2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar sezeryan sonrasi 4. Gunum dikislerimin basi ve sonu kasiniyor,bu durumu yasayan vardi sanki,doktorinuz bir sey dedi mi?Neden olurmus kasinti?

Normal olup olmadigini bilmiyorum,eger dogum erken olmasaydi mutlaka soracaktim doktoruma.Ama tabi tansiyon olmamasi cok iyi bir sey,tansiyon arti bas agrisi olsaydi cok riskli olabilirdi.
Yarın gideceğim doktora mutlaka bi sorayım.

Canım benim etrafımdakiler ya lohusa kuymağı yada yakı diye birşeyler yapıp tüketiyorlar ve ilk gün sütleri geliyor, özellikle yakı dedikleri şey çok işe yarıyormuş, tereyağını ısıtıp içine bal-şeker koyuyorlar sanırım bende tam bilmiyorum bana da annem yapacak.
Bir dene belki faydası olur

Hayırlı olsun canım öncelikle

ilk 3 gün benim sütüm de damla damla geldi sarılık riskine karşı ebemiz mama takviyesi önerdi. Bize 3-4 saatte bir 30 cc verin bol bol emzirin dediler. Ben sütüm damla damla da olsa geldiği için silikon uçla (meme ucu hassasiyetinden dolayı) hem emzirip hem günde 6 kere 30 cc mama verdim ve sarılık olmadı şükür.

Şırınga hiç kullanmadım. 4-5 gün kaşık biberon ile verdim bana kolay geldi bebek güzel içti mamayı. Ebemiz emme refleksi iyi bir bebek biberon ile versen de meme reddi olmaz dedi ben de 5 günden sonra biberona geçtim şükür red yaşamadık.

Göğüs ucu yaran için kantaron yağı öneriyorum bana iyi gelen iyileştiren o oldu. Onun dışında iyileşene kadar silikon uçla emzirdim çünkü çıplak emzirdikce çok daha kötü oluyordu

Bizde hep böyleyiz,emdikten sonra böyle yatıyor sonra yatağına koyuyorz ne kadar mucizevi Allahım aklıma mukayyet ol
Biz deee Göğsümde huzuru bulunca içime sokasim geliyor
Kizlar sezeryan sonrasi 4. Gunum dikislerimin basi ve sonu kasiniyor,bu durumu yasayan vardi sanki,doktorinuz bir sey dedi mi?Neden olurmus kasinti?
Benim çok kaşınıyor iyileşme göstergesi canim

Benim de dünden beri sağlam baş ağrım var. Sağ kaşımın üzerinden. Yorgunluk ve uykusuzluktan diye düşünüyorum. Bi de nasıl olsa doğum oldu diye tansiyona filan hiç bakmadım. Elimden geldiğince bol su içmeye çalışıyorum

Merhaba kızlar
Üçüz anneleri bir kaç tane vardı ne oldu doğum gerçekleşti mi haber var mı

Ultrasonda da yüzünü böyle gizliyordu uyurken de hep böyle gizliyor ogluşum türkiye'de doğduğunu ögrenince saçlar direkt dökülmeye başladı
Ay ultrasondaki gibi uyuyolar ayni Ekin de bir eli yüzünü kapatıyordu hep şimdi de öyle uyuyor O saçlar daha çoooook dökülecek doğduğun ülke kaderindir

Canım ben Molfix kullanıyorum çok memnunum. Kızın teni çok hassas ona rağmen sorun yaşamadık ama bez değiştirince farkeder mi bilmiyorum istersen iyice alışmadan molfix e geç çok mu stok yapmıştın?

Ay ultrasondaki gibi uyuyolar ayni Ekin de bir eli yüzünü kapatıyordu hep şimdi de öyle uyuyor O saçlar daha çoooook dökülecek doğduğun ülke kaderindir
Evet ya yüzünü hiç görememiştik bu ellerden hâla aynı ne zaman tamamen dökülecek acaba

Ben varim. Bisey olmasina da gerek yok durduk yere de aglayasim gelebiliyor. Kendime anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Molfix in hangisini kullaniyorsun? Cesitleri var galiba anlayamadim:) o kadar bilincsizim ki bu konularda. Burda okuduklarimla bakiyorum kizima resmen :)

Ben iki hafta lohusalığı dibine kadar yaşadım. Ruh halim çok kötüydü sürekli ağlıyordum, depresiftim ve sürekli bebeğime kötü bir şey olacak kafasındaydım ama bir kaç gündür çok daha iyiyim daha aydınlık ve mantıklı hissediyorum :)

Molfix in hangisini kullaniyorsun? Cesitleri var galiba anlayamadim:) o kadar bilincsizim ki bu konularda. Burda okuduklarimla bakiyorum kizima resmen :)
Canim 1 no pure soft almıştım yetmeyince bir paket 1 no mavisinden aldım ikisi de çok iyi bi fark görmedim ben diğer 2 no ve 3 nolari mavi paket aldım. Annem de beğendi onun onayından geçtiyse tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…