Matik dediğimiz bizim kullandığımız deterjan mıBana da başkası tulum zıbın vs verdi ama içim rahat etmiyoro yüzden önce matikle yıkayıp ardından bebek deterjanıyla mı yıkasam diyorum
Evet diye biliyorum benKızlar günaydın, aile hekimin de şeker yüklemesi yapılıyor mu ?
İnşallah öyledir canım benimO kandaki pıhtılaşma süresini gösteren bir değer. Kan sulandırıcı kullandığın için sn olarak yüksek çünkü kanın geç pıhtılaşıyor. Bunu ölçen değer zaten. Senin dediğin gibi iğne kullanıp kullanmayacaklarına karar verdikleri değer trombofili paneli testi olması lazım. O yüzden içini rahat tut. Doktorun da inşallah bemim dediklerimi diyecektir
İçiniz rahat etsin bebekler ilk 6 ay mis gibi oluyor yani kıyafetleri de öyle oluyorMatik dediğimiz bizim kullandığımız deterjan mıbana da çok yakın 2 arkadaşım birer hurç verdi resmen ama tertemizler. Ben sadece bebek deterjanı ile yıkamayı düşündüm o sebeple. Zaten bildiğim bebekler hem tertemiz kaldırmışlar ve temizler kıyafetler. Neden öyle düşündün? Aklıma gelmeyen bir şey olabilir
Evet diye biliyorum ben
Ya hatta bir tanesi daha yemi büyüyor o yüzden kıyafetleri de yeni kullanmış tabi. Bildiğin bebek kokusu var hala kıyafetlerde çok güzelİçiniz rahat etsin bebekler ilk 6 ay mis gibi oluyor yani kıyafetleri de öyle oluyorama 6. Ayda ek gıda ile işler değişiyor
Canım günaydın bu korkulacak bir değer değil merak etmeKan pırtılaşması olan arkadaşlar ilk tahlillerde bişey çıkmadı ama şuan kan sulandırıcı kullanmama rağmenn normal çıkmamış yoktu benim bildiğim iğne falan mı verir acil gitmek mi gerekir acaba çok korktum
Günaydın canım, ayy çok rahatladım gerçekten teşekkür ederimCanım günaydın bu korkulacak bir değer değil merak etmebenim değerimde de refarans aralığı aynıydı ve 2900lerde çıkıyordu direkt kan sulandırıcı iğneye başlamışlardi yani bu senin sonucundaki değer çok önemli değil hiç panik yapma ama yine de sor doktoruna tabiiki
Evet ben yaptırdım, 8 buçukta açlık kanını vermen gerekiyor bide glikozu eczaneden bir gün önce kendimiz aldık çünkü 9 da açılıyor eczaneKızlar günaydın, aile hekimin de şeker yüklemesi yapılıyor mu ?
Çok şükür bugün iyi uyandımArada benim de öyle oluyor sonraki gün sakin geçiyor mesela. Birazcık uzan bakalım belki rahatlar bebiş
Ay gerçekten dün korkunç bir gündü, o kalp atışı çok normal canım bende de oluyor karnım sürekli pıt pıtBen bugün eşime video attım karnımı resmen uçan tekme atıyorve sürekli aşağıyı tekmeliyor bazen bende napıyor bu diyorum inan kafasıda yukarda baya zorluyor beni ama sürekli hareket halinde özellikle bi kaç gündür kiloyla alakalımı bilmiyorum ama bende dünden beri sanki kalp atışı oluyor karnımda ondan biraz korkuyorum kontrolüm gelsede sorsam dr herşeye bi baksam birde neler yapıyor annesine 3 ay nedir ki geçecek inşallah şu gibi
Kaçlık yaptırdınız acaba bende pazartesi gidicem de yaptırmayaEvet ben yaptırdım, 8 buçukta açlık kanını vermen gerekiyor bide glikozu eczaneden bir gün önce kendimiz aldık çünkü 9 da açılıyor eczane
