Valla bende memnun kaldım canım o yüzden burayada yazmak istedimEvet bu krem çok iyi ben de memnunum
Hastaneye silikon ucu götürdün mü canım ?
Yok canım ilk gün bişey olmadı zaten 2. Ve 3. Gün başlıyor hassasiyetHastaneye silikon ucu götürdün mü canım ?
Teşekkürler canımYok canım ilk gün bişey olmadı zaten 2. Ve 3. Gün başlıyor hassasiyet
İnşallah hiç yasamazsin ama ben artık yara olacağını anladığım noktada kullanmıştım yoksa daha fena olacaktıTeşekkürler canım
İnşallah canımİnşallah hiç yasamazsin ama ben artık yara olacağını anladığım noktada kullanmıştım yoksa daha fena olacaktı
Senin düzenine ayak uyduramayacaksa kısa zamanda evine yolla bence. Böyle gerilip sinir stres olmak insanı iyice delirtiyor. Bi de bi eve gelip o evdeki düzeni neden değiştirmeye çalışırlar ki. Of of en güzeli yalnızlıkKızlar kv ile nasıl anlaşıyorsunuz? Ya ben çıldırmam üzereyim dün geldi yardıma ama herşeyi iki kere fl söylemem gerekiyor ev dağıldı herşey gözüme batıyor yalnızken daha iyiydim, obsessifim dağınıklık konusunda ve aşırı gerginim. Bi de haftada iki üç defa eve gelen kadına yarın gelmesin ben yaparım temizliği diyor. Yapamıyorsun işte..sabah yaptığı kızartma tenceresi hala öyle duruyor dedim şunu yıkayıp kaldırayım dursun öyle yarın da yaparım kızartma diyor. Olmaz öyle diyip ben girişiyorumHerşeyi ütülerim çorapları bile. çocuğa dün aldığım bir kaç şey vardı yıkadım ütü gerektirmez bunlar… aaa ağız mendili de mi ütülenirmiş diyor.. hergün banyo mu temizlenirmiş diyor.. Sinirden ağladım kendimi zor dışarı attım.
Amin inşallah canım Allah kimseyi korktuğu ile sınamasın. Bu hayatta hepimizin farklı bir sınavı var umarım o sınavı kolay verenlerden oluruzİnşallah canımYara olursa da olsun diyorum canım artık bebeğim sağlıkla gelsin de hiç bir şey önemli değil. Ekşi elmaya çok üzüldüm inşallah kısa sürede atlatır..
Nasıl yollayacağım ya.. Tekne kazıntısı var bir de.. okula burdan gider diyor aylarca kalacak sanırım aynı şehirdeyiz:/ Eşim de annemi istemiyor musun dedi, dedim yoruluyorum doğumdan sonra istemiyorum dedim. Gelsin torununu görsün tabii ama bizim evde kalmasını en azından bu süreçte istemiyorum rahat olacağım kişiler olsun yanımda dedim.Senin düzenine ayak uyduramayacaksa kısa zamanda evine yolla bence. Böyle gerilip sinir stres olmak insanı iyice delirtiyor. Bi de bi eve gelip o evdeki düzeni neden değiştirmeye çalışırlar ki. Of of en güzeli yalnızlık
İnşallah canımAmin inşallah canım Allah kimseyi korktuğu ile sınamasın. Bu hayatta hepimizin farklı bir sınavı var umarım o sınavı kolay verenlerden oluruz
Neden aylarca kalacak ki anlamadim. Kayinpederin yok mu canim.Kendi evi.duzeni illa ki vardir.oyle aylarca kalmasi ne alaka anlamadimNasıl yollayacağım ya.. Tekne kazıntısı var bir de.. okula burdan gider diyor aylarca kalacak sanırım aynı şehirdeyiz:/ Eşim de annemi istemiyor musun dedi, dedim yoruluyorum doğumdan sonra istemiyorum dedim. Gelsin torununu görsün tabii ama bizim evde kalmasını en azından bu süreçte istemiyorum rahat olacağım kişiler olsun yanımda dedim.
