kokunu arıyo olabilir canımKızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
Biz de gece banyo yaptırdık canım öyle böyle uyudu gece. Ama sabahtan beri ben de mahvolmuş haldeyim. Emziriyorum 40 dk emdi yerine koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor. Bir de elini emmeye başladı sürekli açmış gibi. Böyle bişey yapmıyordu daha önce. Normal yatağındayken emzik almıyor benim kucağımdayken alıyor. Ben de en son üstümdeki tişörtü çıkardım yatağına koydum emziğini de verdim şuan yarım saattir uyuyor daha uyanmadı. Ama ben bitik haldeyimB beyzosh durumlar nasıl gece nasıl geçtiEkin cidden atak yaşıyor galiba uykuya dalmakta o kadar zorlanıyor ki mahvetti beni. Banyo etti uyumuyor. Banyo eden çocuk uyumaz mi Cin gibi bakınıyor. Kucağıma alırsam göğsümde uyuyor. Şimdi yatağına yatırdım bakınıp konuşuyor kendi kendine yorulsun diye bekliyorum
Benim de bazen yok gibi az oluyor bazen de regl olmuşum gibi kırmızı kanamam oluyor canım normal sanırım. Hatta geçen gün ciğer gibi küçük bir parça geldiKızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Valla bizkm de durumlar aynı canim uyumamaya yemin etmiş gibiKızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
Var aslında canım aldim ben civilden geçen sadece üst. Uzun kol çıtçıtlı zıbın da alabilirsin altini evdekilerden giydirirsin. şöyle 3 tane bile alsan idare eder seni elin kolaylasirBiz ne zaman geceriz acaba. Gecen gun 1 takim daha aldim da. Yetmiyor yani. 1-2 tane daha alayim. Aslinda sadece ust olsa yeter de tek ust satilmiyor galiba bulamadim hic bi yerde.
30. Gün ve hala devam. Leke leke kırmızıKızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Bende de artık öyle bir his oluştu inan ki. Yalancı çobana döndük,kendimiz bile inanmayacağız doğururken gerçektenBen sanki hic dogum yapmicakmisim da artik boyle yasayacakmisim gibi hissetmeye basladim. Sanci gelse de pek onemsemez oldum. Doguyor olsa kendim kendime inanmicam
B beyzosh durumlar nasıl gece nasıl geçtiEkin cidden atak yaşıyor galiba uykuya dalmakta o kadar zorlanıyor ki mahvetti beni. Banyo etti uyumuyor. Banyo eden çocuk uyumaz mi Cin gibi bakınıyor. Kucağıma alırsam göğsümde uyuyor. Şimdi yatağına yatırdım bakınıp konuşuyor kendi kendine yorulsun diye bekliyorum
Kızlar çok normal yatağa bırakınca uyanma durumu yaşanacak bir süre. Ama bir arkadaşın dediği gibi kokunuzun olduğu bir eşyayı yanına bırakmak rahatlatabilir.Kızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
ben oğluma bazen yazmamı çıkatıp koyuyodum yanına daha rahat oluyodu canım tanıdık koku kalp atışımız tanıdık bişey olunca daha güvende hissediyo ve rahat uyuyoBende de artık öyle bir his oluştu inan ki. Yalancı çobana döndük,kendimiz bile inanmayacağız doğururken gerçektenbenim bebekte seninki ile aynı konuma indi mesela artık. Ama bu bile beni yaklaşmışım gibi hissettirmiyor çünkü sen ne zamandır bu şekilde yaşayıp gidiyorsun
Kızlar çok normal yatağa bırakınca uyanma durumu yaşanacak bir süre. Ama bir arkadaşın dediği gibi kokunuzun olduğu bir eşyayı yanına bırakmak rahatlatabilir.
Benim bir haftada bitti. 7. Günde Doktor kontrolüm olduğu akşam kesildi hattaKızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Normal canım o zaman ben de adet kanaması gibi zamanla azalacak gibi düşünmüştüm ama öyle değil demek kiBenim de bazen yok gibi az oluyor bazen de regl olmuşum gibi kırmızı kanamam oluyor canım normal sanırım. Hatta geçen gün ciğer gibi küçük bir parça geldi
Off bu ne ya30. Gün ve hala devam. Leke leke kırmızı
Aa erken bitmiş senin ne güzel. Benimki hiç bitmeyecek gibi sonsuz bir döngüye girdi vallaBenim bir haftada bitti. 7. Günde Doktor kontrolüm olduğu akşam kesildi hatta
Gündüz olsaydı soracaktım onu da
Bunu deneyim ben deKızlar çok normal yatağa bırakınca uyanma durumu yaşanacak bir süre. Ama bir arkadaşın dediği gibi kokunuzun olduğu bir eşyayı yanına bırakmak rahatlatabilir.
