2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana da başkası tulum zıbın vs verdi ama içim rahat etmiyor o yüzden önce matikle yıkayıp ardından bebek deterjanıyla mı yıkasam diyorum
Matik dediğimiz bizim kullandığımız deterjan mı bana da çok yakın 2 arkadaşım birer hurç verdi resmen ama tertemizler. Ben sadece bebek deterjanı ile yıkamayı düşündüm o sebeple. Zaten bildiğim bebekler hem tertemiz kaldırmışlar ve temizler kıyafetler. Neden öyle düşündün? Aklıma gelmeyen bir şey olabilir
Kızlar günaydın, aile hekimin de şeker yüklemesi yapılıyor mu ?
Evet diye biliyorum ben

İnşallah öyledir canım benim biraz olsun içim rahatladı

İçiniz rahat etsin bebekler ilk 6 ay mis gibi oluyor yani kıyafetleri de öyle oluyor ama 6. Ayda ek gıda ile işler değişiyor

İçiniz rahat etsin bebekler ilk 6 ay mis gibi oluyor yani kıyafetleri de öyle oluyor ama 6. Ayda ek gıda ile işler değişiyor
Ya hatta bir tanesi daha yemi büyüyor o yüzden kıyafetleri de yeni kullanmış tabi. Bildiğin bebek kokusu var hala kıyafetlerde çok güzel

Canım günaydın bu korkulacak bir değer değil merak etme benim değerimde de refarans aralığı aynıydı ve 2900lerde çıkıyordu direkt kan sulandırıcı iğneye başlamışlardi yani bu senin sonucundaki değer çok önemli değil hiç panik yapma ama yine de sor doktoruna tabiiki

Günaydın canım, ayy çok rahatladım gerçekten teşekkür ederim

Arada benim de öyle oluyor sonraki gün sakin geçiyor mesela. Birazcık uzan bakalım belki rahatlar bebiş
Çok şükür bugün iyi uyandım dün kötüyüm diye dışarda yedik, o da beni daha kötü yaptı. Artık yerimiz daraldı çok yemek yiyince beni çok rahatsız ediyor son zamanlarda çok çok az yemek yiyebildiğimi hatırlıyorum
Ay gerçekten dün korkunç bir gündü, o kalp atışı çok normal canım bende de oluyor karnım sürekli pıt pıt

Dün yemekten sonra parka gidelim dedik yürürken alttan çıkacak gibi batıyor, gülsem çıkacak gibi çok garipti öyle bir baskı var ki belki de diğeri de böyleydi ben unuttum. İçerde ne kadar kalsa o kadar iyi diyordum bakmak daha zor olduğu için ama şimdi aman doğsun vakti gelince diyorum

Sen de bahtına bi içine sinen doktor bulamadın Gerçi belli olmaz sonra yazar belki, Erol hoca da benim bir testime görüldü atıp birkaç saat sonra cevap yazmıştı. Valla benim de hep kırmızıydı, ilk defa bu değerleri görüyorum. Düzenli kullanım ile ilaç işe yaramış

Evet evet bizim kullandığımız deterjan bazen büyüklerde ten teması ile geçen hastalıklar oluyor ya uyuz vs gibi, ben bu sene çevremde çok duydum gördüm. O yüzden başkasından gelen şeyleri yüksek sıcaklıkta normal deterjanla tıkamak mantıklı geliyor. Elimde olsa çamaşır suyu bile kullanırım o derece takıntı yapıyorum bu durumu

Ya ben çok çabuk ikna oluyorum yani benim en yakın arkadaşım, yıkayıp verdi zaten ama bilemedim

Günaydın arkadaşlar. Bizim 24. Hafta açlık tokluk şeker ölçümü ve randevu günümüz. Açlık verdim, muayeneye girdim kuzumu gördüm bu defa yüzünü gösterdi maşallah kucağıma alıp sevesim koklayasım geldi şimdi tokluk 1. Saati bekliyorum hastanede doktora hareketlerinin çok aşağıda olduğunu bazen canımı acıttığını söyledim normaldir ama bakalım dedi ultrasonda aşağılara baktı normal dedi çok şükür şimdi kahvaltı ettik vurup duruyo benim bebek sizinkilere göre minyon mu acaba 780 gr kilosu, boyu 32 cm.
Ben de geçen aya göre 300 gr almışım en az kilo artışı yaşadığım ay. "Başlangıçtan beri 6 kilo aldın benim için ideal, boş kaloriden uzak durmaya çalış yine de" dedi doktor.

Ya ben çok çabuk ikna oluyorum yani benim en yakın arkadaşım, yıkayıp verdi zaten ama bilemedim
Çocuk konusunda hepimiz aynıyız ya bizim yakın tanıdıklarımıza uyuz teşhisi koyulmuş ama bize yaklaşık 1 ay sonra laf arasında söylediler. Her kaşınarak gidene uyuz diyorlar falan diye. O yüzden ben biraz temkinliyim

Bence haftana göre çok iyi boyu ve kilosu insan görünce çok mutlu oluyor gerçekten senin de kilo alımın süper gitmiş, inşallah şeker de çıkmaz zaten. Zaman geçtikçe heyecanlanıyor insan

Peki bu kadar takıkken neden baskasından kıyafet kabul edıyorsun. Kibarca reddet kendin alabilirsin kıyafetlerını içinde rahat olur. Böyle strest yaşamazsın hem.

Sorma valla bulamadım risk mi almak istemiyolar anlamadım ki cevap verir umarım yoksa ondan da soğucam telefonda vermiyolar medipoldeki bi burcu veriyo ona kaymak istiyorum ama bi empati duyuyorum bide doğumu 21. Bin diğer uzmanlar 13 bin kafam karışık doğuma kadar hayırlısı benim hala kırmızı sorun etmiyolar normal diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…