Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim 4 haftanın sonlarına doğru nokta gibi bir şey görmüştü. Emin olamadı kese mi diye. 5. Haftada o nokta büyüdü kese olduğuna emin olduk. Bugün 5 buçuk haftalık falanmışım doktor öyle dedi. Kese büyümüş. Kalbi haftaya duycaz muhtemelen dedi. Doktorun kullandığı cihaza göre değişiyor bu durum. Bana hiç alttan bakmadı hep ultrasonda göründü.
Yok yok korkma neden kötü olsun . Sakın araştırıp internetten bilgi alma sadece doktorunu dınle . Kese zaten mınık olur ıcerısınde bebegı gorup kalp atımını alırsanız hersey yolunda demek . Sabırla bıraz beklemek lazım
Normalde bır kere kan alıyor doktorlar bazen şüphelendikleri birşey olursa yada benim gibi öncesinde düşükleri olanlar olursa o zaman bır kac defa ısteyıp artısa bakıyorlar.
Kasım anneleri bereketliye geliyor maşallah aramıza hoş geldiniz kızlar. Hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah hepimiz çok heyecanlı ve merak ediyoruz. Bende dahil
Benim 590dan 850ye yükselmişti. Doktor alt sınırda olsa yükselme oluyor, bazı kişilerin 72 saatte 2 katına çıkabiliyor dedi. Şimdi ise artık 48 saatte 2 katına çıkarak devam ediyor. Meraklanmayın sizin de öyle olur inşallah, düzenli takiple
sizin adınıza sevindim allah tamamını erdirsin benim tahlil yine çok düşük çıktı salı doktora gidicem artık ya ilaçla yada kendiliğinden biter inşallah
sizin adınıza sevindim allah tamamını erdirsin benim tahlil yine çok düşük çıktı salı doktora gidicem artık ya ilaçla yada kendiliğinden biter inşallah
Amin inşallah, ben 3+4 itibariyle hep doktor kontrolündeyim. Haftaya keseyi üstten görürüz dedi; sonraki hafta da kalp artışı inşallah. Sizinki de benim gibi olur inşallah