2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim kadar görmesen anlamaman mümkün degil 6 derece gözüm ama icin rahat etsin istersen bir kontrole git canım

6 canım
Sürekli bi sıkıntı yaşıyorum ben zaten. Zorlu geçiyor hamilelik. Bide bu çıkarsa kafayı yerim artık. En iyisi hiç kurcalamamak

Teşekkür ederim canım.

Kaçıncı haftadasın? Ben de bir ara muz cilek süt ceviz bal yulaf smoothie yapip içiyordum artik yoruldum yapmaktan

Benim de bu gidişle haftaya alırlar. Sürekli kasılmalarım oluyor günde 3/5 kez oluyordu şimdi 40 defa yı buluyor. İnşallah magnesium işe yarar durdurur kasılmalarımı.

ahahahaahah parasevici patronlara kök söktüreceğiz sen çalışmaya dönünce sana yedek birini yetiştirtmeye de kalkarlar sevindim mum olmalarına.

Kiz her iste varmis bir hayir diye buna denilir

Trace eser miktar anlamindaymis canım ama ne kadar zararlı Dr un söyler direkt pozitif çıkmamış sonuçta
Doktorum sadece monurol şase yazmış 1 tane. Başka bişi yazdırmamış. Kasılmaları devam ederse magnezyumu günde 2 defa kullansın demiş yine geçmezse sezeryana alacakmış.inşallah geçer kızlar 1 hafta daha kalsın istiyorum en azından

Benim de bu gidişle haftaya alırlar. Sürekli kasılmalarım oluyor günde 3/5 kez oluyordu şimdi 40 defa yı buluyor. İnşallah magnesium işe yarar durdurur kasılmalarımı.
İnşallah canım.. Benim de çok kasılmam var ya. Bi de aynı gün doğururmuşuz Sağlıkla gelsinler de

Bebis bir bardak süt +5 kasık yulaf ı tencerede kısık ateşte pişir üstüne bir muzu ez onu da ekle kakao da koy bir kaşık kadar kısık ateşte pişsin bunlar sonra üstüne züberin cikolatalı kreması gibi bir şeyi var ya ondan bir tatlı kaşığı koyuyorum ben biraz Hindistan cevizi. Bu bebeğe direkt kilo aldırıyor bence haftada üç dört kere yapıyorum cok da besleyici bir deneyebilirsin

Ben de sancılarımı takip ediyorum şimdi yarım saat 40 dk da bir oluyor 5 dkya düşerse hastaneye giderim direk napıyım. Doğum korkusu sardı beni de sancılarım artınca. Ne güzel planlı olacak hayalini kuruyordum. İnşallah dayanırım inşallah

Canım nst de çıktı mı sancı senin? İnsallah yolunda gider haberdar et bizi de.

E bu çok iyi olmuş vallahi sevindim snn adına. Zaten işini düzgün yaptığın için gözden cikarmazlardi dediğin gibi çıkacağını düşünmüşler ki telaşa düşmüşler oh olmuş lanetlere

Çok iyi oldu bu bilgiler teşekkürler canım kanama su gelmesi falan tmm di da yeşil suyu bilmiyodum

Nasıl kasılmaların oluyor ki yani acı cekiyo musun yoksa bebek toplaniyo gibi sadece bı bölge mi sertlesiyo. 40 defa falan oluyo demişsin nasıl nst de cikmiyo onu da anlamadım. Yani kasılmaya doğru mu biliyoruz bende şüpheliyim. İnşallah geçer canım ilacı kullan bakalım..

keşke herkese 24lü haftalardan itibaren anlatsalar şöyle detaylı detaylı nedir ne değildir diye. bana o normal bu normal dediler çoğu normal neticelenmedi mesela. en sonunda manyak oldum. ilk zamanlar progestan sebebiyle artan akıntıdan bile su mu diye işkillenmişliğim vardı.
insan bi de bilmeyince , “ su olsa anlarsın “ lafıyla her şeyi anlamaya çalışıyor.

kasılmalar için adalat kullanıyordun sanki Leedong onu bıraktırdı mı doktorun ? sadece magnezyum mu alıyorsun ?
inşallah artmaz, bol su içmeye de özen göster o da rahatlatıyor rahmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…