- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
benim oğlum bebekliğimin kopyası ama şimdiki halimle alakası yok babasınında çocukluğuna benzemiyor şimdiki haline benziyor çok ilginç türünün tek örneğiO zaman ikimizin karışımı olacak bu sıpa canım
Şimdi yeni gittiğim doktorumda şeker yüklemesi yapmayacak yemekten sonra bakacak çok mutlu oldumŞeker yüklemesi testine karşı olanlardan biriyim sanırım. Karşıyım demeyelim de rafine şeker tüketmiyorken bir anda bebeğime o şekeri vermek istemiyorum diyelim. Üstelik gazoz bile içemem tatlı içeçek olarakdoktorumun kendi yöntemi kahvaltı ettirmek. Tokluk şekerime böyle bakacak. Bana bir liste verdi o listeye göre besleneceğim. Listede simit portakal suyu tahin pekmez gibi şeyler var sende doktorunla bu yöntemi konuşsana belki kabul eder. Ben gerekirse sana listeyi atarım. 75 gr şeker içerecek şekilde yine besleniyorsun. Önce açlık sonra birinci saat sonra ikinci saat bakıyorlar
Yaa mükemmel çok sevindim. Hem kafamızda soru işareti kalmamış olcakŞimdi yeni gittiğim doktorumda şeker yüklemesi yapmayacak yemekten sonra bakacak çok mutlu oldumilk oğlumda hiç yaptırmadım bunda bu şekilde yapılacağı için yaptırcaz
Umarım yalnızca size benzerbenim oğlum bebekliğimin kopyası ama şimdiki halimle alakası yok babasınında çocukluğuna benzemiyor şimdiki haline benziyor çok ilginç türünün tek örneğiİki numaram da ultrasonda kimseye benzetemedik aile içinde de kimseye benzemiyor diğer kontroldeki renkli ultrasonda benzer herhalde birilerine annem kaynının oğluna benzeyecek rüyamda gördüm diyor eşimde Allah korusun diyor pek sevmiyor sevmiyorya kesin benzer birde annem ne derse çıkıyor
Ayy dayısına benzesin istiyorumUmarım yalnızca size benzerama gerçekten çok çabuk değişiyorlar, 2 numarada sana benzer inşallah önce sağlıklı olsunda
Hiç belli olmaz benim görümcemin oğlu aynı eşim yani benim doğurduğum o kadar benzemez gönlünden geçen olsun inşallahAyy dayısına benzesin istiyorumama zor gibi benimde ailem hepsi aşık tenli mavi yeşil gözlü ben kumral koyu göz kendi aileme kendim benzememişim çocuğum nasıl benzesin diyorum
Amin canım inşallah. Gidecek misin? Bize de haber ver
Canım ne yaptın gittin mi ? Herşey yolundadır inşallah
Ben de merak ediyorumRachel35
Teşekkür ederim canım bu gece kan testinde değerlerim normale dönmüş görünüyor. Ya doktorumun kestiği ilaçlardan ya da burada bir arkadaş tetanoz aşısının da tetiklediğini söylemişti onun etkisi de olmuş olabilir bende. Ama düşmüş iyi kiEvet yüksek değilmiş, bu kontrol edilebilir Bi durum.. Hiç canını sıkma, bak bnm değer 800dü diyorumursactive bile başlamazlar bu değerlerle sanırım.. Vitaminleri kesince düzelir gibime geldi
Bu haftalarda uygulamada okumuştum, rahim büyüme ayağına girdiği için ağrı olurmuş. Neyseki çok şükür yolunda her şeyHastanede önce nst ye bağladılar, sonra vajinal ultrason ve kan testleri yapıldı. Serum verildi. Çok şükür bizim gördüğümüz tehlikeli bir durum yok her şey normal dediler. Ama benim yürürken olan sancım hala devam ediyordu. Bunu söyleyince de doktor hastane yatışı yapalım istersen gözetim altında kal ama ekstra bir şey yapmayacağız dedi. Ben de hastanenin olduğu semtte kayınvalideme kalmaya geldim. Allah korusun ağrım şiddetlenirse hemen gidebilmek için. Hem iyi hissediyorum çok şükür görünen bir sıkıntı yok ama diğet taraftan ağrım geçmedi hala. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Güzel dileklerinize ihtiyacım varçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Tam 22. Haftamda bende 3-4 gün süren bi kasık ağrısı yaşamıştım tam anlattığın gibiydi. Üşüttüğümü sanıyordum ama belkide rahim büyüyordu. Bazen üşütmeye bağlı ağrıda olabiliyor havalar sıcak, soğuk su içiyoruz klimalı ortamda bulunuyoruz. Başka bişey olacağını sanmıyorum ayaklarını sıcak tut yinede. Çok geçmiş olsunHastanede önce nst ye bağladılar, sonra vajinal ultrason ve kan testleri yapıldı. Serum verildi. Çok şükür bizim gördüğümüz tehlikeli bir durum yok her şey normal dediler. Ama benim yürürken olan sancım hala devam ediyordu. Bunu söyleyince de doktor hastane yatışı yapalım istersen gözetim altında kal ama ekstra bir şey yapmayacağız dedi. Ben de hastanenin olduğu semtte kayınvalideme kalmaya geldim. Allah korusun ağrım şiddetlenirse hemen gidebilmek için. Hem iyi hissediyorum çok şükür görünen bir sıkıntı yok ama diğet taraftan ağrım geçmedi hala. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Güzel dileklerinize ihtiyacım varçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
