2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Kızlar bebisi uyutuyorum yatağına koyuyorum hop kalkıuor ağlayarak karnı tok alt gazı ğst gazı yok kucağa alınca da susuyor 2 gündür yapısık ikiz gibiyiz
Şuan hepimiz aynıyız sanırım. Ben de banyo yaptırdım, gaz ilacını verdim, karnını sıcak tutuyorum ama yok
Yatağa koyunca basıyor çığlığı, kucakta uyuyor

Anladım canım illa kolay ilerleyecek diye bir şey yok yani. İlk kızım 2800 e yakın doğmuştu. Şimdi bu bebiş 3670 gram şuan. Kilo olarak daha iri. Valla bi an içime bi sıkıntı geliyor kendi sancımı beklemeyip gidip pazartesi suni alıp doğuruversem mi sonra diyorum bekle perşembeye kadar. Bebek daha da kilo alıp beni iyice zorlayacak diye de korkuyorum.

Ben de ilkini suni ile kolayca 3 saat 25 dk da dogurdum. Simdiki nasil olur bilemem. Ama Aycoregi1 in hikayesinden sonra her seyin olabilecegini gordum... Nasip neyse onu yasayacagiz... 40 tan sonra beklemek bana riskli geliyor, beklemektense gene suni ile denemek istiyorum ben

Kizlar benim superman bugun cok ugrasiyor. Sanki delip gecmek ister gibi canimi acitacak sekilde asagiya kafa atiyor. Dur oglum surda bahara az kaldi Sali gunu buyur gel diyorum ama insallah bekler 19.03.2023 saat 23.59'da doguyormus
Son 3 gün az daha beklesin ama senin oğlan konuşunca laf dinliyor gibi sen konuş onunla

Benimki de bugün çok ağlak, asla uyumak istemiyor. Ya emiyor ya ağlıyor. Bu gece beni bitirecek sanırım
Şuan hepimiz aynıyız sanırım. Ben de banyo yaptırdım, gaz ilacını verdim, karnını sıcak tutuyorum ama yok
Yatağa koyunca basıyor çığlığı, kucakta uyuyor
Aynen kuzu yalnız degiliz bunu bilmek güzel en azından koynumda uyuyor hiç gıkı çıkmıyor iyice daldiktan sonra yatırıyorum yoksa direk uyanıyor Gece 3 gibi açar gözlerini sabahı ederiz yine. Bugün banyo etti uyur diye umut ediyorum ama bakalım
Valla aklımı alacak
Panik olma canım benim kızım da her gün oluyor nerdeyse zamanla alisacaklar onlar da
Kızlar göbek bağınıız düştükten sonra nasıl bir bakım yaptınız?
Duştan sonra çok iyi kurulayip baticon sürdük canım temiz bir pamuk kapadım üstüne sonra başka bişey yapmadim

Off aynı benim oğlan, kendimi sersem gibi hissediyorum. Artık uyumazsa uyumasın ama yeter ki ağlamasın diyorum. Oyle bitik öyle yorgunum
Kızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Son gaz devam, bazen çok yoğun geliyor dediğin gibi.

Ay ne güzel kısa sürmüş ilki Allah'ım nasip et amin ikinci bebişleri de kolaylıkla alalım kucağımıza inşallah. Valla bakıcam çok daralırsam pazartesi doktorumla konuşacağım perşembeye beklemeden gider kuzu kuzu teslim olurum belki

Süt tazyikli gelince oluyor canım merak etme,

İnşallah en kolay doğum sizlerin olur

Ben gecen hafta konustum da 40a kadar hakki, beklicegiz dedi ama acilma ya da kanalda olma gibi bir durum olmali sanki. Benim ilkinde 4cm acilma vardi, nisanda gelmisti sabahinda ...

Ben gecen hafta konustum da 40a kadar hakki, beklicegiz dedi ama acilma ya da kanalda olma gibi bir durum olmali sanki. Benim ilkinde 4cm acilma vardi, nisanda gelmisti sabahinda ...
Hımm o yüzden daha hızlı ilerledi belki de. Benim açılma da pek yoktu 1-2 cm civarıydı. Şuanda da öyle zaten açıklık.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sabrım kalmamış demek ki

Kizlar benim superman bugun cok ugrasiyor. Sanki delip gecmek ister gibi canimi acitacak sekilde asagiya kafa atiyor. Dur oglum surda bahara az kaldi Sali gunu buyur gel diyorum ama insallah bekler 19.03.2023 saat 23.59'da doguyormus
Ha gayret oğlum
Ultrason sapma payıda var , bana pazartesi dediği kilodan 400 gram + doğdu oğlum , hayırlısını dile illa normal olsun diye odaklanma lütfen benim en büyük hatam oydu.

Hımm o yüzden daha hızlı ilerledi belki de. Benim açılma da pek yoktu 1-2 cm civarıydı. Şuanda da öyle zaten açıklık.yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim sabrım kalmamış demek ki
Acilma varsa yuruyus yapin derim ... Hizlica artiyor. Yurume imkani yoksa comelme hareketi

Her gun 1 makina benim için hayal canım ortalama 2-3 defa çalışıyor bizde. km

Ha gayret oğlum

Ultrason sapma payıda var , bana pazartesi dediği kilodan 400 gram + doğdu oğlum , hayırlısını dile illa normal olsun diye odaklanma lütfen benim en büyük hatam oydu.
Sapma payından da bir tırsıyorum zaten haklısın. Dilimle aksilik çıkmazsa normal doğum nasip diyorum ama zihnim tamamen normal doğum odaklı. Sezeryan olur mu diye hiç düşünmedim bile. Öyle bir durum gelişse baya şok olurum sanırım. Yapım gereği zaten ani gelişen olaylara hemen adapte olma sıkıntısı yaşıyorum. Bu ihtimalin olabileceğini de idrak etmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…