2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizede doktor biogaia verdi canım.

Kizlar benim kiz hemen hemen her beslenme sonrasi kaka yapiyor, ilk kizimda cok yapardi ama bu daha cok sanki daha dort gunluk minigim,bir de bugunku kakasi mukusluydu,mukuslu kaka icinde erken degil mi ya,var mi ayni durumu yasayan?
Canım bizimkide sürekli yapıyor sordum iyi beslendiğini gösterirmiş kaka yapması,

Aynen öyle ben bel ağrıma dakika tutacak kıvama gelmiştim artık sancıyı hissetmiyorum heralde sadecd bel ağrısı diys sen kaç haftalıksın canm
Bugün 39+1 oldum canım artık gelsin bekleyişindeyim ben perşembeye kadar gelmezse doktor suni ile başlatacak doğumu

Ben müdahale etmiyorum canım sindirim sistemleri gelisiyormuş çünkü kendi kendine geçiyor
Ben de müdahale etmeyeyim bari bundan sonra bir de ben de pişik için kantaron kullanmaya başlayacağım kırmızı olandan kullanıyorsunuz değil mi her altını değiştirdiğinizde sürüyor musunuz?

Ooh maşallah sen zaten bitirmişn gününü hayırla gelsin bebiişşş ahududu çayı falan diyorlar denedin mi canm daha önceki mesajları bilmiyorum da
Amin canım inşallah sağolasın yok içmedim duymuştum ama ben de. Etkisi olacaksa aktardan alıp içerim

Hickirinca midesi genisliyor derler.ne kadar.dogru bilemem bebekler geneldr hickirirlar. Oglumda hickirirdi takilmadim hic

Reactions: Cmz
Ben de müdahale etmeyeyim bari bundan sonra bir de ben de pişik için kantaron kullanmaya başlayacağım kırmızı olandan kullanıyorsunuz değil mi her altını değiştirdiğinizde sürüyor musunuz?
Evet canım kırmızı olan. Ben kantaronu kızarıklık görürsem sürüyorum canım eğer bişi yoksa kremini sürüyorum ama sürebilirsin yani bi sorun olmaz

Goondan vazgectim denemelik bezi taktim kaka yapmis sirtindaydi resmen. Primada hic olmamisti. Bi de degistirirken ustune basina bulasti. Sinir oldum zaten zor degistiriyorum ustunu onu degistirdim bu sefer kustu hop bi daha degistir. Kiyafet yetismiyor yahu. Her gun makine calisiyor. Biraz daha kiyafet alayim diyorum bir kac gune giyemeyecek diyorlar. Beceremiyorum iste. Doyururken mutlaka batiyo ustu. Savas verdigimiz icin beslerken.

Valla ben de öyle içimden acıyorum yazık diyorum , eşim ilk başlarda inanılmaz etki altindaydi ama sonra sonra bakti ki benden hicbisey gelmiyor hep karsi taraftan geliyor sonra o da kismen anladi o yüzden mesela hic zorlamaz beni gorusmek icin ama ben yine de kibarlik olsun diye 2 hafta 1 yarim saat görünüm. Cok sinirlenip kendimi sakinlestiremezsem de eşim anlıyor bişey demiyor ama mesela ben de eşime diyorum eger benim ailem seni uzer kizdirirsa sen de lafini esirgeme diyorum kimse kimseyi sevmek anlasmak zorunda değil diyorum

Buara hamilelerde çok popüler bu çay nereye baksam doğum için bunu görüyorum doktora danışıp içmeyi deneyebilirsin birde adaçayı
Aynen doktoruma yazarım bir ona göre alırım
Evet canım kırmızı olan. Ben kantaronu kızarıklık görürsem sürüyorum canım eğer bişi yoksa kremini sürüyorum ama sürebilirsin yani bi sorun olmaz
Şaka maka 1 ay olmuş sen doğum yapalı canım zaman ne çabuk geçti
Aynıyız bende 39+1 oldum.bugun gram ağrı açılma hiçbiri yok bakalim hangimizin erken gelecek
Benim de açılma falan yok. Ağrı oluyor ama yalancı ağrılar. Şöyle açılma sağlayacak ağrı değil. Bakalım canım hangimiz doğurcak

Ben sanki hic dogum yapmicakmisim da artik boyle yasayacakmisim gibi hissetmeye basladim. Sanci gelse de pek onemsemez oldum. Doguyor olsa kendim kendime inanmicam

Ay taşırdı mı Ben molfixten o konuda çok memnun kaldım annem de bu bez çok güzelmiş değiştirme dedi hatta o kadar dolduruyor masallah taşma çıkma olmadı hiç. Kiyafet ben eve geldigimiz gün 3 takım daha sipariş etmiştim yenidoğan. Kız minik doğduğu için 1-3 ler büyük geliyordu çünkü. Ona rağmen zor yetiyor sürekli yikaniyor haftaya artik 1-3 lere geceriz kiyafetlerinin kollari falan kisalmaya başladı

B beyzosh durumlar nasıl gece nasıl geçti Ekin cidden atak yaşıyor galiba uykuya dalmakta o kadar zorlanıyor ki mahvetti beni. Banyo etti uyumuyor. Banyo eden çocuk uyumaz mi Cin gibi bakınıyor. Kucağıma alırsam göğsümde uyuyor. Şimdi yatağına yatırdım bakınıp konuşuyor kendi kendine yorulsun diye bekliyorum

Biz ne zaman geceriz acaba. Gecen gun 1 takim daha aldim da. Yetmiyor yani. 1-2 tane daha alayim. Aslinda sadece ust olsa yeter de tek ust satilmiyor galiba bulamadim hic bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…