Tamamen dokulmuyor cnm . Bizde mesela %40i gibi döküldü daha çok tepe bolgesi. Sonra kesildi bir anda yeni saclar çıktı. O yüzden ense kısmındaki saçları uzun kızımın tepe ve ön saçları daha kısaEvet ya yüzünü hiç görememiştik bu ellerden hâla aynıne zaman tamamen dökülecek acaba
Seni max 2 yıl sonra burda hamile Anne topiğinde göreceğimBir dahaki doğum mu o da ne
Ayşe nasılsın? Geçen gün ban almıştın sanırım senin doğal mu olacaktı doğum ? Kaçırdım sanırımSeni max 2 yıl sonra burda hamile Anne topiğinde göreceğimo gün geldiğinde hatırlatırım bu sözünü
Teşekkür ederim canım bende de kasintilar inanılmaz hal almaya başladı kızlar salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık 49cm 2930gr olarak kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle37+3 te doğum yaptım bu sebepten dolayı. Avuç içlerimde ve ayak altımda şiddetli bir kaşıntıyla durumu fark ettim. Enzimleri baktırdım ve teşhis kondu. Doktorum 2 krem verdi. 1 hafta sonra da doğuma aldı. Allah yardımcın olsun canım benim
Seni max 2 yıl sonra burda hamile Anne topiğinde göreceğimo gün geldiğinde hatırlatırım bu sözünü
Gecmis olsunTeşekkür ederim canım bende de kasintilar inanılmaz hal almaya başladı kızlar salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık 49cm 2930gr olarak kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle
O kadar anlattınız canım bir tarif paylaşın yaaaaBen de tsm tarifi bilmiyorum. Kayinvalidem cok gyzel yapiyordu nerdeyse her gun yapti. Tatli bir sey sutte ekliyordu sanirim ortasina da bol tereyagi dokuyordu iste. Yine bunda da yapar bana insallah
İyiyim canım, ara ara sancım geliyor geri düzeliyor, bana çarşamba günü kontrolde normal doğum için alttan çatı muayenesi yapıldı, doktorum vajina çok dar hiç o riski almayalım, o an ne kadar açılırsa açılsın rahim içinde parçalanmalar olacak kadar darsın v.s dedi ve 24 Mart Cuma gününe 39+1 de sezaryen tarihi verdi, zaten normal doğumdan çok korkuyordumAyşe nasılsın? Geçen gün ban almıştın sanırım senin doğal mu olacaktı doğum ? Kaçırdım sanırım
Aynen canım kesin isteyecek şimdi zor tabii tekrar aynı döngüyü yaşamak gözüne büyük geliyor, belki benimde öyle olacak ilk zamanlar 2. çocuk düşüncesi uzak gelecek ama 36 yaşındayım Allah verirse kızıma bir kardeş yapmak isterim hatta o da kız olsun daha ne isterimdimi? Kardesi olsun istiyor insan... Hem de kızın kardes diye tutturacak minseo kizim 2.5 yasindan bu yana vazgecmeksizin kardes istedi...
Ben hemen istemistim. Allah bize 6 yil sonra verdi. Iyi ki de bu zamanda olmus. Hem bebegim olsun istedim. Sirf kizim istiyor diye olan bir bebek degil oglum, onu amacsizca istedik hem de kızım buyudugu icin olumsuz etkilenecegi bir durum olmadi, hep destekti
Serum flakon şeklinde bir burnundan boşaltıyorum yan yatırıp, hemen yuz üstü tutup aspratorle çekiyorum eğer acamazsam şırıngaya 5cc.serum çekip banyoda kucağımda hafif öne eğimli iken bir burundan komple sıkıyorum. Icerde genizde ne varsa diğer burundan çıkıyor hemen. Öne doğru tutup hemen aspratorle çekiyorum açılıyor. Gerek duyarsam ayni işlemi diğer burun deliğinde de yapıyorum ama 2.ye çok gerek kalmıyor.Kızlar benim bebe gece uyumuyor gündüz tüm gün uyuyorBu durum ne zaman düzene girer ? Gündüz de uyandıramıyorum. Bir de Serumfizyolojiği nasıl kullanılıyorsunuz ? Burnumuz hır hır emerken falan çok zorlanıyor.
Aaaa.. hayırlısı olsunİyiyim canım, ara ara sancım geliyor geri düzeliyor, bana çarşamba günü kontrolde normal doğum için alttan çatı muayenesi yapıldı, doktorum vajina çok dar hiç o riski almayalım, o an ne kadar açılırsa açılsın rahim içinde parçalanmalar olacak kadar darsın v.s dedi ve 24 Mart Cuma gününe 39+1 de sezaryen tarihi verdi, zaten normal doğumdan çok korkuyordum
Sen nasılsın nasıl gidiyor canım.
Seninle ayni topicte olalim o zaman yineSeni max 2 yıl sonra burda hamile Anne topiğinde göreceğimo gün geldiğinde hatırlatırım bu sözünü
Az kaldı sabret anlayacaksınNeden ya
dimi? Kardesi olsun istiyor insan... Hem de kızın kardes diye tutturacak minseo kizim 2.5 yasindan bu yana vazgecmeksizin kardes istedi...
