Benim de 8 günlük dün 30 yetmedi deneye deneye bulacaksın aslında ama 5 için yeterli sankiTecrubeli anneler 5 gunluk bebeye ogun basina 30 ml yeterli midir?
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce gelir bebeğinMerhaba güzel anneler, bizimde bebeğimiz 14.03.2023 de geldi, 39+6, 3600 gr doğdu, ismi Bükre
Neyazıkki sarılık düşükte olsa bizde de cıktı ve enfeksiyon yuksek cıktı, bundan dolayıda kuveze alındı.. Yenidoğan enfeksiyonu yaşayan var mı acaba? Süreç kolay atlatılıyor mu? İlerler mi?
Sağlıkla inşallah canımAhh kızlar benim de miniğim gelsin artık
Ben de indirimde diye aldım ama daha bebeğe kullanmadım. Çeşitli başlıkları var hiç olmadı büyük oğluma kullanırım ya da kendimeKızlar şu pilli törpülerden kullandınız mı hiç nasıl? Normal törpü daha iki kullanımda köreldi yapması da zorluyor korkuyorum bebiş hareket edecek bi yerine batacak aniden diye. Hazır indirimdeyken alsam mı?
Evet dışa doğru kabarmış sankiSezeryan olan arkadaşlara bi sorum var ya,dikiş yeriniz böyle dokununca taş gibi mi sizinde?özellikle kenar olan iki ucun altında sertlikler var.Kimlerin böyle ?
Kullanıyorun canım ben memnunumKızlar şu pilli törpülerden kullandınız mı hiç nasıl? Normal törpü daha iki kullanımda köreldi yapması da zorluyor korkuyorum bebiş hareket edecek bi yerine batacak aniden diye. Hazır indirimdeyken alsam mı?
Sezeryan olan arkadaşlara bi sorum var ya,dikiş yeriniz böyle dokununca taş gibi mi sizinde?özellikle kenar olan iki ucun altında sertlikler var.Kimlerin böyle ?
Evet benim de öyle normalmiş kızlar 2-3 ay oluyormuş o sertlik. Sanırım ödemden dolayıEvet dışa doğru kabarmış sanki
Gecmis olsunHer hafta rutin nts giriyorum alttan muayene hop hadi eve haftaya yine gel diyor bu hafta bol bol yürü dedi ama hastalıktan ayağa kalkacak halim yok
Trendyol vb sitelerde sadece uç olarak satılıyor canım. Markasını yaz çıkar otri bebe yedek uç yaz meselaKızlar ben otri bebe burun aspiratörü almıştım içinden 2 tane yedek uç çıktı. Bu uçların yedeğini nerden alıyorsunuz her markanın ucu uyumlu oluyor mu ?
Valla galiba göbek sertleşmesi, komple bebek sertleşmesi gibiydi sanki böyle eğilemedim.Eksi_Elma canım tarif ettiğin şey göbek sertleşmesi mi ? Öyleyse eğer normal artık. Senin haftalarında benim de başlamıştır şuan daha sık oluyor .
Kendimden utandım bu süreçte gazman vardı eskiden old lar bilirCanan Karatay her seyi yiyin icin gaz yapsa da işiniz ne pispislayip durun diyodu
Aa hadi ilk belirtin gelmiş hayırla ilerlesin sürecin inşallah. Bel ağrın yoksa şuan için hazırlık sancıların başlamış. Belden başlayıp kasıklara inen ağrı gerçek doğum sancısıymış. Allah bir avazda kurtarsın inşallahValla galiba göbek sertleşmesi, komple bebek sertleşmesi gibiydi sanki böyle eğilemedim.
Neyse bu değişiklik zaten bir şeye alametmiş. Kaç gündür burada öyle aktifim böyle aktifim diyordum, bugün çok az yürüdük 20 dakika falan. Zorlandım biraz oturdum. Sonra da evde kakamı yaptıktan sonra, nişanım geldi 2 saat önce. Koyu kırmızı regl dönemi sonu gibi bir şeydi. Aradım, suyunuz gelirse ya da sancıların artarsa haber ver, nişan doğum başlatmaz, 10 gün sonra da olabilir doğum dediler.
Ama şimdi karnımda ağrılar oluyor. Herhalde bunlar yalancı sancı. Belim pek ağrımıyor, kasıklarımda ağrı daha çok.
