2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kesinlikle ya ben sadece kayısı ve ceviz yesem yeter bana
Püskevit+çay bu saatten sonra
Ben şapka ilk 20 gün falan taktım canım şuan takmıyorum artik. Eldiven hiç takmadım anne karninda elleriyle kendini güvende hissediyormus doğduğunda ellerini hissedemeyince huzursuz oluyorlarmis o yüzden hiç takmadim
Onlar neyi biliyor ki
Canan Karatay her seyi yiyin icin gaz yapsa da işiniz ne pispislayip durun diyodu
Hahahahah başımıza ne geldiyse bu kadın yüzünden geldi

Tatlı tüm meyveler , komposto halinde tuketilebiliniyor. Rafine şeker olan yemekler tatlı pasta vs onlarda mesela bende gaz yapıyor

Aaa daha neler denek o yüzden bakmiyorlar
Evet cnm bende çok şaşırmıştım o zaman. Hatta çocuk doktorumuz şey dedi ola ki baktirip ogrendiniz ama daha sonra tekrar hastaneye gittiğinizde bir sorun oldu diyelim sorarlarsa kan grubunu bilmiyoruz deyin anlık yeniden baksınlar demisti.

Canim ben kızımın halen bilmiyorum. 30 ayı doldurdu. Olası bir durumda hastaneye gittiğimizde kan alınacağında kan grubunu sorarlarsa bilmiyorum diyeceğim. Doktorumuz da öyle demişti. Değişebiliyor o yüzden net şu demeyin bilmiyorum deyin anlık bakılsın demisti bir sorun yaşanmaması için. Sanırım bizim artık değişmez diye tahmin ediyorum ya 30 aylık sonuçta. Bir dahaki genel kan tahlili istediğinde söyleyeceğim kan grubuna da baksınlar diye tabi önce doktorumuza danisacagim hersey gibi

Benim olanda göğüste de vardı sarılık. Gözleri sarıydi ama dün baya beyaza döndü. Bugün dünden daha beyaz mesela.

Merhaba güzel anneler, bizimde bebeğimiz 14.03.2023 de geldi, 39+6, 3600 gr doğdu, ismi Bükre
Neyazıkki sarılık düşükte olsa bizde de cıktı ve enfeksiyon yuksek cıktı, bundan dolayıda kuveze alındı.. Yenidoğan enfeksiyonu yaşayan var mı acaba? Süreç kolay atlatılıyor mu? İlerler mi?

Çok geçmiş olsun, süreç ile ilgili çok bilgim yok ama enfeksiyona siz mi baktırdınız herhangi bir belirti vs. mi vardı?

Daha dogurmadim birde hasta oldum grip öksürük yatak döşek yatıyorum

Ya o şapka zaten kesinlikle durmuyor kafada nasıl sinirleniyor takınca,eldiven mecbur takmıyoruz çiziyor her yerini tırnaklarıyla.Henüz kesemedim

Şapka ve eldiven kullanmiyorum. Şapkayı sadece yıkadıktan sonra takıyorum sonra çıkartıyorum.

Peki doktorunuzla devaminda nasil bir yol izleyeceksiniz?
Her hafta rutin nts giriyorum alttan muayene hop hadi eve haftaya yine gel diyor bu hafta bol bol yürü dedi ama hastalıktan ayağa kalkacak halim yok

Kızlar şu pilli törpülerden kullandınız mı hiç nasıl? Normal törpü daha iki kullanımda köreldi yapması da zorluyor korkuyorum bebiş hareket edecek bi yerine batacak aniden diye. Hazır indirimdeyken alsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…