2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de diyorum neden sürekli midem ağzıma geliyor. Bundan olabilir o zaman

O yulaftı o yüzden emin olamadım bir de bende unutkanlık oluyor o yüzden aynı şeyi soruyor olabilirim unutup kusura bakmayın lütfen

Benimki de hareketsiz kaldığı zaman ya ben hareket ediyorum ya da dışarıdan onu azıcık dürtüyorum. Zaten belli saatlerde hep bir durgun rutin oluşturmuş sanırım kendine :)
Yaa rutin olması çok garip değil mi? Benimki de akşamcı gündüz dürtsem de bir iki minnak kıpırdanıyor o kadar

O yulaftı o yüzden emin olamadım bir de bende unutkanlık oluyor o yüzden aynı şeyi soruyor olabilirim unutup kusura bakmayın lütfen
Bu arada lütfen yanlış anlama. Ben de bazen aynı şeyleri sorup aynı şeylere takılıyorum. Kusura bakacak bir şey yok istediğin her şeyi her an tabiki soracaksın

Anneler olarak genel olarak evhamlıyız. İki doktorun da normal olarak değerlendirdiği için normal olduğunu düşünüyorum ben de. Her şey yolundayken en küçük şeylere takılıyoruz anneler olarak

Ya gerçekten cahillik mutluluktur dedikleri kadar var. Ben ilk gebeliğimde hiç doktorumun dediklerini sorguladığımı, yok bacak boyu kaçmış, yok kafa çapına oranı neymiş, yok beynindeki sıvı kaç mmmiş, fetal dna nın yanılma payı yüzde sıfır nokta bilmem kaçmış diye kendimi paraladığımı hatırlamıyorum. Ki doktorumdan da başka nedenlerden ötürü memnun olmadığım için 6. Ayda değiştirmiştim kendisini, ona rağmen teşhislerine güvenir, iyi dediğine sevinir kötü dediğine üzülürdüm. Bizi annelikten çok google mahvediyor galiba

Bence bebişlerimiz çok sağlıklı annesi. Biz rahat olalım ki onlar da rahat olsun. Zaten google hep en kötüsü değil mi? valla ben bakmıyorum bile :)

Benimde baş yukarıda yemeklerden sonra mide fesadı geçirmemin nedeni buymuş bende ayakları sanıyordum hep. Yemekten hemen sonra rennie+soda baya iyi geliyo banada

Kızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak
Ben bazen kabak bile yoğurtlayıp yiyorum bence birşey olmaz yediğin şeyler zararlı değil insan bunalıyor Kahvaltı etmekten bazen

Selam kızlar ya ben sabahtandr bebeğimin hareketini hissedemedm endişelym ne yapsam acaba
Canım ben burada söylerim sürekli benimki çok sert vurur çok hareketli diye ama inan 1 haftadır sadece gece 3 gibi vuruyor gün içinde çok sakin hiç hissetmiyorum normal yani her gün aynı olmayabilirler rahat olsun için

Vala çok rahatladım çok teşekkürler hayırlısıyla inşallah hepimiz kucağımza alirz sağlıkla

Selam kızlar aşırı gergin birgün geçiriyorum ve tepkilerim normal mi yoksa abartıyor muyum diye danışmak istiyorum sizlere. Abim 5 ay önce nişanlandı ben nişanında daha yeni hamileydim ve düğün seneye olacaktı. Hem maddi sebepler hemde askerliğini vs yapmamış olmasından dolayı böyle kararlaştırılmıştı. Bir anda dün nişanlısı ile birlikte karşımıza geçip kasımda evlenicez dediler. (Gelinimiz okuyor hala) Benimde doğumum kasımın 2.haftası ve bunu bilmelerne rağmen 17 kasım diye gün alıyorlar. Sonuöta benim ailemin bunu düşünüp ortada belli olan doğumuma rağmen böyle bir karar alması bir anda çok yanlış değil mi bana mı çok fazla geldi? Bende düğüne gitmeyeceğimi söyledim kaldı ki doğum yapmamış dahi olsam son dönemlerde terlik bile giyemez duruma gelirsem ben o halde neden kendime eziyet etmek zorunda kalayım. Bu nasıl bir düşüncesizlik

Haklisin canim. Ben kardesim universite sinavina girecek diye nişan icin beklemistim. Gerci sonra da annem evi boyayacak diye bekletti beni o biraz gereksizdi ama olsun.
Sana gore tarih belirlemeleri gerekirdi ama anlamiyorlarsa yapacak bir sey yok, ben olsam ben de gelmeyecegim derdim. Tek sorun senin gitmemen degil ama maalesef ailen de ikiye bolunecek, hangi cocuguna yaninda olmaya yetissin. Guzellikle anlatmaya calisip ertelemelerini istemekten baska care yok gibi

Yaa rutin olması çok garip değil mi? Benimki de akşamcı gündüz dürtsem de bir iki minnak kıpırdanıyor o kadar
Sabahları 6-7 gibi hareketli sonra 11'e kadar tık yok. Ondan sonrasında akşam 7 ye kadar hareketli saat 10'dan sonra ufak ufak başlayan tekmeler gece boyunca şiddetleniyor.

Yaa biraz düşüncesizlik olmuş tek sorun sizin gidip gitmemeniz de değil ki. Annenizin tercih yapmak durumunda kalması. Aynı gün bile doğum olabilir. Güzellikle tekrar konuşulmalı bence de

Selam kızlar. Bugün benim detaylı ultrasonum vardı. 21+3 günlük. 430 gram 24 cm olmuş oğluşum. Tüm organları incelendi çok şükür hepsi iyi sağlıklı sadece 2 böbrekte çok minik genişleme var ama %99 geçecektir doğuma kadar sorun etme dedi. Kızımında tek böbreğinde vardı geçmişti doğuma kadar. Çok şükür güzel haberler aldım ben. Sizlerde güzel haberler alın

Suyum birazcık fazlaymış 2 kg aldım ama iştahım çok fazla dedim. Hamur işine dikkat et sen sadece dedi.

Merhaba benim kardeşim de eylülün ikinci haftası evleniyor ve yaklaşık 32 33 haftalık olacağım. Benimde hamile olduğumu ve erken doğum ihtimalimin yüksek olduğunu bildiği halde. Ben hiç dert etmedim tek kardeşim var önemli olan onun mutluluğu. Bende temmuz ağustos gibi ağırlaşmadan olsun isterdim ama öyle karar vermişler. Düğününe bulabildiğim en güzel ve içine girebileceğim bir elbiseyle gidicem elimden geldiğince eğlenip dans edicem. Onun tek ve özel günü ve o gün benim yanında olmama ihtiyacı var. Hiç alınganlık yapıp kendimi üzemem tek temennim bunda da umarım o haftalarda zorunlu yatak izni vermezler Bence sende hiç kötü olma, bebek doğsa bile bir saat katılır geri dönersiniz elinden başka bir şey gelmez. Böyle bir şeyi dert edipte kendini üzme herkesin kendi hayatı ve saygı göstermekten başka elimizden bir şey gelmez

Bu kilo alımlarınızı gördükçe moralim bozuluyor kızlar. Ben maşallah 7. kilomu aldım bile çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…