Eşimde morfoloji bozukluğu ve sayı düşüklüğüde var bi şekilde vsrikosel spermin kalitesini düşürüyor bu aralar eşimde benim için işten çok izin almak zorunda kaldı öyle olmasaydı hemen ameliyat olacaktı ama biraz erteledik

Anladım canım. Eşim 2kez tekrarladı sperm tahlilini ikisinde de çok farklı sonuçlar çıktı. İlkinde cinsel perhiz kuralını bilmiyordum 2.de dikkat ettik daha iyi bi sonuç geldi. Ama radyılojik muayene de varikosel kesin olarak saptandı. Sağolsın hiç ameliyat falan da düşünmüyor.

Canım hatırladığım kadarıyla aynı doktora gidiyorduk, benimde 12 yumurta toplamdı ama geriye 1 sağlıklı Embiriyo kaldı transfer edildi. Bence laboratuar la alakalı

Gözün aydın canım kendine çok dikkat et bu 2 3 gün hasta olmamaya çalış kafana sakın bişey takma

Nasıl hissediyorsun kuzum gün gün sayacağız artık
İyiyim canım sadece biraz alt karın ağrım var oda bi garip açlık hissi mide guruldaması gibi oluyor
Gözün aydın canım kendine çok dikkat et bu 2 3 gün hasta olmamaya çalış kafana sakın bişey takma
İyiyim bitanem yaa kendi evimdeyim yatıyorum lavaboya kalkıyorum 2 3 gün yat sonra normal hayatına dön dediler zaten

Canım benim kıyamam sana ya rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın sana neden böyle olmuş aceba bişey söyledilermi sana

Canım doktorun ne söylemişse onu uygula ekstra ilaç falan verdimi doktorun

Canim cok gidip geliyorum yapsam mi diye ama biliyorsun bu tup bebek disinda hepimiz defalarca denedik ve hep tek çizgi gördük 1 kere bile ovulastonda dahil cift çizgi görmedim. Büyü bozulsun istemiyorum kan testini sabırla bekleyeceğim zaten idrarda gec cikiyor kanda bile hcg nin çıkması transferden 6 gün sonra ilk başlıyor. Dolayısıyla belirli bir seviyeye gelmesi için verilen süre oldukça normal ,nasipse zaten benimlesin nasip değilse çoktan gitmiştir diye düşünüyorum. Bi de yolumuz uzun kimimiz ilkinde mutluluğu yakalıyor kimisi defalarca deniyor nasip kısmet meselesi❤ yine de olumsuz dusunme simdi nasılsın agrin var mi? Annenle konuştun mu onun bu süreçleri nasılmış?? annem nasil geçirdi ise ben de oyle geçiririm diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…