2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah. Son 2 haftam kaldı kontrole her şey beni buluyor o yüzden. Ama fark ettim de çocuğu kişide idrar yolu enfeksiyonu var. Acaba normal mi bu yahu?
Evet az da olsa cogu kişide oluyor ben de hep duyuyorum o yüzden hamilelikte az miktarda olanları doktorlar normal bile karsılıyor bol su iç diyor o kadar

Biz söyledik 3 ay bitince iki kez de doktora geldi bizimle bana bir şey olacak diye çok ağladı aslında ön konuşmada yaptık sadece karnımdan bakacak filan diye ama yinede korktu daha götürmem

Çok olumlu karşılıyor şuan için artık bezleri Umay a tak diyor. Karnımı seviyor kardeşim diyor. Doğunca ben onun elinden oyuncak çekmem paylaşıcam diyor biz banu çiftçinin programından anne karnında bebeği gösterdik annenin karnı o kadar büyücek ki kocaman olcak o zaman kardeşin doğacak dedim. Aplikasyondaki kadını ben sanıyor daha çok büyümemiş diyor, kalp atışını dinliyor kardeşinin. Bazen o kalp atışı sesini ninni yapıp onunla uyuyor filan çok güzel şeyler Bir de yolda kendinden küçük birini görse benim kardeşimde böyle olcak diyo

21 haftalıgim aynı durumdayım yemeklerden sonra karnım patlayacakmis gibi oluyor

Heyecanları çok güzel gerçekten ama üzülüyorum bazen her dakika soruyor bide başka insanların yanında ne kadar kaldı çıkmasına diyip duruyor biraz unutsa en azından onada zaman geçmiyor 3 ay kaldı diyorum hep 3 3 kaldı diyorsun bitmiyor diye sinirleniyor 3 gün anlıyor sanırım İstanbul’a gideceğiz belki örf kalabalıkta unutur sonrada okulu başlar öyle böyle geçecek inşallah ne kaldı ki şurada zaten

21 haftalıgim aynı durumdayım yemeklerden sonra karnım patlayacakmis gibi oluyor
Çok sinir bozucu bir durum açken de şişim yiyince dahada şişiyorum hareket ercek halim kalmiyo artık bide karnimda bir gerginlik aksama kadar ayakları uzatıp oturuyom vallahi

Çok sinir bozucu bir durum açken de şişim yiyince dahada şişiyorum hareket ercek halim kalmiyo artık bide karnimda bir gerginlik aksama kadar ayakları uzatıp oturuyom vallahi
Devamli mi sislik hissediyorsunuz maden suyu iyi geliyor günde 1 defa için isterseniz benim genelde akşam yemekten sonra oluyor yatana kadar sürüyor

Devamli mi sislik hissediyorsunuz maden suyu iyi geliyor günde 1 defa için isterseniz benim genelde akşam yemekten sonra oluyor yatana kadar sürüyor
Bu haftaya kadar yoktu bu hafta hep böyle maden suyu hergun içiyorum zaten ama bu şişliğe bir faydası yok malesef inşallah böyle devam etmez

Oy yerim o heyecanı bizim ki daha küçük olduğu için daha doğmadı annenin karnı kocaman olcak çıkcak olarak anlatıyor genel olarak soyut şeyleri özellikle zaman kavramını çok kavrayamıyorlar. Somut örneklerle pekiştirebilirsiniz mesela okula giden çocuk için okula başlayacaksın ve ilk ara tatil olacak ya o zaman denebilir. Anaokuluna giden bir çocuk için artık yağmurluklarımızı giydiğimizde çizmelerimizi giydiğimizde kardeşini yavaş yavaş karşılayacağız denebilir. Ya da işte annenin doğum gününü kutlayacağız sonrasında gibi o zaman bu kadar sormaz

Canım nasıl oldun?
Şimdi acilde geldik. Monurol verdi yine acil doktoru. Enfeksiyon çıkmış ama geçen haftaya göre daha düşük. Su miktarını arttırmak işe yaramış görünüyor. Kendi doktoruna sonuçlarını ilet antibiyotik başlayacaksa o başlasın dedi. Evin hariç hiçbir yerde tuvaleti kullanma diye tembihledi bir de. Bu aralar salgın da çokmuş.

Sonuçlarımı göstereceğim kendi doktoruma acil doktoru da ilaç yazmak istemedi. Ona yönlendirdi.

Geçmiş olsun size de. Dün randevum vardı aslında ameliyatı varmış doktorumun bugün gideceğim. Sabah uyandığımda adım atamadım umarım dediğiniz sebeptendir

Benim de benzer ağrılarım oluyordu aslında ama 5-10 saniye sürüyordu. Biraz dinlenince geçiyordu hemen. Bu sefer geçmedi ve her ayağa kalktığımda sol tarafımda ağrı var. Yıllar önce kadın doğum doktoru senin sol yumurtalığın yapışık demişti. Herhangi bir şeye engel değil ama zaman zaman ve özellikle yumurtlama döneminde ağrı yapar demişti. Gebeliğimin başından beri de hem sol kasığıma doğru ağrım oluyordu. Teşekkür ederim umarım bebek baskısıdır

Geçmiş olsun canım bol su tüketin diyor sağlıkçılar enfeksiyon durumunda. Ama yine de geçmesi birkaç gün sürüyor sanırım. Evet benzer ağrıları yaşıyoruz. Ben hiçbir yaz buz gibi soğuk su içmedim, bu kadar klimada kalmadım. Bu sene yanıyorum, ateş basıyor

Evet az da olsa cogu kişide oluyor ben de hep duyuyorum o yüzden hamilelikte az miktarda olanları doktorlar normal bile karsılıyor bol su iç diyor o kadar
Bende yoktu yeni çıktı.bakteri sayım da 14. İlk idrarda 5 e kadar normalmiş.bazı kan değerlerim de yüksek enfeksiyonu gösteren.doktora sordum bakalım ne diyecek.Bir haftadır yanmalı bir durum vardı ve bazen kasılma oluyordu .başka yerde tuvalete gitmeden nasıl yapılacak bilmiyorum iş yerinde her türlü önlemi alıyorum ona rağmen olmuş.

Aslında küçük olanın hevesli olması lazım büyük tatmış kardeş hissini büyük olanın çok desteği olur yalnız şansısın
inşallah ben de öyle umuyorum
aynen söylemiyor zaten çok da umursamıyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…