Ben de sıkıyorum normalde çekmek istemiyorum ama bazen açılmıyor sabah çektim Allah'ım sanki kolu kırıldı nasıl bi ağlamaktırFlakon şeklinde burnuna sıkıp aspratrle çekerektw kullanıyorum, direk şırıngayla yıkama yaptığım da oluyor. Flakonda ağladığını söyleyemem. Ama siringayla yıkama yaparken öğürmesı oluyor o zamanda bi 5-10 saniye mıyklıyor. Sonra hemen susuyor. Kızım ortalığı kaldırıldı aman allahim yırtardı kendini.
Canım içindeki çekirdek paketini sadece atıyorsun fırına. 100°de ısıtıyorsun. Sonra diğer kılıfa koyup karnına koyuyorum.Kiraz çekirdeğini nerede ısıtıyordun canım, ben de aldım ama paketi atmış oğlum
Ben de bu ürünü aldım ama baslamadım memnun musunuz?Ben şu ikisini kullanıyorum
Slm kızlar. 16. gün bugün hastanedeyiz hala. Kızım beslenemiyor garip bir şekilde. Bazen güzel emiyor bazen emmiyor. Bugün mesela hep ağzını açtı 1 yudum çekti bıraktı. Emmedi bugün. Daha doğum kilomuza erişemedik 2275 doğdu 2175 di bugün. Biberonla almıyor şırıngayla çok az alıyor hortumla besliyorlar genel anlamda. Çok yıprandım sıkıldım bunaldımhergün Polatlı’dan geliyorum Ankara’ya bi umut beslenir diye ama yok aktif emme yok maalesef. 3 defa beyin ultrasonuna baktılar ama görünürde bir şey yok. Dr da şaşırıyor. Emse beslense çıkacak ama yok emmiyor aktif bi şekilde. Göbeği de düştü 3 gün önce dün hemşire yıkamıştı bugün emzirme için geldim baktım yıka saçları yapış yapış ultrason yapmışlar kafasına, bugün emmedi de moralim çok bozuldu. Çıktım dışarı oturup ağladım zırıl zırıl. Ev sahibi de evden çıkın diyor ev de yok 1 haftadır arıyoruz. Çocuk hastanede memlekete de dönemiyoruz ki bu çocukla dönsem elimde kalır kızım çok zayıf riske atmak istemiyorum. Durumumuz hiç iyi değil. Psikolojim kaldırmıyor artık
Surekli başında durun uzmanla bol bol sohbet et canım
Sezeryan hiç korkulacak bir şey değilmiş bence, beni hep korkuttular ama çokta güzel ben genel anestezi oldum ama mecburen gayet iyiydi. Uyudum uyandım çocuk doğmuş
Canı gönülden aminnnn
Gönderme canım, kardeşine alışamaz yoksa. Beraber zaman gecirsinler ki alışsın
Ben o an sadece bebeğimin sesini duyacağım, onu ilk kez göreceğim anı hayal ettim canım. Zaten 5 dk sonra hayalimi yaşıyordumSeni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama gerçekten korkulacak strese girecek hiçbir şey yok.. Sadece kavuşacağınız o büyülü anı düşün. Hele bir de o sıcacık yanağı yanağına değdiği an..
