- 28 Nisan 2015
- 6.388
- 13.532
- 448
Aslında rahat olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. Kahvaltıyı dışarda yapmak basit zaten. Şarküteri ürünü tüketmiyorum kahvaltıda sadece.Ohh yarasın sana da bebişine deya ben de dışarıda yemek yemekten öyle korkuyorum ki eve kapattım kendimi iyice. Enfeksiyon da var diye nerdeyse bir aydır evdeyim ama çok bunaldım. Biraz daha rahat olabilmek istiyorum
dışarıda yeşillik yok, pişmemişse tam diye et ürünleri yok, yumurtası çiğ kalmıştır diye tatlı yok, kahve yok derken geliyorlar bana yavaştan artık

Tabi saatlerce dışarıda olunca akşam yemeği de dışarda yemek durumunda kaldık ama böyle zamanlarda genellikle peynirli pizza tercih ediyorum ya da ızgara tavuk( tavuk tercih etme sebebim az pişmiş olma şansı yok kırmızı et gibi değil çünkü) tabii yine de özellikle söylüyorum. Tatlıda krema yoksa yumurtanın pişmemesi imkansız.
Kahveyi tüketebilirsin günde bir bardak. Ama istemezsen de kafeinsiz seçeneği var.
Ben dikkat ederek bir şekilde uyum sağlıyorum aslında. Çünkü sosyalleşmek insana çok iyi geliyor ve mutlu hissettiriyor

soyadımızla da uyumlu. Listeye ekledim
 soyadımızla da uyumlu. Listeye ekledim  

bide kınadıgının başına gelme olasılığı %100
 bide kınadıgının başına gelme olasılığı %100 
		 ay tüm hamilelerden özür diliyorum valla öyle değilmiş o işler
 ay tüm hamilelerden özür diliyorum valla öyle değilmiş o işler 

5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
 5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım  

yavrumuzun bir adı yok hala. Kuzey ismini düşünüyoruz ama ben içinde A harfi olan bi isim istiyorum. Önerilere açığım
 yavrumuzun bir adı yok hala. Kuzey ismini düşünüyoruz ama ben içinde A harfi olan bi isim istiyorum. Önerilere açığım  Kayra da var aklımda
 Kayra da var aklımda