kendi çocuğunu burdan servise yazdırmayı planlıyor.. demek ki okul sonuna kadar Burda kalmaya niyetlendi. Sormadım bile ne kadar kalmayı düşünüyorsun diye doğumda annem, teyzem gelecek onlar kalacak dedim, annen sağlıkçı izin alamaz çok fazla dedi teyzem kalır daha iyi bakar hem o da sağlıkçı dedim.Bir şey demedi sinirlendi içten içe.. Arkamdan Eşime biz dururken teyzesi halası danası ne alaka diye şikayet etti dün. Benim torunum fl dedi ağlamaklı ses tonuyla…Neden aylarca kalacak ki anlamadim. Kayinpederin yok mu canim.Kendi evi.duzeni illa ki vardir.oyle aylarca kalmasi ne alaka anlamadim
Onu anca eşin yapabilir. Annesine uygun bir dille söyleyecek. Bir de sen yardım talep etmedin kendi plan yapıp gelmesi de ayrı saçmaNasıl yollayacağım ya.. Tekne kazıntısı var bir de.. okula burdan gider diyor aylarca kalacak sanırım aynı şehirdeyiz:/ Eşim de annemi istemiyor musun dedi, dedim yoruluyorum doğumdan sonra istemiyorum dedim. Gelsin torununu görsün tabii ama bizim evde kalmasını en azından bu süreçte istemiyorum rahat olacağım kişiler olsun yanımda dedim.
Ağrım yok canım sezeryanin zorluğu 1 hafta sonra rahatsın. Eli güzel bir doktorun varsa çok hafif geçirirsin benim çok şükür iyi geçti sürecim 2 gün dikiş yerimde yanma hissi oldu sonra çok yorulmadikca onu hissetmedim. Beni rahim toparlanma ağrısı üzdü biraz regl ağrısının 10 kati gibi düşün normal doğum ağrısı öyle oluyormuş o da 2-3 gün oluyor ara ara giriyor onun için ağrı kesici iğne oldum ben allahtan iyi geldi. Şuan normal hayatima devam ediyorum bi ağrı sızı yokİnşallah canımKuzum sezeryan ağrın vs nasıl? Geçti mi ?
Kayınpederim durmaz asla kimsenin evinde. Evinde tek kalır.. kv dem de normalde hiç gelmez evlendik evleneli iki üç kere gelmiştir 4 yılda.. durdu durdu acısını çıkartmaya karar verdi galibaNeden aylarca kalacak ki anlamadim. Kayinpederin yok mu canim.Kendi evi.duzeni illa ki vardir.oyle aylarca kalmasi ne alaka anlamadim
Sen bence soyleseydin zaten fazla kalmasina gerek yok 1 hafta 10 gun biri kalsa.yetet iglesince kendim tek basima bakabilirim. Kendim duzenimi kursam daha iyi olur. Ne kadar meraklilar baskasinin evine girip yasamaya. Sahsen benim annem babam asla cocuklari olsa da oyle uzun kalamazlar. Sadece elzem.durumlarda en fazla 1 hafta 10 gun kalirlar. Oyle rahat insanlsri hic sevmiyorum acaba karsi taraf istiyor mu oyle uzun kalmanizi bir dusunun ya herkesin en.ozgur en rahat oldugu yer evidir onu da ellerinden almaya merakli ne cok.insan var.kendi çocuğunu burdan servise yazdırmayı planlıyor.. demek ki okul sonuna kadar Burda kalmaya niyetlendi. Sormadım bile ne kadar kalmayı düşünüyorsun diye doğumda annem, teyzem gelecek onlar kalacak dedim, annen sağlıkçı izin alamaz çok fazla dedi teyzem kalır daha iyi bakar hem o da sağlıkçı dedim.Bir şey demedi sinirlendi içten içe.. Arkamdan Eşime biz dururken teyzesi halası danası ne alaka diye şikayet etti dün. Benim torunum fl dedi ağlamaklı ses tonuyla…
