2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sağolasın, aynen öyle kızım büyüdü bana gelmişlerdi bende öpülmesini sevmiyorum eşim defalarca uyardı öpmeyin diye kızım büyüktü ama olsun ne farkeder geldi öptü sonra bidaha gel öpüyüm falaan dedi sonra bidaha en sonunda öpmeseniz olurmu dedim olur dedi ama suratını astı benim evde olduğu için eşimde koca adamı ne duruma soktun dedi ama napım benden duyması gerekiyodu herkez uyarıyo onu yok anlamıyo adam eşimi biliyorum uyardığını kaç kez ama anlamayanda anlamıyor ya gerçekten

Ağrılarım geçmedi bayılacak gibi hissettiğim için randevu aldım doktoruma gidiyorum
Canım son mesajını görmedim ama bel ve kasık ağrısıysa bende doktora gitmiştim doktor rahim ağzına plesanta konumuna ve rahim ağzı uzunluğuma tek tek baktı.Çok şükür sıkıntı çıkmadı.Kasık ağrım dindi ama bel ağrım kronikleşti bu haftalarda başlıyormuş eklem ağrıları genelde.Bazen iyi bazen zorluyor beni ama kesinlikle doktora git için rahat eder en azından

Benım kadın dogumcum yaZmadı bana sattı resmen hastaneden yaptırmam için. İlk defa duydum bunu cunku ben ılk gebelıgımdede bundada yaptırdım ilk önce hastaneye yatısın yapılıyor ıgne vurulup sonra cıkıs yapılıyor.
Bir de kızlar bu kan uyuşmazlığı iğnesi koldan mı yoksa kalçadan mı yapılıyor ?
Kalçadan canım

Bende şaşırdım kuzum ondan sordum aile hekimine danıştım az önce oluyor diyince size de sormak istedim Bakalım o gün nasıl olacak 1-2 hafta kaldı

Güzel anneler merhaba :) şeker yüklemesini nerede nasıl yaptırdınız? ben sağlık ocağında yaptırmak istiyorum da sonuç nasıl çıkar güvenilir olur mu bilmiyorum? önce bi aç karnına kan veriyomuş, sonra normal kahvaltını yap 2 saat sonra gel bi daha kan ver dedi aile hekimim

Selam güzel annelerimm çooook uzun zamandır yoktum. Nasılsınız? Bebişler nasıl, moraller nasıl?

Ay uyuyamıorm artık yaa uyumak istiyorum.. Şurda kaç ay kaldı uykusuz gecelere Bebişimde iyi çok şükür, hatta öyle ki yokmuş gibi hareket bile edıorm.. Bana mide bulantısı dışında Bi zararı yok miniğimin

Kizlar Ankara da geçen sene kızıma doğum yaptığım hastanede doğum paketi almıştım 25. Hafta sonrası aldım 8.700₺ odemistik bugün aradım 20.000 ₺ dediler şok oldum Yine haftam 25 olacak paket aldığımda.
Siz de ücretler nedir hani arasam belki daha ucuz hastane bulurum ama bu doktoru tanıyorum falan hiç riske atmadan aynı doktor ile bi daha doğuma gideyim diye düşünüyorum ama sizler ne kadar ödediniz ya da sadece doğum a ne kadar ödeyeceksiniz benim ücret çok mu sizce fiyat nasıl??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…