- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Evet az da olsa cogu kişide oluyor ben de hep duyuyorum o yüzden hamilelikte az miktarda olanları doktorlar normal bile karsılıyor bol su iç diyor o kadarİnşallah. Son 2 haftam kaldı kontrole her şey beni buluyor o yüzden. Ama fark ettim de çocuğu kişide idrar yolu enfeksiyonu var. Acaba normal mi bu yahu?
Biz söyledik 3 ay bitince iki kez de doktora geldi bizimle bana bir şey olacak diye çok ağladı aslında ön konuşmada yaptık sadece karnımdan bakacak filan diye ama yinede korktu daha götürmemKızlar biz oğlumu ultrasona 1 kez götürdük ve orda dr karnıma baktığı için kardeşi olacağını biliyor ve sürekli ne zaman çıkacak diye soruyor bu soru gün içinde arttı birde geçen yolda karnıma sancı girdi yürüyemedim ama karnımı tuttum bağırarak anne kardeşim mi çıkıyor dedi allahtan yoldan kimse geçmiyordu biz bunu nasıl unutturcaz daha çok var ve üzülüyor sürekli hadi çıksın diyor herkesin yanında pat küt söylüyor bideVarmı benimle aynı sorunu yaşayan yaa
21 haftalıgim aynı durumdayım yemeklerden sonra karnım patlayacakmis gibi oluyorMerhaba bende 24 haftalik oldum ilk gebeligim karnimda inanılmaz bir gerginlik var karnım aç ama gerginlik ve bide üstüne şişkinlik çok fena normal mi bu,şişkinlik yemeklerden sonra dahada artıyo ne yapmam lazım sizlerde böylemiziniz tecrübeli anneler tecrübelerinize talibim
Heyecanları çok güzel gerçekten ama üzülüyorum bazen her dakika soruyor bide başka insanların yanında ne kadar kaldı çıkmasına diyip duruyor biraz unutsa en azından onada zaman geçmiyor 3 ay kaldı diyorum hep 3 3 kaldı diyorsun bitmiyor diye sinirleniyor 3 gün anlıyor sanırımBiz söyledik 3 ay bitince iki kez de doktora geldi bizimle bana bir şey olacak diye çok ağladı aslında ön konuşmada yaptık sadece karnımdan bakacak filan diye ama yinede korktu daha götürmem
Çok olumlu karşılıyor şuan için artık bezleri Umay a tak diyor. Karnımı seviyor kardeşim diyor. Doğunca ben onun elinden oyuncak çekmem paylaşıcam diyorbiz banu çiftçinin programından anne karnında bebeği gösterdik annenin karnı o kadar büyücek ki kocaman olcak o zaman kardeşin doğacak dedim. Aplikasyondaki kadını ben sanıyor daha çok büyümemiş diyor, kalp atışını dinliyor kardeşinin. Bazen o kalp atışı sesini ninni yapıp onunla uyuyor filan çok güzel şeyler Bir de yolda kendinden küçük birini görse benim kardeşimde böyle olcak diyo
Çok sinir bozucu bir durum açken de şişim yiyince dahada şişiyorum hareket ercek halim kalmiyo artık bide karnimda bir gerginlik aksama kadar ayakları uzatıp oturuyom vallahi21 haftalıgim aynı durumdayım yemeklerden sonra karnım patlayacakmis gibi oluyor
Devamli mi sislik hissediyorsunuz maden suyu iyi geliyor günde 1 defa için isterseniz benim genelde akşam yemekten sonra oluyor yatana kadar sürüyorÇok sinir bozucu bir durum açken de şişim yiyince dahada şişiyorum hareket ercek halim kalmiyo artık bide karnimda bir gerginlik aksama kadar ayakları uzatıp oturuyom vallahi
Bu haftaya kadar yoktu bu hafta hep böyle maden suyu hergun içiyorum zaten ama bu şişliğe bir faydası yok malesef inşallah böyle devam etmezDevamli mi sislik hissediyorsunuz maden suyu iyi geliyor günde 1 defa için isterseniz benim genelde akşam yemekten sonra oluyor yatana kadar sürüyor
Anladım canım insaAllahBu haftaya kadar yoktu bu hafta hep böyle maden suyu hergun içiyorum zaten ama bu şişliğe bir faydası yok malesef inşallah böyle devam etmez
Oy yerim o heyecanıHeyecanları çok güzel gerçekten ama üzülüyorum bazen her dakika soruyor bide başka insanların yanında ne kadar kaldı çıkmasına diyip duruyor biraz unutsa en azından onada zaman geçmiyor 3 ay kaldı diyorum hep 3 3 kaldı diyorsun bitmiyor diye sinirleniyor 3 gün anlıyor sanırımİstanbul’a gideceğiz belki örf kalabalıkta unutur sonrada okulu başlar öyle böyle geçecek inşallah ne kaldı ki şurada zaten
Çok geçmiş olsun.Benim şimdi sol böbreğime ara ara ağrı vurmaya başladı. En son kum dökerken böyle olmuştu. Şimdilik durabiliyorum ama sanırım geceye doğru acile gitmem gerekecek.
