Bir dahaki doğum mu o da neNeyse faydan bize olsusen birdahaki doğumunda faydalanırsın artık
Hic kesilmedi canim gelmeye devam etti. Tabi sikmiyorum ama geldigini de goruyorum.Herkesin ayni degil senin de gelir. Ablamin hamileyken gelmiyordu ama dogumda gelmsiti. Illa hamile iken gelenlerde sadece sut olur diye bir sey yokKesinlikle öncesinden söyle yapsın canım, çok iyi geliyormuş, inşallah bana da iyi gelir, senin göğüslerinde 30. Haftalatda erkenden sarı akıntı-süt gelmişti, ne oldu gelmeye devam etti mi? Bende hiç bir belirti yok, ağrı sızı hiçbirşey yok, ama plesenta çıktığı anda süt hormonu devreye girince sütüm geleceğini düşünüyorum
Ayni oglumda oyleydi. Hastanede ilk dogdu pembe.pembeydi. Sonra eve getirdim kirmizi oldu hele ki kendini sikinca.kipkirmiizi. Ama eller falan bembeyazdi. Simdi sut beyazi. Kayinvalidem beyaz kuzu diye seviyor o da kiziyor ben kuzu degilim diyeEller bacaklar bembeyaz gövdesi ve yüzü kırmızıAma bana da beyaz olacak gibi geliyor her banyo sonrasi saç rengi de açılıyor
Canım öncelikle stres yapma benimde 3 .gün geldi bol su iç rezene çayi ic tahin helvası ye ama herşeyin başı stres illa gelir. Hastanede bende enjektör ile verdim ama simdi biberon ile veriyorum. Doktorun daha iyi bilir ama ben emzirmeye ek 3 saatte bir 35 cc veriyorum şu anMerhaba kızlar
Nadiren yazsamda burayı çok yakından takip ediyor ve hepinizi tanıyorum.
Acemi anneye yardımınız gerekiyor. :)
Perşembe günü sezaryen ile bebeğim dünyaya geldi. Hastanede bir gece kaldık ve 2-3 saatte bir 15-20cc enjektör ile mama verdiler. Sütüm gelmediği için arada da emzirttiler.
Bugün dördüncü gün ve hala sütüm gelmedi. Sıcak duş ve masaj, komposto, vs herşeyi deniyorum olmuyor. Her mama öncesi emzirmeye çalışıyorum hatta uçlarım çok kötü yara oldu. Ağlıyorum verirken…Yine de olmadı. Çok üzülüyorum.Başka ne işe yarar?
Bir kaç soru daha ; 2-3 saatte bir 20cc mama yeterli mi sizce? Enjektör ile boğulur gibi oluyor sanki. Mama hep dışarı akıyor. Artık dün dayanamadım avent in biberonuyla verdim. Güzel yedi ve uyudu. Sonrasında memeyi yine tuttu emdi sorun yaşamadım ama bu ileride sorun yaratır mı?
Her cevaba, yardıma minnettarım.
Minnoşlar yaAyni oglumda oyleydi. Hastanede ilk dogdu pembe.pembeydi. Sonra eve getirdim kirmizi oldu hele ki kendini sikinca.kipkirmiizi. Ama eller falan bembeyazdi. Simdi sut beyazi. Kayinvalidem beyaz kuzu diye seviyor o da kiziyor ben kuzu degilim diye
Aynen sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değilcanım bebinde oğlumda emzirme eğitmeni okyanus suyu alın burnu için demişti eşim eczaneye gitti sprey böyle küçük yeni doğan için falan uygun değil demiş damla şeklinde vermişti çok rahatlatıyofu oğlumu bu bebişimdede yine öyle alırım kullanmasıda rahat damlanın tavsiye ederim
canım oğlum 37 haftalık 3210 gr 50 cm doğmuştu her gelen ne kadar ufak diyodu oğlumla aynı gün doğan bebekler hep 4 kilonun üstündeydi sağlıklı olsunda canım sonradan hatırlamıyosun bile doğum anını
Di mi esim de simdiden kardes diyor ben de boyle diyorum :)Bir dahaki doğum mu o da ne
Benimki de aynı ben de nasıl korunsam diye düşünüyorumDi mi esim de simdiden kardes diyor ben de boyle diyorum :)
İnşallah salı günü randevum var sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olsunCanım ilk doğumda sancım akşam başladı sabah gittim sancılar sıklaşınca 8 de suni sancı verdiler 12.30 d doğdu 4 cm açılma ile gitmiştim ama çok fazla muayene ettikleri için çok fazla dikişim ve yırtığım vardı çok zordu kızım 3600 doğdu. 2. Doğumda hiç sancım yoktu hatta doğmayacak bu çocuk herhalde dedim 39 da gittim 3 cm açılma vardı 1 de suni sancı verdi doktor 4 de doğdu 3850 doğdu ve kesi yok dikiş 1 tane çok az bir yırtık var 2. Doğumum çok hızlı ve kolay oldu tabiki doğumun kolayı olmaz ama ilki ile kıyaslayınca çok güzel bir doğumdu doktor 1 kere muayene etti 3.30 da suyumu patlattı açılma 5 cm dedi 4.08 de bebeğim dünyaya geldi size de Rabbim çok kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Canım 38 de bebek yukarıdaydı ve hiç açılmam yoktu bana doktorum normal WC kullan dedi pilates topunda 3 kere 15 dk zıplama yürüyor gibi hareketler önerdi hurma ve squat önerdi bunları yaptı birde evimiz 5. Kat gergin yürüyüş yapmaya çalıştım ve merdivenle çıktım eve 2 şerli basamak şeklinde 39 da gittiğimde bebek inmişti ve açılma 3cm di inşallah faydasını görürsünManoly34
Korkma canım benimki 3850 doğdu inşallah seninki de çok kolay bir şekilde gelir dünyaya iyi haberlerini bekliyoruz
Canım doktor 39 da 3500 falan doğar dedi 3850 doğdu zorda olmadı belki de 2. Olduğu için inşallah sende kolaylıkla kavuşursun yavruna
Ikimizin de ayni gunmus. Hadi guzel haberlerle gelelim insallahİnşallah salı günü randevum var sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olsun
Ben her gün iki hurma yiyorum şu an iki güne bir de incir ama artık her gün yiyeyimDoğuma yakın baslayabilirsin ben bu kadar etkili olduğunu bilsem doğumdan önce kesin yerdim
İnşllah sağlıklaİnşallah salı günü randevum var sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olsun
Iste bu tam olarak ben alakali alakasız herşeye ağlayabiliyorum bi anda iniyor yaşlarKizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Yapmayin bunu kendinize vakti zamanı gelince gelecektirEvet tekrarladım negatif çıktı kendi kendimize eziyet çektiriyoruz şu an regl günüme dört gün var kasık ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı hepsi var test yapmaktan helak oldum.
Benim bebede gece uyumuyorKızlar benim bebe gece uyumuyor gündüz tüm gün uyuyorBu durum ne zaman düzene girer ? Gündüz de uyandıramıyorum. Bir de Serumfizyolojiği nasıl kullanılıyorsunuz ? Burnumuz hır hır emerken falan çok zorlanıyor.
Annelik böyle 9 ay dogurayim diye bekliyorsun doğduktan sonra bir ömür içime sokayım diye umut ediyorsunBiz deeeGöğsümde huzuru bulunca içime sokasim geliyor
Ayy inşallahIkimizin de ayni gunmus. Hadi guzel haberlerle gelelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?