@beyzosh durumlar nasıl gece nasıl geçtiEkin cidden atak yaşıyor galiba uykuya dalmakta o kadar zorlanıyor ki mahvetti beni. Banyo etti uyumuyor. Banyo eden çocuk uyumaz mi Cin gibi bakınıyor. Kucağıma alırsam göğsümde uyuyor. Şimdi yatağına yatırdım bakınıp konuşuyor kendi kendine yorulsun diye bekliyorum
Şuan hepimiz aynıyız sanırım. Ben de banyo yaptırdım, gaz ilacını verdim, karnını sıcak tutuyorum ama yokKızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
Anladım canım illa kolay ilerleyecek diye bir şey yok yani. İlk kızım 2800 e yakın doğmuştu. Şimdi bu bebiş 3670 gram şuan. Kilo olarak daha iri. Valla bi an içime bi sıkıntı geliyor kendi sancımı beklemeyip gidip pazartesi suni alıp doğuruversem miBen buna cvp vermek istiyorum. Benim ilk doğum suni sancı ile 5.5 saatte bitti.
Ama ikinci kendi sancım olduğu halde beni bitirdi diyebilirim. Çünkü tam kanalda değildi 7 cm ile gittim hastaneye 4 saat sancı ve ıkınma sonucu sezeryan. Yani ilk doğum ikinci doğuma bakmıyor tamamen bebeğe göre sanırım. Bu oğlum iriydi çünkü kafası falan . İnşallah senin çok kolay bir doğumun olur
Ben de ilkini suni ile kolayca 3 saat 25 dk da dogurdum. Simdiki nasil olur bilemem. AmaCanım iki doğumunu da suni ile yapmış biri olarak sana sorayım , ilk doğumda hiç sancısız gittim direkt suni ile sancı başlatıldı ve 7 saat sonra doğumum oldu. İkinci doğumlar hep daha hızlı oluyor diyorlar ya yine suni sancı ile olduğunda süre kısalır mı acaba senin sürende değişim olmuş muydu ?
Son 3 gün az daha beklesinKizlar benim superman bugun cok ugrasiyor. Sanki delip gecmek ister gibi canimi acitacak sekilde asagiya kafa atiyor. Dur oglum surda bahara az kaldi Sali gunu buyur gel diyorum ama insallah bekler19.03.2023 saat 23.59'da doguyormus
Benimki de bugün çok ağlak, asla uyumak istemiyor. Ya emiyor ya ağlıyor. Bu gece beni bitirecek sanırım
Aynen kuzu yalnız degiliz bunu bilmek güzel en azındanŞuan hepimiz aynıyız sanırım. Ben de banyo yaptırdım, gaz ilacını verdim, karnını sıcak tutuyorum ama yok
Yatağa koyunca basıyor çığlığı, kucakta uyuyor
Panik olma canım benim kızım da her gün oluyor nerdeyse zamanla alisacaklar onlar daValla aklımı alacak
Duştan sonra çok iyi kurulayip baticon sürdük canım temiz bir pamuk kapadım üstüne sonra başka bişey yapmadimKızlar göbek bağınıız düştükten sonra nasıl bir bakım yaptınız?
Off aynı benim oğlan, kendimi sersem gibi hissediyorum. Artık uyumazsa uyumasın ama yeter ki ağlamasın diyorum. Oyle bitik öyle yorgunumBiz de gece banyo yaptırdık canım öyle böyle uyudu gece. Ama sabahtan beri ben de mahvolmuş haldeyim. Emziriyorum 40 dk emdi yerine koyuyorum 5 dk sonra ağlıyor. Bir de elini emmeye başladı sürekli açmış gibi. Böyle bişey yapmıyordu daha önce. Normal yatağındayken emzik almıyor benim kucağımdayken alıyor. Ben de en son üstümdeki tişörtü çıkardım yatağına koydum emziğini de verdim şuan yarım saattir uyuyor daha uyanmadı. Ama ben bitik haldeyimBizimki de yatağına koyunca bakınsa keşke direk başlıyor ağlamaya Mental sağlığımı korumakta güçlük çekiyorum ne zaman geçer bu atak
Son gaz devam, bazen çok yoğun geliyor dediğin gibi.Kızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Bana da oyle geliyor. Sanki cok akilli bir cocuk olacakSon 3 gün az daha beklesinama senin oğlan konuşunca laf dinliyor gibi sen konuş onunla
Ay ne güzel kısa sürmüş ilki Allah'ım nasip et aminBen de ilkini suni ile kolayca 3 saat 25 dk da dogurdum. Simdiki nasil olur bilemem. AmaAycoregi1 in hikayesinden sonra her seyin olabilecegini gordum... Nasip neyse onu yasayacagiz... 40 tan sonra beklemek bana riskli geliyor, beklemektense gene suni ile denemek istiyorum ben
