• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa gerçekten büyümüş 🥰 bende randevu alacağım Murat Yayla yı önerdi doktorumuz henüz almadım ama bayramdan sonrasında hemen alırım 😍

Benimde içime sindi ama bu ismi de ben bulmuş oldum bu sefer eşim koyacaktı kararı ona bırakıyorum 🥰

Yaa bencede çok güzel bir isim 😍 ismini Beste koyarız ama bir piyanomuz eksik diye takılmıştım, sanırım ciddiye aldı piyano bakıyoruz şimdi 😅
Hahaha süper benim ismimin Beste olmasına rağmen öyle yeteneklerim yok maalesef 😂

Hahahahaha yaaa çok tatlısın 😂😂 bizi sevin biz çok tatlıyız tontişler olarak ayy ben kiloluyum ama sevimli bir tontişliğim yok bu arada 😂😍 boy uzun olunca sevimli olmuyor maalesef
İnsan kendinde olmayanı seviyor hep, vücudum çocuk gibidir. Ben de hep uzun ve kıvrımlı olmayı istedim mesela ama olmuyor 🤣

Hahahahaha yaaa çok tatlısın 😂😂 bizi sevin biz çok tatlıyız tontişler olarak ayy ben kiloluyum ama sevimli bir tontişliğim yok bu arada 😂😍 boy uzun olunca sevimli olmuyor maalesef
İkizim olabilirsin 1.76 boyum var kilolu gibi değilde kemiğim iri gibi duruyorum 😂😂😍

Dimi şişko değilim ama baya iri yarı duruyorum Birde yani kemiklerimde kibar değil çok zayıfken de yapılı duruyorumdum bu kadar olmasada senin boyun maşallah benden uzun ben 1.70 🙈
Seninde hiç fena değil bu arada. Evet bende öyleydim hep zayıftım ama kemiğim iriydi, yıllarca voleybol oynadım🙈

Back
X