- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 21 haftalık oldum 4.5 kg almışım bebeğin gelişimi normalse bence sorun yokSelam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfımsizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
![]()
19+5 de 50 kilo hamile kalıp 2 kilo aldım ama bebişin kilosu iyiyse bence kilo almışız yada almamışız bi önemi yok diye düşünüyorumSelam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfımsizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
![]()
Canım selamMerhaba ben Ataşehir Medicana gidiyorum. Doktorum da Funda Öztürk. Sosyal medyayı takip ederek bulmuştum kendisini gayet memnunum. Genelde whatsapptan iletişime geçiyorum bir sorum olduğunda.
Bebeğin kilosu 120 gram mış ayın 15 falandı Dr gittiğimde ben kendim çok zayıf olduğum için biraz tribe girdim ama doğru diyorsun saglıklı olması yeterli iştahım yerin de benim çok şükür ama yaramıyor demekki yediğimCanım bende 21 haftalık oldum 4.5 kg almışım bebeğin gelişimi normalse bence sorun yokzaten son aylarda fazla kilo alınıyormuş..
Bu aralar özellikle hiç iştahım yok bende bu konuda sıkıntı çekiyorum kahvaltılık tarzı besleniyorum yemeklerle aram hiç yok![]()
Evet haklısın canım sizde az kilo almışsınız sanırım sona doğru alacagız19+5 de 50 kilo hamile kalıp 2 kilo aldım ama bebişin kilosu iyiyse bence kilo almışız yada almamışız bi önemi yok diye düşünüyorum
Yasakmış canım ama kurban vardı eldiven takarak halletmeye çalışsamda yinede dokundum yıkarken eti elime bulaştı Dr dokunmayın diyor ama sebebi nedir bilmiyorumSlm arkadaşlar bir arkadas için soruyorum hamilelikte ete dokunur mu dokunursa ne oluyo kelle paça sakatatlar yasak mı
Bu sorun değil ki canım ben 18+3 üm 0 kilo aldım bebeğin gelişimi masaallah iyiymiş ve doktor bana annenin kilo alması şart değil dedi tabi bebek gelişimi iyi oldukçaSelam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfımsizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
![]()
Toksoplazma kaynaklı dokunulmasi istenmiyor kurbana denk gelince ister istemez biraz dokundum ama hemen su ve sabunla yıkadım Eldiven kullanmaya çalıştım ama rahat olamadım dokunmayın denme sebebi ToksoplazmaSlm arkadaşlar bir arkadas için soruyorum hamilelikte ete dokunur mu dokunursa ne oluyo kelle paça sakatatlar yasak mı
Çok şükür gelişimi iyi canım kendimde zayıfım ya biraz onun için takıldım tiroid lerden de alamıyorum kilo canım sıkıldıBu sorun değil ki canım ben 18+3 üm 0 kilo aldım bebeğin gelişimi masaallah iyiymiş ve doktor bana annenin kilo alması şart değil dedi tabi bebek gelişimi iyi oldukça
Bence bebek gelişimi iyiyse sağlıklıysa hiç takılma canım. Hatta ne güzel işte sadece doğuma yakın sadece plesenta su bebek kilosu falan olacak doğum sonrası kilo derdin olmazÇok şükür gelişimi iyi canım kendimde zayıfım ya biraz onun için takıldım tiroid lerden de alamıyorum kilo canım sıkıldı
18.hafta bitti bnde 2kilo aldım. Ama son aylarda asıl kiloları alacağız kafana takma bunu bebeğin gelişimi de güzelse, iyi bisey az kilo almkSelam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfımsizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
![]()
merhaba bende 19. haftadayim en basindan bu yana 5 kilo aldimSelam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfımsizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
![]()