Offf evet ya bir süre sonra.sinirleniyor ağlıyor bağırıyorBen de bekliyorum valla iyi bir şey diye biliyorum midesi genişliyor falan derler yabir de bütün benliğiyle hıckırıyor kendinden geçiyor resmen
Dinlenince yatınca vs geçen ağrı ise yalancı doğum sancısı canım zaten. Gerçek sancı yatsan da kalksan da geçmiyor. İnşallahBugün ilk defa benm böyle ağrıdı aslında yatınca da geçiyor ama nedense biraz panikledim daha erken çünkü inşallah hayırla kucağımıza alırz bebişleri
Ay evet ama ya geçen hafta gittiğinde 3-4 güne doğabilir demişti bütün hafta ha doğurdum ha doğurcam diye gezdimCanım 37 den beri bana böyle diyor doktorumaman yeme aman bebek kilo almasın tavsiyeleri de şu doğum için , hurma ye, bol yürüyüş, yer silme, pilates topunda zıpla
Offf evet ya bir süre sonra.sinirleniyor ağlıyor bağırıyorBen de bekliyorum valla iyi bir şey diye biliyorum midesi genişliyor falan derler yabir de bütün benliğiyle hıckırıyor kendinden geçiyor resmen
Ahh sanki gelecegimi fincanda gordumMerhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı. 39+1 bugün. Nst tertemiz sıfır sancıbebek iyice aşağıda ultrasonda başının bir kısmı görünmüyordu yani. Ama piremses doğma niyetinde değil sanki kilosu 3670 olmuş. Doktor bu son hafta çok yeme yoksa doğumda ikimiz de ağlarız dedi perşembeye kadar doğurmazsan Perşembe gel yatışını yapıp doğumu başlatalım dedi. İnşallah suniye kalmadan kendi sancımla doğururum yaaaa. Tetiklemek için bir şeyler yapmam lazım
Benim ki daha çok kanala inmemişti dediği gibi de oldu bu hafta geçti canım, bakalım çarşamba bana ne diyecek, kanala indi diye hissediyorum aşağı kısımda baskı arttı çünküDinlenince yatınca vs geçen ağrı ise yalancı doğum sancısı canım zaten. Gerçek sancı yatsan da kalksan da geçmiyor. İnşallah
Ay evet ama ya geçen hafta gittiğinde 3-4 güne doğabilir demişti bütün hafta ha doğurdum ha doğurcam diye gezdimhurma yiyorum , yürüyüş pek yapamıyorum ev içi olduğu kadar. Yere eğilerek işler yapmaya ve pilates topunda zıplamaya başladım 2 gündür. Devam ettirmeyim bari
Evet bepanthol kullaniyordum poposu kipkirmizi oluyordu, buna gectim kizariklik falan kalmadi hicBen de bu ürünü aldım ama baslamadım memnun musunuz?
Ay canm ikinci gebeliğim halbuki nedense bi panik oldum doğuruyor muyum diyeDinlenince yatınca vs geçen ağrı ise yalancı doğum sancısı canım zaten. Gerçek sancı yatsan da kalksan da geçmiyor. İnşallah
Mesleki canim :) psikoloji alaninda teorisyemim, akademik camiadayim yani...Canım merak ettim bilgilerin annelik tecrübesinden mi geliyor,mesleki bilgi mi
Aynen canım bi numara küçük almak lazım kalıbı büyük
Ben de doktor tavsiyesi ile hurma yedim pilates topunda zipladim sonuc suyum geldi acilma olmadi sezeryan :)Dinlenince yatınca vs geçen ağrı ise yalancı doğum sancısı canım zaten. Gerçek sancı yatsan da kalksan da geçmiyor. İnşallah
Ay evet ama ya geçen hafta gittiğinde 3-4 güne doğabilir demişti bütün hafta ha doğurdum ha doğurcam diye gezdimhurma yiyorum , yürüyüş pek yapamıyorum ev içi olduğu kadar. Yere eğilerek işler yapmaya ve pilates topunda zıplamaya başladım 2 gündür. Devam ettirmeyim bari
Ay bu doktorlari da anlamiyorum. Hani bebek kucuk olur. Ne yiyelim deriz, genetik beslenme ile alakasi yok derler. Sonuna geliriz. Az ye kilo almasin derler. Eee hani beslenme ile alakasi yoktuCanım 37 den beri bana böyle diyor doktorumaman yeme aman bebek kilo almasın tavsiyeleri de şu doğum için , hurma ye, bol yürüyüş, yer silme, pilates topunda zıpla
Benimki haftalardir kanalda yasiyorBenim ki daha çok kanala inmemişti dediği gibi de oldu bu hafta geçti canım, bakalım çarşamba bana ne diyecek, kanala indi diye hissediyorum aşağı kısımda baskı arttı çünkü
Benim de Perşembe 40+0 oluyor günü doluyor artıkAhh sanki gelecegimi fincanda gordumcanim ben de sali gunu 39+0 olacagim. Doktorum 40+0'a kadar bekleme taraftari. Bu surecte ben de bol yuruyus yapacagim, platesi de hergun yapacagim. Salidan sonra yani...
