Ay cıkarmıyorlar beni hufAynı durumdayız benim eşim vardiyalı çalışıyor bir deArada hastane sağlık ocağı vs dışında yakınımızdaki parka çıkıyoruz yürüyüş yapıyoruz bi nefes almak o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim canım arada çıkın bi hava alın tüm modun değişiyor
Çok güzel motive olduk valla canım teşekkür ederiz tam da atak haftasında
Ay ne ferahladım bu yanıtlabüyük konusmayım bu ilk ve son bebis
Tıkandığı zaman iki kaşının ortasını parmağınla yukarı çektir.Kızlar benim bebeğim emerken arada tıkanıyor, sanki nefesi kaçıyor gibi. Ters çevirip pat pat vuruyorum sırtına ki rahat nefes alabilsin. Aklımı kaçıracağım o öyle tıkandıkça, ne yapmam lazım. Bana bir yol gösterin
Hepsinde oluyor canım hızlı hızlı çektiklerinde kalıyor boğazlarında korkma gerekeni yap zaten kendilerine geliyorlarKızlar benim bebeğim emerken arada tıkanıyor, sanki nefesi kaçıyor gibi. Ters çevirip pat pat vuruyorum sırtına ki rahat nefes alabilsin. Aklımı kaçıracağım o öyle tıkandıkça, ne yapmam lazım. Bana bir yol gösterin
Bunu annem yapıyordu dalga geciyodum bu ne ya diye ama cidden işe yarıyorTıkandığı zaman iki kaşının ortasını parmağınla yukarı çektir.
Kim çıkarmıyo aileler miAy cıkarmıyorlar beni huf
Bence buyudukce daha rahat bu cocuguna gore degisir tabi. Yani oglum bebekken de cok guzel uyurdu tum isimi yapardim.Şuan 3.5 yasinda oyle islerim kalmiyor yine yapiyorum hepsini. Bebekken ek gida donemi bana zordu .Buyudukce o zorluk gitti konusuyorum gidalari anlatiyorum vs daha rahat yediriyorum.Simdilik okul çagi nasil olacak diye onu bekliyorumDiyorsun aman bir emeklese rahatlıcam sonra bakıyorsun olmuyor yürüsün de rahatlarım diyorsun o hiç olmuyoro yapamadığın ev işleri daha da yapılmaz hal alıyor üstüne yapabildiğin temizliği de arkandan dağıtan kirleten minik bir sıpa oluyor sonra dönüp bakıyorsun bebekken rahatmışım be diyorsun
Korkmayin kizlar bebekken derdini insan anlamiyorum. Buyudukce derdini anlatiyor ona gore hareket ediyorsun.Ozellikle 2 2.5 yasina girince asiri bir rahatladim.Çok güzel motive olduk valla canım teşekkür ederiz tam da atak haftasında
Ay inşallah öyle olur derdini anlayamamak çok çaresiz hissettiriyor bana şuanKorkmayin kizlar bebekken derdini insan anlamiyorum. Buyudukce derdini anlatiyor ona gore hareket ediyorsun.Ozellikle 2 2.5 yasina girince asiri bir rahatladim.
Kesinlikle 2.5 yasindan sonrasi cok kolay... Hele 6 yas superKorkmayin kizlar bebekken derdini insan anlamiyorum. Buyudukce derdini anlatiyor ona gore hareket ediyorsun.Ozellikle 2 2.5 yasina girince asiri bir rahatladim.
Ay o kadar haklısın ki bide kilo aldık, en acıktığımız dönem, ekmek yemeden doymuyorum doysam çabuk acıyorumAy bu doktorlari da anlamiyorum. Hani bebek kucuk olur. Ne yiyelim deriz, genetik beslenme ile alakasi yok derler. Sonuna geliriz. Az ye kilo almasin derler. Eee hani beslenme ile alakasi yoktu
Cidden mi bende kanalda derse 2-3 güne doğacak diye umutlanacaktımBenimki haftalardir kanalda yasiyorbu da yetmiyor yani
Esim de istemiyor biri görmesin nazar değer diyorKim çıkarmıyo aileler miBenim de başımı ağrıtmasın kimse diye söylemiyorum çıkıyoruz falan diye kimsenin haddine değil karışmak ama hiç laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum kimseye bilmesinler daha iyi Yani bu saçma sapan adetleri de kim çıkardıysa..
Benimde akşam daha çok ağrım oluyor ama sabaha sıfır agri uyanıyorumAynen doktoruma yazarım bir ona göre alırım
Şaka maka 1 ay olmuş sen doğum yapalı canımzaman ne çabuk geçti
Benim de açılma falan yok. Ağrı oluyor ama yalancı ağrılar. Şöyle açılma sağlayacak ağrı değil. Bakalım canım hangimiz doğurcak
Valla zaten lohusayız bir de 40 gün dışarı çıkmayın diyorlar. 40 gün onlar eve kapansın bakalım ne oluyor. Bilgisi yok ama fikri var herkesin her konuda maşallahEsim de istemiyor biri görmesin nazar değer diyorher ne kadar ben annesiysem o da babask diye bir sey demedim ama böyle de olmuyor
Ayy ben hayatta 3 gun bile kalamam evde mutlaka sitenin ici bile olsa hava almaya cikarim vallaValla zaten lohusayız bir de 40 gün dışarı çıkmayın diyorlar. 40 gün onlar eve kapansın bakalım ne oluyor. Bilgisi yok ama fikri var herkesin her konuda maşallahEşinle güzel güzel konuş bence canım önce annesi olarak senin psikolojik olarak iyi hissetmen lazım eşin de sana saygı duyup destekçi olur umarım
Canım bu 40’daki hikmet, hem annenin hem de bebeğin henüz toparlanamamış olması ve dış dünyadan çabuk etkilenecek olması sebebiyle. Lohusa kanaması bile bir devam ediyor bir kesiliyor; biz iyiyiz zannediyoruz ama dışardan gelecek her şeye açığız. Bunun manevi boyutu da var ancak inanç meselesi tabi. Yine çıkıp çıkmamak kişiye kalmış ama söylenenler de tamamen boş değil.Valla zaten lohusayız bir de 40 gün dışarı çıkmayın diyorlar. 40 gün onlar eve kapansın bakalım ne oluyor. Bilgisi yok ama fikri var herkesin her konuda maşallahEşinle güzel güzel konuş bence canım önce annesi olarak senin psikolojik olarak iyi hissetmen lazım eşin de sana saygı duyup destekçi olur umarım
Buyudukce paylasimlar artiyor insan daha da seviyor. Mesela kendime bir sey alirken kararsiz kalinca oglum kucuk ama bana fikir veriyor cok hosuma gidiyor disarida simdiden bana arkadaslik yapiyor. Kiz cocugu da eminim cok daha farkli oluyordurKesinlikle 2.5 yasindan sonrasi cok kolay... Hele 6 yas supercok guzel bir donem kizimla o kadar guzel vakit geciriyorum ki
Çok şükür inançlıyım ama bütün bunların dinimizle bir ilgisi olmadığını ve malesef ki hurafeden ibaret olduğunu düşünüyorum. Herkesin kendi görüşü tabiki canımCanım bu 40’daki hikmet, hem annenin hem de bebeğin henüz toparlanamamış olması ve dış dünyadan çabuk etkilenecek olması sebebiyle. Lohusa kanaması bile bir devam ediyor bir kesiliyor; biz iyiyiz zannediyoruz ama dışardan gelecek her şeye açığız. Bunun manevi boyutu da var ancak inanç meselesi tabi. Yine çıkıp çıkmamak kişiye kalmış ama söylenenler de tamamen boş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?