2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Malesef ya. Gezicez diye çocuk hasta etmek istemiyorum kaldı ki zaten hastalar ikisi de iyileştirmeye çalışıyorum. O yüzden güvenemiyorum şuan dışarı çıkartmaya.
Bence de çıkarma canım istanbulda geçen hafta çok güzeldi hava tam bahar havasıydı bol bol çıktık biz. Bu hafta pek çıkamadık burası da birden soğudu baya yağmur falan yağdı. Hasta oluruz diye korktum ben de. Mart havaları sıkıntılı.. İnşallah düzelir bir an önce de bi nefes alırız

Aydınlandım resmen çok teşekkür ederim

Kızlar nasılsınız? Doğum yapanlar oldu mu? 25 sayfa birikmiş bakamadım hepsine. Ailece hastaydık grip nezle karışımı bişey maalesef kız okuldan getirdi. Maske takıyoruz ama herkese bulaştı. Bebek olmadı henüz olsa da anlaşılır herhalde. Burnu tıkalı değil açık. Buna rağmen minseo nun dediği gibi ağzı açık uyuyor. Sürekli ağzını açıyor.özellikle derin uykuya daldığında. Gaz sıkıntısı yaşıyorum şunun tamamen çözümü yok mu? Bebeği uyutuyorum yerine koyuyorım biraz uyuyayım dinleneyim diyorum 15/20 dk sonra viyaklıyor:) gazını çıkarıyorum kakasını yapıyor süreli alttanda gaz çıkarıyor ama o alttan çıkardığı gaz bitmek bilmiyor sanki. Uyku ya da emerken hep ıkınıyor bu yüzden de uyanıyor. Gerçekten uykular haram oldu. O uyudukça da ben uyumaya çalışıyorum. Bu arada pazartesi 40 günümüz dolmuş oluyor. Zaman nasıl da çabuk geçmiş insan anlamıyor valla:)

Canım ilk doğumda sancım akşam başladı sabah gittim sancılar sıklaşınca 8 de suni sancı verdiler 12.30 d doğdu 4 cm açılma ile gitmiştim ama çok fazla muayene ettikleri için çok fazla dikişim ve yırtığım vardı çok zordu kızım 3600 doğdu. 2. Doğumda hiç sancım yoktu hatta doğmayacak bu çocuk herhalde dedim 39 da gittim 3 cm açılma vardı 1 de suni sancı verdi doktor 4 de doğdu 3850 doğdu ve kesi yok dikiş 1 tane çok az bir yırtık var 2. Doğumum çok hızlı ve kolay oldu tabiki doğumun kolayı olmaz ama ilki ile kıyaslayınca çok güzel bir doğumdu doktor 1 kere muayene etti 3.30 da suyumu patlattı açılma 5 cm dedi 4.08 de bebeğim dünyaya geldi size de Rabbim çok kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Canım 38 de bebek yukarıdaydı ve hiç açılmam yoktu bana doktorum normal WC kullan dedi pilates topunda 3 kere 15 dk zıplama yürüyor gibi hareketler önerdi hurma ve squat önerdi bunları yaptı birde evimiz 5. Kat gergin yürüyüş yapmaya çalıştım ve merdivenle çıktım eve 2 şerli basamak şeklinde 39 da gittiğimde bebek inmişti ve açılma 3cm di inşallah faydasını görürsün Manoly34
Valla bende korkuyorum benim de hastaneye gidesim var iri bebek olursa çok zor doğum olur diye kalbim çok çarpıyor
Korkma canım benimki 3850 doğdu inşallah seninki de çok kolay bir şekilde gelir dünyaya iyi haberlerini bekliyoruz

Canım doktor 39 da 3500 falan doğar dedi 3850 doğdu zorda olmadı belki de 2. Olduğu için inşallah sende kolaylıkla kavuşursun yavruna

Kızlar 40 haftayı geçti benim ama hala açılma nişan vs yok :/ artık beklemekten de yoruldum bel ağrısı, uykusuzluk, alerji… açılma ya da olgunlaşma olmazsa suni sancı vermem sezeryan yapacağım dedi.. böyle olup 41. Haftada normal doğum yapan var mı aramızda?

İlk doğumunda suyun mu gelmişti zaman mı dolmuştu:/ birden açılma olur mu ki benim hiç açılmam yok, yumuşama yok:/

Nasıl sıkıyorsun sterimar bende de var bi kere sıkmayı denedim ama boğuluyor gibi oldu ortalığı yıktı
Tamamen burnuna yerlestirip 1 fis sıkıyorum sen bende dahabonce var demiştin baby olan mi var doktorum özellikle söyledi bunun yetişkin için olanı var ondan alma üstünde baby yazsın dedi. Bizim yastiklardan birine yatırıyorum bir deliğe sıkıp sonra bebeği onyone doğru yan çeviriyorum evet bizim kızda boğulacak gibi oluyor ama 2 saniye hemen geçiyor şimdiye kadar ağlamadı hic

Herşeye mucize bu kantaron yağı ben de gözlemleyeyim bakalım

Merhabalar herkese Fırsat bulup yazamadım bir türlü. Oğlumuz doğdu elhamdülillah, 10 Mart cuma günü. 37+2 de 2850 gr doğdu. Rheaa
Normal ilerlerken sezaryene karar verildi son dakika. Çok şükür iyiyiz toparlanıyoruz yavaş yavaş.
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun

Ayni gun dogum yapmisiz hem de ayni sekilde :) benim de normal beklerken sezeryana döndü son dakika. Hayirli olsun.

Kızlar çok uzun süre Memede duruyorsa ki senin bahsettiğin baya uzun bir süre bırakır bırakmaz kafasını falan atıyorsa ve sürekli Memede kalmak istiyorsa yaememiyor ya da süt az geliyor takviye yapmanız lazım,doymuyordur. Benim de böyle günlerce saatlerce meme deydi sonra doktor ememediğini anladı ben de uzun süre Memede olunca emiyor sanıyorum göğüslerim yara içinde kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…