Ben hemen istemistim. Allah bize 6 yil sonra verdi. Iyi ki de bu zamanda olmus. Hem bebegim olsun istedim. Sirf kizim istiyor diye olan bir bebek degil oglum, onu amacsizca istedik hem de kızım buyudugu icin olumsuz etkilenecegi bir durum olmadi, hep destekti
Şimdi herkes bu günleri unutacaksın diyorAynen canım kesin isteyecek şimdi zor tabii tekrar aynı döngüyü yaşamak gözüne büyük geliyor, belki benimde öyle olacak ilk zamanlar 2. çocuk düşüncesi uzak gelecek ama 36 yaşındayım Allah verirse kızıma bir kardeş yapmak isterim hatta o da kız olsun daha ne isterim. Bence kardeş çok önemli. Aileyi aile yapan kavram gibi algılıyorum bu durumu ben
minseo o gün geldiğinde yakalayacağım seni burda
Tam tarif bilseydim paylasirdim lohusaliginiz gecmeden yapip yerdinizO kadar anlattınız canım bir tarif paylaşın yaaaacanımız çekti
Babalık için aynı şeyi düşünüyorum kesinlikleSeninle ayni topicte olalim o zaman yine
Az kaldı sabret anlayacaksın
Şimdi herkes bu günleri unutacaksın diyorhafızam silinirse neden olmasin diyorum ben de ben de büyük aile çok severim kardeş çok güzel tabii ama psikolojik ve manevi destek şart valla yenidoğan bakımı çok zor bence bir canlının en sıkıntılı dönemi her şeyi düşünmek burnu tikandiginda bile endişeler stresler zor dostum zor özellikle ikizleri üçüzleri olan arkadaşlarıma kolaylıklar sabırlar diliyorum, cidden analar cennete gitmeli
Dipnot: İMKANI OLAN BABA OLSUN
Bizimde saçların rengi dönüyor baya açıldı hatta üstünde boynunda bazen minik saçlar buluyorumHiç bilmiyorum ki Ekin'in daha dökülmeye başlamadı ama saç rengi açılmaya başladı
Pure&soft kullanıyorum bende cok memnun kaldım hiç taşırmadı ve pişik yapmadı.Molfix in hangisini kullaniyorsun? Cesitleri var galiba anlayamadim:) o kadar bilincsizim ki bu konularda. Burda okuduklarimla bakiyorum kizima resmen :)
Mavi ile farkı nedir canım? Defnoşta minik doğdu sanırım bende bir paket daha 1 no kullanacağım gibiCanim 1 no pure soft almıştım yetmeyince bir paket 1 no mavisinden aldım ikisi de çok iyi bi fark görmedim ben diğer 2 no ve 3 nolari mavi paket aldım. Annem de beğendi onun onayından geçtiyse tamamdır
Bu konuda çok doluyum,gelir düzeyi diğer ilçelere göre daha düşük bir ilçede görev yapıyorum ve cok fazla böyle durumlarla karşılaşıyorum gerek okulumda gerek diğer resmi kurumlarda. Umarım her şeye rağmen sınavı iyi geçmiştir,minnoşun yetenekli olmasına çok sevindimKizlar ayrimciliktan gercekten nefret ediyorum. Ancak her yerde bizi mi bulur anlamiyorum ki! Bugun kizimin bilsem sinavi vardi. Suriyeli bir kadin 3 yaslarindaki kizi ile gelmisler. Abla sinava girdi, kucuk basladi bagirarak aglamaya. Kızıma bi baktim anne ne oldu diye kaygilandi. Annecim ablasi sinava girecek ya kardesi de girmek istiyormus ondan agliyor dedim. Sonra iyiki senin kardesin gobiste dimi dedim, kizim guldu sinavina gitti ama ordaki bircok cocuk zaten 6 yasinda ve sinav stresi yasiyorlar, aglayan cocugu gorunce dusunun hallerini... Neyse cocuklar girdi, kadin cocugu disari cikarmiyor. Oğretmen uyariyor ama nafile! Ustelik mahcup olunacak yerde kadin guluyoren son sert uyardilar cikti arabaya goturdu. Yani topu topu 30dk sinav, alis-veris merkezlerinde goruyoruz surekli cocuklarin elinde telefonu veriyorlar rahat alisveris yapmak icin... Ver sene 30 dk yani sinav bu! Kadin surekli araba ile giris arasinda mekik dokudu, o cocukta bagirdi durdu! Yani bir degil iki degil, kurallara neden bu insanlar hic uyumaz ya!
Benimki de aynı ben de nasıl korunsam diye düşünüyorum
eskiden kadınlar nasıl 5-6-7 doğuruyormuş ya Heralde normal doğum diye bir sonraki adımı düşünebililir olmuşlar mesela diğer boyutlarını geçtim(maddi-manevi) toparlanmam bile 15 günü geçti, birkaç defa daha bunları yaşayabilir miyim bilmiyorum
Hasta olmayı hiç sevmem,cok hareketli biriyim zaten beden eğitimi öğretmeniyim,sporcuyum. Kendi kendime işlerimi yapadıkça ağlayasım geliyor
Hayırlısı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin size de
Canım hemşire önerdi bana bu kremi hemen aldım 1 güne pişiği geçirdi kızlar tavsiye ediyorum çinko içerdiği için hemen etkili oluyormuş gerçekten de bir günde geçirdi.Kızlar bebeğinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
Çok haklısın canım bana da kardeşim ve annem çok büyük bir nimetİlk çocukta, 2 aylıkken görev yaptığımız yerden memlekete eşimin ailesinin yanına gitmiştik. O zaman görümcelerim bekardı. Ben bebeği emzirir altını değiştirirdim gerisini onlar hallederdi. O zaman anladım eskilerin 6-7 doğurmalarını; düşünsene sen sadece doğuruyorsun, emziriyorsun. Etrafında yükünü hafifletecek büyükler var, görümceler var ve hatta büyük çocuk bile sonradan gelenlere bakabilir. Şimdi bizim çocuklar bize inanılmaz yardımcı, banyosunu kızımla yaptırıyoruz. 2 dk yanında dur diyebileceğin birilerinin olması büyük nimet. Tabi dört günlüğüne gelip de hayatı zorlaştıranları demiyorum ama geniş aileler bebek bakımını kolaylaştırıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?