2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de 19. Haftada başldı canım .Çok sık olmadığı için doktorum magnezyum vermedi.4 kere falan oldu bende de
Magnezyum kullanıyorum bir süredir ama özellikle yarken birden kitleniyor bacağım çok canım acıyor ne yapmalıyım başka bilmiyorum

Ben de ilk defa bugün yaşadım yatakta, canımı çok yaktı. Kadın Doğumdan önce dahiliyeye gidip önce tüm değerlerime baktıracağım.
Bana da yazar mısın sonucu. Bende bir haftadir yaşıyorum magnezyum da kullanıyorum ama yine oluyor

Çok sevindim.. Doktorun arada kontrol eder sanrm, temkını elden bırakma bu konuda.. Kan verınce bu degerlerını kontrol ettırmeyı de unutma

Ben ilk hamileliğimde magnezyum içemiyordum genel olarak ilaç içemiyorum doktor bana muz ve sade maden suyu önermişti onları tüketiyordum
Maden suyu içmiyorum bu aralar ama magnezyum alıyorum günde bir adet muz yiyorum ama yine de aynı bende ilk hamileligimde hiç ilaç kaullanamamistim ağır ürtiker geçirdiğim için riskliydi ilaclar. Şimdi içiyorum D3 vit magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum

soyasosu naptın canım nasıl geçti sağlık ocağı kontrolün
Kan idrar tahlili verdim umarım sonuçlar da güzel çıkar. Hemşirem trafikte kalmış gelemedi. Kalbini duyayım demedim artık. Diğer hemşirenin başı çok kalabalıktı tek olduğu için

Geçmiş olsun, geçen hafta benimde kasıklarım ağrıdı birkaç gün geçmedi yürüyünce yatınca ağrıyordu biraz daha geçmese doktora gidecektim ama geçti. Geceleri özellikle yaz da olsa üstünüz pek açık yatmamaya ve çorap giyerek yatmanızı öneririm. Rahim büyüdüğü içinde ağrı olabilir. Umarım geçer sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…