Ah canım çok geçmiş olsun ben de depremle uyandım biz adanaya çok yakınız ora kadar tabiiki hissetmedim ama yine yatağı salladigi için uyandırdı ;( Allah tekrarını yaşatmasın en kötüsü bu olsun
Teşekkür ederim canım bu gece kan testinde değerlerim normale dönmüş görünüyor. Ya doktorumun kestiği ilaçlardan ya da burada bir arkadaş tetanoz aşısının da tetiklediğini söylemişti onun etkisi de olmuş olabilir bende. Ama düşmüş iyi ki
Maden suyu içmiyorum bu aralar ama magnezyum alıyorum günde bir adet muz yiyorum ama yine de aynı bende ilk hamileligimde hiç ilaç kaullanamamistim ağır ürtiker geçirdiğim için riskliydi ilaclar. Şimdi içiyorum D3 vit magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum
Kan idrar tahlili verdim umarım sonuçlar da güzel çıkar. Hemşirem trafikte kalmış gelemedi. Kalbini duyayım demedim artık. Diğer hemşirenin başı çok kalabalıktı tek olduğu için
Hastanede önce nst ye bağladılar, sonra vajinal ultrason ve kan testleri yapıldı. Serum verildi. Çok şükür bizim gördüğümüz tehlikeli bir durum yok her şey normal dediler. Ama benim yürürken olan sancım hala devam ediyordu. Bunu söyleyince de doktor hastane yatışı yapalım istersen gözetim altında kal ama ekstra bir şey yapmayacağız dedi. Ben de hastanenin olduğu semtte kayınvalideme kalmaya geldim. Allah korusun ağrım şiddetlenirse hemen gidebilmek için. Hem iyi hissediyorum çok şükür görünen bir sıkıntı yok ama diğet taraftan ağrım geçmedi hala. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Güzel dileklerinize ihtiyacım var çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Geçmiş olsun, geçen hafta benimde kasıklarım ağrıdı birkaç gün geçmedi yürüyünce yatınca ağrıyordu biraz daha geçmese doktora gidecektim ama geçti. Geceleri özellikle yaz da olsa üstünüz pek açık yatmamaya ve çorap giyerek yatmanızı öneririm. Rahim büyüdüğü içinde ağrı olabilir. Umarım geçer sizinde
Bu haftalarda uygulamada okumuştum, rahim büyüme ayağına girdiği için ağrı olurmuş. Neyseki çok şükür yolunda her şey umarım ağrın da geçer ve rahatlarsın. Moralinin bozuk olması da etliler, dünkü sorun neyse düşünme artık tamam mı
Bugün biraz daha hafifledi sancım canım çok teşekkürler. Korkumdan hastaneye yakın kalacağım birkaç gün daha. Gündemim sadece bebeğimin sağlığı oldu o yüzden iyiyim her şey yolunda canım