merhaba sürecinizi merak etım gonaf benım de bugun 3. olucam aksam 7 de sizin nasıl gectı suan ne durumdasınız ?

Biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz gibi ikimizinkide tam pozitif belirtiler olsa çok iyi olur ama bizi umutsuzluğa sürüklüyor ve çok umutsuzum olmadı gibi hissediyorum hayırlısı olsun test idrar testi falan yapmayı düşünüyor musun

Güzel düşün lütfen

Yinede sen bilirsin canım doktorun bişey demediyse geçenlerde bı kadın gördüm opu sonrası hamile kalmıştı
Dün bulunduğum şehirde ultrasona girdim sağlı sollu yedi folikulüm vardı boyutları 26 mm ve civarı. Doktorum bozulmaya başlamışlar dedi Ankara'daki doktorum zahmet edip hepsini toplamamiş 4 tane topladı iki tasine işlem yaptılar biri pazartesi günü biri de bugün gelişimini durdurdu. Bir de opu sonrası rahim söndü ve kalınlık düştü. Yine onca emek onca umut onca para zayi oldu...

Benim ilk tüp bebekte ilk testim 17 çıkmıştı yani düşük olması kimyasal anlamına gelmiyor cnm

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?? Ankara'da nerede işlem yaptırdınız ??
Bende ankara hrs de yaptırdım çok da memnun muyum hayır. 11 yumurta topladılar 2 embriyo oluşmuş. Neden peki diyorum yumurtalarda yada sperm de mi sorun var cevap vermeye bile tenezzül etmediler.1 embriyo dondurmayı teklif ettiler kabul etmedim. 2sini de transfer ettiler. Bu süreçte merkezin doktordan daha önemli olduğunu anladım.

Bartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artık

Bartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artık
Yumurta kalitesinde bi sorun olabilir cnm yumurtanı kaliteleştirmek için ilaç tedavisi uygulamaları gerekiyor

Hakkında hayırlısı olsun canım çok üzüldüm rabbim hekese sevinçli haberleri en kısa zamanda versin inş

Çok haklısın maddi manevi zor bir süreç. Yumurta kaliten düşük olabilir mi canım. Dr bana yaşına göre yumurtan az dedi. Yumurtaların büyümesi de epey yavaştı. Sebebi ne olabilir diyorum yapısal olabilir diyor onu yoldan geçen teyzem de tahmin eder bi tahlil falan baksaydın ,amh bile bakılmadı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…