2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günaydın arkadaşlar, dün çok üzüldüğüm çok ağladığım bir gün oldu. Saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım perişan oldum. Gece kasık ağlarılarım başladı. Tüm gece de özellikle hafif de olsa hareket etsem başlayan kasık ağrım sürdü. İnşallah bebeğim iyidir Kendime çok kızıyorum çok duygusalım ve ağlama nöbetlerimi hiç kontrol edemiyorum

Günaydın hanımlar iki gündür acayip birşey oluyor bende vajinadan böyle gaz baloncukları sesler geliyor sonrasında su gibi bişey akıyor çamaşırım ıslanıyor başına böyle birşey gelen var mı genellikle uykudayken oluyor

İnşallah kötü birşey yoktur bende hergune başka birşeyle uyanıyorum hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde dogursak Allah'ım

Yok canım çok şükür ben ilk denemede hamile kaldım ancak gelinimize aşılama demişler yumurta tembelliği sebebiyle ama rahim röntgeni dahi çekmeden aşılama da tutma riski çok mu düşük acaba?
Rahim filmi çekilmeden çok mantıksız bir hareket olmuş doktor değiştirsin hemen.Ben 2 aşılama oldum kuzum sebepsiz infertiliteydi oran çok düşük zaten ben tüp Bebek raporu için bir de belki tutar diye yaptırdım ama çok gereksiz uygulama bence.Normal ilişkiden bir farkı yok.Ama aşılamayls hamile kalan da var.Genelde sperm sayısı iyi ama ileri hareketi yavaş kişilerde işe yarıyor.Biz de sorun bulunamadığı için işe yaramadı.Yumurta tembelliği için yumurta takibi yapıyorlar.Yine yumurtalar uyarılıyor bunu denedi mi ? Ama bunları denemeden önce muhakkak rahim filmi çektirsin çünkü tüpler tıkalı da olabilir ya da rahimde problem de olabilir..Rahim filmi çekilmeden anlamak imkansız.Şişli echomar cevat bey tavsiyemdir biraz pahalı ama işinin üstadı bilginiz olsun.

Çok doğru bir açıklama

3.5 yıldır bu süreçlerden geçmiş biri olarak yumurta takibi 2 aşılama ve 2 tüp bebek süreci geçirdim pişman olduğum tek şey aşılama yaptırmak oldu.1 tüp bebek parası verdim o zaman ama umut tabi bilemiyordum.Ama bu işlerde ilk öncelik sperm testi, kadının hormon testleri ve rahim filmi .Bunlar yapılmadan hiç bir tedavi uygulanmaz kuzum özellikle rahim filmi çok önemli tüpleri kapalıysa ya da sorun varsa zaten olmaz.Eşinin değerleri iyi mi arkadaşının mesela bunların hepsi bir faktör

İkizlerle 5 kg alman harika bir şey bence. Ben maşallah ödemle beraber dün tok karına tartıldığımdan daha fazla fazla çıktım bu sabah totalde 6.5 kilo almış gözüküyorum ve bunun 2.5kilosunu 15 günde İstanbul’a gelince aldım. Bunun tek açıklaması ödem olmalı, yoksa bu kadar hızlı kilo alamam

Şöyle, sperm testi kardeşim yaptırmış ve her şey normal çıkmış. Hormon testleri de bildiğim kadarıyla normal. Onun problemi yumurta tembelliği ve polikistik over. Sendrom değil demişler ama. Adet döngüsü 35-40gün arasında oluyor. Dediğim gibi devlet ve özel olmak üzere 2 doktor aynı şeyi söylemiş, ama hiçbiri gel rahim filmini çekelim önce dememişler. Başka iyi bir doktor daha var. Ben memlekete gidince ona gideceğiz. Daha 20li yaşlarda olduğu için sürece bıraktım vs diyor bu yaşadıklarından sonra ama gereken bir tedavi varsa, bu yaşlarda yaptırmak onun avantajına olur gibi geliyor.

