- 29 Temmuz 2022
- 1.127
- 2.630
- 83
- 33
Aa bebek için kullanılabilir miymiş bu ilaç hiç bilmiyordumCanım hemşire önerdi bana bu kremi hemen aldım 1 güne pişiği geçirdi kızlar tavsiye ediyorum çinko içerdiği için hemen etkili oluyormuş gerçekten de bir günde geçirdi.
Evet canım biz ışık tedavisi gördüğümüz için bebişimin poposu pişik olmuştu hemşirede bu kremi önerdi aldık kullandık 1 güne geçirdi yavrum rahatladı. Zaten prospektüsünde yazıyor. Meme ucu yarası ve çatlaklarındada kullanılıyormuşAa bebek için kullanılabilir miymiş bu ilaç hiç bilmiyordum
Yaşım 36 amh iyiydi ama amh nin tam hızla düşme yaşındayım, İnşallah o günler gelirde aynı topikte oluruz yineSeninle ayni topicte olalim o zaman yine
Az kaldı sabret anlayacaksın
Şimdi herkes bu günleri unutacaksın diyorhafızam silinirse neden olmasin diyorum ben de ben de büyük aile çok severim kardeş çok güzel tabii ama psikolojik ve manevi destek şart valla yenidoğan bakımı çok zor bence bir canlının en sıkıntılı dönemi her şeyi düşünmek burnu tikandiginda bile endişeler stresler zor dostum zor özellikle ikizleri üçüzleri olan arkadaşlarıma kolaylıklar sabırlar diliyorum, cidden analar cennete gitmeli
Dipnot: İMKANI OLAN BABA OLSUN
Çok haklısın canım bana da kardeşim ve annem çok büyük bir nimetAma ilk zamanlar o kadar zorlandım ki kendi işimi yapamadım,vücüduma uzaklaştım kendime uzaklaştım
hala bile canım yandığında acısı bir yana üzülüyorum çok değişik bir duyguymuş.
Hiiic belli olmaz o amh işleri bebiş nasip kismet bu işlerYaşım 36 amh iyiydi ama amh nin tam hızla düşme yaşındayım, İnşallah o günler gelirde aynı topikte oluruz yinehafızanda güzel şeyler kalacak İnşallah hep ve Ekine bir kardeş için korkmayacaksın artı daha cesaretli olacağını düşünüyorum, sen güçlü bir kadınsın.
Bu arada sen daha çok gençsin, 2. Yi isteyerek yapacaksın veeee 3. Yanlışlıkla kazara olacak
falına baktım 2 kızın bir oğlun olacak
İlk haftalar öyle oluyor canım yorulup uyuyorlar emzirirken çenesinin altından destek verKızlar sizin bebisler bir memeyi kaç dk emiyor benimki max 7-8 dk sonra uyuyakalıyor
Iyi gecti canim tesekkur ederimBizimde saçların rengi dönüyor baya açıldı hatta üstünde boynunda bazen minik saçlar buluyorum
Pure&soft kullanıyorum bende cok memnun kaldım hiç taşırmadı ve pişik yapmadı.
Mavi ile farkı nedir canım? Defnoşta minik doğdu sanırım bende bir paket daha 1 no kullanacağım gibi
Bu konuda çok doluyum,gelir düzeyi diğer ilçelere göre daha düşük bir ilçede görev yapıyorum ve cok fazla böyle durumlarla karşılaşıyorum gerek okulumda gerek diğer resmi kurumlarda. Umarım her şeye rağmen sınavı iyi geçmiştir,minnoşun yetenekli olmasına çok sevindim
eskiden kadınlar nasıl 5-6-7 doğuruyormuş ya Heralde normal doğum diye bir sonraki adımı düşünebililir olmuşlar mesela diğer boyutlarını geçtim(maddi-manevi) toparlanmam bile 15 günü geçti, birkaç defa daha bunları yaşayabilir miyim bilmiyorum
Hasta olmayı hiç sevmem,cok hareketli biriyim zaten beden eğitimi öğretmeniyim,sporcuyum. Kendi kendime işlerimi yapadıkça ağlayasım geliyor
Ya kıyamamİlk haftalar öyle oluyor canım yorulup uyuyorlar emzirirken çenesinin altından destek ver
Beni de ablam buyutmus resmen. Eskiden oyleymis buyuk kucuge bakiyormus. Oglum 3.5 yasinda onu da aktif dahil etmeyi.dusunuyorum. Banyo yaptirirken ondan su dokmesini vs isterim. Simdiden soyluyorum kendisine bakalim dogunca nasil.olacakİlk çocukta, 2 aylıkken görev yaptığımız yerden memlekete eşimin ailesinin yanına gitmiştik. O zaman görümcelerim bekardı. Ben bebeği emzirir altını değiştirirdim gerisini onlar hallederdi. O zaman anladım eskilerin 6-7 doğurmalarını; düşünsene sen sadece doğuruyorsun, emziriyorsun. Etrafında yükünü hafifletecek büyükler var, görümceler var ve hatta büyük çocuk bile sonradan gelenlere bakabilir. Şimdi bizim çocuklar bize inanılmaz yardımcı, banyosunu kızımla yaptırıyoruz. 2 dk yanında dur diyebileceğin birilerinin olması büyük nimet. Tabi dört günlüğüne gelip de hayatı zorlaştıranları demiyorum ama geniş aileler bebek bakımını kolaylaştırıyor bence
Cok gyzel olmus canim cok begendimBiz de bugün birtakım çekimler yaptık teyzeler
Pişik için sarı kantaron yapı kullanabilir miyizBen her alt değişiminde sürüyorum kantaron.
