- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
İnsallah iyi gelirBaktım, sonra aktardan kurutulmuş olanını alıp komposto yapmak geldi. İş çıkışı alıcam biraz. Hem kalbe hem de idrar yollarına faydası çokmuş. 21. haftadan sonra öneriliyormuş, bakalım bi şans vereyim.
İnşallah. Son 2 haftam kaldı kontrole her şey beni buluyor o yüzden. Ama fark ettim de çocuğu kişide idrar yolu enfeksiyonu var. Acaba normal mi bu yahu?İnsallah iyi gelir
Kusura bakmayın, çok güldümKızlar biz oğlumu ultrasona 1 kez götürdük ve orda dr karnıma baktığı için kardeşi olacağını biliyor ve sürekli ne zaman çıkacak diye soruyor bu soru gün içinde arttı birde geçen yolda karnıma sancı girdi yürüyemedim ama karnımı tuttum bağırarak anne kardeşim mi çıkıyor dedi allahtan yoldan kimse geçmiyordu biz bunu nasıl unutturcaz daha çok var ve üzülüyor sürekli hadi çıksın diyor herkesin yanında pat küt söylüyor bideVarmı benimle aynı sorunu yaşayan yaa
Kızım 3,5 yaşında gebelik testinden sonra kardeş gelmiş karnıma dedik hadi anne gidelim çıkarsınlar dediKızlar biz oğlumu ultrasona 1 kez götürdük ve orda dr karnıma baktığı için kardeşi olacağını biliyor ve sürekli ne zaman çıkacak diye soruyor bu soru gün içinde arttı birde geçen yolda karnıma sancı girdi yürüyemedim ama karnımı tuttum bağırarak anne kardeşim mi çıkıyor dedi allahtan yoldan kimse geçmiyordu biz bunu nasıl unutturcaz daha çok var ve üzülüyor sürekli hadi çıksın diyor herkesin yanında pat küt söylüyor bideVarmı benimle aynı sorunu yaşayan yaa
Benim 4,5 yaşındaki oğlum aklına estikçe çıksın artık baksana kocaman oldu karnım falan diyo onun dışında pek umrunda değil kardeşKızım 3,5 yaşında gebelik testinden sonra kardeş gelmiş karnıma dedik hadi anne gidelim çıkarsınlar dediabla oluyosun diyenlere daha çıkmadılar abla olmadım diyo hergün seviyo ama eşim karnıma dokunduğunda çok kıskanıyo, kızımda hep soruyodu zamanla daha karnımda büyümeleri lazım kızım diye diye alıştı çok nadir soruyor artık kendi bebeklik videolarını izlemeye bayılıyor ayy anne şuna bak şuna ne kadar tatlı diyo bizden çok onlar sabırsız umarım düzenleri bozulmaz kıskançlık olmaz
Aslında küçük olanın hevesli olması lazım büyük tatmış kardeş hissiniBenim 4,5 yaşındaki oğlum aklına estikçe çıksın artık baksana kocaman oldu karnım falan diyo onun dışında pek umrunda değil kardeşbüyük oğlum (12) çok hevesli daha şimdiden doğum olacağı gün okula gitmeyim falan diyor
Ayyy bende halime gülüyorumKusura bakmayın, çok güldümKaç yaşında oğlunuz? Ben korkumdan hala bizimkine (4.5 yaş) söyleyemedim
İnşallah ama böyle her an sorması herkesin yanında söylemesi kustuğum zamanda herkese annem kusuyor diyodu felaket tellalı gibi evde bişey konuşmaya korkar oldukKızım 3,5 yaşında gebelik testinden sonra kardeş gelmiş karnıma dedik hadi anne gidelim çıkarsınlar dediabla oluyosun diyenlere daha çıkmadılar abla olmadım diyo hergün seviyo ama eşim karnıma dokunduğunda çok kıskanıyo, kızımda hep soruyodu zamanla daha karnımda büyümeleri lazım kızım diye diye alıştı çok nadir soruyor artık kendi bebeklik videolarını izlemeye bayılıyor ayy anne şuna bak şuna ne kadar tatlı diyo bizden çok onlar sabırsız umarım düzenleri bozulmaz kıskançlık olmaz
