Yarın gideceğim doktora mutlaka bi sorayım.Normal olup olmadigini bilmiyorum,eger dogum erken olmasaydi mutlaka soracaktim doktoruma.Ama tabi tansiyon olmamasi cok iyi bir sey,tansiyon arti bas agrisi olsaydi cok riskli olabilirdi.
Canım benim etrafımdakiler ya lohusa kuymağı yada yakı diye birşeyler yapıp tüketiyorlar ve ilk gün sütleri geliyor, özellikle yakı dedikleri şey çok işe yarıyormuş, tereyağını ısıtıp içine bal-şeker koyuyorlar sanırım bende tam bilmiyorum bana da annem yapacak.Merhaba kızlar
Nadiren yazsamda burayı çok yakından takip ediyor ve hepinizi tanıyorum.
Acemi anneye yardımınız gerekiyor. :)
Perşembe günü sezaryen ile bebeğim dünyaya geldi. Hastanede bir gece kaldık ve 2-3 saatte bir 15-20cc enjektör ile mama verdiler. Sütüm gelmediği için arada da emzirttiler.
Bugün dördüncü gün ve hala sütüm gelmedi. Sıcak duş ve masaj, komposto, vs herşeyi deniyorum olmuyor. Her mama öncesi emzirmeye çalışıyorum hatta uçlarım çok kötü yara oldu. Ağlıyorum verirken…Yine de olmadı. Çok üzülüyorum.Başka ne işe yarar?
Bir kaç soru daha ; 2-3 saatte bir 20cc mama yeterli mi sizce? Enjektör ile boğulur gibi oluyor sanki. Mama hep dışarı akıyor. Artık dün dayanamadım avent in biberonuyla verdim. Güzel yedi ve uyudu. Sonrasında memeyi yine tuttu emdi sorun yaşamadım ama bu ileride sorun yaratır mı?
Her cevaba, yardıma minnettarım.
Hayırlı olsun canım öncelikleMerhaba kızlar
Nadiren yazsamda burayı çok yakından takip ediyor ve hepinizi tanıyorum.
Acemi anneye yardımınız gerekiyor. :)
Perşembe günü sezaryen ile bebeğim dünyaya geldi. Hastanede bir gece kaldık ve 2-3 saatte bir 15-20cc enjektör ile mama verdiler. Sütüm gelmediği için arada da emzirttiler.
Bugün dördüncü gün ve hala sütüm gelmedi. Sıcak duş ve masaj, komposto, vs herşeyi deniyorum olmuyor. Her mama öncesi emzirmeye çalışıyorum hatta uçlarım çok kötü yara oldu. Ağlıyorum verirken…Yine de olmadı. Çok üzülüyorum.Başka ne işe yarar?
Bir kaç soru daha ; 2-3 saatte bir 20cc mama yeterli mi sizce? Enjektör ile boğulur gibi oluyor sanki. Mama hep dışarı akıyor. Artık dün dayanamadım avent in biberonuyla verdim. Güzel yedi ve uyudu. Sonrasında memeyi yine tuttu emdi sorun yaşamadım ama bu ileride sorun yaratır mı?
Her cevaba, yardıma minnettarım.
Biz deeeBizde hep böyleyiz,emdikten sonra böyle yatıyor sonra yatağına koyuyorz ne kadar mucizeviAllahım aklıma mukayyet ol
Benim çok kaşınıyor iyileşme göstergesi canimKizlar sezeryan sonrasi 4. Gunum dikislerimin basi ve sonu kasiniyor,bu durumu yasayan vardi sanki,doktorinuz bir sey dedi mi?Neden olurmus kasinti?
Benim 37. Haftadan sonra ara ara hep bas agrim oldu,tansiyonum normal oldugu icin doktora hic sormadim.zaten 38+4 de sezeryanla kizimi kucagima aldim,hala ara ara agri oluyor,hatta bu sabah yine tansiyon olcumu yaptim yukseldi mi diye,bas agrim vardi ama nornaldi yine.
Ay ultrasondaki gibi uyuyolar ayni Ekin de bir eli yüzünü kapatıyordu hep şimdi de öyle uyuyorUltrasonda da yüzünü böyle gizliyordu uyurken de hep böyle gizliyor ogluşumtürkiye'de doğduğunu ögrenince saçlar direkt dökülmeye başladı
Canım ben Molfix kullanıyorum çok memnunum. Kızın teni çok hassas ona rağmen sorun yaşamadık ama bez değiştirince farkeder mi bilmiyorumBende yurtdışına cıkacagım için yakın zamanda gittiğim ülkede sleepy olmadıgını öğrendim suan sleepy kullanıyorum ve cok korkuyorum yurtdısında molfıxe geciş yapacağım için pişik olur mu diye düşünüyorum bez değişimi pişiği tetikliyor dıyorlar hep
Evet ya yüzünü hiç görememiştik bu ellerden hâla aynıAy ultrasondaki gibi uyuyolar ayni Ekin de bir eli yüzünü kapatıyordu hep şimdi de öyle uyuyorO saçlar daha çoooook dökülecek doğduğun ülke kaderindir
Hiç bilmiyorum ki Ekin'in daha dökülmeye başlamadı ama saç rengi açılmaya başladıEvet ya yüzünü hiç görememiştik bu ellerden hâla aynıne zaman tamamen dökülecek acaba
Ben varim. Bisey olmasina da gerek yok durduk yere de aglayasim gelebiliyor. Kendime anlam veremiyorum.Kizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Molfix in hangisini kullaniyorsun? Cesitleri var galiba anlayamadim:) o kadar bilincsizim ki bu konularda. Burda okuduklarimla bakiyorum kizima resmen :)Canım ben Molfix kullanıyorum çok memnunum. Kızın teni çok hassas ona rağmen sorun yaşamadık ama bez değiştirince farkeder mi bilmiyorumistersen iyice alışmadan molfix e geç çok mu stok yapmıştın?
Bizim kedi hala alisamadi. Yaklasip kokluyor sonra kaciyor hemen :)Kardeşlerin oyun saati
Ben iki hafta lohusalığı dibine kadar yaşadım. Ruh halim çok kötüydü sürekli ağlıyordum, depresiftim ve sürekli bebeğime kötü bir şey olacak kafasındaydım ama bir kaç gündür çok daha iyiyim daha aydınlık ve mantıklı hissediyorum :)Kizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Canim 1 no pure soft almıştım yetmeyince bir paket 1 no mavisinden aldım ikisi de çok iyi bi fark görmedim ben diğer 2 no ve 3 nolari mavi paket aldım. Annem de beğendi onun onayından geçtiyse tamamdırMolfix in hangisini kullaniyorsun? Cesitleri var galiba anlayamadim:) o kadar bilincsizim ki bu konularda. Burda okuduklarimla bakiyorum kizima resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?