2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Evet ben kendi yatak alezini bile onla yıkamıstm bikaç sefer.. Çıkarıodu o da hakkaten

amway sa8 var ama ben tozunu kullandım bir kovaya sıcak su o tozu döküp bekletip daha sonra ç.makinasında yıkayınca mis gibi oluyor sararan kıyafettede denedim işe yaradı şimdi doğuma yakın yapıcam

Ben bugün eşime video attım karnımı resmen uçan tekme atıyor ve sürekli aşağıyı tekmeliyor bazen bende napıyor bu diyorum inan kafasıda yukarda baya zorluyor beni ama sürekli hareket halinde özellikle bi kaç gündür kiloyla alakalımı bilmiyorum ama bende dünden beri sanki kalp atışı oluyor karnımda ondan biraz korkuyorum kontrolüm gelsede sorsam dr herşeye bi baksam birde neler yapıyor annesine 3 ay nedir ki geçecek inşallah şu gibi

O zaman çoğunlukla 3-6 aylık baksam iyi olucak büyük almak mantıklıda zayıf doğarsada içinde kayboluyorlar o da biraz garip oluyo
Oğlum erken doğdu yinede 1 ay kadar kullanabildik sonra olmadı ki annemin aldığı Yenidoğanlar biraz daha geniş kalıptı e bebek kesinlikle çok dar bi kere 50 cm yazıyor bebek biraz boylu olsa ordan direk kaybediyoruz ay bide ben 3 takım aldım inşallah tombiş olmaz gidişata göre belkide hiç açmam hediye götürürüm son aya bağlı

Valla bacaklar bol ama penyenin uzerindeki sıkmak icin kullanilan gobegin uzerinde duran ip sıkıyor hic sıkmadığım halde. Lcw nin hamile tayti bilemedim ayrica gobegim kocaman tamam mi sadece yana degil one dogru sipsivri
Günaydın kızlar ay bana da herkes erkek mi diye sormaya başladı çünkü erkek göbeği önde olur, kız ise basen yaparmış e basenlerim eskiden hiç yoktu zaten görmüyor musunuz diyorum ama kime diyorum benim vücut yapım incedir, oluşan basenlerim insanların gözüne gelmiyor sanırım

Bana da başkası tulum zıbın vs verdi ama içim rahat etmiyor o yüzden önce matikle yıkayıp ardından bebek deterjanıyla mı yıkasam diyorum

Kızlar bir de son olarak, mayıs ayından bu yana ilk defa tahlillerim yapıldı. Ben hep kansızım diye ortada gezip ilaçları düzenli kullanmayan biriydim normalde ama bebiş haberi sonrası düzenli kullandım tüm ilaçlarımı. (13.haftada başladık vitaminlere) Kendimi bildim bileli 10larda olan hgb ilk defa 13ün üstünde. Tüm değerlerim ilk defa gayet iyi çıktı. Özellikle benim gibi değerleri kötü ya da sınırda olanlar vitamin kullanımına özen göstersin, çok şaşırdım ama hamile olsak da değerler mikemmel olabiliyormuş

Kan pırtılaşması olan arkadaşlar ilk tahlillerde bişey çıkmadı ama şuan kan sulandırıcı kullanmama rağmenn normal çıkmamış yoktu benim bildiğim iğne falan mı verir acil gitmek mi gerekir acaba çok korktum

Eklentiler

• IMG_4831.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 74
Canım sen paylaştıktan sonra baktım, benim o değerime bu zamana kadar hiç bakılmamış. Referans aralığına göre fazla bir oynama yok ama seninkiler ikiz, ne olur ne olmaz. Bugün sonuçlar için gitmeyecek misin tekrar doktora? En sağlıklı yorumu yapacaktır

Gitmicektim duruma göre gelirsin dedi idrar kültüürü çıkmamış eşim de işe gitti gittikten sonra gördüm e uzakta hastane, mediipoldeki doktora yazdım cevap verirmi bekliyorum bide sağlık ocağını arıcam ordaki doktora soruyum 8 haftada bunlara bakmışlardı aslında b12 167 hala düşük bi kutu iğne fazla işe yaramamış

Gümüş kapak mı? Beni o rahatlamıştı.. Hala duruyor.. Gümüş kapakları da aklınızda tutun
Yok canım gümüş kapak değil kalkan olan bunlar.Gümüş kapağı 3 yıl önce görümceme almıştım silverete markaydı galiba onda hala duruyor yenisini almıycam bu yüzden

Kuzum zaten kan sulandırıcı kullandığın için yüksek çıkmış bu değer. Normalde bu değerin referans aralıklarında çıkması için üç gün kullanmamak gerekir kan sulandırıcıyı. Tabi en doğru yorumu doktorun yapacaktır.

En kötü yarın gidersin canım hiç telaş yapma. Dün doktora mayıs ayından beri kanıma bakılmıyor genel bakar mısınız dedim sadece bunlara baktı. D vitaminine falan bakar mısınız dedim, gebelikte bakılmasının anlamlı bir değeri yok dedi ben de ok dedim napimm sen böyle yazınca dönüşte direkt hem tetanoz aşımı olacağım hem de vitamin değerlerime baktıracağım sağlık ocağında ay sonunda da medipole gidip muayene olacağım.
Ama yine tekrar ediyorum hiç telaş yapma, idrar sonuçlarında çıksın, öyle gidersin diğer hastaneye en kötü.

Eklentiler

• IMG_6832.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 70
İnşallah öyledir canım ya olsa hiç kullanmadığım 8 haftamda çıkardı heralde kızımda da yaşardım bu hemen düzelen bişey değil sanırım

Bana da başkası tulum zıbın vs verdi ama içim rahat etmiyor o yüzden önce matikle yıkayıp ardından bebek deterjanıyla mı yıkasam diyorum
Olabilir canım.bebekler çabuk büyüyor birkaç defa giyiliyor bazı kıyafetler. Benim bir arkadaşım var aynı kıyafetlerle üçüncüyü büyüttü

İnşallah öyledir canım ya olsa hiç kullanmadığım 8 haftamda çıkardı heralde kızımda da yaşardım bu hemen düzelen bişey değil sanırım
O kandaki pıhtılaşma süresini gösteren bir değer. Kan sulandırıcı kullandığın için sn olarak yüksek çünkü kanın geç pıhtılaşıyor. Bunu ölçen değer zaten. Senin dediğin gibi iğne kullanıp kullanmayacaklarına karar verdikleri değer trombofili paneli testi olması lazım. O yüzden içini rahat tut. Doktorun da inşallah bemim dediklerimi diyecektir

Bakmıyolar istemeyince canım bende b12 düşüklüğünden iğne kullandığımdan bahsettim biz bakmıyoruz dedi idrar yolu enfeksiyonunu söyleyince onda bakalım dedi o hastaneye ilk gidiyorum ya kendi de eklemiş , sağlık ocakları b12 ve d vitaminine bakmıyor diye biliyorum bizimki yıllardır öyle, sizinki inşallah yapar arada baktırmakta fayda var, testlerin normal canım benimde hemogram hep kırmızı o da hamilelikte çok normal miş
Ay yazmadı o doktor görmüş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…