- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.101
Ayın birinde tekrar kan vereceğim inşallah artış olurcanım bence çok erken bekle normal test gününde tekrar kan ver bence
Ama 5. Gün embriyosu erken belli olmuyor muydu bilmem ki ben vardır diye gidip yaptımCanim bana kalırsa da erken yapmissin daha kanda ufak ufak yükselir. normal test gününde yada 2 gün sonra tekrar yaptir kan testini derim ben
olur canım inşallah moralini bozma biliyorsun ki stres en büyük düşmanımız bu dönem deAyın birinde tekrar kan vereceğim inşallah artış olur
merhaba sürecinizi merak etım gonaf benım de bugun 3. olucam aksam 7 de sizin nasıl gectı suan ne durumdasınız ?Not aldım kuzum sağolilk tecrübem olacak ben de merak ediyorum süreci. Ben daha gonalfin ikinci günündeyim. Doktor bana vitamin omega bile vermedi. Bugün tekrar sordum gerek yok dedi hemşire. Folik asit kullanın yeter dedi. Çay kahve tüketiminde de sınır yok dendi. Paketli gıda yeme dedi.
Canım sana bugünkü bilgileri yazmayı unuttum bak etiketliyorum okuman için @Safransari
Biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz gibi ikimizinkide tam pozitif belirtiler olsa çok iyi olur ama bizi umutsuzluğa sürüklüyorAaa benim de 7 aralik❤
Ah canim sorma benim de böyle nasil ifade edebileceğimi sasirdim esim annem inanmıyor bana tutmadı gibi geliyor üzülüyorum kendimi tutuyorum evde test yapmamak içinben komik videolar acip surekli gülüyorum moral toplamak için. hakkımızda hayırlısı olsun❤
Güzel düşün lütfenBiz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz gibi ikimizinkide tam pozitif belirtiler olsa çok iyi olur ama bizi umutsuzluğa sürüklüyorve çok umutsuzum olmadı gibi hissediyorum hayırlısı olsun test idrar testi falan yapmayı düşünüyor musun
Dün bulunduğum şehirde ultrasona girdim sağlı sollu yedi folikulüm vardı boyutları 26 mm ve civarı. Doktorum bozulmaya başlamışlar dedi Ankara'daki doktorum zahmet edip hepsini toplamamiş 4 tane topladı iki tasine işlem yaptılar biri pazartesi günü biri de bugün gelişimini durdurdu. Bir de opu sonrası rahim söndü ve kalınlık düştü. Yine onca emek onca umut onca para zayi oldu...Yinede sen bilirsin canım doktorun bişey demediyse geçenlerde bı kadın gördüm opu sonrası hamile kalmıştı
Benim ilk tüp bebekte ilk testim 17 çıkmıştıKızlar merhaba bende kasım ayında transfer oldum 19 kasımda şu an transferimin 10. Günü dün test günümde değerim 36 çıktı çok düşük ve lekelenme tarzında kanamam var sizce çok umutlu olmamalı mıyım? Kimyasal gibi görünüyor
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?? Ankara'da nerede işlem yaptırdınız ??Dün bulunduğum şehirde ultrasona girdim sağlı sollu yedi folikulüm vardı boyutları 26 mm ve civarı. Doktorum bozulmaya başlamışlar dedi Ankara'daki doktorum zahmet edip hepsini toplamamiş 4 tane topladı iki tasine işlem yaptılar biri pazartesi günü biri de bugün gelişimini durdurdu. Bir de opu sonrası rahim söndü ve kalınlık düştü. Yine onca emek onca umut onca para zayi oldu...
Bartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artıkGeçmiş olsun çok üzüldüm. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?? Ankara'da nerede işlem yaptırdınız ??
Bende ankara hrs de yaptırdım çok da memnun muyum hayır. 11 yumurta topladılar 2 embriyo oluşmuş. Neden peki diyorum yumurtalarda yada sperm de mi sorun var cevap vermeye bile tenezzül etmediler.1 embriyo dondurmayı teklif ettiler kabul etmedim. 2sini de transfer ettiler. Bu süreçte merkezin doktordan daha önemli olduğunu anladım.
Yumurta kalitesinde bi sorun olabilir cnm yumurtanı kaliteleştirmek için ilaç tedavisi uygulamaları gerekiyorBartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artık
Kızlar, benim sonuç negatif.. 3.gün embriyolarıydı. 10.gün kan verdim, 1.2 çıkınca doktor ilaçları bırakabilirsin dedi..
bekleyen herkese pozitif testler ve sağlıklı bebişler dilerim
Iron Butterfly
Valla denemediğim ilaç yemediğim şey kalmadı. Midem bulanıyor artıkYumurta kalitesinde bi sorun olabilir cnm yumurtanı kaliteleştirmek için ilaç tedavisi uygulamaları gerekiyor
Çok teşekkür ederim.. ünşallah sizlerden güzel haberler alırımHakkında hayırlısı olsun canım çok üzüldüm rabbim hekese sevinçli haberleri en kısa zamanda versin inş
Canım üzüldüm. Rabbim en yakın zaman da nasip etsin inşallahKızlar, benim sonuç negatif.. 3.gün embriyolarıydı. 10.gün kan verdim, 1.2 çıkınca doktor ilaçları bırakabilirsin dedi..
bekleyen herkese pozitif testler ve sağlıklı bebişler dilerim
Iron Butterfly
Çok haklısın maddi manevi zor bir süreç. Yumurta kaliten düşük olabilir mi canım. Dr bana yaşına göre yumurtan az dedi. Yumurtaların büyümesi de epey yavaştı. Sebebi ne olabilir diyorum yapısal olabilir diyorBartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artık
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28 Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün
çift23 Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
çiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
3embriyo24 Kasım @Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7
KasımM minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasımpartalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18 Kasım @Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15 Kasım @cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17 Kasım @gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15 Kasım @Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13 Kasım @Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16 Kasım @lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20 Kasım @Safransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23 Kasım @astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
KasımDfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
günAralık @Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18 Kasım ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23 Kasım @Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16 Kasım @aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6 Kasım E ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
Kasım@Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28 Kasım @tattat 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
Kasım@smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasım33 1.ci deneme 5.ci gün 27 Kasım
Doktorun ne diyorsa onu yap canım öyle olsa ilaçları bırak derdi geç tutunma olmuştur belki bilemezsin bolca dua et vardır bi hayır unutma hiçDoktor da ayın 1inde tekrar ver artma ihtimali var yazmış ama ben hiç artan görmemiştim burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?