- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Bende ilk defa 17. Haftada yuzunu gordum kızımın oğlum ters yattıgı için goremedim malesefKızlar ben de detaylıdan cıktım cok sükür hersey yolundaymıs ilk defa yüzünü gördüm ne kadar güzel bir hismiş sadece suyu 12 cm dedi anlayan var mı sanırım biraz azalma olmus kaç olması gerekiyor kaç olursa tehlikeli acaba
 suyuna normal dedi ama hiç sormadım kaç cm normal belki bol sıvı tüketmen işe yarayabılır. Kaçıncı haftadasın?
 suyuna normal dedi ama hiç sormadım kaç cm normal belki bol sıvı tüketmen işe yarayabılır. Kaçıncı haftadasın? 

aslında çok kilo aldığımı sanmıyorum benim sorunum zaten hali hazırda kilolu hamile kalmak şuan kaç oldunuz siz
 aslında çok kilo aldığımı sanmıyorum benim sorunum zaten hali hazırda kilolu hamile kalmak şuan kaç oldunuz siz 

Rahim ağzı uzunluğunuz ve kasılmalarınız hakkında görüşebildiniz mi doktorunuzla, nasipse bende cuma tekrar görüşeceğim
 Rahim ağzı uzunluğunuz ve kasılmalarınız hakkında görüşebildiniz mi doktorunuzla, nasipse bende cuma tekrar görüşeceğim

nasıl vercez biz bu kiloları ya ben kafaya çok takıyorum
 nasıl vercez biz bu kiloları ya ben kafaya çok takıyorum 

son iki senede 20 kg aldım
 son iki senede 20 kg aldım