Suanda yaptiginiz bir sey var mi? Ben sadece hurma yiyorum. Platesi de kramplar olmasin diye esneme amacli hafif 45 dk yapiyorum.
Bebiş hareket ettikçe aşağıda hissediyorum ben zaten hareketi. Doktor da ultrasonla bakarken sol kasığımdan baktı kafayı görmek içinBenim ki daha çok kanala inmemişti dediği gibi de oldu bu hafta geçti canım, bakalım çarşamba bana ne diyecek, kanala indi diye hissediyorum aşağı kısımda baskı arttı çünkü
Zaten 1 hafta daha dursa artık korkma erken diye. İkinci gebelik de olsa insan unutuyor ya da ilk yaşıyor gibi oluyor her şeyi. Benim ilki suni idi. O yüzden kendi doğum sancım nasıl olacak nasıl başlayacak ben de bilinçsizim okuyorum sürekli öylelikle biraz bilgi ediniyor insanAy canm ikinci gebeliğim halbuki nedense bi panik oldum doğuruyor muyum diyegünümüde karıştırmışım 36+5günlüğüm ben diyorum 36 haftalığım başkaları diyor 37 haftalık olmuş işte
Tahmin ettimMesleki canim :) psikoloji alaninda teorisyemim, akademik camiadayim yani...
Yaaaaa ne yaparsak yapalım iş olacağına varıyor desene. Benim sonum yine suni sancı heraldeBen de doktor tavsiyesi ile hurma yedim pilates topunda zipladim sonuc suyum geldi acilma olmadi sezeryan :)
İnsan sanki ilk doğum gibi hissediyor dimi. Nişan mı gelecek , suyum mu gelecek , ağrı nasıl başlayacak , başladığında ben anlar mıyım acaba hep bir soru hep bir tedirgin bekleyiş
Ben müdahale etmiyorum canım sindirim sistemleri gelisiyormuş çünkü kendi kendine geçiyorNasıl geçiriyorsunuz annem bekle geçer diyor ama ben sabredemiyirim emziriyorum
Aynen öyle ben bel ağrıma dakika tutacak kıvama gelmiştim artıkİnsan sanki ilk doğum gibi hissediyor dimi. Nişan mı gelecek , suyum mu gelecek , ağrı nasıl başlayacak , başladığında ben anlar mıyım acaba hep bir soru hep bir tedirgin bekleyiş
Evet canım ben sıkıntı yaşamadım güzel tutuyorduHaklisin baya buyukmus :) molfix de vermislerdi deneme paket hastanede bi de onu deyeyim :)
Lansinoh uc guzel yapisiyor mu?
Benim kız da öyle canım gazla birlikte çıkarıyor hep ebeye sordum iyi bişey kaka yapmasi iyi beslendiğini gösterir dedi. Mukusu da takip et senin yediğin bi gıdadan alerjen oluşmuş olabilir eğer devam ederse dr una sorarsın önemli olan devam edip etmedigiymisKizlar benim kiz hemen hemen her beslenme sonrasi kaka yapiyor, ilk kizimda cok yapardi ama bu daha cok sankidaha dort gunluk minigim,bir de bugunku kakasi mukusluydu,mukuslu kaka icinde erken degil mi ya,var mi ayni durumu yasayan?
Allah korusun geçmiş olsun iyi ki görmüşsünüzKızlar selam,
Dün gece kızım uykusundan burnundan ve ağzından süt gelerek uyandı çok korktum baya zor kendine getirdik. Yaşayan oldu mu bunu? Emzirmekten korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?