2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Acilma varsa yuruyus yapin derim ... Hizlica artiyor. Yurume imkani yoksa comelme hareketi
Dışarıda yürüyüş biraz zor en azından düzenlisi zor. Her gün bi bahane ile market şu bu diye atıyorum kendimi dışarı da uzun soluklu olmuyor. Ev içi yürüme yapıyorum ne kadar etkilerse artık. Çömelme de 2 gündür başladım bakalım. Çömelince de değişik bir baskı hissediyorum sanki bebek pırtlayacak gibi

Valla bende korkuyorum benim de hastaneye gidesim var iri bebek olursa çok zor doğum olur diye kalbim çok çarpıyor

Kızlar sizin kanamalar ne alemde birkaç gündür azalmıştı şimdi yoğun adet kanaması gibi kıpkırmızı kanamam olmuş normal mi bu
Benim 5 gun önce biçak gibi kesilmişti. Persembe günü doktorumda dikiş kontrolüm vardı. Ultrasonda baktı icerde birikmiş yakında yeniden başlar dedi ki bugün yeniden başladı. Bakalım bu ne kadar sürecek.

Bende hamileyken de belirli saatlerde hep hıçkırık olurdu oğlusum da doğdu yine aynı emzirme dışında birşey yapamıyorum canım kendi kendine geçmesini bekliyoruz

Ya daha önce doğum yapmış biri olarak sanki bu bebek hiiiiç doğmayacak gibi geliyor doktor yürü diyor ama benim hiç yürüyesim yok evin işleri bittimi kendimi koltuğa zor atıyorum başka tavsiyesi olan varmi ya

Ben sprey kullanıyorum sterimar memnunum açıkçası serum hiç kullanmadım ama sprey kullanmak oldukça kolay

Canım sapma payı aşağı yönlü de olabilir pazartesi ultrasonda 2850 ölçüldü salı doğum yaptım 2500 doğdu

Bu adam harika yaa ben de izliyorum videolarını

Ben sprey kullanıyorum sterimar memnunum açıkçası serum hiç kullanmadım ama sprey kullanmak oldukça kolay
Nasıl sıkıyorsun sterimar bende de var bi kere sıkmayı denedim ama boğuluyor gibi oldu ortalığı yıktı

İlk zamanlar oluyor canım, zamanla düzelecek. O"da yeni yeni ogreniyor beslenmeyi yutkunurken nefes alıyorlar şuan o yüzden. Zamanla düzelecek

HEYECANLIYIM canm bende öyle olacam galiba 1.5 hafta içinde doğmazsa şuan 3 kilo bebiş doktor fazla büyümesinide istemiyor normale engel olmasın diye kakasını falan yapmasın diye de istemiyor 40ı geçain bakalm ne olacak

Hava güzel olsa çıkacağım da hem soğuk, ya yağmurlu yada rüzgarlı oldu hep havalar ısınsın bir an önce

Kızlar benim bebiş mama alırken daha çok kaka yapıyordu anne sütü aldı bugün sadece iki kez falan kaka yaptı normal mi ki? Doymuyor desem doymasa ağlardı herhalde
Anne sütünün tamamına yakinini sindirebildigi için kaka yapmaması normal. Tek anne sütü içen bebekler 15 güne kadar kaka yapmayabiliyor ve normal karşılıyorlar. Mama ları anne sütü gibi sindiremedikleri için daha sık kaka yapıyorlar. Doymasini kakadan ziyade cis sıklığı ve bezdeki ağırlığından takip edebilirsin..

Benim en sinir olduğum cümle lahusa kadının 40 gün mezarı açık kalırmış demeleri. Ay nasıl sinir oluyorum anlatamam

Kızlar göbek bağınıız düştükten sonra nasıl bir bakım yaptınız?
Bizim düştükten sonra kanaması oldu. Çocuk doktorumuz düştükten sonra kantaron yağı dokmemi istedi. Bende kantaron yağı damlatip küçük parmağımla masaj yapar gibi içine dairesel hareket yapıyorum. Doktorumun dediği şekilde yapıyorum. Kan sızıntısı da geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…