Bu beni mutlu ederHm büyük ben tecrübeli değilim ama ordan aldığım ürünleri diğerleri ile karşılaştırdığımda bariz fark
Hm Yenidoğanlaro bilmiyorum canım alan arkadaşlar varsa iki markayı karşılaştırsınlar bizim içinPekala tecrübeli anne seni dinleyeceğime bebeğin kalıplarının küçük olduğunuda bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu. Peki h&m hakkında bi fikrin varmı
Dimi ya e bebek baya baya küçük sende iki marka varsa bizim için resmini çekip atabilirsinHm büyük ben tecrübeli değilim ama ordan aldığım ürünleri diğerleri ile karşılaştırdığımda bariz fark var
Hm den aldıklarım hep 9-12 ay yazlık elbise tulumdu. Mağazada küçüklerine baktım kesinlikle diğerlerinden büyük ama şu an elimde yokDimi ya e bebek baya baya küçük sende iki marka varsa bizim için resmini çekip atabilirsinordan zıbın vs alacaktım benim içinde iyi olur kalıplarına göre 3,6 ay alıcam sanırım evdeki küçükler yeter herhalde
En iyisini yapıp büyük bedene yatırım yapmışsın o zaman bende evde olsam karşılaştırırımdım da değilimHm den aldıklarım hep 9-12 ay yazlık elbise tulumdu. Mağazada küçüklerine baktım kesinlikle diğerlerinden büyük ama şu an elimde yok9 12 ay aldığım şeyler içinde diğer markalardan elimde ne varmış bir ona bakayım akşam. Foto atarım
Bence evet
Tabiikii sağlıklı olsun da mecbur azalticam ya da hiç gitmycem ne yapayımYa kuzu havuz normalde bızlere yasak ya o yüzden ben korkuyorum bırde yüzerken baya hareket sarf edıyoruz etkiler mi acaba dedimHani sonradan pişman olmaktansa cidden birşeyleri yavatlatmak şimdiden en iyisi . Ama cidden zaman çabuk geçiyor tadını çıkar ve hiiiç strest yapma ..
İnşallah canımm teşekkürlerMaşallah bebeğine canım süpriz yapacak size demek annesi yüzünürahim ağzıyla ilgili pek bilgim yok ama inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşursunuz miniğinle
Evet ya resim çekmesi çok iyi olurDimi ya e bebek baya baya küçük sende iki marka varsa bizim için resmini çekip atabilirsinordan zıbın vs alacaktım benim içinde iyi olur kalıplarına göre 3,6 ay alıcam sanırım evdeki küçükler yeter herhalde
Bizi bi aydınlatHm den aldıklarım hep 9-12 ay yazlık elbise tulumdu. Mağazada küçüklerine baktım kesinlikle diğerlerinden büyük ama şu an elimde yok9 12 ay aldığım şeyler içinde diğer markalardan elimde ne varmış bir ona bakayım akşam. Foto atarım
Doktordan çıktık çok şükür bebeğimle alakalı her şey yolundaymis 23+6yız 30 cm ve 611 grammışyüzünü yine göstermedi sıpacım sağ olsun doğana kadar hasret bırakacak herhalde alttan da baktı ve doktor dedi ki rahim ağzı 28.5cm ve çentikleşmeye başlamış artık uzun yol ve çok ayakta kalmak yok, eğer 30 olsa sınır kabul ederdik 16 dan aşağı olsa direkt yatış verirdik ama seninki 30un altında olduğu için erken doğum riski diye nitelendiriyoruz şimdilik korkacak birsey yok ama artık çok dikkatli olmalısın dedi telaş yapmayım diyorum ama yine de bir eyvah diyorum yani :/ aranızda benimkinden daha kısa olanlar vardı nasıl ilerliyorsunuz biraz anlatın nolur rahatlamaya ihtiyacim var
Pekala tecrübeli anne seni dinleyeceğime bebeğin kalıplarının küçük olduğunuda bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu. Peki h&m hakkında bi fikrin varmı
Benim 20. Haftada 2.5 di ilkinde ve doktor hiç dinlen filan demedi perinatologtu. Sonra 27 hafta gibi doktor değiştirdim o da alttan bakmadı hiç haberimizde yok tabii ben hayatıma devam ediyorum. 32 de 1 kere düştü 33 gibi açılmam başladı ama 38 de doğum yaptım. 2 hafta dinlendim hiç kıpırdamadım, benim için o süreç korkunçtu çünkü asla öyle hareketsiz kalabilecek biri değilimDoktordan çıktık çok şükür bebeğimle alakalı her şey yolundaymis 23+6yız 30 cm ve 611 grammışyüzünü yine göstermedi sıpacım sağ olsun doğana kadar hasret bırakacak herhalde alttan da baktı ve doktor dedi ki rahim ağzı 28.5cm ve çentikleşmeye başlamış artık uzun yol ve çok ayakta kalmak yok, eğer 30 olsa sınır kabul ederdik 16 dan aşağı olsa direkt yatış verirdik ama seninki 30un altında olduğu için erken doğum riski diye nitelendiriyoruz şimdilik korkacak birsey yok ama artık çok dikkatli olmalısın dedi telaş yapmayım diyorum ama yine de bir eyvah diyorum yani :/ aranızda benimkinden daha kısa olanlar vardı nasıl ilerliyorsunuz biraz anlatın nolur rahatlamaya ihtiyacim var
Ayy canım çok teşekkür ederim açıklama içinO doktorların dikkatli olmalısın veya kendini çok zorlama vb. derken tam olarak ne kast etttiğini ben de anlamıyorum aslında, o yüzden madde madde sormak iyi olabilir.