Sen de bahtına bi içine sinen doktor bulamadınBakmıyolar istemeyince canım bende b12 düşüklüğünden iğne kullandığımdan bahsettim biz bakmıyoruz dedi idrar yolu enfeksiyonunu söyleyince onda bakalım dedi o hastaneye ilk gidiyorum ya kendi de eklemiş , sağlık ocakları b12 ve d vitaminine bakmıyor diye biliyorum bizimki yıllardır öyle, sizinki inşallah yapar arada baktırmakta fayda var, testlerin normal canım benimde hemogram hep kırmızıo da hamilelikte çok normal miş
Ay yazmadı o doktor görmüş bide
Evet evet bizim kullandığımız deterjanMatik dediğimiz bizim kullandığımız deterjan mıbana da çok yakın 2 arkadaşım birer hurç verdi resmen ama tertemizler. Ben sadece bebek deterjanı ile yıkamayı düşündüm o sebeple. Zaten bildiğim bebekler hem tertemiz kaldırmışlar ve temizler kıyafetler. Neden öyle düşündün? Aklıma gelmeyen bir şey olabilir
Evet diye biliyorum ben
Ya ben çok çabuk ikna oluyorumEvet evet bizim kullandığımız deterjanbazen büyüklerde ten teması ile geçen hastalıklar oluyor ya uyuz vs gibi, ben bu sene çevremde çok duydum gördüm. O yüzden başkasından gelen şeyleri yüksek sıcaklıkta normal deterjanla tıkamak mantıklı geliyor. Elimde olsa çamaşır suyu bile kullanırım o derece takıntı yapıyorum bu durumu
Benim doktorum 75 lik yaptırmamı istedi kişiden kişiye değişiyo sanırımKaçlık yaptırdınız acaba bende pazartesi gidicem de yaptırmaya
Çocuk konusunda hepimiz aynıyızYa ben çok çabuk ikna oluyorumyani benim en yakın arkadaşım, yıkayıp verdi zaten ama bilemedim
Bence haftana göre çok iyi boyu ve kilosuGünaydın arkadaşlar. Bizim 24. Hafta açlık tokluk şeker ölçümü ve randevu günümüz. Açlık verdim, muayeneye girdim kuzumu gördümbu defa yüzünü gösterdi maşallah kucağıma alıp sevesim koklayasım geldi şimdi tokluk 1. Saati bekliyorum hastanede doktora hareketlerinin çok aşağıda olduğunu bazen canımı acıttığını söyledim normaldir ama bakalım dedi ultrasonda aşağılara baktı normal dedi çok şükür şimdi kahvaltı ettik vurup duruyo benim bebek sizinkilere göre minyon mu acaba 780 gr kilosu, boyu 32 cm.
Ben de geçen aya göre 300 gr almışım en az kilo artışı yaşadığım ay. "Başlangıçtan beri 6 kilo aldın benim için ideal, boş kaloriden uzak durmaya çalış yine de" dedi doktor.
Peki bu kadar takıkken neden baskasından kıyafet kabul edıyorsun. Kibarca reddet kendin alabilirsin kıyafetlerını içinde rahat olur. Böyle strest yaşamazsın hem.Çocuk konusunda hepimiz aynıyızya bizim yakın tanıdıklarımıza uyuz teşhisi koyulmuş ama bize yaklaşık 1 ay sonra laf arasında söylediler. Her kaşınarak gidene uyuz diyorlar falan diye. O yüzden ben biraz temkinliyim
Çok teşekkür edermBence haftana göre çok iyi boyu ve kilosuinsan görünce çok mutlu oluyor gerçekten senin de kilo alımın süper gitmiş, inşallah şeker de çıkmaz zaten. Zaman geçtikçe heyecanlanıyor insan
Sorma valla bulamadım risk mi almak istemiyolar anlamadım kiSen de bahtına bi içine sinen doktor bulamadınGerçi belli olmaz sonra yazar belki, Erol hoca da benim bir testime görüldü atıp birkaç saat sonra cevap yazmıştı. Valla benim de hep kırmızıydı, ilk defa bu değerleri görüyorum. Düzenli kullanım ile ilaç işe yaramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?