2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizim kedi hala alisamadi. Yaklasip kokluyor sonra kaciyor hemen :)
Kediler daha zor alışıyorlar Bizimki de ilk başlarda koklayıp kaçıyordu şimdi Ekin ağladığında gelip bana haber veriyor şimdi yanından ayrılmıyor yanına yabancı biri girince havlıyor hemen korumaya geçiyor bütün gün böyleler

Eklentiler

• IMG_20230319_150613.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 108
Kizlar ayrimciliktan gercekten nefret ediyorum. Ancak her yerde bizi mi bulur anlamiyorum ki! Bugun kizimin bilsem sinavi vardi. Suriyeli bir kadin 3 yaslarindaki kizi ile gelmisler. Abla sinava girdi, kucuk basladi bagirarak aglamaya. Kızıma bi baktim anne ne oldu diye kaygilandi. Annecim ablasi sinava girecek ya kardesi de girmek istiyormus ondan agliyor dedim. Sonra iyiki senin kardesin gobiste dimi dedim, kizim guldu sinavina gitti ama ordaki bircok cocuk zaten 6 yasinda ve sinav stresi yasiyorlar, aglayan cocugu gorunce dusunun hallerini... Neyse cocuklar girdi, kadin cocugu disari cikarmiyor. Oğretmen uyariyor ama nafile! Ustelik mahcup olunacak yerde kadin guluyor en son sert uyardilar cikti arabaya goturdu. Yani topu topu 30dk sinav, alis-veris merkezlerinde goruyoruz surekli cocuklarin elinde telefonu veriyorlar rahat alisveris yapmak icin... Ver sene 30 dk yani sinav bu! Kadin surekli araba ile giris arasinda mekik dokudu, o cocukta bagirdi durdu! Yani bir degil iki degil, kurallara neden bu insanlar hic uyumaz ya!

Ben dünden beri ağlıyorum göz kapaklarım göz altlarım şişti. Çok aşırı duygusalım buaralar. Adın ne diye sorsalar dahi ağlıyorum. göz yaşım kendiliğinden akıyor tutamıyorum kendimi. Dün hastanenin bahçesine çıktım zırıl zırıl ağladım gelen geçen bana baktı ama tutamıyorum kendimi. Galiba çok tuttum kendimi birikti şimdide istem dışı ağlama krizlerine giriyorum. Bugün yine hastaneye gittim Kızı emzırmek için emmedi 40 dk uğraştım olmadı tutmadı dışarı bile çıkamadan hemşirenin yanında başladım ağlamaya

Benim kayinvalidem yapmisti canim unla yapiyorlar ustune bol tereyagi cok guzel oluyor. Bagirsaklarida yumusatirmis. Bizim de de gelenek gibi bir sey dogum yapan her kadina yapilirSimdi canim cekti

Ben bir sure hep aglamisti zamanla azaliyor

Ben hiç yemedim güzel olmasına sevindim, hep düşünüyordum ya midemi bulandırırda yiyemezsem diye
Ben de tsm tarifi bilmiyorum. Kayinvalidem cok gyzel yapiyordu nerdeyse her gun yapti. Tatli bir sey sutte ekliyordu sanirim ortasina da bol tereyagi dokuyordu iste. Yine bunda da yapar bana insallah

Coookk sekerler masallah. Darisi bizim basimiza. Umarim alisir bir an once.

Ben de tsm tarifi bilmiyorum. Kayinvalidem cok gyzel yapiyordu nerdeyse her gun yapti. Tatli bir sey sutte ekliyordu sanirim ortasina da bol tereyagi dokuyordu iste. Yine bunda da yapar bana insallah
Kesinlikle öncesinden söyle yapsın canım, çok iyi geliyormuş, inşallah bana da iyi gelir, senin göğüslerinde 30. Haftalatda erkenden sarı akıntı-süt gelmişti, ne oldu gelmeye devam etti mi? Bende hiç bir belirti yok, ağrı sızı hiçbirşey yok, ama plesenta çıktığı anda süt hormonu devreye girince sütüm geleceğini düşünüyorum

Benim kayinvalidem yapmisti canim unla yapiyorlar ustune bol tereyagi cok guzel oluyor. Bagirsaklarida yumusatirmis. Bizim de de gelenek gibi bir sey dogum yapan her kadina yapilirSimdi canim cekti

Canım benim Urfalı bir arkadaşım doğumdan sonra yapıp getirmişti böyle bir şey, ben de ertesi gün ishal olmuştum. Hatta dediler içini temizliyormuş diye bulursanız yiyin kaçırmayın

Canım endişe etme bende de hiç bir belirti yoktu geliyor süt doğumdan 3 gün önce kuru incir yemeye başla günde 4-5 tane. Prolaktini yükseltiyor ya çok güzel süt yapıyor aklında olsun

Canım endişe etme bende de hiç bir belirti yoktu geliyor süt doğumdan 3 gün önce kuru incir yemeye başla günde 4-5 tane. Prolaktini yükseltiyor ya çok güzel süt yapıyor aklında olsun
Günlük beslenmemde arada 2 kuru incir var canım zaten ama dediğin gibi 3 gün kala inciri çoğaltayım. Cumaya ne kaldı şurda Ayyy çok heyecanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…