Canım insan ister istemez stres oluyor tabi o stresi yönetmek mesele. Ben derin derin nefes alıp verdim bi de orda görevli personeller çok rahatlatti beni sohbet muhabbet kafamı dağıttılar en son bi kıza eyelinerimin markasini söylüyordumDoğum anında ise içimden hep dua ettim rabbi yesir okudum beni o dua çok sakinleştiriyor anlamı da Allahim islerimi kolaylastir zorlastirma hayırla sonuclandir demek zaten. Başında personeller olacak zaten mesela miden bulanirsa midem bulandi de ona göre ilaç yapıyorlar sürekli kontrol altindasin korkma. Bir de istersen doğumdan sonra sakinleştirici yapilmasini işte bebeğini gördükten sonra gevşemek çok iyi geliyor. Bebeği bana gösterdikten sonra sakinleştirici yapmışlar dikiş anı falan bende hiç yok iyi ki yapmışlar diyorum dikişi beklemek çok stresli olurdu benim için
Güzel geçecek inşaallah, aklına başka bir şey getirme bilebayılacak kadar bile sürmüyor sanki bebeği hemen alıyorlar. Ben nasıl geçti anlamamıştım sonrada sakinleştirici verdiler bir de baktım giyinmiş kuşanmış yanımda
Densiz meraklı yaAhaha ya kusura bakma benimki de bana şey sordi memelerinin ucu var midüşün daha dogurmadim ya ben
Bebegini besleyememek bir anne icin cok cok zor. Bu da senin imtihanin canim zor bir imtihan ama bol bol dua et. Şuan elinizden geleni yapiyorsunuz gerisini Allah a birak ve hayirlisini dile. Umarim cok.kisa sure de hayirlisiyla atlatirsiniz bu gunleri.Rabbim sabir.versin şifa versin insallahSlm kızlar. 16. gün bugün hastanedeyiz hala. Kızım beslenemiyor garip bir şekilde. Bazen güzel emiyor bazen emmiyor. Bugün mesela hep ağzını açtı 1 yudum çekti bıraktı. Emmedi bugün. Daha doğum kilomuza erişemedik 2275 doğdu 2175 di bugün. Biberonla almıyor şırıngayla çok az alıyor hortumla besliyorlar genel anlamda. Çok yıprandım sıkıldım bunaldımhergün Polatlı’dan geliyorum Ankara’ya bi umut beslenir diye ama yok aktif emme yok maalesef. 3 defa beyin ultrasonuna baktılar ama görünürde bir şey yok. Dr da şaşırıyor. Emse beslense çıkacak ama yok emmiyor aktif bi şekilde. Göbeği de düştü 3 gün önce dün hemşire yıkamıştı bugün emzirme için geldim baktım yıka saçları yapış yapış ultrason yapmışlar kafasına, bugün emmedi de moralim çok bozuldu. Çıktım dışarı oturup ağladım zırıl zırıl. Ev sahibi de evden çıkın diyor ev de yok 1 haftadır arıyoruz. Çocuk hastanede memlekete de dönemiyoruz ki bu çocukla dönsem elimde kalır kızım çok zayıf riske atmak istemiyorum. Durumumuz hiç iyi değil. Psikolojim kaldırmıyor artık
Oyyy yerim totolarini bizim kız hiç susmuyo ama yandık galiba agulamalar da başladı
Sen beni öldüreceksincidden çok sinir bozucu oluyor hele emzirirken başımda biri oldu mu ben de çok sinirleniyorum. Emziren bi kadını neden film izler gibi izlersin ki
Lansinoh canım benim uç. Goon bana da hastaneden verdiler cidden çok güzel yüzeyi full pamuk ama sanki beden büyük gibi geldi bi tık bana farkettin mi ? @HEYECANLIYIM veRheaa goon kullanıyor diye biliyorum ben
Bol bol sabır duasıbiogaia probiyotik kullanıyorum ben canim sancilarini azaltıyor o düzene sokuyor. Ek olarak gaz damlası kullanirsan daha etkili olur
