- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.141
Eşimde morfoloji bozukluğu ve sayı düşüklüğüde var bi şekilde vsrikosel spermin kalitesini düşürüyor bu aralar eşimde benim için işten çok izin almak zorunda kaldı öyle olmasaydı hemen ameliyat olacaktı ama biraz erteledikBenim eşim de de varikosel var. Ama ameliyatlık durumda değil demişlerdi. Dr. En az 5 embriyo bekliyordum dedi. Tam işlem öncesi böyle söylenince çok moralim bozuldu. Ne ben sordum neden böyle diye ne o bişey anlattı. Sadece 2 embriyo transferi konusunda ısrar ettim. Bir daha o merkeze gitmek istemiyorum. Zaten bu benim ilk ve son denemem bir daha bu kadar maliyeti karşılayamam hayırlısı olur inşallah.
Anladım canım. Eşim 2kez tekrarladı sperm tahlilini ikisinde de çok farklı sonuçlar çıktı. İlkinde cinsel perhiz kuralını bilmiyordum 2.de dikkat ettik daha iyi bi sonuç geldi. Ama radyılojik muayene de varikosel kesin olarak saptandı. Sağolsın hiç ameliyat falan da düşünmüyor.Eşimde morfoloji bozukluğu ve sayı düşüklüğüde var bi şekilde vsrikosel spermin kalitesini düşürüyor bu aralar eşimde benim için işten çok izin almak zorunda kaldı öyle olmasaydı hemen ameliyat olacaktı ama biraz erteledik
Bende sürekli mide bulantısı var canım, ve ara ara kasık ağrısı ilaclandandir diye düşünüyorum, bide sürekli ağlamak geliyor içimdenKızlar bugün benim 5. Günüm ama hiç belirtim yok siz de durumlar nasıl
Canım hatırladığım kadarıyla aynı doktora gidiyorduk, benimde 12 yumurta toplamdı ama geriye 1 sağlıklı Embiriyo kaldı transfer edildi. Bence laboratuar la alakalıDün bulunduğum şehirde ultrasona girdim sağlı sollu yedi folikulüm vardı boyutları 26 mm ve civarı. Doktorum bozulmaya başlamışlar dedi Ankara'daki doktorum zahmet edip hepsini toplamamiş 4 tane topladı iki tasine işlem yaptılar biri pazartesi günü biri de bugün gelişimini durdurdu. Bir de opu sonrası rahim söndü ve kalınlık düştü. Yine onca emek onca umut onca para zayi oldu...
Bol bol dua edelim kuzum inşallah pozitif haberini alıcazBn istedim hemen verdiler
Bakalım sira beklenen günlerde
AminnnnnBol bol dua edelim kuzum inşallah pozitif haberini alıcaz
Şuan kullandığın ilaçlar neler kuzumAminnnnn
Farklı bir ilaç yok aslında sadece göbekten de iğne çıktı ek olarakŞuan kullandığın ilaçlar neler kuzum
Nasıl hissediyorsun kuzumFarklı bir ilaç yok aslında sadece göbekten de iğne çıktı ek olarak
Gözün aydın canım kendine çok dikkat et bu 2 3 gün hasta olmamaya çalış kafana sakın bişey takmaHepimiz çeşitli enkazlsrdan çıkıp birşeyler yapmaya çalışıyoruz canım o yüzden geçmişe zorda olsa bir sünger çek ve şuana odaklan bol bol dua et kuran oku dinle Rabbim bu meleğini nasip etsin kucağına almayı
Evet aşkım aldım çok şükür bugün 1.ci gün
Rabbim bu yolda hayırla ve kolaylıkla ilerlemeni nasip etsin üzülmestres yapma kendine
Merhaba hoşgeldinizi
Aminnnn cnm Allah razı olsun
10.cu gün iyi bir değer değil mi neden kimyasal düşünüyorsunuz Allah'a kolaylık versin inşallah size sımsıkı tutunur
İyiyim canım sadece biraz alt karın ağrım var oda bi garip açlık hissi mide guruldaması gibi oluyorNasıl hissediyorsun kuzumgün gün sayacağız artık
İyiyim bitanem yaa kendi evimdeyim yatıyorum lavaboya kalkıyorum 2 3 gün yat sonra normal hayatına dön dediler zatenGözün aydın canım kendine çok dikkat et bu 2 3 gün hasta olmamaya çalış kafana sakın bişey takma
Canım benim kıyamam sana ya rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın sana neden böyle olmuş aceba bişey söyledilermi sanaDün bulunduğum şehirde ultrasona girdim sağlı sollu yedi folikulüm vardı boyutları 26 mm ve civarı. Doktorum bozulmaya başlamışlar dedi Ankara'daki doktorum zahmet edip hepsini toplamamiş 4 tane topladı iki tasine işlem yaptılar biri pazartesi günü biri de bugün gelişimini durdurdu. Bir de opu sonrası rahim söndü ve kalınlık düştü. Yine onca emek onca umut onca para zayi oldu...
İlaçlardan diye düşünüyorumAlt karın ağrısı ilaçlardan mi iğnelerden mi acaba
Aşkım ben ilaç olarakİlaçlardan diye düşünüyorum
Canım doktorun ne söylemişse onu uygula ekstra ilaç falan verdimi doktorunİyiyim canım sadece biraz alt karın ağrım var oda bi garip açlık hissi mide guruldaması gibi oluyor
İyiyim bitanem yaa kendi evimdeyim yatıyorum lavaboya kalkıyorum 2 3 gün yat sonra normal hayatına dön dediler zaten
Yok cnm göbekten iğne verdi o kadarCanım doktorun ne söylemişse onu uygula ekstra ilaç falan verdimi doktorun
Canim cok gidip geliyorum yapsam mi diye ama biliyorsun bu tup bebek disinda hepimiz defalarca denedik ve hep tek çizgi gördük 1 kere bile ovulastonda dahil cift çizgi görmedim. Büyü bozulsun istemiyorum kan testini sabırla bekleyeceğim zaten idrarda gec cikiyor kanda bile hcg nin çıkması transferden 6 gün sonra ilk başlıyor. Dolayısıyla belirli bir seviyeye gelmesi için verilen süre oldukça normal ,nasipse zaten benimlesin nasip değilse çoktan gitmiştir diye düşünüyorum. Bi de yolumuz uzun kimimiz ilkinde mutluluğu yakalıyor kimisi defalarca deniyor nasip kısmet meselesiBiz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz gibi ikimizinkide tam pozitif belirtiler olsa çok iyi olur ama bizi umutsuzluğa sürüklüyorve çok umutsuzum olmadı gibi hissediyorum hayırlısı olsun test idrar testi falan yapmayı düşünüyor musun
Canim kanda daha yeni yükselir değeri erken yapınca moralin bozulurduAma 5. Gün embriyosu erken belli olmuyor muydu bilmem ki ben vardır diye gidip yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?