Çamaşır suyu tozu satılıyor e bebekte bulamqzsqn ınternetten al bende alacagım . Benımde kızımın baya eşyası duruyor beyaz badıler atletler cok var hepsını onunla yıkamayı düşünüyorum. Renklılerdede kullanılıyormus ablam kullandı her leke cıkmıs
amway sa8 var ama ben tozunu kullandım bir kovaya sıcak su o tozu döküp bekletip daha sonra ç.makinasında yıkayınca mis gibi oluyor sararan kıyafettede denedim işe yaradı şimdi doğuma yakın yapıcamZıbın demişken ben kızımdan kalanları güzelce yıkayıp hurçlara yerleştirmiştim ancak %100 pamuk oldukları için sararma olabiliyormuş ki benimkilerde de sarı sarı olan yerler var. Sizce bunlar çıkar mı? Üzüldüm gerçekten. Hiç giymediği etiketi üzerinde olan kıyafetlerde bile sarı lekeler oluşmuş.
Ben bugün eşime video attım karnımı resmen uçan tekme atıyorBugün 27+2 olarak inanılmaz bir göbekte büyüme inanılmaz bir şişkinlik oldueşim diyor ki içerde kavga ediyor bebek, bir dakika durmadan içimde kayıyor tekme atıyor. Kesinlikle bebek çok kilo aldı gibi hissediyorum bu kadar değildi tekmelerinde ki sertliği. Acaba kafayı yukarı mı almaya çalışıyor bu ne yapıyor ne istiyor anlamadım. Yarına randevu olsa gitcem o derece kötü bir gündü nerdeyse 3 ay var doğuma 3 ay bu şekilde gitmez nasıl olcak bakalım
Oğlum erken doğdu yinede 1 ay kadar kullanabildik sonra olmadı ki annemin aldığı Yenidoğanlar biraz daha geniş kalıptı e bebek kesinlikle çok dar bi kere 50 cm yazıyor bebek biraz boylu olsa ordan direk kaybediyoruz ay bide ben 3 takım aldım inşallah tombiş olmazO zaman çoğunlukla 3-6 aylık baksam iyi olucakbüyük almak mantıklıda zayıf doğarsada içinde kayboluyorlar o da biraz garip oluyo
Günaydın kızlarValla bacaklar bol ama penyenin uzerindeki sıkmak icin kullanilan gobegin uzerinde duran ip sıkıyorhic sıkmadığım halde. Lcw nin hamile tayti bilemedim ayrica gobegim kocaman tamam mi sadece yana degil one dogru sipsivri
Bana da başkası tulum zıbın vs verdi ama içim rahat etmiyorZıbın demişken ben kızımdan kalanları güzelce yıkayıp hurçlara yerleştirmiştim ancak %100 pamuk oldukları için sararma olabiliyormuş ki benimkilerde de sarı sarı olan yerler var. Sizce bunlar çıkar mı? Üzüldüm gerçekten. Hiç giymediği etiketi üzerinde olan kıyafetlerde bile sarı lekeler oluşmuş.