İş yapsa keşkeeeeOnu anca eşin yapabilir. Annesine uygun bir dille söyleyecek. Bir de sen yardım talep etmedin kendi plan yapıp gelmesi de ayrı saçmasen ona sürekli iş yaptır bence belki pes eder
Ağrım yok canım sezeryanin zorluğu 1 hafta sonra rahatsın. Eli güzel bir doktorun varsa çok hafif geçirirsin benim çok şükür iyi geçti sürecim 2 gün dikiş yerimde yanma hissi oldu sonra çok yorulmadikca onu hissetmedim. Beni rahim toparlanma ağrısı üzdü biraz regl ağrısının 10 kati gibi düşün normal doğum ağrısı öyle oluyormuş o da 2-3 gün oluyor ara ara giriyor onun için ağrı kesici iğne oldum ben allahtan iyi geldi. Şuan normal hayatima devam ediyorum bi ağrı sızı yok
Gözümde aşırı zor bir şey gibi sezeryan… Sezeryan korkumdan bekliyorum ama zaman aşımı da riskli kararsız kaldım :/Onu anca eşin yapabilir. Annesine uygun bir dille söyleyecek. Bir de sen yardım talep etmedin kendi plan yapıp gelmesi de ayrı saçmasen ona sürekli iş yaptır bence belki pes eder
Ağrım yok canım sezeryanin zorluğu 1 hafta sonra rahatsın. Eli güzel bir doktorun varsa çok hafif geçirirsin benim çok şükür iyi geçti sürecim 2 gün dikiş yerimde yanma hissi oldu sonra çok yorulmadikca onu hissetmedim. Beni rahim toparlanma ağrısı üzdü biraz regl ağrısının 10 kati gibi düşün normal doğum ağrısı öyle oluyormuş o da 2-3 gün oluyor ara ara giriyor onun için ağrı kesici iğne oldum ben allahtan iyi geldi. Şuan normal hayatima devam ediyorum bi ağrı sızı yok
Ben anlaşamıyorum hele hamilelikte tahammülüm bitti yani hergun her gece icimden dua ediyorum kurtulmak için. Rabbim sağolsun benim de sinavim o belliki gencligimin 8 yilini yedi artik tek umudum 40 yaş artik o zaman haddini bildiririm çocuğum da büyür de ugrasamaz rahat ederim diyorumKızlar kv ile nasıl anlaşıyorsunuz? Ya ben çıldırmam üzereyim dün geldi yardıma ama herşeyi iki kere fl söylemem gerekiyor ev dağıldı herşey gözüme batıyor yalnızken daha iyiydim, obsessifim dağınıklık konusunda ve aşırı gerginim. Bi de haftada iki üç defa eve gelen kadına yarın gelmesin ben yaparım temizliği diyor. Yapamıyorsun işte..sabah yaptığı kızartma tenceresi hala öyle duruyor dedim şunu yıkayıp kaldırayım dursun öyle yarın da yaparım kızartma diyor. Olmaz öyle diyip ben girişiyorumHerşeyi ütülerim çorapları bile. çocuğa dün aldığım bir kaç şey vardı yıkadım ütü gerektirmez bunlar… aaa ağız mendili de mi ütülenirmiş diyor.. hergün banyo mu temizlenirmiş diyor.. Sinirden ağladım kendimi zor dışarı attım.
Senin kv de mi senin yanındaBen anlaşamıyorum hele hamilelikte tahammülüm bitti yani hergun her gece icimden dua ediyorum kurtulmak için. Rabbim sağolsun benim de sinavim o belliki gencligimin 8 yilini yedi artik tek umudum 40 yaş artik o zaman haddini bildiririm çocuğum da büyür de ugrasamaz rahat ederim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?