Benimde kafasına göre takılıyor,iki gündür çok azalmıştı bu akşama doğru oldukça yoğunlaştıBenim 5 gun önce biçak gibi kesilmişti. Persembe günü doktorumda dikiş kontrolüm vardı. Ultrasonda baktı icerde birikmiş yakında yeniden başlar dedi ki bugün yeniden başladı. Bakalım bu ne kadar sürecek.
Evet çok güzel onlar canım bizimkini biraz silik göndermişler ama olsunCok gyzel olmus canim cok begendimO ahsap aylik yazisindan ben de aldim yuvarlak olanindan.
BennnnKizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallahMerhabalar herkeseFırsat bulup yazamadım bir türlü. Oğlumuz doğdu elhamdülillah, 10 Mart cuma günü. 37+2 de 2850 gr doğdu. Rheaa
Normal ilerlerken sezaryene karar verildi son dakika. Çok şükür iyiyiz toparlanıyoruz yavaş yavaş.
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunBekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun
Canım şırınga ile verirken serçe parmağının iç kısmını damağına ver emerken çok az az veriyorum şırınga ile arada akıyor yandan ama açsa güzel emiyor 1 damla akmıyordu bizim bazı bebeklerde biberon vermek hiç meme reddi yapmasada bazı bebeklerde ciddi sıkıntı yaratabiliyor biberondan kolay çekiyorlar ve her çekmede dolu geliyor ama meme özellikle de ilk xamanlar öyle olmuyor emme refleksi tam gelişmemiş çocuklarda sorun olabiliyor benim kızımda 3 günlükken hastaneye aldılar 1 hafta hastanede yattı ve sütümü sağdım hep biberon ile verdiler geceleri gündüzleri de emzirmeye gidiyorum 10 günlükken hastaneden çıktık biberonu arada sütümü sağdığımda verdim onun dışında hep emzirdim hiç problem de yaşamadımMerhaba kızlar
Nadiren yazsamda burayı çok yakından takip ediyor ve hepinizi tanıyorum.
Acemi anneye yardımınız gerekiyor. :)
Perşembe günü sezaryen ile bebeğim dünyaya geldi. Hastanede bir gece kaldık ve 2-3 saatte bir 15-20cc enjektör ile mama verdiler. Sütüm gelmediği için arada da emzirttiler.
Bugün dördüncü gün ve hala sütüm gelmedi. Sıcak duş ve masaj, komposto, vs herşeyi deniyorum olmuyor. Her mama öncesi emzirmeye çalışıyorum hatta uçlarım çok kötü yara oldu. Ağlıyorum verirken…Yine de olmadı. Çok üzülüyorum.Başka ne işe yarar?
Bir kaç soru daha ; 2-3 saatte bir 20cc mama yeterli mi sizce? Enjektör ile boğulur gibi oluyor sanki. Mama hep dışarı akıyor. Artık dün dayanamadım avent in biberonuyla verdim. Güzel yedi ve uyudu. Sonrasında memeyi yine tuttu emdi sorun yaşamadım ama bu ileride sorun yaratır mı?
Her cevaba, yardıma minnettarım.
Canım analık yükleniyorKizlar aranizda dogum sonrasi asiri duygusal olup her seye aglayan var mi?bir cesit depresyon mu buGebelikte bu kadar etkilenmiyordum simdi izledigim her haberden,duydugum her seyden cok etkileniyorum,ozellikle coxuklarla alakali seylerden cok etkilenip uzuluyorum
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün İnşallah minik yavrunTeşekkür ederim canım bende de kasintilar inanılmaz hal almaya başladı kızlar salı sabahki testlerim cok yüksek çıktı doktorum acil sezeryana aldı beni tam 37 haftalık 49cm 2930gr olarak kucağıma aldım kizimi çok zor Bi ameliyatti bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış içime pislemis bide benim 3.sezeryanim rahmim sezeryan yerime yapışmış ama ikimizde saglikliyiz doktorum çok iyiydi çok ilgilendi bizimle
Evet bu krem çok iyi ben de memnunumCanım hemşire önerdi bana bu kremi hemen aldım 1 güne pişiği geçirdi kızlar tavsiye ediyorum çinko içerdiği için hemen etkili oluyormuş gerçekten de bir günde geçirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?