- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 53
- 34
Benim de yemekte kurtarıcım margarita pizzaAslında rahat olunca insan kendini çok daha iyi hissediyor. Kahvaltıyı dışarda yapmak basit zaten. Şarküteri ürünü tüketmiyorum kahvaltıda sadece.
Tabi saatlerce dışarıda olunca akşam yemeği de dışarda yemek durumunda kaldık ama böyle zamanlarda genellikle peynirli pizza tercih ediyorum ya da ızgara tavuk( tavuk tercih etme sebebim az pişmiş olma şansı yok kırmızı et gibi değil çünkü) tabii yine de özellikle söylüyorum. Tatlıda krema yoksa yumurtanın pişmemesi imkansız.
Kahveyi tüketebilirsin günde bir bardak. Ama istemezsen de kafeinsiz seçeneği var.
Ben dikkat ederek bir şekilde uyum sağlıyorum aslında. Çünkü sosyalleşmek insana çok iyi geliyor ve mutlu hissettiriyor

ay umarım kimsenin gece gece canı çekmez
 ay umarım kimsenin gece gece canı çekmez  yine de özlediğim çok şey var dışarıda yiyemediğim. 3 ay daha bekleyeceğiz
 yine de özlediğim çok şey var dışarıda yiyemediğim. 3 ay daha bekleyeceğiz  
 Kahveyi arada latteyle halledebilirim aslında.
Evet sosyalleşmeye ihtiyacım var benim de. Bir de bebekle zaten eve kapanacağız sen de çok iyi yapmışsın ağırlaşmamışken son bir iki ay belki gezebilirsek ne ala

5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım
 5 yumurta yıyeyım yulaf yemeyeyım ayy birde yulaf lapası yaptım ben yemedım ben yıyemedıgım gıbı kızımada yedırmedım 

Bu aralar ben kızım hamılelere yasak fılan dıyorum da dogurunca ne olacak
 Bu aralar ben kızım hamılelere yasak fılan dıyorum da dogurunca ne olacak  

bugun Bildiğin ıslak hamburger yedim yahu
 bugun Bildiğin ıslak hamburger yedim yahu

bnmde kulagıma cok hoş gelmişti
 bnmde kulagıma cok hoş gelmişti