Serum sıkınca çok ağlıyor mu Efe deKıyamıyorum ya ağlayınca
Siveno köpük şampuan canım yumuşacık kızımın rapunzel saçlarıiçeriği temiz bu arada. Sebamed nivea çok kötü içerikli zaten onları hiç kullanma
Gel bi em bakalım nasılmış test edelim deseydinya da oğlun denedi varmış deseydin
Ben normal doguma hazirlamistim psikolojimi birden sezeryana donunce panikledim ki ameliyat ekibine de soyledim ama kimse umursamadi bile gece 12 de evden gelince herkes bir an once bitsin gidelim modundalardi. Ben kendimi sakinlestirmeye calisana kadar noldugunu bile anlamadan kizimin aglamasini duydum. Sonra kendimi unuttum zaten. Bir an once napiyolarsa yapsinlar kizimi goreyim ben diye :)Canım kızlar beni sadece siz anlarsınız o yüzden söylediğiniz her şey çok değerli, okudukça içim açıldı cesaret geldi teşekkür ederim. Dedikleriniz gibi o zaman ekiple sohbet muhabbet edicez, bebeğin hayali derken hop çabucak bebek gelecek zaten sonra da sakinleştiriciyi isteyip mutlu son şeklinde bitireceğiz bu operasyonu umarım sağolun
Kesinlikle burası o konuda harika 1-0 öndeyiz hepKızlar doğum yapan arkadaşlarım tavsiye vermeye çalışıyor işte kaşık biberon diye bişey var ondan al 'tabi biliyorum aldım' diyorum, sarılık oluyorlarmış biz bilmiyorduk şöyle yap diyolar ben ohhoo olmaması için kaç cc mama verileceğe kadar öğrenmişim neredeyse burada, memeye ne sürülecek bebişin popoya ne sürülecek vs sen nasıl ilk çocukta bu kadar şeyi biliyorsun biz hiçbir şey bilmiyorduk diyorlarSayenizde bilmiş bir ana oldum burada her durum hakkında bir şey öğrenmişim müthiş bir şey bence.
Bende molfix var molfix bi iki tık daha küçük goondanPrimayla ayni gibi geldi bana goon ama bilemedim. Bi daha dikkatlice bakayim :)uykusuzluktan harap durumdayim.
Öyleler gerçekten ayip olcak ama benimki kötü kelimesinin sözlükteki karşılığı gibi yani şöyle diyim Allah korusun yaninda kavga etsek caktirmadan gülüp mutlu oluyor o tarzlardan benimki hani ayrilsak davul çalarDensiz meraklı yaAma seni doldurmak gibi olmasın tabi o nesil genel olarak insanların sınırlarına saygıdan bihaber bir nesil ne yazık ki.
Demekki Hindistan cevizi yağı etki etmiş bilseydin heryerine sürerdin de artık iş işten geçtiBende 20 kilo, tuhaf bi şekilde bel çatladı, bide bacak aram yukarı kısımlar çatladı, karnımda birşey yok sadece çok düzensiz Hindistan cevizi yağı kullanıyordum onu da zaten bele sürmüyordum
Haklisin baya buyukmus :) molfix de vermislerdi deneme paket hastanede bi de onu deyeyim :)Kesinlikle burası o konuda harika 1-0 öndeyiz hep
Bende molfix var molfix bi iki tık daha küçük goondan
Canım yok ya hiç düzenli kullanmadım annem bende olmadı dedi ona güvendim doğrusu, aynen canım normal doğumu bekliyorum inşallah yaniDemekki Hindistan cevizi yağı etki etmiş bilseydin heryerine sürerdin de artık iş işten geçtiNeyse yavrularımızdan bizlere hatıra olarak kalacak onlar, çokta üzülmeye gerek yok
Bizim doğum tarihimiz aynı, sen normal doğumu mu bekliyorsun canım?
