2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende meyve çok yiyorum ya canımda istiyor biraz azaltayım bakayım meyveyi belki kilo almam bende bi ihtimal 26. Haftadayım 8 kg falan aldım bi 8 daha çok rahat alıcam çok fazla değil total aldığım kilo aslında ama ben minyon bi insanım kendimi böyle gördükçe inanamıyorum bu kilolara ilk kez geliyorum çünkü neyse napalım artık doğurduktan sonra bakıcaz bi hal çaresine

Kızlar 0-3 aylık kaç tane tulum ya da kıyafet aldınız ne kadar almak lazım ben henüz hiçbişey almadım eylülde almaya başlıycam bi fikrim olsun bari

Kızlar 0-3 aylık kaç tane tulum ya da kıyafet aldınız ne kadar almak lazım ben henüz hiçbişey almadım eylülde almaya başlıycam bi fikrim olsun bari
3 takim yenidogan olarak aldim digerleri karışık 3-6 ay falan benim cocuklar cok kilolu dogmuyor o yüzden rahat oluyor bu sefer abartmadim ama buyusun gene alirim diye

Bu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorum M ye gecmedım s sıkıyor .. bence bu işte bir terslik var girmek istemiyor olabilirmisin
Valla bence haklı çünkü şu an aynı dert bende de var 40 beden altlar sıkıyor hatta L beden elbiseler bile dar geliyor ben inanırım

Zıbın ve tulum aldım 2-3 tane, bir tane de takım vardır belki. Diğerleri 3-6 ve hatta 6-9 annem çok gaza getiriyor “büyük al içinden mi kaçıcak diyerek”

Ben bu konuda bir ilke imza atmışımdır.. Oğlum küvozden çıktı, eve geldi.. Gittim prematüre bebek kıyafeti sipariş verdim.. Takım gelene kadar bnm oğlan büyüdü, boşa gitti yani

Yani açıkçası bence yenidoğan kıyafeti aşırı almaya gerek yok en fazla 5 kıyafet yeter bile.. Ama sonrası çabucak geçiyor, çabucak büyüyorlar.. Ona da fazla gerek yok ben 3 zıbın 3 tulumla büyüttüm desem yeri valla pislenince hemen atıodum makineye, kuruyunca giydiriodum.. İnsan isteyince herşeyi yapıo valla

Zıbın ve tulum aldım 2-3 tane, bir tane de takım vardır belki. Diğerleri 3-6 ve hatta 6-9 annem çok gaza getiriyor “büyük al içinden mi kaçıcak diyerek”

Büyüklerin öyle takıntısı oluyo, bol giysin rahat etsin diye.. Hareketlenince cidden doğru, daracık kıyafetle hareket edemıolar.. Ama sureklı uyuyan bebege aşırı bol da iyi mi bilemedim.. Hareketsiz oldugu için üşümeye meyilliler gibi gelıo bana, biraz sarsın sarmalasın kıyafet onları bence

Zıbın demişken ben kızımdan kalanları güzelce yıkayıp hurçlara yerleştirmiştim ancak %100 pamuk oldukları için sararma olabiliyormuş ki benimkilerde de sarı sarı olan yerler var. Sizce bunlar çıkar mı? Üzüldüm gerçekten. Hiç giymediği etiketi üzerinde olan kıyafetlerde bile sarı lekeler oluşmuş.

Bence matikle bi yıka.. Ama 3 kere belki durulama yap bakalım çıkacak mı.. Bnmkıler olmamış sararma ama bende yine matikle Bi yıkıycam durulama çok yapcam ama.. Niyeyse içime sinmiyor bebek sabunları, sanki sadece koku verıo onlar

Onu da deneyeyim.Netten baktım bu sorunu yaşayan baya varmış. Karbonat önermişler. Önce karbonatla bekletip sonra güzelce yıkayayım inşallah çıkar ben kızımda hep frosch marka bebek deterjanı kullandım. Lekeleri iyi çıkarıyordu.

Çamaşır suyu tozu satılıyor e bebekte bulamqzsqn ınternetten al bende alacagım . Benımde kızımın baya eşyası duruyor beyaz badıler atletler cok var hepsını onunla yıkamayı düşünüyorum. Renklılerdede kullanılıyormus ablam kullandı her leke cıkmıs

Hemen bakayım

Valla bacaklar bol ama penyenin uzerindeki sıkmak icin kullanilan gobegin uzerinde duran ip sıkıyor hic sıkmadığım halde. Lcw nin hamile tayti bilemedim ayrica gobegim kocaman tamam mi sadece yana degil one dogru sipsivri
Ayy bende dıyorum kı nasılsa 1 kot 2 tayt var son aylarda da onları gıyerım daha almam ama nerde gecen ay bır tişört aldım bu ay gelmıyor Bahçeye inerken giyeyim dedim aman yarebbim içine sığamadım

Bugün 27+2 olarak inanılmaz bir göbekte büyüme inanılmaz bir şişkinlik oldu eşim diyor ki içerde kavga ediyor bebek, bir dakika durmadan içimde kayıyor tekme atıyor. Kesinlikle bebek çok kilo aldı gibi hissediyorum bu kadar değildi tekmelerinde ki sertliği. Acaba kafayı yukarı mı almaya çalışıyor bu ne yapıyor ne istiyor anlamadım. Yarına randevu olsa gitcem o derece kötü bir gündü nerdeyse 3 ay var doğuma 3 ay bu şekilde gitmez nasıl olcak bakalım

Arada benim de öyle oluyor sonraki gün sakin geçiyor mesela. Birazcık uzan bakalım belki rahatlar bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…