Rahim ağzı uzunluğu (en azından şu haftalarda) tekrar uzayabilen bir şey. İlk gebeliğimde yaşadım ama benimkine kanama eşlik etmişti ve plesantam aşağıya inmişti, o yüzden Doktor koçlu pilatesi, yüzmeyi ve tempolu yürüyüşü yasaklamıştı ama iki üç haftaya eski halime dönünce yasaklar kalktı. Gerçi ben yürüyüş dışında diğerlerine geri dönmeye cesaret edemedim ama ona rağmen birkaç hafta sonra tekrarlamıştı daha hafif bir şekilde
Bu sefer de yüzeceğimi belirterek yine başıma aynı şey gelir mi diye üç farklı doktora sordum. Rahim ağzı uzunluğun iyiyse korkma dediler ama muayene aralıklarımız artık ayda bire düştü, herhangi bir zamanda da biz fark etmeden kısalmış olabilir mantiken. Benim de kafam karışık bu konuda ama en iyisi üçün üzerine çıkana kadar fiziksel aktivitelere ara vermek ve haftada bir kontrole gitmek olabilir bence.
Ebebekteki her marka değil de kendi birkaç markası var. Hatta ben bir tanesini yıkayıp bir iki kez giydirmeme karşın kalıbı hatalı diye iade etmeyi başarmıştım kendilerineorada söylemişlerdi bunlarki dar oluyor diye. H&m, marks n spencer ve tchibo kalıpları iyi oluyor genelde ama h&m de ürünler arası çok kalite farkı oluyor, dikkat etmek lazım kumaşına alırken.
Çok teşekkürler canım yorumun iyi geldiBenim 20. Haftada 2.5 di ilkinde ve doktor hiç dinlen filan demedi perinatologtu. Sonra 27 hafta gibi doktor değiştirdim o da alttan bakmadı hiç haberimizde yok tabii ben hayatıma devam ediyorum. 32 de 1 kere düştü 33 gibi açılmam başladı ama 38 de doğum yaptım. 2 hafta dinlendim hiç kıpırdamadım, benim için o süreç korkunçtu çünkü asla öyle hareketsiz kalabilecek biri değilim
Bana doktorum demişti ki rahim ağzı canlı bir yapı yattıkça dinlendikçe uzar. Bence senin şuan iyi hiç stres yapacak bir şey yok erken farkedilmiş. Biraz ayakta durmayı azaltsan yeterbence havuz etkilemez, havuz sadece enfeksiyon riskini arttırabilir o kadar. O kadar da kısıtlamaya gerek yok
Bişey sorucam ben kış için böyle bişey almayı düşünüyorum yenidoğan bebiş için kullanışlımı sizce ? Dışarı çıkarken falan giydiriveririm diye düşündümkasımda doğurucaz o soğuk kış günlerini bunlara geçiririrm dedim ama kumaş olarak mantıklı mı ?
Bahar mı diyorsun ben kış diye düşünmüştüm baya kalın bişeye benziyorYa bu ne güzel şeymiş. Kışın daha kalın mont falan giydiriyoruz genelde ama baharda güzel olur bence. Bir de böyle şirin tulumları ilk sene giydirdik giydirdik, ikinci seneye itirazlar yükselmeye başlayabiliyorbenim hiç giydiremediğim kedili mi tavşanlı mı ne bir zara tulum kaldı elimde öyle
ben de 32.haftada hepsini bitirmeye niyetliyim bakalım, tabi istanbul sıcaklarına geçince vaz da geçebilirimÖyle tabıkı bana da arkadasım verdı gecen yaz doğum yaptı içinde hiç giyilmemişte var 1 kere gıyılmıste var ama yenıdogan cıdden en fazla 3-4 kere gıyıyor hastaneden cıkıyorsun bebek zayıflıyor sonra ılk kontrolde dogum kılosuna ulasıyor sonra bırden kılo alıyor ve yenıdogana veda edıyorsun
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap o zaman. Ben son ay yıkar ütüler dizerim ekim başı gibi çünkü hava serınlemeden hiç ütü çekilmez
Bunun alt üstlü olanını almıştım çok dışarı çıkmıyodum ama anneme gelip giderken kullanıyodum oda çok nadir biraz büyük beden al batikli olduğu için boyu uzar kasar çok kullanamazsın aklında bulunsunBişey sorucam ben kış için böyle bişey almayı düşünüyorum yenidoğan bebiş için kullanışlımı sizce ? Dışarı çıkarken falan giydiriveririm diye düşündümkasımda doğurucaz o soğuk kış günlerini bunlara geçiririrm dedim ama kumaş olarak mantıklı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?