2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aa bebek için kullanılabilir miymiş bu ilaç hiç bilmiyordum
Evet canım biz ışık tedavisi gördüğümüz için bebişimin poposu pişik olmuştu hemşirede bu kremi önerdi aldık kullandık 1 güne geçirdi yavrum rahatladı. Zaten prospektüsünde yazıyor. Meme ucu yarası ve çatlaklarındada kullanılıyormuş

Yaşım 36 amh iyiydi ama amh nin tam hızla düşme yaşındayım, İnşallah o günler gelirde aynı topikte oluruz yine hafızanda güzel şeyler kalacak İnşallah hep ve Ekine bir kardeş için korkmayacaksın artı daha cesaretli olacağını düşünüyorum, sen güçlü bir kadınsın.
Bu arada sen daha çok gençsin, 2. Yi isteyerek yapacaksın veeee 3. Yanlışlıkla kazara olacak
falına baktım 2 kızın bir oğlun olacak

Sezaryen mi olmuştun canım? İnşallah bütün acıların geride eser bırakmayacak şekilde iyileşir, şifa bulur

Hiiic belli olmaz o amh işleri bebiş nasip kismet bu işler inşallah güzel süreçler yaşarız hepimiz ya güzel hatirlayalim umarim falcilik yeteneğin kötüdür

Iyi gecti canim tesekkur ederim bizimki gelir duzeyi yuksek bir yer, arabalari son model mersedes, yani sizi dusunemiyorum! O cocuklarla ugrasmak me zordur! Cok kolay gelsin, Allah sabir versin

Beni de ablam buyutmus resmen. Eskiden oyleymis buyuk kucuge bakiyormus. Oglum 3.5 yasinda onu da aktif dahil etmeyi.dusunuyorum. Banyo yaptirirken ondan su dokmesini vs isterim. Simdiden soyluyorum kendisine bakalim dogunca nasil.olacak

Benimde kafasına göre takılıyor,iki gündür çok azalmıştı bu akşama doğru oldukça yoğunlaştı

Bennnn

Rheaa oğlum doğdu teyzesi 38+1’de 9 mart 2023 :) takvim için
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Maşallah canım sağlıkla büyüsün İnşallah
Canım şırınga ile verirken serçe parmağının iç kısmını damağına ver emerken çok az az veriyorum şırınga ile arada akıyor yandan ama açsa güzel emiyor 1 damla akmıyordu bizim bazı bebeklerde biberon vermek hiç meme reddi yapmasada bazı bebeklerde ciddi sıkıntı yaratabiliyor biberondan kolay çekiyorlar ve her çekmede dolu geliyor ama meme özellikle de ilk xamanlar öyle olmuyor emme refleksi tam gelişmemiş çocuklarda sorun olabiliyor benim kızımda 3 günlükken hastaneye aldılar 1 hafta hastanede yattı ve sütümü sağdım hep biberon ile verdiler geceleri gündüzleri de emzirmeye gidiyorum 10 günlükken hastaneden çıktık biberonu arada sütümü sağdığımda verdim onun dışında hep emzirdim hiç problem de yaşamadım
Canım analık yükleniyor ben normalde hiç duygusal bir insan değilimdir ama kızım doğduktan sonra özellikle de çocukları içeren bir şey olduğunda kesinlikle dayanamıyorum şimdi 2. Çocuğum oldu durum daha da vahim
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün İnşallah minik yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…