2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı. 39+1 bugün. Nst tertemiz sıfır sancı bebek iyice aşağıda ultrasonda başının bir kısmı görünmüyordu yani. Ama piremses doğma niyetinde değil sanki kilosu 3670 olmuş. Doktor bu son hafta çok yeme yoksa doğumda ikimiz de ağlarız dedi perşembeye kadar doğurmazsan Perşembe gel yatışını yapıp doğumu başlatalım dedi. İnşallah suniye kalmadan kendi sancımla doğururum yaaaa. Tetiklemek için bir şeyler yapmam lazım

Canım yok ya hiç düzenli kullanmadım annem bende olmadı dedi ona güvendim doğrusu, aynen canım normal doğumu bekliyorum inşallah yani haftaya çarşamba kontrol var
Haftaya çarşamba benimde son kontrol olacak, cuma günü de sezeryan olarak doğum yapacağım inşallah arada bir adet sancısı geliyor doktorun verdiği tarihten önce suyum nişanım v.s gelir diye korkuyorum açıkçası , senin bebeğin hareketleri nasıl? Alttamı yukardamı hissediyorsun?

Son düzenleme:
Evet burada hepimiz birbirimizden cok sey.ogrendik Çok guzel bir grup.Bu ara da aslinda sariligi en iyi onleyen o ilk gelen sut var ya şifa resmen. Eger hemen gelirse ve bebegin memeyi rahat tutarsa bol bol emzir onu ver. Ben sezeryanliydim hemen kalkip oturamadim. Goguslerimde kucuk.oldugu icin sirt ustu yatar pozisyonda bebek rahat mememi tutamamisti. Kayinvalidemde ben kalkana kadar kaşiğa sikip sikip ogluma icirmisti. Çok sukur sut sariligi haric oglumda sarilik olmadi.

Merhaba kızlar nisan annesiyim ama bu gidişle mart olacağım galiba Birşey sormak istiyorum burda anneler doğum yapmaya başlamış bile bugün belimde normalden fazla ağrı var birazda panikledim yanlız olduğum için sanki pskolojik olarak biraz daha mı ağrıdı ne oldu.. Biraz ağrıyor biraz geçiyor.. Bel ağrısından başka bişeyde yok normal ağrılar mıdır endişelenmeli miyim

Canım benim de kilo biraz iyiydi kafada büyük doktor inşallah 40 a kadar durmaz 38 de fln gelir dedi ama gelen giden yok, benim de iki gün önce ciddi ağrım oldu ayağa her kalktığımda iki büklüm oldum doğacak heralde dedim ama yok geçti, adet ağrısı gibi ağrılarım da 36 dan beri oluyor, hareketlerini de 2 saatte bi izliyorum , kafası dönmüştü benimkinin, hareketi her yerde varda en çok kasıkta sanki canım bazen hatta hareket edince kasık batıyor

Canim o sesler dil gelisimi gostergesi masallah demek ki guzel dil gelisimi. Normalde 6 haftalikken baslarkar. Gigildama donemi deniliyor buna senin kiz bu sekilde giderse erken konusur
Canım merak ettim bilgilerin annelik tecrübesinden mi geliyor,mesleki bilgi mi
Kızlar ben 2 no bez almamışım goon deneyim diyorum da onda 1 no alsam 2 no gibi olur kalıpları büyükmüş ya?
Aynen canım bi numara küçük almak lazım kalıbı büyük

oo şipşak sezaryen o da güzel olmuş canım, nazlanamayınca kafanda büyütemeden bitivermiş ne güzel :))

Ağrı durumu herkeste değişebiliyor. Ne desem yalan. Geçen gün 2 gün boyunca benim de belim ağrıdı hep kalçaya da iniyordu. Dedim heralde dopururum sonra geçti bazen kasıklarımda çok ağrım oluyor diyorum heralde doğurcam yok yine geçti şimdi sana ne desem yalan . Ama panik yapma.

Bugün ilk defa benm böyle ağrıdı aslında yatınca da geçiyor ama nedense biraz panikledim daha erken çünkü inşallah hayırla kucağımıza alırz bebişleri

Maşllah

Merhaba herkese. Bir haftadır falan bebeğimde bir hıçkırık var günde en az 2 defa hıçkırık tutuyor tam emzirme bitiyor gazi cikariyiruz yatıracağız hıçkırık tutuyor. Biraz bekliyoruz yine dik konuma getirip sırtına vuruyoruz ama geçmiyor hop yine meme bu sefer çok emmiş oluyor yine gaz çıkarmaya çalışıyorum hıçkırık durumu sizde nasıl? Geçirmek için kullandığınız emzirme dışında bir yöntem var mi?

Canım 37 den beri bana böyle diyor doktorumaman yeme aman bebek kilo almasın tavsiyeleri de şu doğum için , hurma ye, bol yürüyüş, yer silme, pilates topunda zıpla

Günde 4-5 kere hıçkırıyor canım karnımda da öyleydi

Kizlar benim kiz hemen hemen her beslenme sonrasi kaka yapiyor, ilk kizimda cok yapardi ama bu daha cok sanki daha dort gunluk minigim,bir de bugunku kakasi mukusluydu,mukuslu kaka icinde erken degil mi ya,var mi ayni durumu yasayan?

Allah yardımcınız olsun canım. Benimkiler de bir gün emdiler bir gün emmediler Dr normal dedi. İnşallah bebeğinin de emme refleksi gelişecek. Bu günler de geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…