2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sleepy de hangisini kullanıyorsun ? Memnun kaldım mı

Hayırlısı olsun canım

Doğum ayın kaçında oldu canım?

Doğum ayın kaçında oldu canım?

Ben avent biberon kullandım yeni doganda , kızımda da kullanmıştım 15-20cc az olabilir. 30 cc hazırlayıp teklif edin bitirebildiği ölçüye göre daha sonra hazırlarsınız. Oğlan 2.gun 30 cc icebiliyordu. 6.-7. günde 40-45 cc bitiriyordu.
Süt gelmesi için pekmez+maya deneyebilirsin, tahin helvası, dereotu, e bebekteki promalt, hipp anne çayı, kayısı kompostosu mesela bunlar bende çok süt yapıyor. Boza da sütü arttırır diyenler var ama ben hiç denemedim bilemiyorum.
Göğüs ucu yarası ilk zamanlar çok oluyor. Her şeyi deneyip iyileşmediyse garmasam Pomat deneyebilirsiniz. Oda iyileştirmezse fito krem+ madecassol karıştırıp surebilirdib ama her emzirme öncesi çok iyi temizlemek gerekiyor. Garmasan iyi gelecektir diye tahmin ediyorum ama bir araştır canım. Mama öncesi 15 dk bir mene 15 dak diğer meme mutlaka emzir.

Ben sipraris ettim gelince deneyeceğim yavaş yavaş bilgilendirme yaparim canım sana da ama bizim primada da hafif popoda pişik oldu 2 gün hemen geçti cok sukur

Çok teşekkür ederim

O zaman yarın kontrole gittiğimde aşılma vs yoksa direk ertesi güne sezeryan mı istesem:/ direncim çok düştü nefesim yetmiyor artık

Bata 4 gün var sabah ilk idrarla yaptım silik çizgiyi ben görebiliyorum birde batırdığım esnada oluştu

Eklentiler

• IMG_20230319_115022.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 96
Bata 4 gün var sabah ilk idrarla yaptım silik çizgiyi ben görebiliyorum birde batırdığım esnada oluştu
Çok yayılma olmuş belirgin olan çizgide de fazla mı tuttunuz acaba. Çok net göremedim ikinci çizgiyi ben. Ama erken daha bat gününde yaparsanız daha net sonuç çıkar

Kizlar dunden beri baş agrim var,tansiyonum normal defalarca olctum bir sorun yok.Doguma yakin baş agrisi yasayan oldu mu?
Aynısını bende şimdi yazacaktım. Biraz azaldi mi baş ağrınız?. Yaklaşık 1 haftadır ara ara agriyor. Sağ tarafim özellikle. Doktora soracaktım unuttum bu gittigimde insallah unutmam. Tansiyonum da bi 11 bi 10 çıkıyor.

Benim 37. Haftadan sonra ara ara hep bas agrim oldu,tansiyonum normal oldugu icin doktora hic sormadim.zaten 38+4 de sezeryanla kizimi kucagima aldim,hala ara ara agri oluyor,hatta bu sabah yine tansiyon olcumu yaptim yukseldi mi diye,bas agrim vardi ama nornaldi yine.

Gözünüz aydın Allah'ım analı babalı büyütsün bende sağlıcakla kucağıma alirim inşaallah. Demek ki son haftalarda normal baş ağrısı.

Gözünüz aydın Allah'ım analı babalı büyütsün bende sağlıcakla kucağıma alirim inşaallah. Demek ki son haftalarda normal baş ağrısı.
Normal olup olmadigini bilmiyorum,eger dogum erken olmasaydi mutlaka soracaktim doktoruma.Ama tabi tansiyon olmamasi cok iyi bir sey,tansiyon arti bas agrisi olsaydi cok riskli olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…