerden sonra mide fesadı geçirmemin nedeni buymuş bende ayakları sanıyordum hep. Yemekten hemen sonra rennie+soda baya iyi geliyo banadaTekrar merhaba, ben bu arada bugün doktoruma mide sorunlarımdan da söz ettim. Gayet normal dedi, bir de benimki makat gelişliymiş şu anda. Baş mideye dayanıyor yani, böyle durumlarda baş popodan daha sert olduğu için reflü vb olabilir, yatarken çift yastık ve gaviscon kullanabilirsin dedi. Benzer sıkıntılar yaşayan arkadaşlar vardı diye yazıyorum.
Ben bazen kabak bile yoğurtlayıp yiyorumKızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak
Canım ben burada söylerim sürekli benimki çok sert vurur çok hareketli diye ama inan 1 haftadır sadece gece 3 gibi vuruyor gün içinde çok sakin hiç hissetmiyorum normal yani her gün aynı olmayabilirler rahat olsun içinSelam kızlar ya ben sabahtandr bebeğimin hareketini hissedemedm endişelym ne yapsam acaba
Vala çok rahatladım çok teşekkürlerCanım ben burada söylerim sürekli benimki çok sert vurur çok hareketli diye ama inan 1 haftadır sadece gece 3 gibi vuruyor gün içinde çok sakin hiç hissetmiyorum normal yani her gün aynı olmayabilirler rahat olsun için
Off çok severim içine de cevizBen bazen kabak bile yoğurtlayıp yiyorumbence birşey olmaz yediğin şeyler zararlı değil insan bunalıyor Kahvaltı etmekten bazen
Haklisin canim. Ben kardesim universite sinavina girecek diye nişan icin beklemistim. Gerci sonra da annem evi boyayacak diye bekletti beniSelam kızlar aşırı gergin birgün geçiriyorum ve tepkilerim normal mi yoksa abartıyor muyum diye danışmak istiyorum sizlere. Abim 5 ay önce nişanlandı ben nişanında daha yeni hamileydim ve düğün seneye olacaktı. Hem maddi sebepler hemde askerliğini vs yapmamış olmasından dolayı böyle kararlaştırılmıştı. Bir anda dün nişanlısı ile birlikte karşımıza geçip kasımda evlenicez dediler. (Gelinimiz okuyor hala) Benimde doğumum kasımın 2.haftası ve bunu bilmelerne rağmen 17 kasım diye gün alıyorlar. Sonuöta benim ailemin bunu düşünüp ortada belli olan doğumuma rağmen böyle bir karar alması bir anda çok yanlış değil mi bana mı çok fazla geldi? Bende düğüne gitmeyeceğimi söyledim kaldı ki doğum yapmamış dahi olsam son dönemlerde terlik bile giyemez duruma gelirsem ben o halde neden kendime eziyet etmek zorunda kalayım. Bu nasıl bir düşüncesizlik
Sabahları 6-7 gibi hareketli sonra 11'e kadar tık yok. Ondan sonrasında akşam 7 ye kadar hareketli saat 10'dan sonra ufak ufak başlayan tekmeler gece boyunca şiddetleniyor.Yaa rutin olması çok garip değil mi? Benimki de akşamcıgündüz dürtsem de bir iki minnak kıpırdanıyor o kadar
Yaa biraz düşüncesizlik olmuşSelam kızlar aşırı gergin birgün geçiriyorum ve tepkilerim normal mi yoksa abartıyor muyum diye danışmak istiyorum sizlere. Abim 5 ay önce nişanlandı ben nişanında daha yeni hamileydim ve düğün seneye olacaktı. Hem maddi sebepler hemde askerliğini vs yapmamış olmasından dolayı böyle kararlaştırılmıştı. Bir anda dün nişanlısı ile birlikte karşımıza geçip kasımda evlenicez dediler. (Gelinimiz okuyor hala) Benimde doğumum kasımın 2.haftası ve bunu bilmelerne rağmen 17 kasım diye gün alıyorlar. Sonuöta benim ailemin bunu düşünüp ortada belli olan doğumuma rağmen böyle bir karar alması bir anda çok yanlış değil mi bana mı çok fazla geldi? Bende düğüne gitmeyeceğimi söyledim kaldı ki doğum yapmamış dahi olsam son dönemlerde terlik bile giyemez duruma gelirsem ben o halde neden kendime eziyet etmek zorunda kalayım. Bu nasıl bir düşüncesizlik
Merhaba benim kardeşim de eylülün ikinci haftası evleniyor ve yaklaşık 32 33 haftalık olacağım. Benimde hamile olduğumu ve erken doğum ihtimalimin yüksek olduğunu bildiği halde. Ben hiç dert etmedim tek kardeşim var önemli olan onun mutluluğu. Bende temmuz ağustos gibi ağırlaşmadan olsun isterdim ama öyle karar vermişler. Düğününe bulabildiğim en güzel ve içine girebileceğim bir elbiseyle gidicem elimden geldiğince eğlenip dans edicem. Onun tek ve özel günü ve o gün benim yanında olmama ihtiyacı var. Hiç alınganlık yapıp kendimi üzemem tek temennim bunda da umarım o haftalarda zorunlu yatak izni vermezlerSelam kızlar aşırı gergin birgün geçiriyorum ve tepkilerim normal mi yoksa abartıyor muyum diye danışmak istiyorum sizlere. Abim 5 ay önce nişanlandı ben nişanında daha yeni hamileydim ve düğün seneye olacaktı. Hem maddi sebepler hemde askerliğini vs yapmamış olmasından dolayı böyle kararlaştırılmıştı. Bir anda dün nişanlısı ile birlikte karşımıza geçip kasımda evlenicez dediler. (Gelinimiz okuyor hala) Benimde doğumum kasımın 2.haftası ve bunu bilmelerne rağmen 17 kasım diye gün alıyorlar. Sonuöta benim ailemin bunu düşünüp ortada belli olan doğumuma rağmen böyle bir karar alması bir anda çok yanlış değil mi bana mı çok fazla geldi? Bende düğüne gitmeyeceğimi söyledim kaldı ki doğum yapmamış dahi olsam son dönemlerde terlik bile giyemez duruma gelirsem ben o halde neden kendime eziyet etmek zorunda kalayım. Bu nasıl bir düşüncesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?