- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Ya ben de ilk hamileliğimde hic şişmedim son ay cok az oluyordu bu hamileliğimde 23. Haftada basladı resmen sasırıyorum özellikle cok ayakta kaldıgımda ayaklarım hemen şişiyor sıcaklar da cok etkiliyor kesinlikleGünaydın herkese ..
Bugun bende çok şiş uyandım elimi kapatamadım sabah birde ayaklarım terliğe sıgmadıSanırım sıcaklarda etkili ben hiç böyle olmamıştım kızımda son ay şişmişti ayaklarım .
Alpicim geçmiş olsun, tansiyonun normal mi?Günaydın herkese ..
Bugun bende çok şiş uyandım elimi kapatamadım sabah birde ayaklarım terliğe sıgmadıSanırım sıcaklarda etkili ben hiç böyle olmamıştım kızımda son ay şişmişti ayaklarım .
Aynen böyle bi kaç kez söyledim ama detaylı değildi tabi okullar açılınca demiştim artık detay verirsem belki o şekilde kavrar iyi anlaşsınlarda hepsi inşallahOy yerim o heyecanıbizim ki daha küçük olduğu için daha doğmadı annenin karnı kocaman olcak çıkcak olarak anlatıyor genel olarak soyut şeyleri özellikle zaman kavramını çok kavrayamıyorlar. Somut örneklerle pekiştirebilirsiniz mesela okula giden çocuk için okula başlayacaksın ve ilk ara tatil olacak ya o zaman denebilir. Anaokuluna giden bir çocuk için artık yağmurluklarımızı giydiğimizde çizmelerimizi giydiğimizde kardeşini yavaş yavaş karşılayacağız denebilir. Ya da işte annenin doğum gününü kutlayacağız sonrasında gibi o zaman bu kadar sormaz
hadi hayırlı olsun. darısı tüm annelere.Bugün ilk defa devlet hastanesine gittim, şansıma çok tatlı bir doktordu. 890 gr 35 cm olmuş benim kız, haftası ile uyumlu çok şükür
Tansiyonun normal mi birde çok ayakta kalıncada oluyor geçer inşallahGünaydın herkese ..
Bazen bazı doktorlar çok tatlı oluyor nasipBugün ilk defa devlet hastanesine gittim, şansıma çok tatlı bir doktordu. 890 gr 35 cm olmuş benim kız, haftası ile uyumlu çok şükür
Yok canım birde yasakKızlar kasım annelerinin wp grubu var mı? Varsa alır mısınız beni de
Bu dediğiniz nedir hiç bir fikrim yok kızıma gecen sene girdim detaylı usg 45 dk sürdü ama böyle bir şey dedi mi hatırlamıyorum bu bir organ çalışma şekli felah mi ayrıntılı usg da tahlil yok çünkü sadece ultrasonHerkese merhabalar öncelikle herkes evladını sağlıkla almasinı diliyorum kısmetse bende 25 Kasım görünüyor doğum. Bugün detaylı ultrasona girdim olumsuz bir söylemedi doktor.
Fakat benim aklıma takılan korpus kallasum ile alakalı bir bilgi göremedim yada anlayamadım. Zira bu korpus kallasum değerine göre dikkat eksikliği Hiperaktivite bozukluğu olabiliyormuş. Sizlerden detaylıya giren varmı eğer varsa karpus terimi farklımi bilen duyan varmı kizlar.
Bazen banada oluyor ki ben pasif içiciyim yani öyle arkadaş ortamında eşimle bi kahve içerken vs ama bazen tiryakisiymişim gibi aklıma vuruyor hamileliğin başında eşimin içtiğine bile tahammülüm yoktuKızlar kaç gündür canım bir sigara istiyor anlatamam yaaslında ilk aylar çok soğumuştum hatta şu an bile kokusu midemi rahatsız ediyor. Ama o içme duygusunu özledim resmen bu ara çok geliyor o duygu of
Bu dediğin detaylı ultrasonda görünüyor Muş doktorlar buna çok önem veriyormus YouTube da kağan Kocatepe videosunda izledim. Google da Korpus kallozumun ince olması dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna neden olabilir. Korpus kallozum her bir yarı küreye spesifik fonksiyonların açıklanmasında önemli bir role sahiptir.Bu dediğiniz nedir hiç bir fikrim yok kızıma gecen sene girdim detaylı usg 45 dk sürdü ama böyle bir şey dedi mi hatırlamıyorum bu bir organ çalışma şekli felah mi ayrıntılı usg da tahlil yok çünkü sadece ultrason.
