- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.121
Bende de aynı şey oldu aslında 11 adet yumurta toplandı iyi dediler ve geriye iki tane sağlıklı embriyo kalmış birini transfer edip diğerini dondurdular sebebi ise eşimde varikosel var sperm kalitesinden kaynaklıymışGeçmiş olsun çok üzüldüm. Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?? Ankara'da nerede işlem yaptırdınız ??
Bende ankara hrs de yaptırdım çok da memnun muyum hayır. 11 yumurta topladılar 2 embriyo oluşmuş. Neden peki diyorum yumurtalarda yada sperm de mi sorun var cevap vermeye bile tenezzül etmediler.1 embriyo dondurmayı teklif ettiler kabul etmedim. 2sini de transfer ettiler. Bu süreçte merkezin doktordan daha önemli olduğunu anladım.
Benim de aynı hala ilk günkü ağrıları çekiyorum hafif kaşık batması ve ara ara regl sancısıKızlar bugün benim 5. Günüm ama hiç belirtim yok siz de durumlar nasıl
Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyor demektirKızlar, benim sonuç negatif.. 3.gün embriyolarıydı. 10.gün kan verdim, 1.2 çıkınca doktor ilaçları bırakabilirsin dedi..
bekleyen herkese pozitif testler ve sağlıklı bebişler dilerim
Iron Butterfly
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
gün
çift28 Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün
çift23 Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
çift9
Kasım@madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2
Kasım@tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
çift17
Ekim@ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
çiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci
gün
çift7
Kasım@filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım@Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
3embriyo24 Kasım @Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31
Ekim@minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2
Kasım@alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci
gün
çift3
Kasım@ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1
Kasım@marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7
KasımM minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
çift1
Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci
gün
çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci
gün
çift4
Kasım@elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün
çift4
Kasım@heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
çift1
Kasım@qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün
çift1
Kasım@mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3
Kasım@busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6
Kasım@SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6
Kasım@aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü
gün
Çİft6
Kasım@busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün
Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci
gün9
Kasımpartalina_ 42 4.cü deneme 3.cü
gün
Çift18 Kasım @Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci
gün8
Kasım@kardasyan 30 1.ci deneme 5.ci
gün
çift15 Kasım @cupc 24 2.ci deneme 5.ci
gün17 Kasım @gamze9183 32 1.ci deneme 5.ci
gün15 Kasım @Bihemta 29 2.ci deneme 5.ci
gün13 Kasım @Baharibosimsek 32 1.ci deneme 5.ci
gün16 Kasım @lalih022 27 2.ci deneme 5.ci
gün20 Kasım @Safransari 38 1.ci
deneme3.cü
gün23 Kasım @astana7 26 3.cü deneme 5.ci
gün
çift15
Kasım@Hay8507 40 5.ci deneme 3.cü
gün
çift22
KasımDfn1903 33 4.cü deneme 5.ci
günAralık @Neva89 34 1.ci deneme 4.cü
gün18 Kasım ramses09 33 3.cü deneme 3.cü
gün
çift23 Kasım @Pervinsn 27 1.ci
deneme5.ci
gün
çift16 Kasım @aslisss61 29 1.ci deneme 5.cü
gün
çift6 Kasım @ellanr 30 2.ci
deneme3.cü
gün14
Kasım@Iremsu2700 30 2.ci deneme 5.ci
gün28 Kasım @tattat 32 1.ci deneme 5.ci
gün2
Kasım@Ay Isigi16 28 1.ci deneme 5.ci
gün27
Kasım@smu 32 4.cü deneme 5.ci
gün22
Kasımciko19 33 1.ci deneme 5.ci gün 27 Kasım
Amh düşük zaten canım ama her ay yumurta gelişiyor ve çatlıyor Dr mfk nin ürünlerini aldım kullandım bir süre. Benim sorunum rahimle de alakalı Y şeklinde rahimden 4 defa histeroskopi oldum iki de kurtajim var. Rahim zarı çok fazla tahrip edildi şimdi endometrium kalinlaşmiyor estrofem bile çok az etki ediyor. Kök hücre tedavisi var ama sanırım o da çok pahalı ve kesin sonuç değil.Çok haklısın maddi manevi zor bir süreç. Yumurta kaliten düşük olabilir mi canım. Dr bana yaşına göre yumurtan az dedi. Yumurtaların büyümesi de epey yavaştı. Sebebi ne olabilir diyorum yapısal olabilir diyoronu yoldan geçen teyzem de tahmin eder bi tahlil falan baksaydın ,amh bile bakılmadı bana
Bende Ankara’da tedavi gördüm ama devlette ve doktoruma bir çok şehirden geliyorlar bende şehir dışından gidiyorum düşünürsem önerebilirimBartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artık
Bu güzel bişey , benim ilk transferimde öyle olmuştu ve tutmuştu , bu sefer bişey yokBenim de aynı hala ilk günkü ağrıları çekiyorum hafif kaşık batması ve ara ara regl sancısı
Tabi ki. Şimdi yeni doktor arayişindayim. Memnun musunuz siz?Bende Ankara’da tedavi gördüm ama devlette ve doktoruma bir çok şehirden geliyorlar bende şehir dışından gidiyorum düşünürsem önerebilirim
Öyle canım ben ilaçlara devam edeceğim bakalım hakkımızda hayırlısıDoktorun ne diyorsa onu yap canım öyle olsa ilaçları bırak derdi geç tutunma olmuştur belki bilemezsin bolca dua et vardır bi hayır unutma hiç
Yaaaaaa ama amaKızlar, benim sonuç negatif.. 3.gün embriyolarıydı. 10.gün kan verdim, 1.2 çıkınca doktor ilaçları bırakabilirsin dedi..
