2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de sıkıyorum normalde çekmek istemiyorum ama bazen açılmıyor sabah çektim Allah'ım sanki kolu kırıldı nasıl bi ağlamaktır

Slm kızlar. 16. gün bugün hastanedeyiz hala. Kızım beslenemiyor garip bir şekilde. Bazen güzel emiyor bazen emmiyor. Bugün mesela hep ağzını açtı 1 yudum çekti bıraktı. Emmedi bugün. Daha doğum kilomuza erişemedik 2275 doğdu 2175 di bugün. Biberonla almıyor şırıngayla çok az alıyor hortumla besliyorlar genel anlamda. Çok yıprandım sıkıldım bunaldım hergün Polatlı’dan geliyorum Ankara’ya bi umut beslenir diye ama yok aktif emme yok maalesef. 3 defa beyin ultrasonuna baktılar ama görünürde bir şey yok. Dr da şaşırıyor. Emse beslense çıkacak ama yok emmiyor aktif bi şekilde. Göbeği de düştü 3 gün önce dün hemşire yıkamıştı bugün emzirme için geldim baktım yıka saçları yapış yapış ultrason yapmışlar kafasına, bugün emmedi de moralim çok bozuldu. Çıktım dışarı oturup ağladım zırıl zırıl. Ev sahibi de evden çıkın diyor ev de yok 1 haftadır arıyoruz. Çocuk hastanede memlekete de dönemiyoruz ki bu çocukla dönsem elimde kalır kızım çok zayıf riske atmak istemiyorum. Durumumuz hiç iyi değil. Psikolojim kaldırmıyor artık

Allah yardımcınız olsun canım, bir anda beslensin büyüsün, kendi evinizde huzurlu mutlu günleriniz olsun inşallah

Surekli başında durun uzmanla bol bol sohbet et canım

Canım kızlar beni sadece siz anlarsınız o yüzden söylediğiniz her şey çok değerli, okudukça içim açıldı cesaret geldi teşekkür ederim. Dedikleriniz gibi o zaman ekiple sohbet muhabbet edicez, bebeğin hayali derken hop çabucak bebek gelecek zaten sonra da sakinleştiriciyi isteyip mutlu son şeklinde bitireceğiz bu operasyonu umarım sağolun

Bebegini besleyememek bir anne icin cok cok zor. Bu da senin imtihanin canim zor bir imtihan ama bol bol dua et. Şuan elinizden geleni yapiyorsunuz gerisini Allah a birak ve hayirlisini dile. Umarim cok.kisa sure de hayirlisiyla atlatirsiniz bu gunleri.Rabbim sabir.versin şifa versin insallah

Kızlar doğum yapan arkadaşlarım tavsiye vermeye çalışıyor işte kaşık biberon diye bişey var ondan al 'tabi biliyorum aldım' diyorum, sarılık oluyorlarmış biz bilmiyorduk şöyle yap diyolar ben ohhoo olmaması için kaç cc mama verileceğe kadar öğrenmişim neredeyse burada, memeye ne sürülecek bebişin popoya ne sürülecek vs sen nasıl ilk çocukta bu kadar şeyi biliyorsun biz hiçbir şey bilmiyorduk diyorlar Sayenizde bilmiş bir ana oldum burada her durum hakkında bir şey öğrenmişim müthiş bir şey bence.

Primayla ayni gibi geldi bana goon ama bilemedim. Bi daha dikkatlice bakayim :)uykusuzluktan harap durumdayim.

Ben normal doguma hazirlamistim psikolojimi birden sezeryana donunce panikledim ki ameliyat ekibine de soyledim ama kimse umursamadi bile gece 12 de evden gelince herkes bir an once bitsin gidelim modundalardi. Ben kendimi sakinlestirmeye calisana kadar noldugunu bile anlamadan kizimin aglamasini duydum. Sonra kendimi unuttum zaten. Bir an once napiyolarsa yapsinlar kizimi goreyim ben diye :)

Kesinlikle burası o konuda harika 1-0 öndeyiz hep
Primayla ayni gibi geldi bana goon ama bilemedim. Bi daha dikkatlice bakayim :)uykusuzluktan harap durumdayim.
Bende molfix var molfix bi iki tık daha küçük goondan

Densiz meraklı ya Ama seni doldurmak gibi olmasın tabi o nesil genel olarak insanların sınırlarına saygıdan bihaber bir nesil ne yazık ki.
Öyleler gerçekten ayip olcak ama benimki kötü kelimesinin sözlükteki karşılığı gibi yani şöyle diyim Allah korusun yaninda kavga etsek caktirmadan gülüp mutlu oluyor o tarzlardan benimki hani ayrilsak davul çalar

Bende 20 kilo, tuhaf bi şekilde bel çatladı, bide bacak aram yukarı kısımlar çatladı, karnımda birşey yok sadece çok düzensiz Hindistan cevizi yağı kullanıyordum onu da zaten bele sürmüyordum
Demekki Hindistan cevizi yağı etki etmiş bilseydin heryerine sürerdin de artık iş işten geçti Neyse yavrularımızdan bizlere hatıra olarak kalacak onlar, çokta üzülmeye gerek yok
Bizim doğum tarihimiz aynı, sen normal doğumu mu bekliyorsun canım?

Canım yok ya hiç düzenli kullanmadım annem bende olmadı dedi ona güvendim doğrusu, aynen canım normal doğumu bekliyorum inşallah yani haftaya çarşamba kontrol var

Kızlar ben 2 no bez almamışım goon deneyim diyorum da onda 1 no alsam 2 no gibi olur kalıpları büyükmüş ya?

Ah dayanama gücün için dua edeceğim
Lütfen güçlü ol zor ama bugünler geçecek

Ben de gecen haftalarda bdv konu acmistim kayinvalide kayinlederle ilgili,depremden gelip bize sigindilar,seve seve bizde evimizi actik,geldiklerinin ucuncu haftasinda oglumuza cok is yaptiriyorsun,ne bicim bir kadinsin, cok cahilsin(ogretmenim), buna benzer bir suru hakarete maruz kaldim,ustelik 36 haftaliktim ve hali hazirda okula gitmeye devam ediyordum,o ara gripte olmustum antibiyotik kullaniyordum.Esime de haliyle isleri soyluyordum,neymis erkeklerin yapacak isleri belliymis,kadinin yapacagi is belliymis Allah'a havale ediyorum.

Aman aman neymiş o film karakterleri gibi ya. Kolaylıklar diliyorum sana canım eşin etkilenmiyorsa ve farkındaysa annesinin karakterinin hiç önemsememek lazım, hatta bu insanlara acıyarak bakmak lazım kötü bir kalple yaşamak bir azap bence.

Ah canim benim, caresizlik cok zor Kalbime dokundu resmen, dua ettim,edecegim insallah.Sen de minik kizin icin daha sakin kalmaya calis,kiz bebekler cok inatci olurlar ehh birazcikta nazli,insallah beslenmesi duzene girecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…