Ben sulu göz biriyim, gebelikte bu daha da çok arttı yüksek ihtimalle vücudunun gerginliğini hissediyorsundur, hamile olunca vücudumuzda ilk dinlediğimiz yerler kasık ve karın oluyor. Onları hissetmen çok normal. Ağlamayla inşallah hiçbir şey olmaz ama yine de ağlamamaya çalış sen. Ben ağlarken bebeğimi üzüyorum deyip bir de onun için ağlama krizine gidiyorum yap demesi kolay ama yapması zor biliyorum

Yaa sen birde aydını düşün antalya aydın en sıcak illlerden . İzmiri solladık ciğerlerim oksijensiz kalmış gıbı hıssedıyorum gece uyuyamadım sıcaktan şimdide deli gibi esiyor estikce ev ısınıyor. Neyse ne kaldı persembeye

Bebegın ıyıdır merak etme ama annesine üzülmüştür Umarım sadece duygusallıktan ağladıgın bir durumdur canım

Öncelikle lütfen kendisinizi yıpratmayın, geçen hafta özellikle sağdan sola dönerken yatakta, yürürken, konuşurken bile olan kasık ağrım vardı. Korkup hemen doktorla görüştüm hatta gittim de. Kendileri zaten ihtimalleri değerlendiriyor ama bu haftalarda artık böyle ağrılarımın olabileceğini söylemişti. Siz de doktorunuzla görüşün derim, o sizi en uygun şekilde yönlendirecektir.

Bizde 22 aylık emzirmeyi sonlandırdık gece bin kez kalkıp emiyordu herhalde oradan bir alışkanlık 2 3 kez su içmeye kalkıyor bende dün mayo bez bağlamadım tutabildi ama annemden çekindiğim için öğlen ve akşam bağlıyorum umarım onu da hallederiz ben bir ay önce bir denemiştim sadece kakasını yapıyordu hiç çiş yapmamıştı o yüzden kakasını yapmaya alışık zaten hep aynı saatte yapıyor
Offf of deme sizinki daha betermiş neyseki arkadaşlarım güzel haberleri yazmış 3 ağustostan sonra biraz daha rahatmışız gebeliğimizin sonu serin şükür en azından yürüyüş vs yaparız
inşallah inşallah

Yok canım çok şükür ben ilk denemede hamile kaldım ancak gelinimize aşılama demişler yumurta tembelliği sebebiyle ama rahim röntgeni dahi çekmeden aşılama da tutma riski çok mu düşük acaba?

Rahîm filmi, gerekli tahliller ve 3 aylık vitamin takviyelerden sonra başlanır aşılamaya. Tutma şansı elbet vardır ama aynı hormonları tüp bebektede alıyor onun şansı çook daha yüksek. Bende 20li yaşlarımdaydım 2 yıl yumurta takibi, 2 aşılama, 5 tüp bebek, 2 rahîm filmi, 2 histeroskopi geçirdim 7 yılın içinde. Ve sonunda kızıma kavuştum. Ama ol demesi yetiyormuş 1 yıl sonra kendiliğinden oğluşuma hamile kaldım.

Bebegın ıyıdır merak etme ama annesine üzülmüştür Umarım sadece duygusallıktan ağladıgın bir durumdur canım
Eşimle gerildik. Ben haksızdım ama o da üstüme geldikçe daha kötü oldum. Akrep burcu erkeği çok zor diyorlardı ama gerçekten zor

Evet ben ağladım mı çok hırpalıyorum kendimi. Sadece göz yaşım akmıyor yatağa düşüyorum. Hayat bir anda karanlık oluyor ve sadece parkta ağaç altında oturunca rahatlıyorum. Ama böyle olmaz anne olarak daha güçlü olmam lazım onların bize çok ihtiyacı olacak. Hiçbir suçu yok onu da üzdüm gözlerim doluyor yine

Anladım canım dediğim gibi en önemlisi rahim filmi bunu ihmal etmesin.Bazen tüplerde ufak yapışıklıklar olabiliyor filmle birlikte açılıyor hamile kalma şansını da arttırıyor.Bunu doktora sorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…