En azından şöyleki aklı kestiği için her yerde söylemiyordurBenim 4,5 yaşındaki oğlum aklına estikçe çıksın artık baksana kocaman oldu karnım falan diyo onun dışında pek umrunda değil kardeşbüyük oğlum (12) çok hevesli daha şimdiden doğum olacağı gün okula gitmeyim falan diyor
Benim kızımda şimdiden herşeyi anlatıyor Allahtan kimseyi görmüyor da bi anneme falan sorular sorsan hepsini cevaplar tek tek anlatır yani geçen uyardım anlatılmaz herşey diyeİnşallah ama böyle her an sorması herkesin yanında söylemesi kustuğum zamanda herkese annem kusuyor diyodu felaket tellalı gibi evde bişey konuşmaya korkar oldukdoğduğunda da bu kadar meraklı olur mu acaba kardeşi için
Ay sizin ikiz bebişti dimi hatırladım şimdi kızınız kaç yaşında aslında ben şuna inanıyorum arada azda yakında olsa kıskançlık olur kız kardeşimle 4 yaş var onu kıskandım mı hiç hatırlamam ama erkek kardeşimle 10 yaş var çok kıskanmıştım her türlü olacak bu durum biz sadece dengeyi koruyacağız bununla ilgili kitap filan okumak gerek büyük ihtimalle nasıl davranmamız gerek dengeyi nasıl kurmamız lazım belki doğru diye yaptığımız şey yanlış olabilir inşallah bilinçli bir şekilde atlatırız güzel günlerini görürüz miniklerimizinBenim kızımda şimdiden herşeyi anlatıyor Allahtan kimseyi görmüyor da bi anneme falan sorular sorsan hepsini cevaplar tek tek anlatır yani geçen uyardım anlatılmaz herşey diyeanladımı bilmiyorum gerçi ben kustuğumda da bilmiş bilmiş kardeşlerim annemi kusturuyo diyo
İnşallah olurlar ya tek korkum kızımın kendini yalnız hisetmesi falaan ama elimden geleni yapıcam
Ay deme oyle, ben gecen hafta aldim 700 grBugün kontrole gittimmm 500 gr olmuş bebis bende bu ay 700 gr almısımm
Bizim ilk olacak insallah. Ama esimin yigeni 3 yasinda ogrendiginde yapisti karnima. Surekli ellerini koyuyor. Ne zaman cikacak hadi ciksin diye tutturuyor. Kar yaginca montlarimizi giyip kartopu oynayinca dedim :)Kızlar biz oğlumu ultrasona 1 kez götürdük ve orda dr karnıma baktığı için kardeşi olacağını biliyor ve sürekli ne zaman çıkacak diye soruyor bu soru gün içinde arttı birde geçen yolda karnıma sancı girdi yürüyemedim ama karnımı tuttum bağırarak anne kardeşim mi çıkıyor dedi allahtan yoldan kimse geçmiyordu biz bunu nasıl unutturcaz daha çok var ve üzülüyor sürekli hadi çıksın diyor herkesin yanında pat küt söylüyor bideVarmı benimle aynı sorunu yaşayan yaa
Canım nasıl oldun?Benim şimdi sol böbreğime ara ara ağrı vurmaya başladı. En son kum dökerken böyle olmuştu. Şimdilik durabiliyorum ama sanırım geceye doğru acile gitmem gerekecek.
