2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bugün ilk defa benm böyle ağrıdı aslında yatınca da geçiyor ama nedense biraz panikledim daha erken çünkü inşallah hayırla kucağımıza alırz bebişleri
Dinlenince yatınca vs geçen ağrı ise yalancı doğum sancısı canım zaten. Gerçek sancı yatsan da kalksan da geçmiyor. İnşallah
Canım 37 den beri bana böyle diyor doktorumaman yeme aman bebek kilo almasın tavsiyeleri de şu doğum için , hurma ye, bol yürüyüş, yer silme, pilates topunda zıpla
Ay evet ama ya geçen hafta gittiğinde 3-4 güne doğabilir demişti bütün hafta ha doğurdum ha doğurcam diye gezdim hurma yiyorum , yürüyüş pek yapamıyorum ev içi olduğu kadar. Yere eğilerek işler yapmaya ve pilates topunda zıplamaya başladım 2 gündür. Devam ettirmeyim bari

Ahh sanki gelecegimi fincanda gordum canim ben de sali gunu 39+0 olacagim. Doktorum 40+0'a kadar bekleme taraftari. Bu surecte ben de bol yuruyus yapacagim, platesi de hergun yapacagim. Salidan sonra yani...

Suanda yaptiginiz bir sey var mi? Ben sadece hurma yiyorum. Platesi de kramplar olmasin diye esneme amacli hafif 45 dk yapiyorum.

Benim ki daha çok kanala inmemişti dediği gibi de oldu bu hafta geçti canım, bakalım çarşamba bana ne diyecek, kanala indi diye hissediyorum aşağı kısımda baskı arttı çünkü

Dinlenince yatınca vs geçen ağrı ise yalancı doğum sancısı canım zaten. Gerçek sancı yatsan da kalksan da geçmiyor. İnşallah
Ay canm ikinci gebeliğim halbuki nedense bi panik oldum doğuruyor muyum diye günümüde karıştırmışım 36+5günlüğüm ben diyorum 36 haftalığım başkaları diyor 37 haftalık olmuş işte

Ben de doktor tavsiyesi ile hurma yedim pilates topunda zipladim sonuc suyum geldi acilma olmadi sezeryan :)

Canım 37 den beri bana böyle diyor doktorumaman yeme aman bebek kilo almasın tavsiyeleri de şu doğum için , hurma ye, bol yürüyüş, yer silme, pilates topunda zıpla
Ay bu doktorlari da anlamiyorum. Hani bebek kucuk olur. Ne yiyelim deriz, genetik beslenme ile alakasi yok derler. Sonuna geliriz. Az ye kilo almasin derler. Eee hani beslenme ile alakasi yoktu

Benim de Perşembe 40+0 oluyor günü doluyor artık hurma yiyorum bir süredir. İki gündür de pilates topunda zıplama ve bazı hareketler yapıyorum bir de yere çömelme vs yapıyorum. Ama uzun süre değil yaptıklarım aslında süreyi biraz uzatmam lazım. Bugün yarın doğursam iyiydi
Benim ki daha çok kanala inmemişti dediği gibi de oldu bu hafta geçti canım, bakalım çarşamba bana ne diyecek, kanala indi diye hissediyorum aşağı kısımda baskı arttı çünkü
Bebiş hareket ettikçe aşağıda hissediyorum ben zaten hareketi. Doktor da ultrasonla bakarken sol kasığımdan baktı kafayı görmek için
Ay canm ikinci gebeliğim halbuki nedense bi panik oldum doğuruyor muyum diye günümüde karıştırmışım 36+5günlüğüm ben diyorum 36 haftalığım başkaları diyor 37 haftalık olmuş işte
Zaten 1 hafta daha dursa artık korkma erken diye. İkinci gebelik de olsa insan unutuyor ya da ilk yaşıyor gibi oluyor her şeyi. Benim ilki suni idi. O yüzden kendi doğum sancım nasıl olacak nasıl başlayacak ben de bilinçsizim okuyorum sürekli öylelikle biraz bilgi ediniyor insan
Mesleki canim :) psikoloji alaninda teorisyemim, akademik camiadayim yani...
Tahmin ettim konuşma dili,terimler vs aha dedim işin ehli rheaa arkadaşımıza yazdığın mesajlardan ben de faydalandım valla ekran görüntüsü aldım hemen bilgine sağlık

GonulSenligim ay canm aynı olmuşuz bende suni sancıyla doğurdum ilkini birazda ondan bilemiyorum
İnsan sanki ilk doğum gibi hissediyor dimi. Nişan mı gelecek , suyum mu gelecek , ağrı nasıl başlayacak , başladığında ben anlar mıyım acaba hep bir soru hep bir tedirgin bekleyiş

İnsan sanki ilk doğum gibi hissediyor dimi. Nişan mı gelecek , suyum mu gelecek , ağrı nasıl başlayacak , başladığında ben anlar mıyım acaba hep bir soru hep bir tedirgin bekleyiş
Aynen öyle ben bel ağrıma dakika tutacak kıvama gelmiştim artık sancıyı hissetmiyorum heralde sadecd bel ağrısı diys sen kaç haftalıksın canm

Haklisin baya buyukmus :) molfix de vermislerdi deneme paket hastanede bi de onu deyeyim :)

Lansinoh uc guzel yapisiyor mu?
Evet canım ben sıkıntı yaşamadım güzel tutuyordu
Kizlar benim kiz hemen hemen her beslenme sonrasi kaka yapiyor, ilk kizimda cok yapardi ama bu daha cok sanki daha dort gunluk minigim,bir de bugunku kakasi mukusluydu,mukuslu kaka icinde erken degil mi ya,var mi ayni durumu yasayan?
Benim kız da öyle canım gazla birlikte çıkarıyor hep ebeye sordum iyi bişey kaka yapmasi iyi beslendiğini gösterir dedi. Mukusu da takip et senin yediğin bi gıdadan alerjen oluşmuş olabilir eğer devam ederse dr una sorarsın önemli olan devam edip etmedigiymis

Kızlar selam,

Dün gece kızım uykusundan burnundan ve ağzından süt gelerek uyandı çok korktum baya zor kendine getirdik. Yaşayan oldu mu bunu? Emzirmekten korkar oldum
Allah korusun geçmiş olsun iyi ki görmüşsünüz Bu şekilde yaşamadık ama reflü olabilir canım doktorunuza danışın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…