- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Umarım ya günlerden beri burun kaşıntisindan o kadar rahatsızım kiGebelikte tetikliyormuş
Gebelikte artan östrojen hormonu, mukozalarda şime ve ödeme yol açarak salgı üretimini de arttırır. Yine gebelikte artan kan hacmi de mukozalardaki küçük damarlarda dolgunluğa sebep olur.
Bu şekilde yazıyo internette çok rahatsız edici ama ya umarım bu şekilde devam etmez
 daha hamileligimi öğrenmeden nefes darlığı çekmeye başlamıştım korona falan oldum sandım soluk soluğa kalinca meğer o da kan akışından dolayiymis
 daha hamileligimi öğrenmeden nefes darlığı çekmeye başlamıştım korona falan oldum sandım soluk soluğa kalinca meğer o da kan akışından dolayiymis 

birde vajina da anı bir batma agrı var korktum aya kalkamadım sizdede oldumu bu agrılar doğuma yakın olmuşdu bende
 birde vajina da anı bir batma agrı var korktum aya kalkamadım sizdede oldumu bu agrılar doğuma yakın olmuşdu bende 
 soğuk olan da odayı sogutmaz mi ki
 soğuk olan da odayı sogutmaz mi ki 

benim doktorumun istediği herşeyi yaomiyordu sağlık ocağı ben de devlet Hastanesi'nde verdim tabii her ilde farklılık gösterebilir
 benim doktorumun istediği herşeyi yaomiyordu sağlık ocağı ben de devlet Hastanesi'nde verdim tabii her ilde farklılık gösterebilir