Bizede doktor biogaia verdi canım.Biogaia probiyotik, gaz damlası değil ama gaz damlalarından çok daha faydali özellikle erken dönemde kullanmak bebeklerde kolik sorununun önüne geçiyormuş dün bir doktorun yazısında okumuştum mutlaka kullanın diyordu
Canım bizimkide sürekli yapıyor sordum iyi beslendiğini gösterirmiş kaka yapması,Kizlar benim kiz hemen hemen her beslenme sonrasi kaka yapiyor, ilk kizimda cok yapardi ama bu daha cok sankidaha dort gunluk minigim,bir de bugunku kakasi mukusluydu,mukuslu kaka icinde erken degil mi ya,var mi ayni durumu yasayan?
Bugün 39+1 oldum canım artık gelsin bekleyişindeyim benAynen öyle ben bel ağrıma dakika tutacak kıvama gelmiştim artıksancıyı hissetmiyorum heralde sadecd bel ağrısı diys sen kaç haftalıksın canm
Ooh maşallah sen zaten bitirmişn gününüBugün 39+1 oldum canım artık gelsin bekleyişindeyim benperşembeye kadar gelmezse doktor suni ile başlatacak doğumu
Ben de müdahale etmeyeyim bari bundan sonraBen müdahale etmiyorum canım sindirim sistemleri gelisiyormuş çünkü kendi kendine geçiyor
Amin canım inşallah sağolasınOoh maşallah sen zaten bitirmişn gününühayırla gelsin bebiişşş ahududu çayı falan diyorlar denedin mi canm daha önceki mesajları bilmiyorum da
Buara hamilelerde çok popüler bu çay nereye baksam doğum için bunu görüyorumAmin canım inşallah sağolasınyok içmedim duymuştum ama ben de. Etkisi olacaksa aktardan alıp içerim
Hickirinca midesi genisliyor derler.ne kadar.dogru bilememMerhaba herkese. Bir haftadır falan bebeğimde bir hıçkırık var günde en az 2 defa hıçkırık tutuyor tam emzirme bitiyor gazi cikariyiruz yatıracağız hıçkırık tutuyor. Biraz bekliyoruz yine dik konuma getirip sırtına vuruyoruz ama geçmiyor hop yine memebu sefer çok emmiş oluyor yine gaz çıkarmaya çalışıyorum hıçkırık durumu sizde nasıl? Geçirmek için kullandığınız emzirme dışında bir yöntem var mi?
Evet canım kırmızı olan. Ben kantaronu kızarıklık görürsem sürüyorum canım eğer bişi yoksa kremini sürüyorum ama sürebilirsin yani bi sorun olmazBen de müdahale etmeyeyim bari bundan sonrabir de ben de pişik için kantaron kullanmaya başlayacağım kırmızı olandan kullanıyorsunuz değil mi her altını değiştirdiğinizde sürüyor musunuz?
Aynıyız bende 39+1 oldum.bugun gram ağrı açılma hiçbiri yok bakalim hangimizin erken gelecekBugün 39+1 oldum canım artık gelsin bekleyişindeyim benperşembeye kadar gelmezse doktor suni ile başlatacak doğumu
Ayy neler denedim ahududu yapragi çayı hurma ananas Pilates topunda hareketler 40 a doğru gidiyoruz bakalımAmin canım inşallah sağolasınyok içmedim duymuştum ama ben de. Etkisi olacaksa aktardan alıp içerim
Valla ben de öyle içimden acıyorum yazık diyorum , eşim ilk başlarda inanılmaz etki altindaydi ama sonra sonra bakti ki benden hicbisey gelmiyor hep karsi taraftan geliyor sonra o da kismen anladi o yüzden mesela hic zorlamaz beni gorusmek icin ama ben yine de kibarlik olsun diye 2 hafta 1 yarim saat görünüm. Cok sinirlenip kendimi sakinlestiremezsem de eşim anlıyor bişey demiyor ama mesela ben de eşime diyorum eger benim ailem seni uzer kizdirirsa sen de lafini esirgeme diyorum kimse kimseyi sevmek anlasmak zorunda değil diyorumAman aman neymiş o film karakterleri gibi ya. Kolaylıklar diliyorum sana canım eşin etkilenmiyorsa ve farkındaysa annesinin karakterinin hiç önemsememek lazım, hatta bu insanlara acıyarak bakmak lazım kötü bir kalple yaşamak bir azap bence.
Aynen doktoruma yazarım bir ona göre alırımBuara hamilelerde çok popüler bu çay nereye baksam doğum için bunu görüyorumdoktora danışıp içmeyi deneyebilirsin birde adaçayı
Şaka maka 1 ay olmuş sen doğum yapalı canımEvet canım kırmızı olan. Ben kantaronu kızarıklık görürsem sürüyorum canım eğer bişi yoksa kremini sürüyorum ama sürebilirsin yani bi sorun olmaz
Benim de açılma falan yok. Ağrı oluyor ama yalancı ağrılar. Şöyle açılma sağlayacak ağrı değil. Bakalım canım hangimiz doğurcakAynıyız bende 39+1 oldum.bugun gram ağrı açılma hiçbiri yok bakalim hangimizin erken gelecek
Ben sanki hic dogum yapmicakmisim da artik boyle yasayacakmisim gibi hissetmeye basladim. Sanci gelse de pek onemsemez oldum. Doguyor olsa kendim kendime inanmicamAynen doktoruma yazarım bir ona göre alırım
Şaka maka 1 ay olmuş sen doğum yapalı canımzaman ne çabuk geçti
Benim de açılma falan yok. Ağrı oluyor ama yalancı ağrılar. Şöyle açılma sağlayacak ağrı değil. Bakalım canım hangimiz doğurcak
Ay taşırdı mıGoondan vazgectim denemelik bezi taktim kaka yapmis sirtindaydi resmen. Primada hic olmamisti. Bi de degistirirken ustune basina bulasti. Sinir oldum zaten zor degistiriyorum ustunu onu degistirdim bu sefer kustu hop bi daha degistir. Kiyafet yetismiyor yahu. Her gun makine calisiyor. Biraz daha kiyafet alayim diyorum bir kac gune giyemeyecek diyorlar. Beceremiyorum iste. Doyururken mutlaka batiyo ustu. Savas verdigimiz icin beslerken.
İnan ben de anlamadım uyku olmadığından zaman kavramini da yitirdimŞaka maka 1 ay olmuş sen doğum yapalı canımzaman ne çabuk geçti
Biz ne zaman geceriz acaba. Gecen gun 1 takim daha aldim da. Yetmiyor yani. 1-2 tane daha alayim. Aslinda sadece ust olsa yeter de tek ust satilmiyor galiba bulamadim hic bi yerde.Ay taşırdı mıBen molfixten o konuda çok memnun kaldım annem de bu bez çok güzelmiş değiştirme dedi hatta o kadar dolduruyor masallah taşma çıkma olmadı hiç. Kiyafet ben eve geldigimiz gün 3 takım daha sipariş etmiştim yenidoğan. Kız minik doğduğu için 1-3 ler büyük geliyordu çünkü. Ona rağmen zor yetiyor sürekli yikaniyor haftaya artik 1-3 lere geceriz kiyafetlerinin kollari falan kisalmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?