İdrar baktılar mı peki benim de çok ağrım oluyodu yürürken enfeksiyondan mış meğer haftam küçüktü bu haftalaarda artsa belki sizin kadar ağrırdı, rahim büyüdüğü içinde olabilir herşeye bakılmış ne güzel bence dinlenmelisin düzelicektir yarına serumun etkisiyle inşallahHastanede önce nst ye bağladılar, sonra vajinal ultrason ve kan testleri yapıldı. Serum verildi. Çok şükür bizim gördüğümüz tehlikeli bir durum yok her şey normal dediler. Ama benim yürürken olan sancım hala devam ediyordu. Bunu söyleyince de doktor hastane yatışı yapalım istersen gözetim altında kal ama ekstra bir şey yapmayacağız dedi. Ben de hastanenin olduğu semtte kayınvalideme kalmaya geldim. Allah korusun ağrım şiddetlenirse hemen gidebilmek için. Hem iyi hissediyorum çok şükür görünen bir sıkıntı yok ama diğet taraftan ağrım geçmedi hala. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Güzel dileklerinize ihtiyacım varçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Bir kere yenidoğan bebek için fazla büyük. Yani fermuar kısmı bebek hareket etse ağzına burnuna girip çocuğu rahatsız edebilir. Kumaşıda bence çok hantal ağır. Emzirirken çok zor oluyor. Ben kesinlikle kollu olanları tercih etmenizi öneririm. Kundak sevmeyen bebekler için kolların dışarıda kalması durumunda boşuna almış olmak var.Aaa neden canım, ne gibi olumsuzluğu var?
Anladım canım, aslında instagramda elauykutulumları diye bir sayfa var. Biraz büyüyünce ordan mı alsam acaba diye de düşünmüyor değilim. Açıkçası ilk aylar kundak yapmayı düşündüğüm için uyku tulumu şart gibi de gelmiyor. 4.aydan sonra da kollulara geçmek daha mantıklı duruyorBir kere yenidoğan bebek için fazla büyük. Yani fermuar kısmı bebek hareket etse ağzına burnuna girip çocuğu rahatsız edebilir. Kumaşıda bence çok hantal ağır. Emzirirken çok zor oluyor. Ben kesinlikle kollu olanları tercih etmenizi öneririm. Kundak sevmeyen bebekler için kolların dışarıda kalması durumunda boşuna almış olmak var.
Bir de bence her bebek uyku gurusu sevmeyebilir. Hareket etmesi biraz zor içinde. Boşuna o kadar para vermemek gerekiyor. Kış içinde bizim evimiz 24 dereceydi bana ince gelmişti. Yenidoğan bebekleri özellikle sıcak tutmak kolik ve gaz sancısını önlüyor. Üşüdüklerinde anında gaz oluşuyor.
Selam kızlar aşırı gergin birgün geçiriyorum ve tepkilerim normal mi yoksa abartıyor muyum diye danışmak istiyorum sizlere. Abim 5 ay önce nişanlandı ben nişanında daha yeni hamileydim ve düğün seneye olacaktı. Hem maddi sebepler hemde askerliğini vs yapmamış olmasından dolayı böyle kararlaştırılmıştı. Bir anda dün nişanlısı ile birlikte karşımıza geçip kasımda evlenicez dediler. (Gelinimiz okuyor hala) Benimde doğumum kasımın 2.haftası ve bunu bilmelerne rağmen 17 kasım diye gün alıyorlar. Sonuöta benim ailemin bunu düşünüp ortada belli olan doğumuma rağmen böyle bir karar alması bir anda çok yanlış değil mi bana mı çok fazla geldi? Bende düğüne gitmeyeceğimi söyledim kaldı ki doğum yapmamış dahi olsam son dönemlerde terlik bile giyemez duruma gelirsem ben o halde neden kendime eziyet etmek zorunda kalayım. Bu nasıl bir düşüncesizlik
Bende de 19. Haftada başldı canım .Çok sık olmadığı için doktorum magnezyum vermedi.4 kere falan oldu bende deKızlar merhaba bir şey soracağım bacak krampları sizde de başladı mı ne yapmak gerekiyor
Bende de 19. Haftada başldı canım .Çok sık olmadığı için doktorum magnezyum vermedi.4 kere falan oldu bende de
Kızlar merhaba bir şey soracağım bacak krampları sizde de başladı mı ne yapmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?