2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Cnm korkutmak istemem ama ben ilk doğumunu bu nedenle yaptım.. Normalde olması gereken 66ysa bnm 800lere fırlamıştı.. Kaşıntı filan var mı? Buyuk ihtimal sana ursactive gibi ilaç vericeklerdir.. İlacını sakın ama sakın aksatma.. Sürekli takipte ol.. İnşallah saglıkla kucagına alacaksın korkulacak bişey yok, ben bilinçsizdim erken doğum oldu, ama Bi tanıdıgım ilaçlarını kullandı vaktinde doğum yaptı... Sadece sürekli doktorlar ne diosa onu yap.. Bi de devlet hastanesini Bi kenarda tut derim naçizane

Çikolata, tereyağı, sıvı yağlar, tuz kesinlikle tüketme.. Onun dışında herşey yiyebilirsin canım

Evet yüksek değilmiş, bu kontrol edilebilir Bi durum.. Hiç canını sıkma, bak bnm değer 800dü diyorum ursactive bile başlamazlar bu değerlerle sanırım.. Vitaminleri kesince düzelir gibime geldi

Kızlar selam benim canım bazen salatalık, yumurta domates vs gibi klasik kahvaltıyı yapmak istemiyorum bunaldım aylardır. Arada mesela yoğurt üzerine sade granola, bal, muz, ceviz koyup yesem olur mu kahvaltı olarak
Ben bazen kahvaltılarımı sadece 1 tane haşlanmış yumurta ile geçiştirip öğlene kadar kahvemi içip öğlen gronola ceviz ve kuru üzümle yoğurt yiyip akşamı ediyorum. İnsanın içi almayınca almıyor. Bazen de o gün çok acıktıysam akşam yemeğimi 16:30-17:00 gibi yiyyorum oh hafifim bu akşam diyip gece 23:00 atıştırmalıklara dalıyorum koca bir mide ile yatıyorum ne kadar dikkat etmeye çalışsam da bir gün diğerine tutmuyor. Evet yediklerimize dikkat edelim ama zararlı şeyler tüketmedikçe günlük vitaminimizi alıyoruz zaten. Ben bugün beslenmedim diye kafaya takmaya gerek yok bence. Eşim beni hep "hamileyken sigara içenler var yaaaa" diye rahatlatıyor kafaya o günkü beslenmemi takarsam

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmicam kimse önermiyor. Bide bugün doktor bebek duvara doğru dönük kafası aşşağıda dedi. Bu haftalarda normal doğum pozisyonuna doğru geçiş mi yapıyolar? 24+2 şuan

Şeker yüklemesi testine karşı olanlardan biriyim sanırım. Karşıyım demeyelim de rafine şeker tüketmiyorken bir anda bebeğime o şekeri vermek istemiyorum diyelim. Üstelik gazoz bile içemem tatlı içeçek olarak doktorumun kendi yöntemi kahvaltı ettirmek. Tokluk şekerime böyle bakacak. Bana bir liste verdi o listeye göre besleneceğim. Listede simit portakal suyu tahin pekmez gibi şeyler var sende doktorunla bu yöntemi konuşsana belki kabul eder. Ben gerekirse sana listeyi atarım. 75 gr şeker içerecek şekilde yine besleniyorsun. Önce açlık sonra birinci saat sonra ikinci saat bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…