Hiç bilmiyordum fakat siz diyince detaylı ultrason raporuma baktım dikkatlice gördüm “Corpus callosum: normal görünüm” şeklinde bir ibare varmışBu dediğin detaylı ultrasonda görünüyor Muş doktorlar buna çok önem veriyormus YouTube da kağan Kocatepe videosunda izledim. Google da Korpus kallozumun ince olması dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna neden olabilir. Korpus kallozum her bir yarı küreye spesifik fonksiyonların açıklanmasında önemli bir role sahiptir.
Raporda vardır doktora da sormadım.
Belki de fark bı terimi vardır ben bilmiyorum
Merhaba, benim de hiç dikkatimi çekmemişti ama 22. Hafta girdiğim detaylının raporunda şöyle yazıyor: cavum septum pellucidum ve korpus kallozum gebelik haftasına göre normal boyutlarda izlendi.Herkese merhabalar öncelikle herkes evladını sağlıkla almasinı diliyorum kısmetse bende 25 Kasım görünüyor doğum. Bugün detaylı ultrasona girdim olumsuz bir söylemedi doktor.
Fakat benim aklıma takılan korpus kallasum ile alakalı bir bilgi göremedim yada anlayamadım. Zira bu korpus kallasum değerine göre dikkat eksikliği Hiperaktivite bozukluğu olabiliyormuş. Sizlerden detaylıya giren varmı eğer varsa karpus terimi farklımi bilen duyan varmı kizlar.
Ben sosyal içiciydim benim de istiyor aradaKızlar kaç gündür canım bir sigara istiyor anlatamam yaaslında ilk aylar çok soğumuştum hatta şu an bile kokusu midemi rahatsız ediyor. Ama o içme duygusunu özledim resmen bu ara çok geliyor o duygu of
Benim bu kadar değildi, doktorun dönüş yapar hemen umarım.İdrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar değerleriniz nasıldı? Benim bakteri 2049, idrarda lökosit 75 (++), kanda da 11,55 çıktı. Enfeksiyon var sanırım ama sadece su tüketimini arttırmayla geçer midoktorum dönüş yapmadı daha tatile çıktı
Benimde bu kadar değildi canım kanım 25 olmuştu ama bakteri ve lökosit bu kadar değildi yüksek geldi bana doktorun umarım dönüş yapar, olmadı acile gitmelisin su ile bu değer düşmez gibi geldi banaİdrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar değerleriniz nasıldı? Benim bakteri 2049, idrarda lökosit 75 (++), kanda da 11,55 çıktı. Enfeksiyon var sanırım ama sadece su tüketimini arttırmayla geçer midoktorum dönüş yapmadı daha tatile çıktı
Hiç bakmadım tansıyonuma Ama bende degısık hiç durum yok sadece elim ayagım şişti . Oda sanırım 3-4 gundur hep oturdum dısardaydım dınlenmedım ondan mı acaba dedım.Alpicim geçmiş olsun, tansiyonun normal mi?
Maşallah kuzumaBugün ilk defa devlet hastanesine gittim, şansıma çok tatlı bir doktordu. 890 gr 35 cm olmuş benim kız, haftası ile uyumlu çok şükür
Arkadasımdan alayım tansıyon aletını bi ölçeyim yarın düzenli ölçümde belli olur. Ayakta degılde daha cok oturdum ben . Hareketsız kaldımTansiyonun normal mi birde çok ayakta kalıncada oluyor geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?