- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Haftaya çarşamba benimde son kontrol olacak, cuma günü de sezeryan olarak doğum yapacağım inşallahCanım yok ya hiç düzenli kullanmadım annem bende olmadı dedi ona güvendim doğrusu, aynen canım normal doğumu bekliyorum inşallah yanihaftaya çarşamba kontrol var
Evet burada hepimiz birbirimizden cok sey.ogrendikKızlar doğum yapan arkadaşlarım tavsiye vermeye çalışıyor işte kaşık biberon diye bişey var ondan al 'tabi biliyorum aldım' diyorum, sarılık oluyorlarmış biz bilmiyorduk şöyle yap diyolar ben ohhoo olmaması için kaç cc mama verileceğe kadar öğrenmişim neredeyse burada, memeye ne sürülecek bebişin popoya ne sürülecek vs sen nasıl ilk çocukta bu kadar şeyi biliyorsun biz hiçbir şey bilmiyorduk diyorlarSayenizde bilmiş bir ana oldum burada her durum hakkında bir şey öğrenmişim müthiş bir şey bence.
Kızlar ben 2 no bez almamışım goon deneyim diyorum da onda 1 no alsam 2 no gibi olur kalıpları büyükmüş ya?
Canım benim de kilo biraz iyiydi kafada büyük doktor inşallah 40 a kadar durmaz 38 de fln gelir dedi ama gelen giden yok, benim de iki gün önce ciddi ağrım oldu ayağa her kalktığımda iki büklüm oldum doğacak heralde dedim ama yok geçti, adet ağrısı gibi ağrılarım da 36 dan beri oluyor, hareketlerini de 2 saatte bi izliyorum , kafası dönmüştü benimkinin, hareketi her yerde varda en çok kasıkta sanki canım bazen hatta hareket edince kasık batıyorHaftaya çarşamba benimde son kontrol olacak, cuma günü de sezeryan olarak doğum yapacağım inşallaharada bir adet sancısı geliyor doktorun verdiği tarihten önce suyum nişanlım v.s gelir diye korkuyorum açıkçası , senin bebeğin hareketleri nasıl? Alttamı yukardamı hissediyorsun?
Canım merak ettim bilgilerin annelik tecrübesinden mi geliyor,mesleki bilgi miCanim o sesler dil gelisimi gostergesimasallah demek ki guzel dil gelisimi. Normalde 6 haftalikken baslarkar. Gigildama donemi deniliyor buna senin kiz bu sekilde giderse erken konusur
Aynen canım bi numara küçük almak lazım kalıbı büyükKızlar ben 2 no bez almamışım goon deneyim diyorum da onda 1 no alsam 2 no gibi olur kalıpları büyükmüş ya?
oo şipşak sezaryen o da güzel olmuş canım, nazlanamayınca kafanda büyütemeden bitivermiş ne güzel :))Ben normal doguma hazirlamistim psikolojimi birden sezeryana donunce panikledim ki ameliyat ekibine de soyledim ama kimse umursamadi bile gece 12 de evden gelince herkes bir an once bitsin gidelim modundalardi. Ben kendimi sakinlestirmeye calisana kadar noldugunu bile anlamadan kizimin aglamasini duydum. Sonra kendimi unuttum zaten. Bir an once napiyolarsa yapsinlar kizimi goreyim ben diye :)
Ağrı durumu herkeste değişebiliyor. Ne desem yalan. Geçen gün 2 gün boyunca benim de belim ağrıdı hep kalçaya da iniyordu. Dedim heralde dopururum sonra geçtiMerhaba kızlar nisan annesiyim ama bu gidişle mart olacağım galibaBirşey sormak istiyorum burda anneler doğum yapmaya başlamış bile bugün belimde normalden fazla ağrı var birazda panikledim yanlız olduğum için sanki pskolojik olarak biraz daha mı ağrıdı ne oldu.. Biraz ağrıyor biraz geçiyor.. Bel ağrısından başka bişeyde yok normal ağrılar mıdır endişelenmeli miyim
Bugün ilk defa benm böyle ağrıdı aslında yatınca da geçiyor ama nedense biraz panikledim daha erken çünkü inşallah hayırla kucağımıza alırz bebişleriAğrı durumu herkeste değişebiliyor. Ne desem yalan. Geçen gün 2 gün boyunca benim de belim ağrıdı hep kalçaya da iniyordu. Dedim heralde dopururum sonra geçtibazen kasıklarımda çok ağrım oluyor diyorum heralde doğurcam yok yine geçti şimdi sana ne desem yalan . Ama panik yapma.
MaşllahMerhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı. 39+1 bugün. Nst tertemiz sıfır sancıbebek iyice aşağıda ultrasonda başının bir kısmı görünmüyordu yani. Ama piremses doğma niyetinde değil sanki kilosu 3670 olmuş. Doktor bu son hafta çok yeme yoksa doğumda ikimiz de ağlarız dedi perşembeye kadar doğurmazsan Perşembe gel yatışını yapıp doğumu başlatalım dedi. İnşallah suniye kalmadan kendi sancımla doğururum yaaaa. Tetiklemek için bir şeyler yapmam lazım
Canım 37 den beri bana böyle diyor doktorumMerhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı. 39+1 bugün. Nst tertemiz sıfır sancıbebek iyice aşağıda ultrasonda başının bir kısmı görünmüyordu yani. Ama piremses doğma niyetinde değil sanki kilosu 3670 olmuş. Doktor bu son hafta çok yeme yoksa doğumda ikimiz de ağlarız dedi perşembeye kadar doğurmazsan Perşembe gel yatışını yapıp doğumu başlatalım dedi. İnşallah suniye kalmadan kendi sancımla doğururum yaaaa. Tetiklemek için bir şeyler yapmam lazım
Günde 4-5 kere hıçkırıyor canımMerhaba herkese. Bir haftadır falan bebeğimde bir hıçkırık var günde en az 2 defa hıçkırık tutuyor tam emzirme bitiyor gazi cikariyiruz yatıracağız hıçkırık tutuyor. Biraz bekliyoruz yine dik konuma getirip sırtına vuruyoruz ama geçmiyor hop yine memebu sefer çok emmiş oluyor yine gaz çıkarmaya çalışıyorum hıçkırık durumu sizde nasıl? Geçirmek için kullandığınız emzirme dışında bir yöntem var mi?
Nasıl geçiriyorsunuz annem bekle geçer diyor ama ben sabredemiyirim emziriyorumGünde 4-5 kere hıçkırıyor canımkarnımda da öyleydi
Ben de bekliyorum valla iyi bir şey diye biliyorum midesi genişliyor falan derler yaNasıl geçiriyorsunuz annem bekle geçer diyor ama ben sabredemiyirim emziriyorum
Allah yardımcınız olsun canım. Benimkiler de bir gün emdiler bir gün emmediler Dr normal dedi. İnşallah bebeğinin de emme refleksi gelişecek. Bu günler de geçecek inşallahSlm kızlar. 16. gün bugün hastanedeyiz hala. Kızım beslenemiyor garip bir şekilde. Bazen güzel emiyor bazen emmiyor. Bugün mesela hep ağzını açtı 1 yudum çekti bıraktı. Emmedi bugün. Daha doğum kilomuza erişemedik 2275 doğdu 2175 di bugün. Biberonla almıyor şırıngayla çok az alıyor hortumla besliyorlar genel anlamda. Çok yıprandım sıkıldım bunaldımhergün Polatlı’dan geliyorum Ankara’ya bi umut beslenir diye ama yok aktif emme yok maalesef. 3 defa beyin ultrasonuna baktılar ama görünürde bir şey yok. Dr da şaşırıyor. Emse beslense çıkacak ama yok emmiyor aktif bi şekilde. Göbeği de düştü 3 gün önce dün hemşire yıkamıştı bugün emzirme için geldim baktım yıka saçları yapış yapış ultrason yapmışlar kafasına, bugün emmedi de moralim çok bozuldu. Çıktım dışarı oturup ağladım zırıl zırıl. Ev sahibi de evden çıkın diyor ev de yok 1 haftadır arıyoruz. Çocuk hastanede memlekete de dönemiyoruz ki bu çocukla dönsem elimde kalır kızım çok zayıf riske atmak istemiyorum. Durumumuz hiç iyi değil. Psikolojim kaldırmıyor artık
7 gün sonra yanıltabilir sanırım ya7 gün sonra yaptım
Nasıl geçiriyorsunuz annem bekle geçer diyor ama ben sabredemiyirim emziriyorumGünde 4-5 kere hıçkırıyor canımkarnımda da öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?