Şimdi acilde geldik. Monurol verdi yine acil doktoru. Enfeksiyon çıkmış ama geçen haftaya göre daha düşük. Su miktarını arttırmak işe yaramış görünüyor. Kendi doktoruna sonuçlarını ilet antibiyotik başlayacaksa o başlasın dedi. Evin hariç hiçbir yerde tuvaleti kullanma diye tembihledi bir de. Bu aralar salgın da çokmuş.Canım nasıl oldun?
Sonuçlarımı göstereceğim kendi doktoruma acil doktoru da ilaç yazmak istemedi. Ona yönlendirdi.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ben idrar kültürü verdiğimde üreme olmuştu ve doktorum hemen antibiyotik başlattı zararı olmaz değil mi diye sorduğumda enfeksiyon daha zararlı korkmadan güvenle kullan dedi tabiki herkesin güvendiği doktoru en doğrusunu bilir ve ben bir kutu bitirmek durumunda kaldım çevremde çoğu hamile de kullanmış çok sordum o zamanlar inatçı bir enfeksiyon için de güvenilir antibiyotik zararlı olmaz diye düşünüyorum bu benim fikrim tabii en doğrusunu kadın doğum doktorunuz bilir
Teşekkür ederimmUmarım ağrınız ilerlemez, çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun size de. Dün randevum vardı aslında ameliyatı varmış doktorumun bugün gideceğim. Sabah uyandığımda adım atamadım umarım dediğiniz sebeptendirBenim hala geçmedi, doktora gittim hem alttan hem üsten baktı, ama bana baştan beri şunu da diyordu bu haftalardan sonra böyle hareket anında olan ağrılar kasık, kuyruk sokumu vs. normal lütfen endişe etme diyor. Bende sizin gibi endişe duymakten kendimi alamadım ama şimdi biraz daha rahatım. Hala devam etmekte ama içiniz rahat etmiyorsa yine doktorunuza danışabilirsiniz
Benim de benzer ağrılarım oluyordu aslında ama 5-10 saniye sürüyordu. Biraz dinlenince geçiyordu hemen. Bu sefer geçmedi ve her ayağa kalktığımda sol tarafımda ağrı var. Yıllar önce kadın doğum doktoru senin sol yumurtalığın yapışık demişti. Herhangi bir şeye engel değil ama zaman zaman ve özellikle yumurtlama döneminde ağrı yapar demişti. Gebeliğimin başından beri de hem sol kasığıma doğru ağrım oluyordu. Teşekkür ederim umarım bebek baskısıdırCanım benim bir dönem o şekilde çok ağrım oluyordu yani ben kesin enfeksiyon vardır diyordum ama yoktu bıçak saplanır gibi bir ağrıydı hatta özellikle oturduğum yerden kalkarken şiddetlenir di kalkamazdım öyle kalırdım bazen yolda tuttuğu oluyor ve adım dahi atamıyorum sonra düzeldi bu durum baya hafifledi bende acaba bebek o kısma baskı yapıyor olabilir mi diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım bol su tüketin diyor sağlıkçılar enfeksiyon durumunda. Ama yine de geçmesi birkaç gün sürüyor sanırım. Evet benzer ağrıları yaşıyoruz. Ben hiçbir yaz buz gibi soğuk su içmedim, bu kadar klimada kalmadım. Bu sene yanıyorum, ateş basıyorAynı canım benimde vantilatör tüm gece açık dün bana doğruydu sanırım ondan kasık ağrısı bende de oldu. Ayağa kalktığımda daha çok geriliyor aynı anlattığın gibi. Adet olacakmış gibi ağrım var. Şimdi biraz hafifledi gibi ama. Kasık ağrısı karın ağrısı falan normal demişti bana doktor rahim büyümesi ile olurmuş da şu idrar enfeksiyonu bir geçse iyi ondan kurtulamadım bende
Bende yoktu yeni çıktı.bakteri sayım da 14. İlk idrarda 5 e kadar normalmiş.bazı kan değerlerim de yüksek enfeksiyonu gösteren.doktora sordum bakalım ne diyecek.Bir haftadır yanmalı bir durum vardıEvet az da olsa cogu kişide oluyor ben de hep duyuyorum o yüzden hamilelikte az miktarda olanları doktorlar normal bile karsılıyor bol su iç diyor o kadar
inşallah ben de öyle umuyorumAslında küçük olanın hevesli olması lazım büyük tatmış kardeş hissinibüyük olanın çok desteği olur yalnız şansısın
aynen söylemiyor zaten çok da umursamıyor şuanEn azından şöyleki aklı kestiği için her yerde söylemiyordurakşamları karnım büyüyor anne karnın patlıcak kardeşim mi çıkacak diyor bazen öyle şeyler söyleyip öyle cümleler kuruyolarkş ben donup kalıyorum
Güzel haberlerinizi bekliyoruzGeçmiş olsun size de. Dün randevum vardı aslında ameliyatı varmış doktorumun bugün gideceğim. Sabah uyandığımda adım atamadım umarım dediğiniz sebeptendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?