İnşallah kötü birşey yoktur bende hergune başka birşeyle uyanıyorum hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dogursak Allah'ımGünaydın arkadaşlar, dün çok üzüldüğüm çok ağladığım bir gün oldu. Saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım perişan oldum. Gece kasık ağlarılarım başladı. Tüm gece de özellikle hafif de olsa hareket etsem başlayan kasık ağrım sürdü. İnşallah bebeğim iyidirKendime çok kızıyorum çok duygusalım ve ağlama nöbetlerimi hiç kontrol edemiyorum
Rahim filmi çekilmeden çok mantıksız bir hareket olmuş doktor değiştirsin hemen.Ben 2 aşılama oldum kuzum sebepsiz infertiliteydi oran çok düşük zaten ben tüp Bebek raporu için bir de belki tutar diye yaptırdım ama çok gereksiz uygulama bence.Normal ilişkiden bir farkı yok.Ama aşılamayls hamile kalan da var.Genelde sperm sayısı iyi ama ileri hareketi yavaş kişilerde işe yarıyor.Biz de sorun bulunamadığı için işe yaramadı.Yumurta tembelliği için yumurta takibi yapıyorlar.Yine yumurtalar uyarılıyor bunu denedi mi ? Ama bunları denemeden önce muhakkak rahim filmi çektirsin çünkü tüpler tıkalı da olabilir ya da rahimde problem de olabilir..Rahim filmi çekilmeden anlamak imkansız.Şişli echomar cevat bey tavsiyemdir biraz pahalı ama işinin üstadı bilginiz olsun.Yok canım çok şükür ben ilk denemede hamile kaldım ancak gelinimize aşılama demişler yumurta tembelliği sebebiyle ama rahim röntgeni dahi çekmedenaşılama da tutma riski çok mu düşük acaba?
Çok doğru bir açıklamaAşılamada tutma şansı %15 kadar. Ancak rahim filmi çekmeden yapılması açıkçası doktorun para tuzağı gibi ya da ilgisizliği gibi geldi bana. Tüpleri kapalıysa tutma şansı yok çünkü. İlk aşılamada tutan bir sürü insan var ama yumurta tembelliği için öncesinde ilaç alması lazım hem de eşinin sperm kalitesi iyi olmalı.
3.5 yıldır bu süreçlerden geçmiş biri olarak yumurta takibi 2 aşılama ve 2 tüp bebek süreci geçirdim pişman olduğum tek şey aşılama yaptırmak oldu.1 tüp bebek parası verdim o zaman ama umut tabi bilemiyordum.Ama bu işlerde ilk öncelik sperm testi, kadının hormon testleri ve rahim filmi .Bunlar yapılmadan hiç bir tedavi uygulanmaz kuzum özellikle rahim filmi çok önemli tüpleri kapalıysa ya da sorun varsa zaten olmaz.Eşinin değerleri iyi mi arkadaşının mesela bunların hepsi bir faktörŞöyle hem özele hem devlete gitti. Özelde önce çatlatma iğnesi vuruldu, olmadı. Ardından sonraki ay tekrar ilaç kullanacaktı çatlatma için ama doktor sonuçlarına bakmış şu gün gel aşılama yapacağız demiş ve ardından doğuma gitmiş hiçbir açıklama yapmadan. Bunun üzerine devlette de muayene olmaya karar verdi. Devletteki doktor da ben de senin sonuçlarına göre aşılama öneriyorum ama ben yapmıyorum. Şu ve şu doktor yapıyor demiş. Ancak kendisi de rahim filmini çekip bi bakalım dememişneyse ardından erkek kardeşim de muayene falan oldu; doktorlar yine söylemeden ve çok şükür spermlerde bir sorun yokmuş. İşte şimdi onlar da ne yapacaklarını bilmiyorlar. Hiç memlekette uğraşmadan Ankara İstanbul gibi şehirlerde mi tedaviye başlasak diyorlar ama onlarda aşılama mı tüp bebek mi diye arada kaldılar.
