2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu aralar ben bu yazdığın. Hemen doğurayım istiyorum hamilelik canıma tak etti çünkü dhgsgjsf

Yaz hamileliği bence çok kötüymüş.İnsanın canına tak ediyor. Bi de dünyanın en sıcak yaz mevsimine denk geldik
İkinciyi yaparsam eğer kışın hamile olmam lazım diyorum şimdiden. Gerçekten sıcağa normalde de tahammülüm yok, bu yaz ayrı delirtti beni. Karlara yatasım var resmen.

Bu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorum M ye gecmedım s sıkıyor .. bence bu işte bir terslik var girmek istemiyor olabilirmisin
Valla bacaklar bol ama penyenin uzerindeki sıkmak icin kullanilan gobegin uzerinde duran ip sıkıyor hic sıkmadığım halde. Lcw nin hamile tayti bilemedim ayrica gobegim kocaman tamam mi sadece yana degil one dogru sipsivri

Valla bacaklar bol ama penyenin uzerindeki sıkmak icin kullanilan gobegin uzerinde duran ip sıkıyor hic sıkmadığım halde. Lcw nin hamile tayti bilemedim ayrica gobegim kocaman tamam mi sadece yana degil one dogru sipsivri
*2 ile nasıl kocaman olmasın bugün hastanede hep küçüktü hamilelerin karınları biri vardı 30 haftalıkmış nerdeyse benimki kadar

Ben ama benim zorlandığım şey nefes alamamak kafası yukarda çok zorlanıyorum bugün misafirlikteyken odaya gidip uzandım 5 dk oturamıyorum yaa kafayı yicem ve daha neredeyse 3 ay var

Ben ama benim zorlandığım şey nefes alamamak kafası yukarda çok zorlanıyorum bugün misafirlikteyken odaya gidip uzandım 5 dk oturamıyorum yaa kafayı yicem ve daha neredeyse 3 ay var
İşte bende de durum aynı. Nefesimi toparlayamıyorum iki adım atsam evin içinde soluk soluğa kalıyorum nabzım çok yüksek. Üstüne bi de sıcaklar ve evde devamlı oyun ve ilgi isteyen bir çocuk. Hepsi üst üste geldi.Hayırlısıyla kucaklayalım inşallah.

Totalde yine 6-7 kilo aldım ama ben de. Sadece 5. Ay ile 6. Ay arasında çok hızlı bir kilo alımım oldu. Hemen de bebişin suyu fazla çıktı. Dr şekersiz beslen dedi. Rafine şeker almıyordum ama meyvenin maşallahı vardı. Meyveyi kesince kilo almam durdu resmen. Meyve şişirmiş beni.
Gerçi sonra suyu normal çıktı bebek şişko çıktı işte bende şeker var mı diye bakıldı şükür o da çıkmadı. Ama hala şekersiz besleniyorum sanırım fazla ödemim de yok o yüzden. Bazı vücutlar su tutar. Tartıya hemen yansır bu da. Bol su az karbonhidrat bol protein gidiyorum şimdilik.
Ama derim ki boşverin kızlar sağlıklı olsunlar yeter doğum sonrası birlikte bakarız kilo verme işlerine
Valla 22. Haftadaki ekteki gobegim ile kendimi herhangi bir pantolonun icinde dusunemiyorum L beden hamile tayti bile sıkıyor. Pareo giyip denize gitmek disinda pek disari cikmiyorum allahtan
Sehire donunce ne yapacagim bilmiyorum
Göbüş çok güzel ve asla l beden değil pareoya alıştığın için her şey sıkıyordur seni

Kızlar artık benim bebe karnımın bir yerine konumlanıyor ve sertleşiyor devamlı. Diğer sayfalarda bunun olabileceğini okudum neyseki ağrı eşlik etmiyor buna. Kasılma gibi değil yani. Ama her defasında bir korkutuyor beni top gibi dışarı çıkınca

