2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aaa çok iyi internetten takip ediyorum kendisini detaylı ultrason da bakıyordur sanırım degil mi,fiyat bilgin var mı
Canım normalde onun muayene ücreti 1500 ayrıntılı 2500dü ama şimdi muayeneyi de ayrıntılıyı da aynı 2500yapmis. Valla sonuna kadar hak ediyor birincisi 1 gittiğinde ücret odediysen diğer gitmen kaç ay sonra olursa olsun ücret ödemiyorsun, mesela biz bu gittiğimizde hiç ödeme yapmadık. 2.si de her muayenesi de zaten ayrıntılıdan farksız oluyor Cook ayrıntılı ve renkli bakıyor ben inanılmaz memnunum ❤️

Canım normalde onun muayene ücreti 1500 ayrıntılı 2500dü ama şimdi muayeneyi de ayrıntılıyı da aynı 2500yapmis. Valla sonuna kadar hak ediyor birincisi 1 gittiğinde ücret odediysen diğer gitmen kaç ay sonra olursa olsun ücret ödemiyorsun, mesela biz bu gittiğimizde hiç ödeme yapmadık. 2.si de her muayenesi de zaten ayrıntılıdan farksız oluyor Cook ayrıntılı ve renkli bakıyor ben inanılmaz memnunum ❤️
Tamamdır canım çok teşekkür ederim duşüneceğim 😍😍😍😍

Kızlar selam benim çok agrım var karın alt kasları geriliyor sanki dokunamıuorum resmen acıyorda bebeğin hareketleri iyi pıtır pıtır hareket ediyor neden olur bu agrı 😥 17 haftalık

Dilkenn Dilkenn canımcım bir uygulama önermiştin baya haftalar önce. Bebeği izlemek için kullanılan, ben onu o zaman kaydetmiştim ama şimdi bulamıyorum.
Çünkü bebek telsizi yerine xiaomi nin kameralarından almak daha mantıklı geliyor bana.
Gezmede falan uyuduğu zamanda bahsettiğin uygulama üzerinden takip ederiz diye düşündüm.

Hanımlar bebek doğum kilosu mevzusu olmuş ben ilk çocuğumu 4200 normal doğurdum. Gerçi bu kadar olacağını doktorum söylememişti büyük ihtimalle bilsem o topa girmezdim ama olabiliyor yani bir şekilde sağlıkla doğacağı varsa kilolu da olsa doğuyor bebisler.

Teyzem doğurdu 4.200 falandı ama bayılmıştı
Ya bende çok tombiş doğmuşum ama zor olur ya bide sanırım kilodan çok kafa çapı da önemli ben 1 ay erken doğurdum 3 kilo 50 cm civarı doğdu ama kafası baya büyüktü zaten ultrasonda da 3 hafta önde giderdi kafası bana zamanını beklesende sezeryan olurdu dedi 4 kilo üstü doğarmış ama eskiler hep biz 4 kilo 5 kilo doğurduk diyor 😂

Ya bende çok tombiş doğmuşum ama zor olur ya bide sanırım kilodan çok kafa çapı da önemli ben 1 ay erken doğurdum 3 kilo 50 cm civarı doğdu ama kafası baya büyüktü zaten ultrasonda da 3 hafta önde giderdi de bana zamanını beklesende sezeryan olurdu dedi 4 kilo üstü doğarmış ama eskiler hep biz 4 kilo 5 kilo doğurduk diyor 😂
Ben 38+5te 2200 gram 47 cm doğuramadım sezeryanla doğurdum🤣🤣

Arkadaşlar bu arada doktor bana bugün bunları yazdı aldım, sizler neler kullanıyorsunuz bir önceki hamileligimde demir için ayrı bi ilac kullanmıştım bunda folik asit de var sanırım az miktarda belli hafta sonrası folik asit alınmamalı aslında ama bilemedim . Omega yazmadı sizler kullaniyor musunuz. Mumtivitamin olarak decavit yazmış ama yüksek A vitamini varmış şimdi gördüm acaba tehlikeli olur mu hem bebek için hem de kan sulandirici kullanırken yüksek A vitamini zararlı bebek için malum. Decavit multivitamin kullanan var mi . sizler neler kullanıyorsunuz ??

Eklentiler

• 20230617_222343.webp
    20230617_222343.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 77
Benim oğluşumda 35 haftada doğdu genetikmi bilmiyorum bu kilo olayı ben almamıştım çok 🥰 ama zayıfta olsa tombişte olsa çok hızlı büyüyorlar ❤️ peki sizin normalden mi sezeyana döndü
Bende gebelik yüksek tansiyonu problemi çıkmıştı kızımdayken ve günlük 3 tansiyon ilacına rağmen 14/9 çıkıyordu. Bu sebeple kendi sancımı beklemeden acil sezaryene alındım gebelik zehirlenmesi başlamıştı bebek gelişimini 34. Haftada durdurdu. Ama çok şükür küçükte olse sağlıklıydı. Hala minnoş kibar bir kız. 😊 18 aylık 9500 kg. Ama kan değerlerimiz filan normal gayet sağlıklıyız şükürler olsun.

Kızlar ben bebeğin hareketlerini baya aşağıda hissediyorum ya acaba ayakları mı orda anlamadım siz nerde hissediyosunuz

Kızlar paket yapan hastahane ile hemen anlaşın çünkü 2 ay önce benim doktor 25 verdi fiyat Şuan 34 verdi ben anlaşmayacağım burada doğum düşünmediğim için ama haziran sonuna tekrar zam olucak dedi bir gebesine şok oldum valla direk anlaşın bence fiyatı sabitleyin
Eyvahhh bayramdan sonra hemen anlaşıcam yada bi yarın arayım bilgi almak için sağol canım 🌸

Bende gebelik yüksek tansiyonu problemi çıkmıştı kızımdayken ve günlük 3 tansiyon ilacına rağmen 14/9 çıkıyordu. Bu sebeple kendi sancımı beklemeden acil sezaryene alındım gebelik zehirlenmesi başlamıştı bebek gelişimini 34. Haftada durdurdu. Ama çok şükür küçükte olse sağlıklıydı. Hala minnoş kibar bir kız. 😊 18 aylık 9500 kg. Ama kan değerlerimiz filan normal gayet sağlıklıyız şükürler olsun.
Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz önemli olan onların sağlığı tombişte olsalar gidiyor hepsi oğlum şuan zayıf bir çocuk ama gayet hareketli sağlıklı 🌸 yaa yerim o kibar kızı kızlara karşı zaafım var zaten benim yerimede öp annesi miniği 🌸🌸

Kızlar ben bebeğin hareketlerini baya aşağıda hissediyorum ya acaba ayakları mı orda anlamadım siz nerde hissediyosunuz
Baya aşağıda hissediyorum şuan baş aşağı durmadıkları için aşağıda hissetmemiz normal bazen kasığımda hissediyorum sadece 1 kez göbek çevreme yakın hissettim genelde aşağıda kendileri 🥰

Ben yaşıyorum o haftalarda başladı ve doğuma kadar sürüyormuş en şiddetli sabahları oluyo akşama doğru hafifliyo 🥺
2 gündür yatarken sağa sola döndüğüm esnalarda oluyordu normal karşıladım ama bugün sınav birde üstüne çarşı turu ağır mi geldi bilmiyorum ama yurumemi engelledi ağrı acile gittim kadın doğum doktoru yoktu hemsire ilgilendi düşük tehlikesi olabilir dedi çok tedirginim insaAllah öyle birşey yoktur

Back
X