Canım sen paylaştıktan sonra baktım, benim o değerime bu zamana kadar hiç bakılmamış. Referans aralığına göre fazla bir oynama yok ama seninkiler ikiz, ne olur ne olmaz. Bugün sonuçlar için gitmeyecek misin tekrar doktora? En sağlıklı yorumu yapacaktırKan pırtılaşması olan arkadaşlar ilk tahlillerde bişey çıkmadı ama şuan kan sulandırıcı kullanmama rağmenn normal çıkmamış yoktu benim bildiğim iğne falan mı verir acil gitmek mi gerekir acaba çok korktum
Gitmicektim duruma göre gelirsin dedi idrar kültüürü çıkmamış eşim de işe gitti gittikten sonra gördüm e uzakta hastane, mediipoldeki doktora yazdım cevap verirmi bekliyorumCanım sen paylaştıktan sonra baktım, benim o değerime bu zamana kadar hiç bakılmamış. Referans aralığına göre fazla bir oynama yok ama seninkiler ikiz, ne olur ne olmaz. Bugün sonuçlar için gitmeyecek misin tekrar doktora? En sağlıklı yorumu yapacaktır
Yok canım gümüş kapak değil kalkan olan bunlar.Gümüş kapağı 3 yıl önce görümceme almıştım silverete markaydı galiba onda hala duruyor yenisini almıycam bu yüzdenGümüş kapak mı? Beni o rahatlamıştı.. Hala duruyor.. Gümüş kapakları da aklınızda tutun
Kuzum zaten kan sulandırıcı kullandığın için yüksek çıkmış bu değer. Normalde bu değerin referans aralıklarında çıkması için üç gün kullanmamak gerekir kan sulandırıcıyı. Tabi en doğru yorumu doktorun yapacaktır.Kan pırtılaşması olan arkadaşlar ilk tahlillerde bişey çıkmadı ama şuan kan sulandırıcı kullanmama rağmenn normal çıkmamış yoktu benim bildiğim iğne falan mı verir acil gitmek mi gerekir acaba çok korktum
En kötü yarın gidersin canım hiç telaş yapma. Dün doktora mayıs ayından beri kanıma bakılmıyor genel bakar mısınız dedim sadece bunlara baktı. D vitaminine falan bakar mısınız dedim, gebelikte bakılmasının anlamlı bir değeri yok dediGitmicektim duruma göre gelirsin dedi idrar kültüürü çıkmamış eşim de işe gitti gittikten sonra gördüm e uzakta hastane, mediipoldeki doktora yazdım cevap verirmi bekliyorumbide sağlık ocağını arıcam ordaki doktora soruyum 8 haftada bunlara bakmışlardı aslında b12 167 hala düşük bi kutu iğne fazla işe yaramamış
Bildiğim kadarıyla yapılıyır canım, yaptıran arkadaşlar olmuştu gruptaKızlar günaydın, aile hekimin de şeker yüklemesi yapılıyor mu ?
İnşallah öyledir canım ya olsa hiç kullanmadığım 8 haftamda çıkardı heralde kızımda da yaşardım bu hemen düzelen bişey değil sanırımKuzum zaten kan sulandırıcı kullandığın için yüksek çıkmış bu değer. Normalde bu değerin referans aralıklarında çıkması için üç gün kullanmamak gerekir kan sulandırıcıyı. Tabi en doğru yorumu doktorun yapacaktır.
Olabilir canım.bebekler çabuk büyüyor birkaç defa giyiliyor bazı kıyafetler. Benim bir arkadaşım var aynı kıyafetlerle üçüncüyü büyüttüBana da başkası tulum zıbın vs verdi ama içim rahat etmiyoro yüzden önce matikle yıkayıp ardından bebek deterjanıyla mı yıkasam diyorum
O kandaki pıhtılaşma süresini gösteren bir değer. Kan sulandırıcı kullandığın için sn olarak yüksek çünkü kanın geç pıhtılaşıyor. Bunu ölçen değer zaten. Senin dediğin gibi iğne kullanıp kullanmayacaklarına karar verdikleri değer trombofili paneli testi olması lazım. O yüzden içini rahat tut. Doktorun da inşallah bemim dediklerimi diyecektirİnşallah öyledir canım ya olsa hiç kullanmadığım 8 haftamda çıkardı heralde kızımda da yaşardım bu hemen düzelen bişey değil sanırım
Bakmıyolar istemeyince canım bende b12 düşüklüğünden iğne kullandığımdan bahsettim biz bakmıyoruz dedi idrar yolu enfeksiyonunu söyleyince onda bakalım dedi o hastaneye ilk gidiyorum ya kendi de eklemiş , sağlık ocakları b12 ve d vitaminine bakmıyor diye biliyorum bizimki yıllardır öyle, sizinki inşallah yapar arada baktırmakta fayda var, testlerin normal canım benimde hemogram hep kırmızıEn kötü yarın gidersin canım hiç telaş yapma. Dün doktora mayıs ayından beri kanıma bakılmıyor genel bakar mısınız dedim sadece bunlara baktı. D vitaminine falan bakar mısınız dedim, gebelikte bakılmasının anlamlı bir değeri yok dediben de ok dedim napimm sen böyle yazınca dönüşte direkt hem tetanoz aşımı olacağım hem de vitamin değerlerime baktıracağım sağlık ocağında ay sonunda da medipole gidip muayene olacağım.
Ama yine tekrar ediyorum hiç telaş yapma, idrar sonuçlarında çıksın, öyle gidersin diğer hastaneye en kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?