bekleyen herkese pozitif testler ve sağlıklı bebişler dilerim
Iron Butterfly
Merhaba canım hoşgeldin yaş dene embriyo ve transfer gününü yazarmısın listeye eklemek için hayırlı olsun sürecinMerhabalar aranıza yeni katıldım bende
Transferimin 3. Günündeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım ben daha önce Kubilay Vicdan'da tedavi gördüm ücret fazla geldi bize daha sonra o merkezden ayrılan Cem Akarsu'da tedavi görüyorum. İki doktorumdan da çok memnunum önerebilirim. Araştır bir istersen sen deTabi ki. Şimdi yeni doktor arayişindayim. Memnun musunuz siz?
Amin canım.. güzel haberler bekliyorumCanım üzüldüm. Rabbim en yakın zaman da nasip etsin inşallah
Sana üzülmek yasakYaaaaaa ama amaçok üzgünümm
İnşallah öyledir canımRabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyor demektir
Sevinçte hüzünde biz insanoğlu için mevlam o güzel kalbine neşe kollarına hayırlısı ile cennet kokusu nasip etsin en kısa zamanda inşallahSana üzülmek yasak
Benim eşim de de varikosel var. Ama ameliyatlık durumda değil demişlerdi. Dr. En az 5 embriyo bekliyordum dedi. Tam işlem öncesi böyle söylenince çok moralim bozuldu. Ne ben sordum neden böyle diye ne o bişey anlattı. Sadece 2 embriyo transferi konusunda ısrar ettim. Bir daha o merkeze gitmek istemiyorum. Zaten bu benim ilk ve son denemem bir daha bu kadar maliyeti karşılayamam hayırlısı olur inşallah.Bende de aynı şey oldu aslında 11 adet yumurta toplandı iyi dediler ve geriye iki tane sağlıklı embriyo kalmış birini transfer edip diğerini dondurdular sebebi ise eşimde varikosel var sperm kalitesinden kaynaklıymış
Araştıracağım canım. Teşekkür ederim.Canım ben daha önce Kubilay Vicdan'da tedavi gördüm ücret fazla geldi bize daha sonra o merkezden ayrılan Cem Akarsu'da tedavi görüyorum. İki doktorumdan da çok memnunum önerebilirim. Araştır bir istersen sen de
Memnunum tavsiye üzerine gitmiştim bende çok beyefendi sessiz ve sakin bi insan doktorum Yavuz Emre Şükür bence sende araştır bir istersen Ankara Cebeci Hastanesi Tıp Fakültesinde belki sanada rapor çıkar devlet 3 hak veriyor tüp bebek için en azından özele göre maliyeti düşürüyorTabi ki. Şimdi yeni doktor arayişindayim. Memnun musunuz siz?
Prp yi ben de duydum ama fiyatı hakkında bilgim yok. Maddi olarak bizde çok yıprandık bu süreçte. İnsan 3ü 5i düşünmekten hevesle tedaviye odaklanamıyor en azından bizde durum böyle. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.Amh düşük zaten canım ama her ay yumurta gelişiyor ve çatlıyor Dr mfk nin ürünlerini aldım kullandım bir süre. Benim sorunum rahimle de alakalı Y şeklinde rahimden 4 defa histeroskopi oldum iki de kurtajim var. Rahim zarı çok fazla tahrip edildi şimdi endometrium kalinlaşmiyor estrofem bile çok az etki ediyor. Kök hücre tedavisi var ama sanırım o da çok pahalı ve kesin sonuç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?