İkizlerle 5 kg alman harika bir şey bence. Ben maşallah ödemle beraber dün tok karına tartıldığımdan daha fazla fazla çıktım bu sabah totalde 6.5 kilo almış gözüküyorumUmarım herkez iyidir
Bende artık ikizlerimi net hissediyorum kızım biraz daha az hareket ediyor yukarıda oluşuna bağlıyorum oğlum tam kasıkta o hep benimle oturmamı beğenmiyor sanırımkızım göbek deliğimin sağ tarafında detaylıdan sonra doktora gitmedim göremedim acilde kan vermiştim crp 10 a düşmüş şükür idrarda biraz vardı oda hep benimle olucak sanırım doğuma kadar yükselmesin yeter
Karnım kızımı doğurduğum karnım oldu şimdiden sezaryan karnım vardı zaten şimdi hepten büyüdü kilo aldığımı düşünmüyodum ama 5 kilo almışım bileağırlaştım sıcaklar beni mahfediyor hemen eylüle falan ışınlanamıyomuyuz
Şöyle, sperm testi kardeşim yaptırmış ve her şey normal çıkmış. Hormon testleri de bildiğim kadarıyla normal. Onun problemi yumurta tembelliği ve polikistik over. Sendrom değil demişler ama. Adet döngüsü 35-40gün arasında oluyor. Dediğim gibi devlet ve özel olmak üzere 2 doktor aynı şeyi söylemiş, ama hiçbiri gel rahim filmini çekelim önce dememişler. Başka iyi bir doktor daha var. Ben memlekete gidince ona gideceğiz. Daha 20li yaşlarda olduğu için sürece bıraktım vs diyor bu yaşadıklarından sonra ama gereken bir tedavi varsa, bu yaşlarda yaptırmak onun avantajına olur gibi geliyor.3.5 yıldır bu süreçlerden geçmiş biri olarak yumurta takibi 2 aşılama ve 2 tüp bebek süreci geçirdim pişman olduğum tek şey aşılama yaptırmak oldu.1 tüp bebek parası verdim o zaman ama umut tabi bilemiyordum.Ama bu işlerde ilk öncelik sperm testi, kadının hormon testleri ve rahim filmi .Bunlar yapılmadan hiç bir tedavi uygulanmaz kuzum özellikle rahim filmi çok önemli tüpleri kapalıysa ya da sorun varsa zaten olmaz.Eşinin değerleri iyi mi arkadaşının mesela bunların hepsi bir faktör
Aaa neden canım, ne gibi olumsuzluğu var?Owli uyku gurusunu ben önermiyorum hiç
Ben sulu göz biriyim, gebelikte bu daha da çok arttıGünaydın arkadaşlar, dün çok üzüldüğüm çok ağladığım bir gün oldu. Saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım perişan oldum. Gece kasık ağlarılarım başladı. Tüm gece de özellikle hafif de olsa hareket etsem başlayan kasık ağrım sürdü. İnşallah bebeğim iyidirKendime çok kızıyorum çok duygusalım ve ağlama nöbetlerimi hiç kontrol edemiyorum
Yaa sen birde aydını düşün antalya aydın en sıcak illlerden . İzmiri solladık ciğerlerim oksijensiz kalmış gıbı hıssedıyorum gece uyuyamadım sıcaktan şimdide deli gibi esiyor estikce ev ısınıyor. Neyse ne kaldı persembeyeÇarşamba özellikle çok sıcak olacak diye haber geldi 41 derece görünüyor birde nemle ne olur bilmem perşembe düzelecek olmasına çok sevindimartık takaatim kalmadı benim gerçekten sıcak olsun ama normal bir sıcaklık olsun senin dediğin gibi nefes alamıyoruz resmen buhar
Bebegın ıyıdır merak etme ama annesine üzülmüştürGünaydın arkadaşlar, dün çok üzüldüğüm çok ağladığım bir gün oldu. Saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım perişan oldum. Gece kasık ağlarılarım başladı. Tüm gece de özellikle hafif de olsa hareket etsem başlayan kasık ağrım sürdü. İnşallah bebeğim iyidirKendime çok kızıyorum çok duygusalım ve ağlama nöbetlerimi hiç kontrol edemiyorum
Öncelikle lütfen kendisinizi yıpratmayın, geçen hafta özellikle sağdan sola dönerken yatakta, yürürken, konuşurken bile olan kasık ağrım vardı. Korkup hemen doktorla görüştüm hatta gittim de. Kendileri zaten ihtimalleri değerlendiriyor ama bu haftalarda artık böyle ağrılarımın olabileceğini söylemişti. Siz de doktorunuzla görüşün derim, o sizi en uygun şekilde yönlendirecektir.Günaydın arkadaşlar, dün çok üzüldüğüm çok ağladığım bir gün oldu. Saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım perişan oldum. Gece kasık ağlarılarım başladı. Tüm gece de özellikle hafif de olsa hareket etsem başlayan kasık ağrım sürdü. İnşallah bebeğim iyidirKendime çok kızıyorum çok duygusalım ve ağlama nöbetlerimi hiç kontrol edemiyorum
Bizde 22 aylık emzirmeyi sonlandırdık gece bin kez kalkıp emiyordu herhalde oradan bir alışkanlık 2 3 kez su içmeye kalkıyorGece beslenmesini keseli bizde neredeyse bir yıl olacak keseli. Ben bezi her aşamada bıraktım yani hiç bağlamadım. Sadece bir iki gün hafta dışarı çıkarken bağlamıştım onda da bezine hiç yapmamıştı eve gelene kadar tutmuştu.Beni en zorlayan kaka aşaması oldu ilk zamanlar çok tutuyordu. Çok şükür şimdi gayet iyi durumda. Tatilde bile bez ve mayo bez bağlamadım hep söyledi ama dediğim gibi bazen kaçaklar oluyor inş çabuk son bulur.
