Bende de aynı şey oldu aslında 11 adet yumurta toplandı iyi dediler ve geriye iki tane sağlıklı embriyo kalmış birini transfer edip diğerini dondurdular sebebi ise eşimde varikosel var sperm kalitesinden kaynaklıymış

Amh düşük zaten canım ama her ay yumurta gelişiyor ve çatlıyor Dr mfk nin ürünlerini aldım kullandım bir süre. Benim sorunum rahimle de alakalı Y şeklinde rahimden 4 defa histeroskopi oldum iki de kurtajim var. Rahim zarı çok fazla tahrip edildi şimdi endometrium kalinlaşmiyor estrofem bile çok az etki ediyor. Kök hücre tedavisi var ama sanırım o da çok pahalı ve kesin sonuç değil.

Bartın'da yaşıyorum Ankara Başkent hastanesinde iki defadir deniyorum ikisinde de embriyolar gelişimini durduruyor. Daha nereye gideyim kime gideyim bilmiyorum. Canımdan bezdim artık
Bende Ankara’da tedavi gördüm ama devlette ve doktoruma bir çok şehirden geliyorlar bende şehir dışından gidiyorum düşünürsem önerebilirim

Yaaaaaa ama ama çok üzgünümm

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende
Transferimin 3. Günündeyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba canım hoşgeldin yaş dene embriyo ve transfer gününü yazarmısın listeye eklemek için hayırlı olsun sürecin

Tabi ki. Şimdi yeni doktor arayişindayim. Memnun musunuz siz?
Canım ben daha önce Kubilay Vicdan'da tedavi gördüm ücret fazla geldi bize daha sonra o merkezden ayrılan Cem Akarsu'da tedavi görüyorum. İki doktorumdan da çok memnunum önerebilirim. Araştır bir istersen sen de

Benim eşim de de varikosel var. Ama ameliyatlık durumda değil demişlerdi. Dr. En az 5 embriyo bekliyordum dedi. Tam işlem öncesi böyle söylenince çok moralim bozuldu. Ne ben sordum neden böyle diye ne o bişey anlattı. Sadece 2 embriyo transferi konusunda ısrar ettim. Bir daha o merkeze gitmek istemiyorum. Zaten bu benim ilk ve son denemem bir daha bu kadar maliyeti karşılayamam hayırlısı olur inşallah.

Tabi ki. Şimdi yeni doktor arayişindayim. Memnun musunuz siz?
Memnunum tavsiye üzerine gitmiştim bende çok beyefendi sessiz ve sakin bi insan doktorum Yavuz Emre Şükür bence sende araştır bir istersen Ankara Cebeci Hastanesi Tıp Fakültesinde belki sanada rapor çıkar devlet 3 hak veriyor tüp bebek için en azından özele göre maliyeti düşürüyor

Prp yi ben de duydum ama fiyatı hakkında bilgim yok. Maddi olarak bizde çok yıprandık bu süreçte. İnsan 3ü 5i düşünmekten hevesle tedaviye odaklanamıyor en azından bizde durum böyle. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…