2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hic kesilmedi canim gelmeye devam etti. Tabi sikmiyorum ama geldigini de goruyorum.Herkesin ayni degil senin de gelir. Ablamin hamileyken gelmiyordu ama dogumda gelmsiti. Illa hamile iken gelenlerde sadece sut olur diye bir sey yok

Eller bacaklar bembeyaz gövdesi ve yüzü kırmızı Ama bana da beyaz olacak gibi geliyor her banyo sonrasi saç rengi de açılıyor
Ayni oglumda oyleydi. Hastanede ilk dogdu pembe.pembeydi. Sonra eve getirdim kirmizi oldu hele ki kendini sikinca.kipkirmiizi. Ama eller falan bembeyazdi. Simdi sut beyazi. Kayinvalidem beyaz kuzu diye seviyor o da kiziyor ben kuzu degilim diye

Canım öncelikle stres yapma benimde 3 .gün geldi bol su iç rezene çayi ic tahin helvası ye ama herşeyin başı stres illa gelir. Hastanede bende enjektör ile verdim ama simdi biberon ile veriyorum. Doktorun daha iyi bilir ama ben emzirmeye ek 3 saatte bir 35 cc veriyorum şu an

Ayni oglumda oyleydi. Hastanede ilk dogdu pembe.pembeydi. Sonra eve getirdim kirmizi oldu hele ki kendini sikinca.kipkirmiizi. Ama eller falan bembeyazdi. Simdi sut beyazi. Kayinvalidem beyaz kuzu diye seviyor o da kiziyor ben kuzu degilim diye
Minnoşlar ya çokta hazır cevaplar bizim kız şimdiden bize kök söktürüyor onu diyorum 53 cm boyun var hepimizi ipe diziyorsun

Aynen sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil

İnşallah salı günü randevum var sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olsun

Iste bu tam olarak ben alakali alakasız herşeye ağlayabiliyorum bi anda iniyor yaşlar

Kızlar benim bebe gece uyumuyor gündüz tüm gün uyuyor Bu durum ne zaman düzene girer ? Gündüz de uyandıramıyorum. Bir de Serumfizyolojiği nasıl kullanılıyorsunuz ? Burnumuz hır hır emerken falan çok zorlanıyor.

Evet tekrarladım negatif çıktı kendi kendimize eziyet çektiriyoruz şu an regl günüme dört gün var kasık ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı hepsi var test yapmaktan helak oldum.
Yapmayin bunu kendinize vakti zamanı gelince gelecektir

Benim bebede gece uyumuyor mamadan dolayida yoğun gazı var oda tetikliyor.ben serumfizyolojigi şırınga ile cekip sıkıyorum her iki deliğine ve yan çeviriyorum. Dr bana aspiratör ile cekme demisti ama ben dün cektim cok doluydu ancak oyle rahatlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…