2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biz de gece banyo yaptırdık canım öyle böyle uyudu gece. Ama sabahtan beri ben de mahvolmuş haldeyim. Emziriyorum 40 dk emdi yerine koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor. Bir de elini emmeye başladı sürekli açmış gibi. Böyle bişey yapmıyordu daha önce. Normal yatağındayken emzik almıyor benim kucağımdayken alıyor. Ben de en son üstümdeki tişörtü çıkardım yatağına koydum emziğini de verdim şuan yarım saattir uyuyor daha uyanmadı. Ama ben bitik haldeyim Bizimki de yatağına koyunca bakınsa keşke direk başlıyor ağlamaya Mental sağlığımı korumakta güçlük çekiyorum ne zaman geçer bu atak

Kızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Benim de bazen yok gibi az oluyor bazen de regl olmuşum gibi kırmızı kanamam oluyor canım normal sanırım. Hatta geçen gün ciğer gibi küçük bir parça geldi

Kızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
Valla bizkm de durumlar aynı canim uyumamaya yemin etmiş gibi ağlarken ikiniyor mu ? Gaz sancısından da uyanıyor olabilir
Biz ne zaman geceriz acaba. Gecen gun 1 takim daha aldim da. Yetmiyor yani. 1-2 tane daha alayim. Aslinda sadece ust olsa yeter de tek ust satilmiyor galiba bulamadim hic bi yerde.
Var aslında canım aldim ben civilden geçen sadece üst. Uzun kol çıtçıtlı zıbın da alabilirsin altini evdekilerden giydirirsin. şöyle 3 tane bile alsan idare eder seni elin kolaylasir

Ben sanki hic dogum yapmicakmisim da artik boyle yasayacakmisim gibi hissetmeye basladim. Sanci gelse de pek onemsemez oldum. Doguyor olsa kendim kendime inanmicam
Bende de artık öyle bir his oluştu inan ki. Yalancı çobana döndük,kendimiz bile inanmayacağız doğururken gerçekten benim bebekte seninki ile aynı konuma indi mesela artık. Ama bu bile beni yaklaşmışım gibi hissettirmiyor çünkü sen ne zamandır bu şekilde yaşayıp gidiyorsun

Kızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
Kızlar çok normal yatağa bırakınca uyanma durumu yaşanacak bir süre. Ama bir arkadaşın dediği gibi kokunuzun olduğu bir eşyayı yanına bırakmak rahatlatabilir.

ben oğluma bazen yazmamı çıkatıp koyuyodum yanına daha rahat oluyodu canım tanıdık koku kalp atışımız tanıdık bişey olunca daha güvende hissediyo ve rahat uyuyo

Benim de bazen yok gibi az oluyor bazen de regl olmuşum gibi kırmızı kanamam oluyor canım normal sanırım. Hatta geçen gün ciğer gibi küçük bir parça geldi
Normal canım o zaman ben de adet kanaması gibi zamanla azalacak gibi düşünmüştüm ama öyle değil demek ki
30. Gün ve hala devam. Leke leke kırmızı
Off bu ne ya ped mi kullanıyorsun canım ben yoğun olduğu için hasta bezi takıyorum bir de iyice darlandım yani

Kızlar çok normal yatağa bırakınca uyanma durumu yaşanacak bir süre. Ama bir arkadaşın dediği gibi kokunuzun olduğu bir eşyayı yanına bırakmak rahatlatabilir.
Bunu deneyim ben de
Off bu ne ya ped mi kullanıyorsun canım ben yoğun olduğu için hasta bezi takıyorum bir de iyice darlandım yani
Benim leke leke canim peçete koyuyorum artik pedden gına geldi

kokunu arıyo olabilir canım yatırınca yanına kokunu alabileceği bişey koymayı deneyebilirsin
Bunu deneyeceğim
Bazen ıkınıyor bazende keyfi ağlıyor
Evin işleri kalıyor öyle bir an önce gecsin su dönem

Ay insallah aramam ya tek bakıyorum bebise evde durmaktan da bunaldım ilerisi kötü olmasa bari
Diyorsun aman bir emeklese rahatlıcam sonra bakıyorsun olmuyor yürüsün de rahatlarım diyorsun o hiç olmuyor o yapamadığın ev işleri daha da yapılmaz hal alıyor üstüne yapabildiğin temizliği de arkandan dağıtan kirleten minik bir sıpa oluyor sonra dönüp bakıyorsun bebekken rahatmışım be diyorsun

Ay insallah aramam ya tek bakıyorum bebise evde durmaktan da bunaldım ilerisi kötü olmasa bari
Aynı durumdayız benim eşim vardiyalı çalışıyor bir de Arada hastane sağlık ocağı vs dışında yakınımızdaki parka çıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz bi nefes almak o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim canım arada çıkın bi hava alın tüm modun değişiyor

Çok güzel motive olduk valla canım teşekkür ederiz tam da atak haftasında

Ay ne ferahladım bu yanıtla büyük konusmayım bu ilk ve son bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…