- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
Canım sen zaten bunu biliyorsundur ama uzun zamandan sonra koşmaya baslayacaksan kesinlikle öncesinde bacak kaslarını esnetmen ve ısınma yapman şart eğer yapmazsan hüsran olurYok canım, bende no karın kasıgerçekten mevcut kas ile o kası çalıştırmak için gereken ağırlık arasında ters orantı mı yoksa doğru orantı mı var, onu hesaplayamadığım için sordum
Benim sporla sizinki gibi bir ilişkim olmadı hiç ama ilk hamileliğime kadar çok güzel koşuyordum, doğumdan sonra aldığım kiloları veremeyince koşuya dönemedim bir daha (giriştiğim birkaç deneme ortopedist muayenehanesinde sonuçlandı)
Ben de ona döneyim ya nolur bu kez. Beş yıldır ne zaman koşan birini görsem burnumun direği sızlıyor resmen.
 ve tekrar baslayacaksan çok küçük küçük başla ilk gün yavaş tempodan hızlı tempo yürüyüşe çıkar 2 gün sonra biraz daha hızlı 2 gün sonra önce hızlı tempo sonra birkaç dakika koşu ardından yavas tempo yürüyüş (yani kostuktan sonra anında durma) gibi gibi yavaş yavas artırmalı gidersen hem sakatlanma olmaz hem de kalbi tempoya alıştırirsin ha bu arada ben şu an asla ama asla koşamam mesela, seni takdir ettim ben de öyle bir kalp ve kardiyo senelerdir yok koşabiliyorsan bu mükemmel bir şey
 ve tekrar baslayacaksan çok küçük küçük başla ilk gün yavaş tempodan hızlı tempo yürüyüşe çıkar 2 gün sonra biraz daha hızlı 2 gün sonra önce hızlı tempo sonra birkaç dakika koşu ardından yavas tempo yürüyüş (yani kostuktan sonra anında durma) gibi gibi yavaş yavas artırmalı gidersen hem sakatlanma olmaz hem de kalbi tempoya alıştırirsin ha bu arada ben şu an asla ama asla koşamam mesela, seni takdir ettim ben de öyle bir kalp ve kardiyo senelerdir yok koşabiliyorsan bu mükemmel bir şey 

hele şu an ikinci kat merdiveninde bile nefesim kesiliyor. Ben ilk doğumdan sonra tekrar koşuya başlarken aynen öyle ufak ufak başlamıştım (ilk koşuya başladığım zamanlardaki gibi) ama doğum sonrası zaten bir takım sorunlar (fıtık, sakroiliak eklem çatlaması
 hele şu an ikinci kat merdiveninde bile nefesim kesiliyor. Ben ilk doğumdan sonra tekrar koşuya başlarken aynen öyle ufak ufak başlamıştım (ilk koşuya başladığım zamanlardaki gibi) ama doğum sonrası zaten bir takım sorunlar (fıtık, sakroiliak eklem çatlaması ve sonrası illitibial bağ sendromu) yaşamıştım ve herhalde tam toparlanmadan başlayınca bu sefer dizime yük bindirmişim. Doktor diğerlerinde değil ama diz sorununda kilonun da etkisi olabileceğini söylemişti. Kilo veremeyince dönmeye cesaret edemedim bir daha. Anca tempolu yürüyüş ve pilates yapabildim.
 ve sonrası illitibial bağ sendromu) yaşamıştım ve herhalde tam toparlanmadan başlayınca bu sefer dizime yük bindirmişim. Doktor diğerlerinde değil ama diz sorununda kilonun da etkisi olabileceğini söylemişti. Kilo veremeyince dönmeye cesaret edemedim bir daha. Anca tempolu yürüyüş ve pilates yapabildim.    
 benim gibi yüksek şekeri çıkan var mı ? Bir de idrarımda 4-5 eritrosit ve bakteri çıktı 1-2 gündür de yanma hissediyordum benimle aynı durumda olan var mı
 benim gibi yüksek şekeri çıkan var mı ? Bir de idrarımda 4-5 eritrosit ve bakteri çıktı 1-2 gündür de yanma hissediyordum benimle aynı durumda olan var mı  lökasit 8 lökasit lue 1+ çıkmış en son verdiğimde idrar kültürüde vermiştim ürüme yok, ama bende bakteri yoğun olduğu zaman şase kullanmıştım belki sizede verir doktorunuz yanmada eşlik ediyorsa ben kaç aydır böyle idare ettim çoğumuzda var malesef doğuma kadar yükselmemesi tek umudum benim ilaçla düzelir endişelenmeyin
 lökasit 8 lökasit lue 1+ çıkmış en son verdiğimde idrar kültürüde vermiştim ürüme yok, ama bende bakteri yoğun olduğu zaman şase kullanmıştım belki sizede verir doktorunuz yanmada eşlik ediyorsa ben kaç aydır böyle idare ettim çoğumuzda var malesef doğuma kadar yükselmemesi tek umudum benim ilaçla düzelir endişelenmeyin 

bizimde dun aksam görüş gunumuzdu. dogum pozisyonuna donmus artik. idrar torbasina cok baski yapiyor kafasini cok dayamis oyuzden baski ve kasilma hissediyormusum arada. 24+3 683 gram 31 cm olmusuz azmi sanki
 bizimde dun aksam görüş gunumuzdu. dogum pozisyonuna donmus artik. idrar torbasina cok baski yapiyor kafasini cok dayamis oyuzden baski ve kasilma hissediyormusum arada. 24+3 683 gram 31 cm olmusuz azmi sanki  cok kilolu dogmuyor cocuklarim ama insan genede takiyor iste normal mi diye
 cok kilolu dogmuyor cocuklarim ama insan genede takiyor iste normal mi diye