Bugün genel olarak modumuz kötü herhalde bende hiç iyi hissetmiyorum bugün o kadar vajinada baskı var ki bugün iki adım atsam batma var. Cumartesi günü randevum var vajinal bakıyor zaten her seferinde umarım bu sefer erken doğum yatak istirahatı uğraşmam

Yoo küçük değil... Kilolu oldugum için bikaç beden büyüdü hatta süt dolunca daha da büyüyo aynen muhabbeti gördüğüm için açıklamıştım bende.. Bende südyen yada göğüs pedi değdirmemek için önce gümüş kapak koyuyodum, snra gogus pedi, sonra südyeni takınca ucu belli olmuyordu onu anlattm, belki fikir olur diye

Ben şimdi eve dönerken yolda kaldım karnım çok acıdı gidemedim babamı aradık geldi aldı arabayla asla adım atamadım halim çok komikti annem sen çok nazlısın diyor ama diğer oğlumda böyle değildim yani yok bu farklı anlatamıyorum kimseye derdimi sanki karnımın içini biri oyuyor gibi bir acı

Bende bundan korkuyorum her seferinde ayakta çok durduğumda hemen oluyor ve korkuyorum sadece gerginlik oluyor top gibi ağrı yok şükür ama hamileler hep normal olduğunu hatta ilerleyen aylarda daha çok olduğunu söylediği için biraz rahatladım

Canım benim doktorum bir ay önce bu durumu sorduğumda saat başı günde nerdeyse 10-15 defaya kadar hissetmen normal dedi. Çok uzun süre öyle kalmadıkça, ağrı olmadıkça sorun olmaz demişti

Ben hiç kendimi dinleyemiyorum ya.. Bebegın hareketını de anca gece oturunca hissediyorum.. Onun dısında gün içinde sanki hamile değilmişim gibi iş güç koşturmaca aklıma hep ananelerimiz babannelerimiz gelıyor, tarlada çalışan hamileliğin tadını değil hiçbişeyini anlamayan kadınlarımız.. Sofradaki yeri öküzümüzden sonra gelen kadınlarımız asjfkfşif

Arkadaşlar, yenidoğan hastane takımlarıyla ilgili çevremde birileri bebeğin son ay kilosu aşağı yukarı belli ol o zaman al dediler. Hatta bebeği 4 kilo üstü doğanlar olmuş hemşireler hastane takımını kesip öyle giydirmek zorunda kalmışlar. Siz ne düşünüyorsunuz nadir mi bu durum ben hala yenidoğan almadım hep 0-3 veya 3-6 ay alıyorum

Evet bende yenidoğan aldım ama 4 kilo olursa giyemez ama şöyle e bebeğin Yenidoğanlar daha ufak kalıbı biraz daha geniş olan y.doğanlar olur.

Tam tariflerimiz aynı, benim de ayakta kaldığımda çok oluyor ya da çok oturduğumda ( bu ara sürekli pc başında ve yoğunum) oluyor. Çok değişik ama dışarıdan da belli oluyor tabi top gibi çıkmış bir şey
Canım benim doktorum bir ay önce bu durumu sorduğumda saat başı günde nerdeyse 10-15 defaya kadar hissetmen normal dedi. Çok uzun süre öyle kalmadıkça, ağrı olmadıkça sorun olmaz demişti
Neyseki 5-6 defadır benim. Umarım hiiç sorun yaşamayız hiç birimiz
İlk bebek olunca her şeye dikkat ediyor insan 2. De biz de öyle olacağız büyük ihtimalle benim büyük anneannem tarlada doğurmuş hatta son bebeğini çalışırken pıt diye

Ben kızıma yenidoğan giydiremedim küçük geldi o yüzden 0-3 ay giydi ilk başta. Bence de yeni doğan setini son ay almak mantıklı. Tabiki herkesin kendi kararı benim tecrübem bu yönde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…