- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 10.000 ödicem sezeryanda aynıymış normaldeKizlar Ankara da geçen sene kızıma doğum yaptığım hastanede doğum paketi almıştım 25. Hafta sonrası aldım 8.700₺ odemistik bugün aradım 20.000 ₺ dediler şok oldum Yine haftam 25 olacak paket aldığımda.
Siz de ücretler nedir hani arasam belki daha ucuz hastane bulurum ama bu doktoru tanıyorum falan hiç riske atmadan aynı doktor ile bi daha doğuma gideyim diye düşünüyorum ama sizler ne kadar ödediniz ya da sadece doğum a ne kadar ödeyeceksiniz benim ücret çok mu sizce fiyat nasıl??????
Canım inanki bende kaynanadayim birde beni düşün acaib bir hallerdeyin sinir trip her halden bir tutam ne yapacağımNasılsınız kızlar nasıl geçiyor bu haftalar? Ben hormonlarımın tavana vurduğunu hissettiğim zamanlardan geçiyorım. Sinir hat safhada kendime bile tahammülüm yok diyebilirim. Hani böyle kimseyi görmek istemiyorum kendimi eve kilitlemek istiyorum . Herkes batıyor bananolur yalnız değilsin diyin
![]()
Şehir neresi of çok pahalı sanki 20 bin yaBen 10.000 ödicem sezeryanda aynıymış normalde
Ben yaptirmayacagim diğer bebeklerimde de yaptırmadım yararı yok zararı varGünaydın canım bende devlet Hastanesi'ne geldim bunun için ilk kanı 9:45 te vereceğim kaç gram içirdiler bilmiyorum ama onu sorayım kan alan kıza![]()
yaa bunu duyduğuma çok sevindim. hafta içi yemekhanedeki yemek listesi içimi açmazsa yulaf kasesi getiriyorum öğlen için. ya da granola. o gün öğleni boş geçmiş gibi hissediyordum vicdan yapmayacağım artık :)İkimizin yumurtaya olan aşkıben yumurta yemeden doymam mesela. Alpi cim yulaf da iyi kilo aldırır bebeğe. Yulaf kasesi yap meyveli yoğurtlu
![]()
İkiz doğumda biraz daha fazla oluyor 13 küsür dediler ocakta değişiyomuş fiyatları o zamana kadar doğucaklar zaten ama başka bi doktor var öğ.üyesi sanırım o 21 bin ama düşük ücretlide yapıcam bi aksilik olmazsaŞehir neresi of çok pahalı sanki 20 bin ya
Benim de 10.000 tl sadece doğum. Muayene ücretlerini ayrıca ödüyorum. Test vs olursa da ayrı. Bursa'da hastanem. 2 hafta sonra fiyat sabitlemesi için gideceğiim.Şehir neresi of çok pahalı sanki 20 bin ya
Yok yok hiç yapma, içine bol ceviz meyve falan ne seviyorsan ekleyaa bunu duyduğuma çok sevindim. hafta içi yemekhanedeki yemek listesi içimi açmazsa yulaf kasesi getiriyorum öğlen için. ya da granola. o gün öğleni boş geçmiş gibi hissediyordum vicdan yapmayacağım artık :)
Benimkinde 180di. Bazılarında 150 oluyor.1. Saat için tokluk kan şekeri kaç olmalı en fazla 75 gr yüklemeye göre bilen var mı? Sonuç sayfasında referans değeri yazmıyor da
Ben medicana dan fiyat aldım sadece normal için 18500 sezeryan için 20500 dediler sgk fiyatlarınaKizlar Ankara da geçen sene kızıma doğum yaptığım hastanede doğum paketi almıştım 25. Hafta sonrası aldım 8.700₺ odemistik bugün aradım 20.000 ₺ dediler şok oldum Yine haftam 25 olacak paket aldığımda.
Siz de ücretler nedir hani arasam belki daha ucuz hastane bulurum ama bu doktoru tanıyorum falan hiç riske atmadan aynı doktor ile bi daha doğuma gideyim diye düşünüyorum ama sizler ne kadar ödediniz ya da sadece doğum a ne kadar ödeyeceksiniz benim ücret çok mu sizce fiyat nasıl??????
Benim 1. saat tokluk 190dı en fazla referans.1. Saat için tokluk kan şekeri kaç olmalı en fazla 75 gr yüklemeye göre bilen var mı? Sonuç sayfasında referans değeri yazmıyor da
Yaa resmen alışamadık şu yeni fiyatlara ama normal. İstanbul ankaradan daha da pahalıKizlar Ankara da geçen sene kızıma doğum yaptığım hastanede doğum paketi almıştım 25. Hafta sonrası aldım 8.700₺ odemistik bugün aradım 20.000 ₺ dediler şok oldum Yine haftam 25 olacak paket aldığımda.
Kaç çıkmış?1. Saat için tokluk kan şekeri kaç olmalı en fazla 75 gr yüklemeye göre bilen var mı? Sonuç sayfasında referans değeri yazmıyor da
Bende şu an 24+5’im geceleri dört kere tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. Bir de sürekli sağa dön sola dön yapmaktan. Benim minisinde bir zararı yok şükür ama sanki iki gündür göbeğim çok fena ağrıyor sanki çok fazla yemek yemiş ya da litrelerce içecek içmişim gibi ama öyle bir şey yok bir de geriliyor gibi ama sonra geçiyor. Dün başladı bu ağrı bugün sabah aynaya baktığımda göbeğimin büyüdüğünü ciddi ciddi hissettim sanki acaba büyümeden mi oluyor bu ağrılarAy uyuyamıorm artık yaauyumak istiyorum.. Şurda kaç ay kaldı uykusuz gecelere
Bebişimde iyi çok şükür, hatta öyle ki yokmuş gibi hareket bile edıorm.. Bana mide bulantısı dışında Bi zararı yok miniğimin
![]()
Sağlık ocağını ilkkez duydum. Bu iğneyi sanırım 7,8 kez vuruldumKızlar merhaba, kan uyuşmazlığı iğnesi kadın doğum doktoruna yazdırılıp sağlık ocağında yapılabiliyormuş.Bu şekilde iğne yaptıranlar oldu mu acaba ? Devlet hastanelerinde de eczaneden alınıp yapılmıyor mu ?
Kalçadan canımBir de kızlar bu kan uyuşmazlığı iğnesi koldan mı yoksa kalçadan mı yapılıyor ?
En fazla180 yazıyordu benim referans aralığında da 75 gr için1. Saat için tokluk kan şekeri kaç olmalı en fazla 75 gr yüklemeye göre bilen var mı? Sonuç sayfasında referans değeri yazmıyor da
Valla benim de öyle hele akşamları çok gergin oluyorBende şu an 24+5’im geceleri dört kere tuvalete gitmekten uyuyamıyorum. Bir de sürekli sağa dön sola dön yapmaktan. Benim minisinde bir zararı yok şükür ama sanki iki gündür göbeğim çok fena ağrıyor sanki çok fazla yemek yemiş ya da litrelerce içecek içmişim gibi ama öyle bir şey yok bir de geriliyor gibi ama sonra geçiyor. Dün başladı bu ağrı bugün sabah aynaya baktığımda göbeğimin büyüdüğünü ciddi ciddi hissettim sanki acaba büyümeden mi oluyor bu ağrılar
Benım kadın dogumcum yaZmadı bana sattı resmen hastaneden yaptırmam için. İlk defa duydum bunu cunku ben ılk gebelıgımdede bundada yaptırdım ilk önce hastaneye yatısın yapılıyor ıgne vurulup sonra cıkıs yapılıyor.
Kalçadan canım