Bende meyve çok yiyorum ya canımda istiyorTotalde yine 6-7 kilo aldım ama ben de. Sadece 5. Ay ile 6. Ay arasında çok hızlı bir kilo alımım oldu. Hemen de bebişin suyu fazla çıktı. Dr şekersiz beslen dedi. Rafine şeker almıyordum ama meyvenin maşallahı vardı. Meyveyi kesince kilo almam durdu resmen. Meyve şişirmiş beni.
Gerçi sonra suyu normal çıktı bebek şişko çıktıişte bende şeker var mı diye bakıldı şükür o da çıkmadı. Ama hala şekersiz besleniyorum sanırım fazla ödemim de yok o yüzden. Bazı vücutlar su tutar. Tartıya hemen yansır bu da. Bol su az karbonhidrat bol protein gidiyorum şimdilik.
Ama derim ki boşverin kızlar sağlıklı olsunlar yeterdoğum sonrası birlikte bakarız kilo verme işlerine
Göbüş çok güzel ve asla l beden değilpareoya alıştığın için her şey sıkıyordur seni
3 takim yenidogan olarak aldim digerleri karışık 3-6 ay falan benim cocuklar cok kilolu dogmuyor o yüzden rahat oluyor bu sefer abartmadim ama buyusun gene alirim diyeKızlar 0-3 aylık kaç tane tulum ya da kıyafet aldınız ne kadar almak lazımben henüz hiçbişey almadım eylülde almaya başlıycam bi fikrim olsun bari
0,3 pek hatırlamıyorum ama 3,6 baya kullanılıyorKızlar 0-3 aylık kaç tane tulum ya da kıyafet aldınız ne kadar almak lazımben henüz hiçbişey almadım eylülde almaya başlıycam bi fikrim olsun bari
Valla bence haklı çünkü şu an aynı dert bende de var 40 beden altlar sıkıyor hatta L beden elbiseler bile dar geliyor ben inanırımBu göbekle mi L beden sıkıyo ben hala s gıyıyorumM ye gecmedım s sıkıyor .. bence bu işte bir terslik var girmek istemiyor olabilirmisin
Zıbın ve tulum aldım 2-3 tane, bir tane de takım vardır belki. Diğerleri 3-6 ve hatta 6-9Kızlar 0-3 aylık kaç tane tulum ya da kıyafet aldınız ne kadar almak lazımben henüz hiçbişey almadım eylülde almaya başlıycam bi fikrim olsun bari
Sizi gidi şişkolar siziValla bence haklı çünkü şu an aynı dert bende de var 40 beden altlar sıkıyor hatta L beden elbiseler bile dar geliyor ben inanırım
Arkadaşlar, yenidoğan hastane takımlarıyla ilgili çevremde birileri bebeğin son ay kilosu aşağı yukarı belli ol o zaman al dediler. Hatta bebeği 4 kilo üstü doğanlar olmuş hemşireler hastane takımını kesip öyle giydirmek zorunda kalmışlar.Siz ne düşünüyorsunuz nadir mi bu durum ben hala yenidoğan almadım hep 0-3 veya 3-6 ay alıyorum
Zıbın ve tulum aldım 2-3 tane, bir tane de takım vardır belki. Diğerleri 3-6 ve hatta 6-9annem çok gaza getiriyor “büyük al içinden mi kaçıcak diyerek”
Zıbın demişken ben kızımdan kalanları güzelce yıkayıp hurçlara yerleştirmiştim ancak %100 pamuk oldukları için sararma olabiliyormuş ki benimkilerde de sarı sarı olan yerler var. Sizce bunlar çıkar mı? Üzüldüm gerçekten. Hiç giymediği etiketi üzerinde olan kıyafetlerde bile sarı lekeler oluşmuş.
Onu da deneyeyim.Netten baktım bu sorunu yaşayan baya varmış. Karbonat önermişler. Önce karbonatla bekletip sonra güzelce yıkayayım inşallah çıkarBence matikle bi yıka.. Ama 3 kere belki durulama yap bakalım çıkacak mı.. Bnmkıler olmamış sararma ama bende yine matikle Bi yıkıycam durulama çok yapcam ama.. Niyeyse içime sinmiyor bebek sabunları, sanki sadece koku verıo onlar
Çamaşır suyu tozu satılıyor e bebekte bulamqzsqn ınternetten al bende alacagım . Benımde kızımın baya eşyası duruyor beyaz badıler atletler cok var hepsını onunla yıkamayı düşünüyorum. Renklılerdede kullanılıyormus ablam kullandı her leke cıkmısZıbın demişken ben kızımdan kalanları güzelce yıkayıp hurçlara yerleştirmiştim ancak %100 pamuk oldukları için sararma olabiliyormuş ki benimkilerde de sarı sarı olan yerler var. Sizce bunlar çıkar mı? Üzüldüm gerçekten. Hiç giymediği etiketi üzerinde olan kıyafetlerde bile sarı lekeler oluşmuş.
Hemen bakayımÇamaşır suyu tozu satılıyor e bebekte bulamqzsqn ınternetten al bende alacagım . Benımde kızımın baya eşyası duruyor beyaz badıler atletler cok var hepsını onunla yıkamayı düşünüyorum. Renklılerdede kullanılıyormus ablam kullandı her leke cıkmıs
Ayy bende dıyorum kı nasılsa 1 kot 2 tayt var son aylarda da onları gıyerım daha almam ama nerde gecen ay bır tişört aldım bu ay gelmıyorValla bacaklar bol ama penyenin uzerindeki sıkmak icin kullanilan gobegin uzerinde duran ip sıkıyorhic sıkmadığım halde. Lcw nin hamile tayti bilemedim ayrica gobegim kocaman tamam mi sadece yana degil one dogru sipsivri
HAHAHAHAAHASizi gidi şişkolar sizi
Arada benim de öyle oluyor sonraki gün sakin geçiyor mesela. Birazcık uzan bakalım belki rahatlar bebişBugün 27+2 olarak inanılmaz bir göbekte büyüme inanılmaz bir şişkinlik oldueşim diyor ki içerde kavga ediyor bebek, bir dakika durmadan içimde kayıyor tekme atıyor. Kesinlikle bebek çok kilo aldı gibi hissediyorum bu kadar değildi tekmelerinde ki sertliği. Acaba kafayı yukarı mı almaya çalışıyor bu ne yapıyor ne istiyor anlamadım. Yarına randevu olsa gitcem o derece kötü bir gündü nerdeyse 3 ay var doğuma 3 ay bu şekilde gitmez nasıl olcak bakalım
0,3 pek hatırlamıyorum ama 3,6 baya kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?