Süt tazyikli gelince oluyor canım merak etme,Kızlar benim bebeğim emerken arada tıkanıyor, sanki nefesi kaçıyor gibi. Ters çevirip pat pat vuruyorum sırtına ki rahat nefes alabilsin. Aklımı kaçıracağım o öyle tıkandıkça, ne yapmam lazım. Bana bir yol gösterin
İnşallah en kolay doğum sizlerin olurBen de ilkini suni ile kolayca 3 saat 25 dk da dogurdum. Simdiki nasil olur bilemem. AmaAycoregi1 in hikayesinden sonra her seyin olabilecegini gordum... Nasip neyse onu yasayacagiz... 40 tan sonra beklemek bana riskli geliyor, beklemektense gene suni ile denemek istiyorum ben
Ben gecen hafta konustum da 40a kadar hakki, beklicegiz dediAy ne güzel kısa sürmüş ilki Allah'ım nasip et aminikinci bebişleri de kolaylıkla alalım kucağımıza inşallah. Valla bakıcam çok daralırsam pazartesi doktorumla konuşacağım perşembeye beklemeden gider kuzu kuzu teslim olurum belki
Hımm o yüzden daha hızlı ilerledi belki de. Benim açılma da pek yoktu 1-2 cm civarıydı. Şuanda da öyle zaten açıklık.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sabrım kalmamış demek kiBen gecen hafta konustum da 40a kadar hakki, beklicegiz dediama acilma ya da kanalda olma gibi bir durum olmali sanki. Benim ilkinde 4cm acilma vardi, nisanda gelmisti sabahinda ...
Ha gayret oğlumKizlar benim superman bugun cok ugrasiyor. Sanki delip gecmek ister gibi canimi acitacak sekilde asagiya kafa atiyor. Dur oglum surda bahara az kaldi Sali gunu buyur gel diyorum ama insallah bekler19.03.2023 saat 23.59'da doguyormus
Ultrason sapma payıda var , bana pazartesi dediği kilodan 400 gram + doğdu oğlum , hayırlısını dile illa normal olsun diye odaklanma lütfen benim en büyük hatam oydu.Anladım canım illa kolay ilerleyecek diye bir şey yok yani. İlk kızım 2800 e yakın doğmuştu. Şimdi bu bebiş 3670 gram şuan. Kilo olarak daha iri. Valla bi an içime bi sıkıntı geliyor kendi sancımı beklemeyip gidip pazartesi suni alıp doğuruversem misonra diyorum bekle perşembeye kadar. Bebek daha da kilo alıp beni iyice zorlayacak diye de korkuyorum.
Acilma varsa yuruyus yapin derim ... Hizlica artiyor. Yurume imkani yoksa comelme hareketiHımm o yüzden daha hızlı ilerledi belki de. Benim açılma da pek yoktu 1-2 cm civarıydı. Şuanda da öyle zaten açıklık.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sabrım kalmamış demek ki
Ha haaaHa gayret oğlum
Ultrason sapma payıda var , bana pazartesi dediği kilodan 400 gram + doğdu oğlum , hayırlısını dile illa normal olsun diye odaklanma lütfen benim en büyük hatam oydu.
Ben her alt değişiminde sürüyorum kantaron.Ben de müdahale etmeyeyim bari bundan sonrabir de ben de pişik için kantaron kullanmaya başlayacağım kırmızı olandan kullanıyorsunuz değil mi her altını değiştirdiğinizde sürüyor musunuz?
Her gun 1 makina benim için hayal canımGoondan vazgectim denemelik bezi taktim kaka yapmis sirtindaydi resmen. Primada hic olmamisti. Bi de degistirirken ustune basina bulasti. Sinir oldum zaten zor degistiriyorum ustunu onu degistirdim bu sefer kustu hop bi daha degistir. Kiyafet yetismiyor yahu. Her gun makine calisiyor. Biraz daha kiyafet alayim diyorum bir kac gune giyemeyecek diyorlar. Beceremiyorum iste. Doyururken mutlaka batiyo ustu. Savas verdigimiz icin beslerken.
Sapma payından da bir tırsıyorum zatenHa gayret oğlum
Ultrason sapma payıda var , bana pazartesi dediği kilodan 400 gram + doğdu oğlum , hayırlısını dile illa normal olsun diye odaklanma lütfen benim en büyük hatam oydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?