Bir panik hastane çantası hazırlamaya başladık.Yumurta kapıya dayanınca lafı hiç bu kadar doğru olmamıştı.
Ağrı hissediyorum bugün ilk defa düzenli ama bunlar gerçek sancı mı bilmiyorum. İnşallah öyledir, çünkü katlanabiliyorum. Yarın da saat 2de ultrason kontrolü vardı zaten. Bakalım gece bir sürpriz olmazsa anlarız ne olup bittiğini.
Canim uyuyor ama otribebe kadar yumusak degil diger markalar hem acitmiyor hem de kullanissiz. Eczanede oluyor, gene otribebe alman tavsiyem, deneyimlemis biri olarak ...Kızlar ben otri bebe burun aspiratörü almıştım içinden 2 tane yedek uç çıktı. Bu uçların yedeğini nerden alıyorsunuz her markanın ucu uyumlu oluyor mu ?
Evet resmen sürpriz yaptı. Daha ben taşınma işi olmadan şu iznin tadını çıkaracaktım. Burada doğuma kadar olan izin ayrı, doğumdan sonra olan izin ayrı. O yüzden erken doğarsa benim tembellik yapacağım izinden yiyor bebiş.Aa hadi ilk belirtin gelmiş hayırla ilerlesin sürecin inşallah. Bel ağrın yoksa şuan için hazırlık sancıların başlamış. Belden başlayıp kasıklara inen ağrı gerçek doğum sancısıymış. Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Ben de kızımı gazman diye seviyorumKendimden utandım bu süreçte gazman vardı eskiden old lar bilironun gibi geziyorum evde
Tamam kuzum o zaman direk otri bebe alayim evet cidden yumusacik diğerleri sertse hiç almayayimCanim uyuyor ama otribebe kadar yumusak degil diger markalar hem acitmiyor hem de kullanissiz. Eczanede oluyor, gene otribebe alman tavsiyem, deneyimlemis biri olarak ...
Hepsiburada dan almıştım ben . Otrinin kendi ucunuKızlar ben otri bebe burun aspiratörü almıştım içinden 2 tane yedek uç çıktı. Bu uçların yedeğini nerden alıyorsunuz her markanın ucu uyumlu oluyor mu ?
Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.Valla galiba göbek sertleşmesi, komple bebek sertleşmesi gibiydi sanki böyle eğilemedim.
Neyse bu değişiklik zaten bir şeye alametmiş. Kaç gündür burada öyle aktifim böyle aktifim diyordum, bugün çok az yürüdük 20 dakika falan. Zorlandım biraz oturdum. Sonra da evde kakamı yaptıktan sonra, nişanım geldi 2 saat önce. Koyu kırmızı regl dönemi sonu gibi bir şeydi. Aradım, suyunuz gelirse ya da sancıların artarsa haber ver, nişan doğum başlatmaz, 10 gün sonra da olabilir doğum dediler.
Ama şimdi karnımda ağrılar oluyor. Herhalde bunlar yalancı sancı. Belim pek ağrımıyor, kasıklarımda ağrı daha çok.
Bir panik hastane çantası hazırlamaya başladık.Yumurta kapıya dayanınca lafı hiç bu kadar doğru olmamıştı.
Ağrı hissediyorum bugün ilk defa düzenli ama bunlar gerçek sancı mı bilmiyorum. İnşallah öyledir, çünkü katlanabiliyorum. Yarın da saat 2de ultrason kontrolü vardı zaten. Bakalım gece bir sürpriz olmazsa anlarız ne olup bittiğini.
İşleri bitirdin şimdi ben geliyorum diyor bebişinValla galiba göbek sertleşmesi, komple bebek sertleşmesi gibiydi sanki böyle eğilemedim.
Ne guzel nisan gelmis, hayirli olsun canimValla galiba göbek sertleşmesi, komple bebek sertleşmesi gibiydi sanki böyle eğilemedim.
Bazen o kadar garip şeyler duyuyorum ki saglik ocagi personellerinden bunlar ne biliyor demeden edemiyorumEvet dun saglik ocagindakilerde bana kan grubu ne dedi. Bilmiyoruz dedik hastanede soylemediler. Bakmislardir mutlaka dedi. Bugun kontrolumuz vardi doktora sorduk 9 aydan once bakmiyorum ben hatali cikabiliyor dedi. Saglik ocaginda calisanlar bunu bilmiyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?