2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay cıkarmıyorlar beni huf

Kızlar benim bebeğim emerken arada tıkanıyor, sanki nefesi kaçıyor gibi. Ters çevirip pat pat vuruyorum sırtına ki rahat nefes alabilsin. Aklımı kaçıracağım o öyle tıkandıkça, ne yapmam lazım. Bana bir yol gösterin

Tıkandığı zaman iki kaşının ortasını parmağınla yukarı çektir.

Hepsinde oluyor canım hızlı hızlı çektiklerinde kalıyor boğazlarında korkma gerekeni yap zaten kendilerine geliyorlar
Tıkandığı zaman iki kaşının ortasını parmağınla yukarı çektir.
Bunu annem yapıyordu dalga geciyodum bu ne ya diye ama cidden işe yarıyor

Son düzenleme:
Ay cıkarmıyorlar beni huf
Kim çıkarmıyo aileler mi Benim de başımı ağrıtmasın kimse diye söylemiyorum çıkıyoruz falan diye kimsenin haddine değil karışmak ama hiç laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum kimseye bilmesinler daha iyi Yani bu saçma sapan adetleri de kim çıkardıysa..

Bence buyudukce daha rahat bu cocuguna gore degisir tabi. Yani oglum bebekken de cok guzel uyurdu tum isimi yapardim.Şuan 3.5 yasinda oyle islerim kalmiyor yine yapiyorum hepsini. Bebekken ek gida donemi bana zordu .Buyudukce o zorluk gitti konusuyorum gidalari anlatiyorum vs daha rahat yediriyorum.Simdilik okul çagi nasil olacak diye onu bekliyorum

Korkmayin kizlar bebekken derdini insan anlamiyorum. Buyudukce derdini anlatiyor ona gore hareket ediyorsun.Ozellikle 2 2.5 yasina girince asiri bir rahatladim.
Kesinlikle 2.5 yasindan sonrasi cok kolay... Hele 6 yas super cok guzel bir donem kizimla o kadar guzel vakit geciriyorum ki

Kızlar benim bebiş mama alırken daha çok kaka yapıyordu anne sütü aldı bugün sadece iki kez falan kaka yaptı normal mi ki? Doymuyor desem doymasa ağlardı herhalde

Ay bu doktorlari da anlamiyorum. Hani bebek kucuk olur. Ne yiyelim deriz, genetik beslenme ile alakasi yok derler. Sonuna geliriz. Az ye kilo almasin derler. Eee hani beslenme ile alakasi yoktu
Ay o kadar haklısın ki bide kilo aldık, en acıktığımız dönem, ekmek yemeden doymuyorum doysam çabuk acıyorum

Esim de istemiyor biri görmesin nazar değer diyor her ne kadar ben annesiysem o da babask diye bir sey demedim ama böyle de olmuyor

Benimde akşam daha çok ağrım oluyor ama sabaha sıfır agri uyanıyorum

Esim de istemiyor biri görmesin nazar değer diyor her ne kadar ben annesiysem o da babask diye bir sey demedim ama böyle de olmuyor
Valla zaten lohusayız bir de 40 gün dışarı çıkmayın diyorlar. 40 gün onlar eve kapansın bakalım ne oluyor. Bilgisi yok ama fikri var herkesin her konuda maşallah Eşinle güzel güzel konuş bence canım önce annesi olarak senin psikolojik olarak iyi hissetmen lazım eşin de sana saygı duyup destekçi olur umarım

Ayy ben hayatta 3 gun bile kalamam evde mutlaka sitenin ici bile olsa hava almaya cikarim valla

Canım bu 40’daki hikmet, hem annenin hem de bebeğin henüz toparlanamamış olması ve dış dünyadan çabuk etkilenecek olması sebebiyle. Lohusa kanaması bile bir devam ediyor bir kesiliyor; biz iyiyiz zannediyoruz ama dışardan gelecek her şeye açığız. Bunun manevi boyutu da var ancak inanç meselesi tabi. Yine çıkıp çıkmamak kişiye kalmış ama söylenenler de tamamen boş değil.

Kesinlikle 2.5 yasindan sonrasi cok kolay... Hele 6 yas super cok guzel bir donem kizimla o kadar guzel vakit geciriyorum ki
Buyudukce paylasimlar artiyor insan daha da seviyor. Mesela kendime bir sey alirken kararsiz kalinca oglum kucuk ama bana fikir veriyor cok hosuma gidiyor disarida simdiden bana arkadaslik yapiyor. Kiz cocugu da eminim cok daha farkli oluyordur

Çok şükür inançlıyım ama bütün bunların dinimizle bir ilgisi olmadığını ve malesef ki hurafeden ibaret olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabiki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…