inşallah inşallahOfff of deme sizinki daha betermiş neyseki arkadaşlarım güzel haberleri yazmış 3 ağustostan sonra biraz daha rahatmışızgebeliğimizin sonu serin şükür en azından yürüyüş vs yaparız
Yok canım çok şükür ben ilk denemede hamile kaldım ancak gelinimize aşılama demişler yumurta tembelliği sebebiyle ama rahim röntgeni dahi çekmedenaşılama da tutma riski çok mu düşük acaba?
Eşimle gerildik. Ben haksızdım ama o da üstüme geldikçe daha kötü oldum. Akrep burcu erkeği çok zor diyorlardı ama gerçekten zorBebegın ıyıdır merak etme ama annesine üzülmüştürUmarım sadece duygusallıktan ağladıgın bir durumdur canım
Evet ben ağladım mı çok hırpalıyorum kendimi. Sadece göz yaşım akmıyor yatağa düşüyorum. Hayat bir anda karanlık oluyor ve sadece parkta ağaç altında oturunca rahatlıyorum. Ama böyle olmaz anne olarak daha güçlü olmam lazım onların bize çok ihtiyacı olacak. Hiçbir suçu yok onu da üzdüm gözlerim doluyor yineBen sulu göz biriyim, gebelikte bu daha da çok arttıyüksek ihtimalle vücudunun gerginliğini hissediyorsundur, hamile olunca vücudumuzda ilk dinlediğimiz yerler kasık ve karın oluyor. Onları hissetmen çok normal. Ağlamayla inşallah hiçbir şey olmaz ama yine de ağlamamaya çalış sen. Ben ağlarken bebeğimi üzüyorum deyip bir de onun için ağlama krizine gidiyorum yap demesi kolay ama yapması zor biliyorum
Anladım canım dediğim gibi en önemlisi rahim filmi bunu ihmal etmesin.Bazen tüplerde ufak yapışıklıklar olabiliyor filmle birlikte açılıyor hamile kalma şansını da arttırıyor.Bunu doktora sorsunŞöyle, sperm testi kardeşim yaptırmış ve her şey normal çıkmış. Hormon testleri de bildiğim kadarıyla normal. Onun problemi yumurta tembelliği ve polikistik over. Sendrom değil demişler ama. Adet döngüsü 35-40gün arasında oluyor. Dediğim gibi devlet ve özel olmak üzere 2 doktor aynı şeyi söylemiş, ama hiçbiri gel rahim filmini çekelim önce dememişler. Başka iyi bir doktor daha var. Ben memlekete gidince ona gideceğiz. Daha 20li yaşlarda olduğu için sürece bıraktım vs diyor bu yaşadıklarından sonra ama gereken bir tedavi varsa, bu yaşlarda yaptırmak onun avantajına olur gibi geliyor.
Ne marka şampuan aldın ben de temiz içerik bakarken alamadım kaldı. Deterjan siveno aldımBen sonunda şampuanına karar verip aldım. Benim en zor karar verdiklerim bakım ürünleri oldu genelde. Mesela hala losyon alamadım hatta karar veremedim
Heaven on earth aldım şampuan olarak. Bu liste de çok güzel. Ben de araştırdıkça birinden vazgeçiyordum.Ne marka şampuan aldın ben de temiz içerik bakarken alamadım kaldı. Deterjan siveno aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?