Kediler daha zor alışıyorlarBizim kedi hala alisamadi. Yaklasip kokluyor sonra kaciyor hemen :)
Benim oldu cnm iyileşinceye oluyormuş. Korkulacak bir şey değil yani.Kizlar sezeryan sonrasi 4. Gunum dikislerimin basi ve sonu kasiniyor,bu durumu yasayan vardi sanki,doktorinuz bir sey dedi mi?Neden olurmus kasinti?
Ben dünden beri ağlıyorum göz kapaklarım göz altlarım şişti. Çok aşırı duygusalım buaralar. Adın ne diye sorsalar dahi ağlıyorum.Kizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Iglestigi icin kasiniyordur. Benim oyle olmustu canimKizlar sezeryan sonrasi 4. Gunum dikislerimin basi ve sonu kasiniyor,bu durumu yasayan vardi sanki,doktorinuz bir sey dedi mi?Neden olurmus kasinti?
Benim kayinvalidem yapmisti canim unla yapiyorlar ustune bol tereyagi cok guzel oluyor. Bagirsaklarida yumusatirmis. Bizim de de gelenek gibi bir sey dogum yapan her kadina yapilirCanım benim etrafımdakiler ya lohusa kuymağı yada yakı diye birşeyler yapıp tüketiyorlar ve ilk gün sütleri geliyor, özellikle yakı dedikleri şey çok işe yarıyormuş, tereyağını ısıtıp içine bal-şeker koyuyorlar sanırım bende tam bilmiyorum bana da annem yapacak.
Bir dene belki faydası olur
Senin kiz beyaz olacakKardeşlerin oyun saati
Ben bir sure hep aglamisti zamanla azaliyorKizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Ben hiç yemedim güzel olmasına sevindim, hep düşünüyordum ya midemi bulandırırda yiyemezsem diyeBenim kayinvalidem yapmisti canim unla yapiyorlar ustune bol tereyagi cok guzel oluyorSimdi canim cekti
Ben de tsm tarifi bilmiyorum. Kayinvalidem cok gyzel yapiyordu nerdeyse her gun yapti. Tatli bir sey sutte ekliyordu sanirim ortasina da bol tereyagi dokuyordu iste. Yine bunda da yapar bana insallahBen hiç yemedim güzel olmasına sevindim, hep düşünüyordum ya midemi bulandırırda yiyemezsem diye
Coookk sekerler masallah. Darisi bizim basimiza. Umarim alisir bir an once.Kediler daha zor alışıyorlarBizimki de ilk başlarda koklayıp kaçıyordu şimdi Ekin ağladığında gelip bana haber veriyor şimdi yanından ayrılmıyor yanına yabancı biri girince havlıyor hemen korumaya geçiyor bütün gün böyleler
Kesinlikle öncesinden söyle yapsın canım, çok iyi geliyormuş, inşallah bana da iyi gelir, senin göğüslerinde 30. Haftalatda erkenden sarı akıntı-süt gelmişti, ne oldu gelmeye devam etti mi? Bende hiç bir belirti yok, ağrı sızı hiçbirşey yok, ama plesenta çıktığı anda süt hormonu devreye girince sütüm geleceğini düşünüyorumBen de tsm tarifi bilmiyorum. Kayinvalidem cok gyzel yapiyordu nerdeyse her gun yapti. Tatli bir sey sutte ekliyordu sanirim ortasina da bol tereyagi dokuyordu iste. Yine bunda da yapar bana insallah
Benim kayinvalidem yapmisti canim unla yapiyorlar ustune bol tereyagi cok guzel oluyor. Bagirsaklarida yumusatirmis. Bizim de de gelenek gibi bir sey dogum yapan her kadina yapilirSimdi canim cekti
Bu aklımda olsun@KELEBEK_2021 Bu arada süt için kuru incir denemeni tavsiye ederim prolaktin hormonunu yükselttiği için göğüsleri çok güzel dolduruyor canım. Ben günde 4-5 tane yiyorum
Eller bacaklar bembeyaz gövdesi ve yüzü kırmızıSenin kiz beyaz olacakelleri nasil ellerden de belli oluyor.
Canım endişe etme bende de hiç bir belirti yoktu geliyor süt doğumdan 3 gün önce kuru incir yemeye başla günde 4-5 tane. Prolaktini yükseltiyor ya çok güzel süt yapıyor aklında olsunKesinlikle öncesinden söyle yapsın canım, çok iyi geliyormuş, inşallah bana da iyi gelir, senin göğüslerinde 30. Haftalatda erkenden sarı akıntı-süt gelmişti, ne oldu gelmeye devam etti mi? Bende hiç bir belirti yok, ağrı sızı hiçbirşey yok, ama plesenta çıktığı anda süt hormonu devreye girince sütüm geleceğini düşünüyorum
Doğuma yakın baslayabilirsin ben bu kadar etkili olduğunu bilsem doğumdan önce kesin yerdimBu aklımda olsun
Günlük beslenmemde arada 2 kuru incir var canım zaten ama dediğin gibi 3 gün kala inciri çoğaltayım. Cumaya ne kaldı şurdaCanım endişe etme bende de hiç bir belirti yoktu geliyor süt doğumdan 3 gün önce kuru incir yemeye başla günde 4-5 tane. Prolaktini yükseltiyor ya çok güzel süt yapıyor aklında olsun
Süper canım mutlaka faydası olur ben hiç yememistim keşke yeseydimGünlük beslenmemde arada 2 kuru incir var canım zaten ama dediğin gibi 3 gün kala inciri çoğaltayım. Cumaya ne kaldı şurdaAyyy çok heyecanlı.
Neyse faydan bize olsuSüper canım mutlaka faydası olur ben hiç yememistim keşke yeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?