- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Katılıyorum arkadaşım sende mi benim gibi tontiş gruptasınAyy öleceğim çok tatlısınız ama zayıflıklarınız sinir bozucu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum arkadaşım sende mi benim gibi tontiş gruptasınAyy öleceğim çok tatlısınız ama zayıflıklarınız sinir bozucu![]()
Hahahahaha istemsiz güldüm hakkını helal etAyy öleceğim çok tatlısınız ama zayıflıklarınız sinir bozucu![]()
Hahaha süper benim ismimin Beste olmasına rağmen öyle yeteneklerim yok maalesefYaa gerçekten büyümüşbende randevu alacağım Murat Yayla yı önerdi doktorumuz henüz almadım ama bayramdan sonrasında hemen alırım
Benimde içime sindi ama bu ismi de ben bulmuş oldum bu sefer eşim koyacaktı kararı ona bırakıyorum
Yaa bencede çok güzel bir isimismini Beste koyarız ama bir piyanomuz eksik diye takılmıştım, sanırım ciddiye aldı piyano bakıyoruz şimdi
![]()
Ayy çok teşekkür ederimBence göbeğin yok yaa seninbaya fitsin
O zaman sloganımız Tontişlerde vardırKatılıyorum arkadaşım sende mi benim gibi tontiş gruptasın![]()
Ay göbek deme ona lütfenAyy çok teşekkür ederimama göbeğim önde değil böyle yayılmış şekilde. Sanırım eskilerin dediği doğru tam bir kız göbeği.
Yok siz asla duba olmazsınız fit bir hamile olursunuz ancakHahahahaha istemsiz güldüm hakkını helal etalıyorum alıyorum merak etme duba olma yolunda ilerliyorum balım
![]()
Evet ilk seferde çıktıİlk seferde cikti mi sizin sonucunuz?
Hahahahaha yaaa çok tatlısınO zaman sloganımız Tontişlerde vardır![]()
Yok ya niyeyese bir bana öyle gelmiyorYok siz asla duba olmazsınız fit bir hamile olursunuz ancak![]()
Ayy öleceğim çok tatlısınız ama zayıflıklarınız sinir bozucu![]()
Yaaa acayip derecede motive ettiniz beniAy göbek deme ona lütfenayva göbeğin bile yok yaa
artık 4 ayı bitircez normal bence
![]()
İnsan kendinde olmayanı seviyor hep, vücudum çocuk gibidir. Ben de hep uzun ve kıvrımlı olmayı istedim mesela ama olmuyorHahahahaha yaaa çok tatlısınbizi sevin biz çok tatlıyız tontişler olarak ayy ben kiloluyum ama sevimli bir tontişliğim yok bu arada
boy uzun olunca sevimli olmuyor maalesef
İkizim olabilirsin 1.76 boyum var kilolu gibi değilde kemiğim iri gibi duruyorumHahahahaha yaaa çok tatlısınbizi sevin biz çok tatlıyız tontişler olarak ayy ben kiloluyum ama sevimli bir tontişliğim yok bu arada
boy uzun olunca sevimli olmuyor maalesef
Yok canım ne sitresi yarım ekmek gömdüm biraz önceYaaa acayip derecede motive ettiniz benibir doğuralım bütün bildiklerimi aktaracağım burada
şimdi bol bol mutlu olma zamanı, kilo için asla stres yok
![]()
Kesinlikle öyle 4 yıl bekledim bu günleri kilo verilir mutlu bi hamilelik geçirelim yeter kiYaaa acayip derecede motive ettiniz benibir doğuralım bütün bildiklerimi aktaracağım burada
şimdi bol bol mutlu olma zamanı, kilo için asla stres yok
![]()
Dimi şişko değilim ama baya iri yarı duruyorum Birde yani kemiklerimde kibar değil çok zayıfken de yapılı duruyorumdum bu kadar olmasada senin boyun maşallah benden uzun ben 1.70İkizim olabilirsin 1.76 boyum var kilolu gibi değilde kemiğim iri gibi duruyorum![]()
Olursak bu yolda hepimiz olcaz o zaman. Hem şanslıyız diyetisyen arkadaşımız varYok ya niyeyese bir bana öyle gelmiyorben aktif spor hayatımı bir anda bıraktım kesinlikle duba gibi olacağıma inanıyorum
![]()
Uzunum ama kıvrımlımıyım bilemedim yaaa valla çok güldüm bugünİnsan kendinde olmayanı seviyor hep, vücudum çocuk gibidir. Ben de hep uzun ve kıvrımlı olmayı istedim mesela ama olmuyor![]()
Seninde hiç fena değil bu arada. Evet bende öyleydim hep zayıftım ama kemiğim iriydi, yıllarca voleybol oynadımDimi şişko değilim ama baya iri yarı duruyorum Birde yani kemiklerimde kibar değil çok zayıfken de yapılı duruyorumdum bu kadar olmasada senin boyun maşallah benden uzun ben 1.70![]()