Bu muayeneyi iki gün önce ilk defa oldum, sağ eliyle karnımı iyice aşağı itti sol eliyle de vajina içerisinden karnıma kadar itti eller resmen içerde birleşti çok canım yandı ama akıntı leke hiçbir şey olmadı
Merhabalar uzun zamandır uzaktan okuyordum yazdıklarınızı. Bizim de bugün bebis geldi teyzeleri 28.02 de 38+6 3100 gr 51 cm herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Merhabalar uzun zamandır uzaktan okuyordum yazdıklarınızı. Bizim de bugün bebis geldi teyzeleri 28.02 de 38+6 3100 gr 51 cm herkese kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
Aynen ya nerdeyse çıplak gezeceğim evde Bi yandan da cidden üşütmekten korkuyorum şu sonki hastalığımdan sonra.. Pijama kalmadı değiştire değiştire. Ne zaman geçecek acaba
Cumaya kavusma randevum var ya , Ben hiç kızımdan ayrı kalmadım, hiç onsuz uyumadım o da bensiz. Onun gerginliğine bağlı bir sürü kötü olasılıklar vs vs.
Hayallerini kırmak istemem ama bende o ateş basmaları emzirme bitene kadar devam etmisti emzirme bitmeden yeniden hamile kalinca şuanda da hamileliğe bağlı ateş basması var.
Felaket uykum var fakat kesintisiz uyuyabildigim max yarim saat. Ne tarafima yatsam aciyor agriyor. Gunlerdir uykumu alamiyorum, inanilmaz gerginim ne olacak bu boyle. Hic rahat uyuyabilecegim bir yol bulamiyorum ben
Benim yaklaşık 9 dakikada bir adet sancısı giriyor karnım taş gibi oluyor 10-15 saniye sürüyor dikkate almalı mıyım geçici bir şey mi bilmiyorum çünkü nişan filan hiçbir şey yok
Benim yaklaşık 9 dakikada bir adet sancısı giriyor karnım taş gibi oluyor 10-15 saniye sürüyor dikkate almalı mıyım geçici bir şey mi bilmiyorum çünkü nişan filan hiçbir şey yok