Benim leke leke canim peçete koyuyorum artik pedden gına geldiOff bu ne yaped mi kullanıyorsun canım ben yoğun olduğu için hasta bezi takıyorum bir de iyice darlandım yani
Ne kadar sürmesi normal hiçte bilmiyorum, kişiye göre değişiyor heralde kesin bir şey yok gibiAa erken bitmiş senin ne güzel. Benimki hiç bitmeyecek gibi sonsuz bir döngüye girdi valla
Bunu deneyeceğimkokunu arıyo olabilir canımyatırınca yanına kokunu alabileceği bişey koymayı deneyebilirsin
Bazen ıkınıyor bazende keyfi ağlıyorValla bizkm de durumlar aynı canim uyumamaya yemin etmiş gibiağlarken ikiniyor mu ? Gaz sancısından da uyanıyor olabilir
Var aslında canım aldim ben civilden geçen sadece üst. Uzun kol çıtçıtlı zıbın da alabilirsin altini evdekilerden giydirirsin. şöyle 3 tane bile alsan idare eder seni elin kolaylasir
MİNİKO KİDS Babytoo 3
MİNİKO KİDS Babytoo 3'lü Karışık Desenli Uzun Kollu Bebek Çıtçıtlı Badi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evin işleri kalıyor öyle bir an önce gecsin su dönemBende de artık öyle bir his oluştu inan ki. Yalancı çobana döndük,kendimiz bile inanmayacağız doğururken gerçektenbenim bebekte seninki ile aynı konuma indi mesela artık. Ama bu bile beni yaklaşmışım gibi hissettirmiyor çünkü sen ne zamandır bu şekilde yaşayıp gidiyorsun
Kızlar çok normal yatağa bırakınca uyanma durumu yaşanacak bir süre. Ama bir arkadaşın dediği gibi kokunuzun olduğu bir eşyayı yanına bırakmak rahatlatabilir.
Biran önce geçsin şu dönem dediğin dönemleri geçince çok arayacaksın aman dikkatBunu deneyeceğim
Bazen ıkınıyor bazende keyfi ağlıyor
Evin işleri kalıyor öyle bir an önce gecsin su dönem
Ay insallah aramam ya tek bakıyorum bebise evde durmaktan da bunaldım ilerisi kötü olmasa bariBiran önce geçsin şu dönem dediğin dönemleri geçince çok arayacaksın aman dikkat
Diyorsun aman bir emeklese rahatlıcam sonra bakıyorsun olmuyor yürüsün de rahatlarım diyorsun o hiç olmuyorAy insallah aramam ya tek bakıyorum bebise evde durmaktan da bunaldım ilerisi kötü olmasa bari
Aynı durumdayız benim eşim vardiyalı çalışıyor bir deAy insallah aramam ya tek bakıyorum bebise evde durmaktan da bunaldım ilerisi kötü olmasa bari
Çok güzel motive olduk valla canım teşekkür ederiz tam da atak haftasındaDiyorsun aman bir emeklese rahatlıcam sonra bakıyorsun olmuyor yürüsün de rahatlarım diyorsun o hiç olmuyoro yapamadığın ev işleri daha da yapılmaz hal alıyor üstüne yapabildiğin temizliği de arkandan dağıtan kirleten minik bir sıpa oluyor sonra dönüp bakıyorsun bebekken rahatmışım be diyorsun
Ay ne ferahladım bu yanıtlaDiyorsun aman bir emeklese rahatlıcam sonra bakıyorsun olmuyor yürüsün de rahatlarım diyorsun o hiç olmuyoro yapamadığın ev işleri daha da yapılmaz hal alıyor üstüne yapabildiğin temizliği de arkandan dağıtan kirleten minik bir sıpa oluyor sonra dönüp bakıyorsun bebekken rahatmışım be diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?