Ah dayanama gücün için dua edeceğimSlm kızlar. 16. gün bugün hastanedeyiz hala. Kızım beslenemiyor garip bir şekilde. Bazen güzel emiyor bazen emmiyor. Bugün mesela hep ağzını açtı 1 yudum çekti bıraktı. Emmedi bugün. Daha doğum kilomuza erişemedik 2275 doğdu 2175 di bugün. Biberonla almıyor şırıngayla çok az alıyor hortumla besliyorlar genel anlamda. Çok yıprandım sıkıldım bunaldımhergün Polatlı’dan geliyorum Ankara’ya bi umut beslenir diye ama yok aktif emme yok maalesef. 3 defa beyin ultrasonuna baktılar ama görünürde bir şey yok. Dr da şaşırıyor. Emse beslense çıkacak ama yok emmiyor aktif bi şekilde. Göbeği de düştü 3 gün önce dün hemşire yıkamıştı bugün emzirme için geldim baktım yıka saçları yapış yapış ultrason yapmışlar kafasına, bugün emmedi de moralim çok bozuldu. Çıktım dışarı oturup ağladım zırıl zırıl. Ev sahibi de evden çıkın diyor ev de yok 1 haftadır arıyoruz. Çocuk hastanede memlekete de dönemiyoruz ki bu çocukla dönsem elimde kalır kızım çok zayıf riske atmak istemiyorum. Durumumuz hiç iyi değil. Psikolojim kaldırmıyor artık
Ben de gecen haftalarda bdv konu acmistim kayinvalide kayinlederle ilgili,depremden gelip bize sigindilar,seve seve bizde evimizi actik,geldiklerinin ucuncu haftasinda oglumuza cok is yaptiriyorsun,ne bicim bir kadinsin, cok cahilsin(ogretmenim), buna benzer bir suru hakarete maruz kaldim,ustelik 36 haftaliktim ve hali hazirda okula gitmeye devam ediyordum,o ara gripte olmustum antibiyotik kullaniyordum.Esime de haliyle isleri soyluyordum,neymis erkeklerin yapacak isleri belliymis,kadinin yapacagi is belliymisÖyleler gerçekten ayip olcak ama benimki kötü kelimesinin sözlükteki karşılığı gibi yani şöyle diyim Allah korusun yaninda kavga etsek caktirmadan gülüp mutlu oluyor o tarzlardan benimki hani ayrilsak davul çalar
Aman aman neymiş o film karakterleri gibi ya. Kolaylıklar diliyorum sana canım eşin etkilenmiyorsa ve farkındaysa annesinin karakterinin hiç önemsememek lazım, hatta bu insanlara acıyarak bakmak lazım kötü bir kalple yaşamak bir azap bence.Öyleler gerçekten ayip olcak ama benimki kötü kelimesinin sözlükteki karşılığı gibi yani şöyle diyim Allah korusun yaninda kavga etsek caktirmadan gülüp mutlu oluyor o tarzlardan benimki hani ayrilsak davul çalar
Ah canim benim, caresizlik cok zorSlm kızlar. 16. gün bugün hastanedeyiz hala. Kızım beslenemiyor garip bir şekilde. Bazen güzel emiyor bazen emmiyor. Bugün mesela hep ağzını açtı 1 yudum çekti bıraktı. Emmedi bugün. Daha doğum kilomuza erişemedik 2275 doğdu 2175 di bugün. Biberonla almıyor şırıngayla çok az alıyor hortumla besliyorlar genel anlamda. Çok yıprandım sıkıldım bunaldımhergün Polatlı’dan geliyorum Ankara’ya bi umut beslenir diye ama yok aktif emme yok maalesef. 3 defa beyin ultrasonuna baktılar ama görünürde bir şey yok. Dr da şaşırıyor. Emse beslense çıkacak ama yok emmiyor aktif bi şekilde. Göbeği de düştü 3 gün önce dün hemşire yıkamıştı bugün emzirme için geldim baktım yıka saçları yapış yapış ultrason yapmışlar kafasına, bugün emmedi de moralim çok bozuldu. Çıktım dışarı oturup ağladım zırıl zırıl. Ev sahibi de evden çıkın diyor ev de yok 1 haftadır arıyoruz. Çocuk hastanede memlekete de dönemiyoruz ki bu çocukla dönsem elimde kalır kızım çok zayıf riske atmak istemiyorum. Durumumuz hiç iyi değil. Psikolojim kaldırmıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?