Evet ikiz 3,5 yaşında şuan, ders yapıyoduk öğretmeniydim bana öğretmenim ben çok üzgünüm neden dedim erkek kardeşim olucak dedi ama senin hem kız hem erkek kardeşin olucak dedim ama anne şakacıktan dedi bi tane varmış karnında erkekmiş demezmiAy sizin ikiz bebişti dimi hatırladım şimdi kızınız kaç yaşında aslında ben şuna inanıyorum arada azda yakında olsa kıskançlık olur kız kardeşimle 4 yaş var onu kıskandım mı hiç hatırlamam ama erkek kardeşimle 10 yaş var çok kıskanmıştım her türlü olacak bu durum biz sadece dengeyi koruyacağız bununla ilgili kitap filan okumak gerek büyük ihtimalle nasıl davranmamız gerek dengeyi nasıl kurmamız lazım belki doğru diye yaptığımız şey yanlış olabilir inşallah bilinçli bir şekilde atlatırız güzel günlerini görürüz miniklerimizin
Çocuklar her şeyi böyle oyun sırasında söylüyor zaten. Dışarda erkek çocuklar ile ilgili bir şey duymuştur kesin yoksa bir ayrım yapacağını düşünmüyorumEvet ikiz 3,5 yaşında şuan, ders yapıyoduk öğretmeniydim bana öğretmenim ben çok üzgünüm neden dedim erkek kardeşim olucak dedi ama senin hem kız hem erkek kardeşin olucak dedim ama anne şakacıktan dedi bi tane varmış karnında erkekmiş demezmi
Aslında bi kız bi erkek istiyordu çok şaşırdım duygusunu böylemi ifade ediyor acaba dedim bakalım nasıl olucak
Pek anlamıyor da olabilirler benim oğlum bazen kız olsun diyor bazen erkek onlarda daha tam ne olduğunun bilincinde değiller sanırımEvet ikiz 3,5 yaşında şuan, ders yapıyoduk öğretmeniydim bana öğretmenim ben çok üzgünüm neden dedim erkek kardeşim olucak dedi ama senin hem kız hem erkek kardeşin olucak dedim ama anne şakacıktan dedi bi tane varmış karnında erkekmiş demezmi
Aslında bi kız bi erkek istiyordu çok şaşırdım duygusunu böylemi ifade ediyor acaba dedim bakalım nasıl olucak
Umarım ağrınız ilerlemez, çok geçmiş olsunBenim şimdi sol böbreğime ara ara ağrı vurmaya başladı. En son kum dökerken böyle olmuştu. Şimdilik durabiliyorum ama sanırım geceye doğru acile gitmem gerekecek.
Aslında arkadaşımın ikizleride bi kız bi erkek ve çok iyi anlaşırlardı şimdiye kadar bi kaç görüşmemizde kızlar erkeği dışlıyo gibiydi yeni yenide öğreniyo kız erkek ayrımını çevremizde ikizler dışında örnek arkadaşımızda yoktu parkta falan erkek arkadaşı ediniyo aslında ama bilemediimÇocuklar her şeyi böyle oyun sırasında söylüyor zaten. Dışarda erkek çocuklar ile ilgili bir şey duymuştur kesin yoksa bir ayrım yapacağını düşünmüyorum
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ben idrar kültürü verdiğimde üreme olmuştu ve doktorum hemen antibiyotik başlattı zararı olmaz değil mi diye sorduğumda enfeksiyon daha zararlı korkmadan güvenle kullan dedi tabiki herkesin güvendiği doktoru en doğrusunu bilir ve ben bir kutu bitirmek durumunda kaldım çevremde çoğu hamile de kullanmış çok sordum o zamanlar inatçı bir enfeksiyon için de güvenilir antibiyotik zararlı olmaz diye düşünüyorum bu benim fikrim tabii en doğrusunu kadın doğum doktorunuz bilirBurada böyle bir saçmalık var ne yazık ki, kaç haftadır enfeksiyonum olduğunu bildiği halde asm antibiyotik bebeğe zararlı veremem diyorGörmüştüm burada birisi de kullanmıştı, zaten hamileliğe uygun olanlar var biliyorum. Acile gitsem bu sefer de bunun için mi geldin gibisinden muamele görüyorum resmen. Kadın doğum hastanesine de baya uzaktayım. Yarın tekrar gidip konuşacağım artık. Bu şekilde bebeğe de zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?